ξερει κανεις η εχει οδηγιες πως μπορω να εγκαταστησω δοκιμασω και αλλη διανομη virtual machine?εχω kubuntu 6.10 εχω εγκαταστησει το vmware player και το qemu.
τωρα οι απορειες που εχω ειναι οτι οταν ανοιγω το vmware μου ζηταει να το οδηγησω στο virtual machine αρχειο .vmx πως το φτιαχνω αυτο?
και πως θα εγκαταστησω το iso της διανομης?
Εμφάνιση 1-9 από 9
Θέμα: vmware player οδηγιες?
-
27-11-06, 15:35 vmware player οδηγιες? #1
-
27-11-06, 16:28 #2
- Downloads
- 39
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL Tellas Full
- Ταχύτητα
- 906/312
- ISP
- Tellas
- DSLAM
- Tellas - Ν. ΠΑΛΑΤΙΑ
- Router
- Gennet OxyGEN
- SNR / Attn
- 24.5(dB) / 61.5(dB)
Για το vmware player είτε κατεβάζεις κάποιο έτοιμο virtual machine, είτε δημιουργείς ένα μόνος σου με ένα εκ των VMware Workstation, GSX Server ή ESX Server.
Για το qemu τα πράγματα είναι ίσως πιο απλά
-
27-11-06, 18:38 #3
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Μπορείς να φτιάξεις virtual machine online εδώ: http://www.easyvmx.com/ (το link νομίζω το έχω από τον anon).
Όταν τη φτιάξεις δείχνεις το vmx στο vmplayer. Ωστόσο θα πρέπει εσύ να εγκαταστήσεις το λειτουργικό της αρεσκείας σου.Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
27-11-06, 19:17 #4
το vmware έχει την ίδια λειτουργία με το wine;
το ρωτάω γιατί θέλω να τρέξω dreamweaver k fireworks σε linux.
-
02-12-06, 04:55 #5
γενικά όχι. Το vmware εξομοιώνει όλον τον υπολογιστή και πάνω σε αυτό βάζεις το λειτουργικό. Η εφαρμογή νομίζει ότι σαν λειτουργικό είναι τα XP ή οτιδήποτε εγκαταστήσεις εσύ...
Το wine είναι απλά ένα WIN32 API. Εξομοιώνει δηλαδή τις βασικές βιβλιοθήκες του λειτουργικού..
Εξάλλου και το όνομα το λέειWine Is Not an Emulator
-
03-12-06, 22:22 #6
τελικα δοκιμασα το qemu πολθ καλο και απλο και εντυπωσιαστικα με την δυνατοτητα να τρεχεις ενα λειτουργικο πανω στο αλλο
βρηκα και εναν οδηγο για να συνδιασεις το qemu με το vmware
http://www.linuxforums.org/applicati...ributions.html
-
04-12-06, 00:48 #7
ναι, απλά το qemu είναι πολύ αργό ακόμα και αν τρέχεις kqemu (που δεν είναι open και έχει και δυσλειτουργίες το λειτουργικό μετά)
ενώ υποτίθεται ότι το vmware πάει αρκετά γρήγορα (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα)
-
04-12-06, 01:41 #8
Το Vmware πάει γρήγορα μόνο εάν και το πραγματικό σου hardware είναι ανάλογο.
Μοιράζεται κάποιο ποσοστό της RAM και αυτό είναι περιορισμός.
Πάντως είναι ότι πρέπει για πειράματα!
-
10-12-06, 20:13 #9
δοκιμαζω το qemu και μοιυ φενεται αρκετα καλο και απλο.το vmware πηγα να κανω εγκατασταση και μετα απο ενα προβλημα που μου εβγαλε αναγκαστηκα να το βγαλω.μου εκλεινε την συνδεση απο το internet(usb adsl crypto) και δεν καθησα να το ψαξω πολυ
επειδη οντος το qemu σερνεται ηθελα να μου πει καποιος που εχει βαλει το kqemu πως το εχει κανει και οντος υπαρχουν προβληματα στο λειτουργικο μετα την εγκατασταση
στο ubuntu forum παντως δεν εχω βρει αναφορες για προβληματα μετα την εγκατασταση του kqemu.
Παρόμοια Θέματα
-
Vmware Player προβλημα εγκαταστασης
Από sfinaki στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-08, 01:20 -
Φραγή internet απο XP-επιτρεπτή απο vmware player
Από VaCharal στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 25-02-08, 21:39
Bookmarks