Σε 2 χώρους που έχω ISDN είχα παρατηρήσει εδώ και 1,5 μήνα πως όταν κόβεται η σύνδεση συνδεεται συνήθως στη μισή ταχύτητα... μετα από 2-3 επανεκινήσεις ερχόταν στα φυσιολογικά...
Να που δόθηκε και η εξήγηση (αν και άργησα να τη διαβάσω....)
Να ευχαριστήσω εδω τον chomsky για την ενημέρωση....
Τουλάχιστον τώρα θα βγάζω το netmod για λίγο....
Εμφάνιση 16-30 από 149
-
20-07-12, 01:11 Απάντηση: Πανελλαδικό πρόβλημα όταν έχουμε ISDN KAI ADSL μαζί σε DSLAM HUAWEI #16
-
06-08-12, 21:16 Απάντηση: Πανελλαδικό πρόβλημα όταν έχουμε ISDN KAI ADSL μαζί σε DSLAM HUAWEI #17
Άλλο ένα από τα θύματα της αναβάθμισης του οτε είμαι κι εγώ. 3 χρόνια τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα, τώρα που έπαθα ότι ακριβώς περιγράφει ο chomsky νόμισα ότι έφαγε τα ψωμιά του το ρούτερ μου.
Μέχρι που διάβασα το νήμα και ανοίξανε τα μάτια μου. Τώρα ξέρω γιατί άλλαξαν τα στοιχεία της σύνδεσής μου.
Όχι αλλαγή στο ρούτερ λοιπόν.
Όμως...τι άλλο μπορεί να κάνει ο φουκαράς ο χρήστης; Σήμερα το μεσημέρι ήρθε τεχνικός του οτε ο οποίος με πρότρεψε να αλλάξω ρούτερ. Να πληρώσω για καινούργιο για να μου κάνει τα ίδια!
Ή είναι ανενημέρωτοι ή το κάνουν επίτηδες.
Τώρα;
Να αλλάξω σπλίτερ;
Να αλλάξω modem (πετώντας το netmod);
Να περάσω σε PSTN ;
Να αλλάξω πάροχο;
(Το τελευταίο δεν το καλοβλέπω λόγω έλλειψης ιδιόκτητου δικτύου των λοιπών παρόχων).
Να περιμένω μοιρολατρικά καλύτερες μέρες (πχ έλευση vdsl) ;
Ευχαρίστως, πάντως, θα θυσίαζα τη μια τηλεφωνική γραμμή προκειμένου να απενεργοποιήσω το netmod...Ζούμε σε κοινωνία παρακμής & σήψης.
Οι εταιρείες βυσσοδομούν στους γυάλινους πύργους τους για να μας αρπάξουν τα πορτοφόλια.
Έξαρση, ανανέωση, μιμητισμός. Ω αγελαίοι ταγοί. Γιατί πρέπει διαρκώς να ανάγουμε τις ιδιοτροπίες κάποιων σε ανάγκες για όλους;
Να "τρως" καλά & να "σκεπάζεσαι".
-
07-08-12, 12:28 Απάντηση: Πανελλαδικό πρόβλημα όταν έχουμε ISDN KAI ADSL μαζί σε DSLAM HUAWEI #18
kostas_1966
Αν δεν χρειαζεσαι την ISDN ,γύρνα την σε PSTN
Προσωπικα την εκανα την αλλαγη και βρηκα την υγεια μου,και σε καλυτερο upload και σε καλυτερο download και λιγοτερες αποσυνδέσεις,και fastpath ενω με ISDN σε fastpath δεν επαιζε καθολου ειχε συνεχεια αποσυνδεσεις.
Αλλιως δοκιμασε να αλλαξεις splitter ,ρουτερ κανα δανεικο απο καποιο φιλο η γειτονα για να δεις τι γινεται,πριν το πληρωσεις.
-
07-08-12, 13:29 Απάντηση: Πανελλαδικό πρόβλημα όταν έχουμε ISDN KAI ADSL μαζί σε DSLAM HUAWEI #19
Τα ιδια ειχα και εγω! ομως ΠΡΙΝ ζητησω να με βαλουν σε πορτα HUAWEI ειχα αλλη μαρκα πριν (ξεχασα πως την λενε) και ειπα να παω σε αυτη επειδη ειναι καλυτερη! εμενα ηταν αλλα τα προβληματα (καλωδιακη βλαβη στο υπογειο της πολυκατοικιας μου) και τελικα πλεον επειδη δεν χρειαζομαι ISDN πηγα σε PSTN παλι 2mbps με fastpath και βρηκα την υγεια μου, δεν πεφτει ποτέ και δινω και λιγοτερα χρήματα
)))
-
07-08-12, 22:26 Απάντηση: Πανελλαδικό πρόβλημα όταν έχουμε ISDN KAI ADSL μαζί σε DSLAM HUAWEI #20
Δηλαδή εγώ που παρήγγειλα ISDN (τη χρειάζομαι) να περιμένω τα χειρότερα;
ουδέν μονιμότερο του προσωρινού
-
08-08-12, 06:51 Απάντηση: Πανελλαδικό πρόβλημα όταν έχουμε ISDN KAI ADSL μαζί σε DSLAM HUAWEI #21
Απλα θα ζητησεις να μην εισαι σε DSLAM Χαβαη! :P Δεν υπαρχουν μονο αυτά! αυτο ειχα στην αρχη http://www.marac.gr/index.php?pid=22&sId=123
-
08-08-12, 15:09 Απάντηση: Πανελλαδικό πρόβλημα όταν έχουμε ISDN KAI ADSL μαζί σε DSLAM HUAWEI #22
Ελπίζω να μην έχω προβλήματα. Είμαι χωρις ιντερνετ 2 μήνες ακριβώς (εξ αιτίας της ΟΝ) και απο 22/7 περιμένω αυτή την ριμάδα την ενεργοποίηση η οποία δεν λέει να γίνει. Αν με βάλουν και σε χαβάη τι να πώ. Θα πάω Χαβαη
-
08-08-12, 16:55 Απάντηση: Πανελλαδικό πρόβλημα όταν έχουμε ISDN KAI ADSL μαζί σε DSLAM HUAWEI #23
Μια εύκολη κουβέντα είναι η μετατροπή isdn--->pstn.
Mια δύσκολη πράξη με την επιβάρυνση του οτε κάπου 40+ ευρώ,
με το κόστος νέου εξοπλισμού annex a,
με την αναμονή για το γύρισμα πάνω στη θερινή ραστώνη τους.
Παραμένω λοιπόν με τις αρρυθμίες και το κλείδωμα στα 5824κβ- ή τριγύρω εκεί ανάλογα με τα γούστα του - μέχρι να μπορέσω να περάσω σε εναλλακτικό για να χ^$@* την χαβάη τους και την "αναβάθμισή" τους.
* χ^$@ = μια εύκολη πράξη που δημιουργεί μια ανακούφιση σώματος και πνεύματος.
Μα πόσο κοστίζει πια αυτό το περιβόητο φίλτρο; Αν στοιχημάτιζα ότι οι χρήστες οικιοθελώς θα ήθελαν να επωμιστούν το βάρος του, δεν θα το κέρδιζα άραγε αυτό το στοίχημα; Ξέρω ξέρω, θεωρητική συζήτηση στον αέρα κάνω.
Πρακτικό γεγονός στη γη όμως είναι το κοροϊδιλίκι που δέχτηκα κι εγώ από τον τεχνικό που μέτρησε στα 12 χωρίς netmod και κάπου στα μισά με όλα πάνω. Να πάρω νεο ρούτερ και να αλλάξω μαζί και το σπλίτερ, με προέτρεψε.
Να σπαταλήσω χρήματα χωρίς αντίκρυσμα δηλαδή. Στο μεταξύ ο οτε να συνεχίσει να μου βυζαίνει το πορτοφόλι αλλά με "νέες μειωμένες τιμές". Μόνο αυτό τους ενδιαφέρει.Ζούμε σε κοινωνία παρακμής & σήψης.
Οι εταιρείες βυσσοδομούν στους γυάλινους πύργους τους για να μας αρπάξουν τα πορτοφόλια.
Έξαρση, ανανέωση, μιμητισμός. Ω αγελαίοι ταγοί. Γιατί πρέπει διαρκώς να ανάγουμε τις ιδιοτροπίες κάποιων σε ανάγκες για όλους;
-
08-08-12, 22:35 Απάντηση: Πανελλαδικό πρόβλημα όταν έχουμε ISDN KAI ADSL μαζί σε DSLAM HUAWEI #24
Τελικά με όλη αυτή την κουβέντα γύρω με τα προβλήματα του adsl σε isdn γραμμή και με την καθυστέρηση της ενεργοποίησης απο τον ΟΤΕ μάλλον πατάτα έκανα που έφυγα απο την ΟΝ με το σκεπτικό οτι η ενεργοποίηση θα γινόταν άμεσα μιας και ο ΟΤΕ δεν είναι υπόλογος πουθενά. Τι να πώ. Θα δείξει.
-
09-08-12, 09:34 Απάντηση: Πανελλαδικό πρόβλημα όταν έχουμε ISDN KAI ADSL μαζί σε DSLAM HUAWEI #25
-
09-08-12, 17:57 Απάντηση: Πανελλαδικό πρόβλημα όταν έχουμε ISDN KAI ADSL μαζί σε DSLAM HUAWEI #26
-
09-08-12, 19:05 Απάντηση: Πανελλαδικό πρόβλημα όταν έχουμε ISDN KAI ADSL μαζί σε DSLAM HUAWEI #27
Η επιβαρυνση 36 ευρω εχει καταργηθει,γιατι και εγω και ο Νικηφορος που καναμε την αλλαγη δεν πληρωσαμε τιποτα για μετατροπη.
Τον νεο εξοπλισμο ΑΝΝΕΧ Α αν κανεις 12 μηνο συμβολαιο ειναι δωρεαν.
Οσο για τον χρονο,εμεινα χωρις τηλεφωνο περιπου 15-20 λεπτα ,και χωρις ιντερνετ περιπου 5 μερες.Βεβαια μπορει αναλογα την περιοχη και το φορτο εργασιας να ειναι λιγο μεγαλυτερο το διαστημα χωρις ιντερνετ,ο ΟΤΕ δινει maximum 10 εργασιμες.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος weather1967 : 09-08-12 στις 19:10.
-
09-08-12, 19:43 Απάντηση: Πανελλαδικό πρόβλημα όταν έχουμε ISDN KAI ADSL μαζί σε DSLAM HUAWEI #28
weather1967, σε ευχαριστώ για την πολύ κατατοπιστική απάντησή σου.
Μετά από τα δεδομένα αυτά, το "γύρισμα" είναι μονόδρομος.
Να περιμένω λίγες μέρες μόνο για να είναι το προσωπικό σε πλήρη σύνθεση επιστρέφοντας από τις άδειες.
Ναι, διότι η κατάσταση χειροτερεύει:
Σήμερα δεν με "πέταξε" αλλά έχω
Downstream Rate: 4896 kbps
Upstream Rate: 896 kbps
ενώ χωρίς netmod στα 11963.
Μεγάλη διαφορά, απόσταση χαβάηΖούμε σε κοινωνία παρακμής & σήψης.
-
10-08-12, 18:30 Απάντηση: Πανελλαδικό πρόβλημα όταν έχουμε ISDN KAI ADSL μαζί σε DSLAM HUAWEI #29
-
11-08-12, 00:00 Απάντηση: Πανελλαδικό πρόβλημα όταν έχουμε ISDN KAI ADSL μαζί σε DSLAM HUAWEI #30
Παρόμοια Θέματα
-
Cisco 876 , ISDN kai ADSL
Από nfotis στο φόρουμ Cisco ADSL modems και routersΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 13-04-07, 14:02 -
ΕΠΙΛΟΓΗ MODEM ROUTER ADSL/ISDN KAI ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Από kov στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-04, 19:13 -
Problhma me ISDN kai ADSL!
Από ermis στο φόρουμ Isdn - PstnΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-03, 08:37 -
Οταν βάλω aDSL να κόψω το ISDN;
Από aombk στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 09-09-03, 16:22
Bookmarks