Εμφάνιση 31-38 από 38
-
30-05-12, 21:40 Απάντηση: Το Facebook φημολογείται πως κινείται για την εξαγορά του Οpera #31
-
30-05-12, 23:15 Απάντηση: Το Facebook φημολογείται πως κινείται για την εξαγορά του Οpera #32
μην στεναχωριεστε υπαρχουν ενα σωρο μπροουσερ
-
31-05-12, 11:51 Απάντηση: Το Facebook φημολογείται πως κινείται για την εξαγορά του Οpera #33
ΑΑΑ αυτά είναι νέα, τώρα θα μπορούμε να απολαύσουμε το ατέλειωτο lag του facebook και στον Opera μια καινοτομία που είναι πλεόν συνήθεια στο facebook...
-
31-05-12, 11:55 Απάντηση: Το Facebook φημολογείται πως κινείται για την εξαγορά του Οpera #34
Το πολύ πολύ να γίνει φορκ ο Όπερα και να συνεχιστεί η ανάπτυξη του εχτός φέησμπουκ. [/κακία]
-
01-06-12, 08:28 Απάντηση: Το Facebook φημολογείται πως κινείται για την εξαγορά του Οpera #35
Δεν σου είπα ότι δεν μπορείς να τα απενεργοποιήσεις ή ότι δεν είναι παραμετροποιήσιμος/ασφαλής. Είναι οφθαλμοφανές πως δεν έχουν τη δύναμη της Google και λιγότερο του Fx να υποστηρίξουν τη γρήγορη ανάπτυξη στην οποία έχουν επιδοθεί οι υπόλοιποι. Ως εκ τούτου, σοφές αποφάσεις που δεν θα σπαταλήσουν άσκοπα το πολύτιμο δυναμικό της είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος... Θέλω να πω, δεν δείχνει να έχει την πολυτέλεια για όχι και τόσο πετυχημένες κινήσεις, πράγμα που φαινομενικά τουλάχιστον, τους κόστισε...
Χρησιμοποιούσα κι εγώ Opera για μεγάλο χρονικό διάστημα... Πήγα απ΄τον IE6 στην έκδοση 6 ή 7 αν θυμάμαι καλά, τότε που είχε ακόμη το bannerάκι... Μέχρι την 9.80-10. Τώρα η έκδοση Opera Next εξακολουθεί να υπάρχει στον υπολογιστή μου, έτσι για το φραμπαλά... Δεν είχα καμία διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με σκοπό το θάψιμο του Opera.
-
01-06-12, 12:45 Re: Απάντηση: Το Facebook φημολογείται πως κινείται για την εξαγορά του Οpera #36Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
01-06-12, 15:38 Απάντηση: Re: Απάντηση: Το Facebook φημολογείται πως κινείται για την εξαγορά του Οpera #37Δεν σου είπα ότι δεν μπορείς να τα απενεργοποιήσεις ή ότι δεν είναι παραμετροποιήσιμος/ασφαλής. Είναι οφθαλμοφανές πως δεν έχουν τη δύναμη της Google και λιγότερο του Fx να υποστηρίξουν τη γρήγορη ανάπτυξη στην οποία έχουν επιδοθεί οι υπόλοιποι. Ως εκ τούτου, σοφές αποφάσεις που δεν θα σπαταλήσουν άσκοπα το πολύτιμο δυναμικό της είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος... Θέλω να πω, δεν δείχνει να έχει την πολυτέλεια για όχι και τόσο πετυχημένες κινήσεις, πράγμα που φαινομενικά τουλάχιστον, τους κόστισε...
Χρησιμοποιούσα κι εγώ Opera για μεγάλο χρονικό διάστημα... Πήγα απ΄τον IE6 στην έκδοση 6 ή 7 αν θυμάμαι καλά, τότε που είχε ακόμη το bannerάκι... Μέχρι την 9.80-10. Τώρα η έκδοση Opera Next εξακολουθεί να υπάρχει στον υπολογιστή μου, έτσι για το φραμπαλά... Δεν είχα καμία διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με σκοπό το θάψιμο του Opera.
-
01-06-12, 17:01 Απάντηση: Το Facebook φημολογείται πως κινείται για την εξαγορά του Οpera #38
Μην ανησυχείς, κουβέντα κάνουμε, γνώμες λέμε, δεν κάνουμε ................... αντιπαράθεση ή "θάψιμο".
Μπορεί να μην έχει την ανάπτυξη που έχει η Google και ο FF, αλλά σημασία έχει να σου προσφέρει ασφάλεια σταθερότητα και ταχύτητα.
Σε αυτό υστερούν οι υπόλοιποι browsers.
- - - Updated - - -
Δεν είναι όλοι το ίδιο.
- - - Updated - - -
Ακριβώς.
Ανάλογα και τι θέλει ο καθένας.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stefkon : 01-06-12 στις 17:07.
Παρόμοια Θέματα
-
Η Cisco καταθέτει έφεση στην απόφαση της Ε.Ε. να εγκρίνει την εξαγορά του Skype από την Microsoft
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-20, 22:00 -
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναβάλει την έκδοση απόφασης για την εξαγορά της Motorola από την Google
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 13-12-11, 04:41 -
Η Google «βρίσκεται σε συνομιλίες για την εξαγορά του Twitter»
Από Georgevtr στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 06-04-09, 19:35 -
Sony: Φήμες για την εξαγορά του μεριδίου της Ericsson στην κοινή τους εταιρεία
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 23-03-09, 02:09 -
Η ΕΕΤΤ κινείται για το θέμα της Forthnet και του 2play (Καλαμάκι)
Από mkaragia στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-07, 19:52
Bookmarks