Γι'αυτο και πρέπει να τους παίρνεις συνεχως να τους πρίζεις!!
Οσους ξέρω που τους αφήσαν κααααααποια στιγμή να βάλουν ακομα περιμένουν.
Εμένα μου είχαν πει ότι παρασκευή (πριν 5 μηνες μιλάμε τωρα) θα την έχω απο ΟΤΕ πεμπτη και παρασκευή θα είχα και το μοντεμ και όλα (δεν ειχα πληρωσει τοποθέτηση). Τελικά τους πήρα το βράδυ και τους λεω τι γίνεται και μου λένε ο οτε τα ξύνει. Δευτερα παλι τηλέφωνο, τριτη τετάρτη, πεμπτη, καθε μέρα ο ΟΤΕ!!
Τελικα Πεμπτη ο ΟΤΕ ξυγήθηκε και ηρθε μετα την παρασκευη ενας τεχνικός της Βιβο και συνεδεσε το μοντεμ!![]()
Εμφάνιση 16-30 από 146
Θέμα: Πολύ καλή η βιβόντι!
-
19-05-04, 09:35 #16
-
19-05-04, 09:36 #17
Συνολίκά δηλαδή περίμενα 3 βδομάδες και 2 μέρες!
-
19-05-04, 10:29 #18
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Εγώ συνολικά περίμενα 25 μέρες χωρίς να τους πάρω ούτε ένα τηλέφωνο.
-
19-05-04, 10:40 #19
Αρχικό μήνυμα από sdikr
Η Τελλάς για μένα αποτελεί μια φούσκα που πριν από μερικά χρόνια έκανε την εμφάνισή της με πολλές υποσχέσεις τις οποίες και χρησιμοποίησε (όπως και το όνομά της ΔΕΗ) για να προσφέρει μια από τα ίδια ! Όταν όλοι αγωνιούσαμε για ADSL η Τελλάς μας έλεγε για DialUp κι όπως θα θυμάστε δεν ήταν στα προσεχή σχέδιά της η παροχή ADSL! Φτιάχνει η Τελλάς δίκτυο δικό της πουθενά; Έχει ακούσει κανείς να γίνονται δοκιμές στις νέες υπηρεσίες της; Άρα για ποιον ανταγωνιστή μιλάμε;
Αντιθέτως η Vivodi έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές! Ναι, πιστεύω πως η χρήση των κόμβων της σε ορισμένα σημεία της Αθήνας και Θεσσαλονίκης αποτελεί δοκιμαστική περίοδο για να λύσει όσα τεχνικά προβλήματα υπάρχουν και να μπορέσει να προχωρήσει και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εδώ ολόκληρος Οργανισμός με καφάλαια προσωπικό και πολυετή πείρα στις επικοινωνίες δεν μπορεί να παρέχει ADSL σε όλη την Ελλάδα, περιμένουμε από τη Vivodi που είναι και σχετικά νέα στο χώρο να το κάνει; Ας μην παραλογιζόμαστε!
Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι η Τελλάς θα βγεί από τη μια μέρα στην άλλη και θα πει παρέχω πλήρη τηλεφωνία ή φθηνό Ιντερνετ από δικό της δίκτυο (που θα έχει φτιάξει πότε; Μέσα σε μια νύχτα; ) ;
Κι επειδή το θέμα μας εδώ είναι η Vivodi, έχω ξαναπεί ότι σαν ποιότητα υπηρεσίας είναι κορυφαία! Σε ότι αφορά το τεχνικό κομμάτι διαφωνώ ότι αποτελείται από παιδάκια για τον πολύ απλό λόγο ότι για να σχεδιάσεις και να υλοποιήσεις ένα δίκτυο όπως έχει αυτή τη στιγμή η Vivodi χρειάζεσαι πολλές γνώσεις και πείρα ένας συνδιασμός που δεν βρίσκεται εύκολα στις χαμηλές ηλικίες.
Αν μη τι άλλο η Vivodi έχει παρουσιάσει έργα, έχει δίκτυο (περιορισμένων διαστάσεων, ναι) και λειτουργεί άριστα!!!! Έστω κι αν η εξυπηρέτηση έχει πρόβλημα! Στο κάτω κάτω αυτό είναι που μας ενδιαφέρει πραγματικά, να "παίζει" το ιντερνετ και να "παίζει" φθηνά!
-
19-05-04, 10:48 #20
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Αρχικό μήνυμα από Tony_Ts
-
19-05-04, 11:54 #21
Η Tellas ξεκίνησε με DialUp! Ήμουν ένας από τους πολλούς που στείλαμε mail να τους ρωτήσουμε τι γινεται με ADSL και μας είπαν ότι δεν ήταν από τα άμμεσα σχέδιά τους.
Εκτός από αυτό όμως, όταν η Tellas ξεκίνησε το ADSL αλλά κι ακόμα χρησιμοποιεί το δίκτυο του ΟΤΕ.
-
19-05-04, 12:55 #22
Για να μη λέμε και ότι θέλουμε η Tellas ξεκίνησε τη λειτουργία της πέρισυ τον Φλεβάρι, ΄Μόνο ένα χρόνο πρίν.
Έχει σκάψει σχεδόν όλη τη Αθήνα (την δική μου περιοχή Ν. Ιωνία την έσκαψε πριν περίπου 1 χρόνο), Υπάρχει πλήρης δίκτυο Κορμού (ιδιόκτητο) με τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και είναι η μόνη εταιρία που έχει δικές τις οπτικές ίνες και δίκτυο με εξωτερικό.
Όπου βλέπεις εκτελούνται έργα ΔΕΗ ή ΔΕΗ τηλεποικοινωνίες να ξέρεις πως σκάβει η Τελλάς.
Μέσω δικού της δικτύου τηλ. και Ιντερνετ αυτόνομα θα δώσει μέσα στο 2005 με αρχές του 2006 (το χειρότερο σενάριο κάνει λόγω για 2006 το καλύτερο για μέσα 2005)
-
19-05-04, 14:42 #23
Αρχικό μήνυμα από ermis333
- Oι ανθρωποι που προτιθενται, να ανταλλαξουν την ελευθερια τους με την προσωρινη ασφαλεια, δεν αξιζουν κανενα απο τα δύο και θα χασουν και τα δύο...
-
19-05-04, 15:54 #24
Αν ήθελε η Tellas πέρναγε το dsl μέσα απο το ηλεκτρικό δίκτυο και με ένα splitter στην πρίζα θα έκανες την δουλεία σου. Απλά δε θέλουν να επενδύσουν,ούτε να πάρουν το ρίσκο. Έχουν βολευτεί όλοι με το άπειρο bandwidth,μεσα απο συνεχόμενες αναβαθμίσεις,που δίνει ο κορμός του ΟΤΕ και τα DSLAM του και σου βάζουν και το 35€ χωρίς να έχουν κάνει καμμία επένδυση. Με ξένα dslam δουλέυουν και ξένο δίκτυο χαλκού (ΟΤΕ).
-
19-05-04, 15:57 #25Εγώ δεν έχω καταλάβει τη παραπάνω έχει το δίκτυο της Tellas και έχουν τόσο ακριβή συνδρομή (35 ευρώ το μήνα η 384) Το κόσμο κλέβουν και κανείς δε μιλάει. Αλίμονο σε αυτούς που έχουν συμβόλαιο.Just becuase there are things I don't remember doesn't make my actions meaningless. The world doesn't just disappear when you close your eyes, does it?
-
19-05-04, 16:12 #26
εγώ που δεν έχω adsl και δε με ενδιαφέρει να βάλω ζω εδώ και 3 εβδομάδες μια φρίκη! Η ΔΕΗ έχει σκάψει κατά μήκος όλη την οδό που βρίσκεται η είσοδος της πολυκατοικίας που μένω και έχει φτιάξει μια τάφρο βάθους 1 1/5 μέτρου.
Προχτές ένα αυτοκίνητο χτύπησε μια γάτα και μάλλον ο εξυπνάκιας ο οδηγός κλώτσησε το πτώμα της μέσα στο λάκκο της ΔΕΗ!!!.
Το πρόσεξα τυχαία όταν χάζευα αμέριμνος από το μπαλκόνι μου το "τοπίο"!
Τώρα που το σκέφτομαι ίσως πρέπει να φωτογραφίσω το σκηνικό και να το στείλω στη ΔΕΗ κατηγορώντας τους ότι φτιάχνουν υποδομή για ομαδικούς τάφους αδέσποτων (σε συνεργασία πάντα με το ΑΘΗΝΑ 2004) - είναι ιδέα μου ή τα αδέσποτα έχουν λιγοστέψει τώρα τελευταία;
Με εκτίμηση,
Κώσταςproti rekla sti karekla!
-
19-05-04, 17:00 #27
Αρχικό μήνυμα από cirrusthevirus
Η Τελλας όταν άρχισε να παρέχει συνδρομές ADSL ήταν η μόνη που το έδινε με 34€ όταν όλοι οι άλλοι τον δίναν από 45+
Επίσης μη ξεχνάτε το κόστος διασύνδεσης με το BBRAS του ΟΤΕ. Αν ρίξει τις τιμές ο ΟΤΕ τότε όλοι οι ISP θα τις ρίξουν ξανά.
Μέσω ηλεκτρικού ρεύματος δεν μπορεί να δώσει ακόμα τίποτα γιατί αυτή η τεχνολογία είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο.
Πάντως το σενάριο που ακούγεται μέσα από την Τελλάς (έχω φίλο) είναι να δώσουν απλή τηλεφωνία μέσω δικτύου ΔΕΗ και ίντερνετ μέσω τεχνολογίας FFTH (οπτικές ίνες) μιας και το δίκτυο κορμού της αποτελείται μόνο από οπτικές ίνες και όχι από καλώδια χαλκού.
-
19-05-04, 17:29 #28Πάντως το σενάριο που ακούγεται μέσα από την Τελλάς (έχω φίλο) είναι να δώσουν απλή τηλεφωνία μέσω δικτύου ΔΕΗ και ίντερνετ μέσω τεχνολογίας FFTH (οπτικές ίνες) μιας και το δίκτυο κορμού της αποτελείται μόνο από οπτικές ίνες και όχι από καλώδια χαλκού
:?
Μέσω δικού της δικτύου τηλ. και Ιντερνετ αυτόνομα θα δώσει μέσα στο 2005 με αρχές του 2006 (το χειρότερο σενάριο κάνει λόγω για 2006 το καλύτερο για μέσα 2005)
-
19-05-04, 17:47 #29
Μοιράστε adsl απο την πρίζα του ρεύματος.
http://www.devolo.de/_en_/produkte/d...lanethusb.html
http://www.devolo.de/_en_/produkte/dlan/mldlani.html
Φαντάζομαι οτι για να γίνεται στο σπίτι θα υπάρχει τρόπος και γιαυτό...αλλά δυστηχώς το δίκτυο ρευματος της ΔΕΗ είναι για κλάματα. Εμένα κάθε δυο μέρες έχει ολιγόλεπτη διακοπή,μη μιλήσω για νησιά ο μετασχηματιστής είναι απο το '60,dsl θα βάλουν πάνω; Ακόμα μετασχηματιστές με Klofen παίζουν.
Ας είναι καλά το πλοίο "Θέτις" του ΟΤΕ το οποίο οργώνει την θάλασσα και ρίχνει καλώδια για να λέει η Tellas οτι έχει διασύνδεση 2Gbps με το εξωτερικό. Πως τα έβαλε ρε παιδιά η Tellas τα καλώδια στη θάλασσα; Αλλη μια φούσκα είναι τύπου ΧΑΑ.
-
19-05-04, 18:17 #30
Ρε συ Ερμή... με όλο το σεβασμό που τρέφω απέναντί σου επίτρεψέ μου λίγο... Παραθέτω από το Site της Tellas
"Τον Αύγουστο του 2001 η ΔΕΗ ΑΕ υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την ιταλική WIND για τη δημιουργία μιας νέας εταιρίας τηλεπικοινωνιών... Μέχρι το Μάιο του 2002 έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να επιτευχθεί η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος ... Το Νοέμβριο του 2002 η εταιρία μετονομάστηκε σε Tellas AE... Σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2003 στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μελά έγινε η ανακοίνωση του ονόματος..."
Εντάξει, 23 Ιανουαρίου 2003 ξεκίνησε να δίνει DialUp !!! Μετά από 3 μήνες έδωσε ADSL. Μετά από ένα χρόνο (δηλαδή τώρα) τι μεγαλύτερη πρόοδο έχει κάνει σε σχέση με τις άλλες και σε σχέση με τον καταναλωτή; Όταν είπα "πριν από μερικά χρόνια" δεν εννοούσα όταν ξεκίνησε στις 23 Γενάρη αλλά και πιο πριν. Παρακολουθούσα στενά τις εξελίξεις της γιατί είχα εναποθέσει όλες τις ελπίδες μου για γρήγορο και φθηνό ιντερνετ!
Καλό το δίκτυο κορμού και μπράβο τους αλλά τι πλεονέκτημα έχει για τον απλό χρήστη; Η υπηρεσία έχει 35,34ευρώ εκτός κι αν έχεις βρει κάποιο παράξενο τρόπο να μην πληρώνεις το ΦΠΑ! (Έλεος πια με το ΦΠΑ, όπως πάμε, σύντομα ακόμα και στη λαική θα γράφουν τιμές χωρίς ΦΠΑ!)
Σε πιστεύω που λες ότι θα δώσει μέσα στο 2005 αλλά αυτό μπορεί να είναι σε 8-20 μήνες!!! Ποιός ξέρει που θα είναι οι άλλες εταιρίες μέχρι τότε, που δέν έχουν και τη δύναμη της ΔΕΗ!!
Συμφωνώ πάλι ότι όταν ξεκίνησε είχα καλές τιμές! Τώρα τι γίνεται; Δεν υποτίθεται ότι με το δικό της δίκτυο κορμού έχει χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα από τις άλλες που "βασίζονται" πάνω στον ΟΤΕ ; Γιατί αυτό δεν φαίνεται και στα τιμολόγιά της ;
Όπως ανακοινώθηκε και πριν από μερικούς μήνες, η τεχνολογία Ιντερνετ πάνω από το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος εφαρμόζεται εμπορικά στην Αμερική ήδη (αν δεν με πιστεύεις μπορώ να σου βρω το άρθο). Εντάξει, δεν είμαστε Αμερική και δεν περιμένω κάτι τόσο ριζοσπαστικό, τουλάχιστο όχι ακόμα.
Και μένω τώρα εγώ με την απορία! Πως ακριβώς θα δώσουν ιντερνετ μέσω οπτικών ινών; Στα διαμερίσματά μας στην καλύτερη περίπτωση έρχονται δύο δυσύρματα καλώδια που καταλήγουν στον κατανεμητή της πολυκατοικίας τα οποία μαζί με πολλά άλλα οδηγούνται στον ΚΑΦΑΟ και μετά στο κέντρο του ΟΤΕ. Πως ακριβώς θα φέρουν οπτικές ίνες; Κι έστω ότι τις έφεραν σε κάποιον άλλο κατανεμητή (γιατί σε αυτόν του ΟΤΕ δε μπορούν καθώτι ανήκει στον ΟΤΕ). Από εκεί και πέρα τι; Θα περάσουμε στα σπίτια μας οπτικές; Αδύνατον! Θα φέρουν και κατάλληλο εξοπλισμό που θα μετατρέπει την οπτική σε κάτι άλλο (Ethernet π.χ.); Και με τι κόστος όλα αυτά; Εδώ ένα απλό ADSL το πληρώνουμε χρυσό!
Μην πιστεύεις ότι αμφισβητώ, απλά θέτω ερωτήματα που με προβληματίζουν! (Και με προβληματίζουν ακόμα περισσότερο διαβάζοντας τις εμπειρίες άλλων χρηστών που το κτήριό τους τροφοδοτείται από μια οπτική ίνα του ΟΤΕ και για αυτό το λόγο ακριβώς δεν μπορούν να έχουν ADSL!)
Κι εγώ θα ήθελα να ελπίζω στη Tellas αλλά προς το παρόν η Vivodi κάνει επενδύσεις που "τις βλέπω" και τις καταλαβαίνει το πορτοφόλι μου!
Παρόμοια Θέματα
-
Πολυ καλη εξυπηρετηση απο οτε
Από delta9 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-08, 23:11 -
7 παιχνιδια που σας ειπαν μια πολυ καλη ιστορια...
Από Stardusted στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 53Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-07, 18:31 -
Πολύ καλή προσφορά Otenet αν έχετε γραμμή
Από birbilis στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-06, 23:00
Bookmarks