Πραγματικά χαμένοι πόροι σε R&D μόνο και μόνο για να τους βγουν τα νούμερα πάνω από τα νούμερα των ανταγωνιστών.
Δεν έχει νόημα τόσο υψηλό DPI. Είμαι φανατικά υπέρ του υψηλού DPI, διαμαρτύρομαι εδώ και χρόνια και για τα μόνιτορ των Η/Υ αλλά και για τα tablet, αυτή η εξέλιξη ωστόσο είναι άχρηστη.
Ας σπαταλούσαν πόρους για να κάνουν πιο προσιτά τα 10άρια HD panels ώστε να έχουν όλα τα tablet τουλάχιστον HD, ας τους σπαταλούσαν για να φτιάξουν PC monitors στα 4Κ αλλά 1080p στις 5" ίντσες...![]()
Εμφάνιση 16-19 από 19
-
29-05-12, 20:37 Απάντηση: Η LG παρουσιάζει το πρώτο Full HD LCD panel για smartphones #16
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
30-05-12, 19:48 Απάντηση: Η LG παρουσιάζει το πρώτο Full HD LCD panel για smartphones #17
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
30-05-12, 21:11 Απάντηση: Η LG παρουσιάζει το πρώτο Full HD LCD panel για smartphones #18
-
30-05-12, 22:50 Απάντηση: Η LG παρουσιάζει το πρώτο Full HD LCD panel για smartphones #19
ενα ακομη φοβερο -αν και καθαρα μαρκετιστικο- επιτευγμα στον χωρο των smartphones απο μια εταιρεια που δεν ξερει να φτιαχνει κινητα τηλεφωνα
προσωπικο παραδειγμα, έχω ενα KU990.
η οθονη αφης τα εχει παιξει κανα 6μηνο τουλαχιστο,πατας => δεν ανταποκρινεται ή πατιεται αλλο εικονιδιο.
και το προσεχα το ατιμο αν μη τι αλλο.
παρτα LG να μη στα χρωσταω.
το ωραιο ειναι το αλλο. το Samsung Monte του αδερφου μου. αυτο εχει πεσει μια φορα σε νερολακκουβα καποτε και μια φορα εβγαλε ολοκληρο προγραμμα χρωματιστα. ναι,πλυντηριο.
αν εξαιρεσεις ενα ελαφρυ watermark που εμεινε στην οθονη μετα...το στεγνωμα απο την πλυση (την 1η φορα με την λακκουβα δεν ειχε παθει ουτε καν αυτο,βγηκε τελειως αλωβητο!),
ΔΟΥΛΕΥΕΙ,
ακομα,
και ΤΕΛΕΙΑ...
ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κινητο δουλευει ακομα στην εντελεια...
μαλιστα το φλασαρε και πριν λιγο καιρο με καποια Android rom,και παλι συνεχισε να δουλευει!
ε,αει στα κομματια δηλαδη.
συμπερασμα : θελουμε καλυτερo,φτηνοτερo,και ουσιαστικοτερο ξερο hardware απο την LG. πως το λέμε,"παξιμαδια και μπουλονια".
Παρόμοια Θέματα
-
LCD Panel Samsung 15.4" για laptop
Από RoyBatty στο φόρουμ ΠροσφοράΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-11, 21:34 -
Η Sony παρουσιάζει τον πρώτο αισθητήρα 16,41megapixel για κινητά τηλέφωνα
Από mob στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-10, 11:56 -
H Motorola παρουσιάζει το πρώτο WiMAX USB Adaptor για φορητούς υπολογιστές
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-08, 10:18
Bookmarks