Επιτέλους έμεινα άνεργος (μετά από μήνες απλήρωτης δουλείας έγιναν περικοπές και με σούταραν) και έχω από καιρό αποφασίσει να κάνω στυγνή οικονομία για να παρατείνω το περιθώριο μετεστέγασης στο πεζοδρόμιο!
Έτσι αποφάσισα να ξυρίζομαι κάθε .. 2-3 εβδομάδες.. ίσως και παραπάνω αναλόγως τα κέφια (και τις συναντήσεις) για να γλυτώσω κόστος αφρών,σαπουνιών,ξυραφιών κτλ κτλ αλλά θέλω να βρω και έναν οικονομικό τρόπο κλαδέματος της τρίχας..!
Επειδή το έχω ξαναδοκιμάσει βρίσκω το απλό κούρεμα με ψαλιδάκι δύσκολο και αφόρητο για τα δάχτυλα (με τρελαίνουν στον πόνο μετά τα πρώτα 10 λεπτά στραβολαιμιάσματος και αυτοκεφαλοκλειδώματος για τα "υποσιαγώνια" σημεία)...
Από την άλλη πλευρά δεν το συζητώ για ηλεκτρική μηχανή για ευνόητους λόγους..
Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος μουσάτος εφόσον χρησιμοποιεί μια οικονομική λύση (δεν εννοώ μηδενικού κόστους - το δοκίμασα!) ..
έχει πάρει το μάτι μου κάποιες συσκευές που δεν χρειάζονται μπαταρίες, ρεύματα κτλ αλλά έχω ακούσει για διάφορα του τύπου "άλλαξα 3-4 μηχανές για να βρω την κατάλληλη"...
επειδή δεν με παίρνει για πολλά πειράματα οποιαδήποτε συμβουλή θα με βοηθήσει!
ευχαριστώ.
Εμφάνιση 1-11 από 11
-
21-05-12, 10:54 θα μένω αξύριστος για καιρό.. πώς να το αντιμετωπίσω; #1proti rekla sti karekla!
-
21-05-12, 11:05 Απάντηση: θα μένω αξύριστος για καιρό.. πώς να το αντιμετωπίσω; #2
Μια φτηνή επαναφορτιζόμενη κουρευτική, δεν υπάρχει άλλη λύση.
-
21-05-12, 11:27 Απάντηση: θα μένω αξύριστος για καιρό.. πώς να το αντιμετωπίσω; #3
-
21-05-12, 11:27 Απάντηση: θα μένω αξύριστος για καιρό.. πώς να το αντιμετωπίσω; #4
Σε ευχαριστώ...
πρέπει να προσέξω κάτι;
για να μην κάνουμε διαφήμιση αν θες στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα αν έχεις κάτι συγκεκριμένο κατά νου (μάρκα, μοντέλο, ακόμα έστω και κατάστημα)proti rekla sti karekla!
-
21-05-12, 13:41 Απάντηση: θα μένω αξύριστος για καιρό.. πώς να το αντιμετωπίσω; #5
μονο 2-3 εβδομαδες;
εγω ειχα μεινει 7 μηνες, κουρευοντας μονο το μουστακι μια στο τοσο, καθως το μασουλαγα μαζι με το φαγητο.
πριν ενα μηνα ομως ξυριστηκα.
στην κουρευτικη να προσεξεις το πλαστικο που εχει στην ακρη και που θα ακουμπαει στο προσωπο σου, να ειναι σχετικα μαλακο και γυαλιστερο, ωστε να μη σε γδερνει. επισης, να εχει πολλες σκαλες κουρεματος, οι οποιες μετρωνται σε χιλιοστα. συνηθως 1, 3, 5, 7, 9, 11, ..., 21 κλπ.
-
21-05-12, 13:48 Απάντηση: θα μένω αξύριστος για καιρό.. πώς να το αντιμετωπίσω; #6
Πρώτα ρωτάς τι μουσική ακούει και μετά παραθέτεις φωτος...
Επι του θέματος...Βασικά δεν χρειάζεσαι τίποτα αν τα γένεια/μούσι δεν είναι κατάπυκνο (με το χεράκι δικό σου ή γκόμενας και ψαλίδι)...Αν έχεις πυκνό ,μην δώσεις παραπάνω απο 20-πολλύ βαριά 30 ευρώ για κουρευτική μηχανή (τέτοια έχω + ξυράφια).ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
21-05-12, 13:53 Απάντηση: θα μένω αξύριστος για καιρό.. πώς να το αντιμετωπίσω; #7
Εγώ είχα πάρει πριν από χρόνια μία φτηνή επαναφορτιζόμενη από το Plus, που δεν υπάρχει πια. Είναι μια χαρά, μόνο που μετά από τρία-τέσσερα χρόια πέθαναν οι μπαταρίες της και τις άλλαξα.
Ρίχνοντας μια ματά στο skroutz, είδα και αυτή. Δεν είναι επαναφορτιζόμενη, είναι ρεύματος αλλά εμένα δεν θα με πείραζε. Η τιμή της είναι πολύ καλή. Αν ανέβεις λίγο σε τιμές, θα βρεις και no name επαναφορτιζόμενη.
-
21-05-12, 16:15 Απάντηση: θα μένω αξύριστος για καιρό.. πώς να το αντιμετωπίσω; #8
Αφησα γενια και μαλλια , εβαλα μαυρα ρουχα ( αλλα εσυ οπως τα λες αστο ψαξε καμια κουρευτικη για το γκαζον )
-
23-05-12, 07:37 Απάντηση: θα μένω αξύριστος για καιρό.. πώς να το αντιμετωπίσω; #9
Είχα πάρει μια refurbished μηχανή Φίλιπς γύρω στα 40-50 ευρώ, από αυτές που παίρνουν τελείως την τρίχα, και αφήνουν λείο δέρμα. Την έχω εδώ και 4 χρόνια χωρίς πρόβλημα, στην μπρίζα μπαίνει και φορτίζει. Σε σχέση με ξυριστικά αφρούς και ξυραφάκια είναι πολύ οικονομική λύση. Είναι και αδιάβροχη και την πλένεις μετά από κάθε χρήση.
-
23-05-12, 08:07 Απάντηση: θα μένω αξύριστος για καιρό.. πώς να το αντιμετωπίσω; #10
Εγω χρησιμοποιοω μια κουρευτικη ρευματος επαναφορτιζομενη που πηρα απο τα lidl με το πολυ 10 ευρω.
Ομως θα κανεις οικονομια απο το ξυραφι;
Ποσα θα γλιτωσεις απο το ξυραφι;;
Ενα πακετο των 10 ξυραφιων κανει ουτε 3 ευρω. Εγω ξυριζομουν με ξυραφι καθε 1 εβδομαδα. Το ξυραφι το χρησιμοποιουσα 2-3 φορες, αρα τα 10 ξυραφια του πακετου διαρκουσαν 20-30 εβδομαδες, δηλαδη ηθελα 2 πακετα ξυραφια το χρονο, δηλαδη μεχρι 6 ευρω. Για τα 6 ευρω οικονομια τον χρονο μιλας;;; Ο αφρος κανει αλλα 3 ευρω και διαρκει ανετα για μηνες. Αν δεν θες αφρο ετοιμο αγοραστο, φτιαξε αφρο μονος σου με λιγο κλασσικο σαπουνι. Τσαμπα ειναι. Εκτος αν μας πεις οτι θα κοψεις και το σαπουνι για οικονομια....
-
23-05-12, 09:01 Απάντηση: θα μένω αξύριστος για καιρό.. πώς να το αντιμετωπίσω; #11
Αγαπητοί φίλοι,
Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση..
ntoremi, η χρήση μηχανής είναι συνιστώσα πολλών παραγόντων (εκτός από το οικονομικό)..χρησιμοποιείς και εσύ και ξέρεις.. εγώ τώρα μαθαίνω...
Ευχαριστώ στον χρήστη crypter που σχεδόν μου χάρισε μια κουρευτοξυριστική (έτσι γλιτώνω και τον κουρέα!) Remington..
Ευελπιστώ ότι με tutorial video από το youtube δεν θα έχω ατυχήματα!proti rekla sti karekla!
Παρόμοια Θέματα
-
Γενικές οδηγίες γυμναστικής (σε γυμναστήριο) για άτομο αγύμναστο για πολύ καιρό..
Από sadako στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 11-02-08, 20:29 -
αλλάζω isp, πόσο καιρό μένω χωρίς internet?
Από zoran στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 02-10-07, 23:33 -
Η Ν.Φιλαδέλφεια πως πάει τον τελευταίο καιρό?
Από mellodos στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 31-05-07, 15:07 -
Πως να την αντιμετωπισω (την κοπελα)?
Από Giannis_1986 στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 110Τελευταίο Μήνυμα: 31-10-06, 03:29
Bookmarks