Σελ. 3 από 10 ΠρώτηΠρώτη 123458 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 146
    Το avatar του μέλους ALiTiS
    ALiTiS Guest
    Κι εγώ θα ήθελα να ελπίζω στη Tellas αλλά προς το παρόν η Vivodi κάνει επενδύσεις που "τις βλέπω" και τις καταλαβαίνει το πορτοφόλι μου!
    εεετσι...

Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα (Αττική)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ASUS RT-AX86U
    Tony_Ts, Είπε κανείς την Tellas Αγία;;;

Απλά η ποιο υποσχόμενη εταιρία είναι και δεν το λέω εγώ αλλά η Kantor

"Η Tellas θα αποτελέσει τον μοναδικό σημαντικό ανταγωνιστή του ΟΤΕ στην εγχώρια τηλεπικοινωνιακή αγορά, προβλέπει η Kantor σε έκθεσή της για τον κλάδο διεθνώς (4/5)."

Πρίν από 6 μήνες όλοι κοροϊδεύαν την Τελλάς και λέγαν ότι για να έχει 34€ η ADSL της όταν οι άλλοι την έχουν 45+€ σημαίνει ότι θα έχει μεγάλο overbooking, ότι θα σέρνεται κ.ο.κ

Πλάκα στην πλάκα όλοι είχαν πολύ περισσότερους ΑDSL συνδρομητές από τη Tellas, όταν το βλέπουν αυτό γιατί να έχουν τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, όταν ΕΜΕΙΣ είμαστε μ@λάκες και παίρνουμε τα πιο ακριβά για δήθεν καλύτερα;;

Π'αντως αν ήταν μάγκας η Vivodi να έδινε το 1.5Mbit με 40€ τελική το μήνα και όχι με μαγκές του στύλ 3€ λιγότερα από ΟΤΕ. Με 5€ δεν πρόκειται να μου σωθεί η τσέπη.

Pc Specs: Ryzen 5800X3D, 32Gb Trident Z @3600Ghz Ram, RTX 4090

ALiTiS Guest
    ermis333,
    χεχε οκ περιμενε 10 χρονια και βαλε τελλας 8)

Περιοχή
    Greece
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1024/1024
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ermis333
    Π'αντως αν ήταν μάγκας η Vivodi να έδινε το 1.5Mbit με 40€ τελική το μήνα και όχι με μαγκές του στύλ 3€ λιγότερα από ΟΤΕ. Με 5€ δεν πρόκειται να μου σωθεί η τσέπη.
    Φαντάζομαι θα έχεις υπόψιν σου τη διαμάχη ΟΤΕ-ΕΕΤΤ για τα τιμολόγια χονδρικής έτσι; Αν έκανε αυτό που λες η Vivodi δεν θα ήταν μάγκας αλλά βλάκας καθώς θα "έμπαινε μέσα" αφού θα έπρεπε να πληρώσει παραπάνω το μήνα στον ΟΤΕ για τη μίσθωση του κυκλώματος!!!
    Για την δική σου τσέπη δεν ξέρω αλλά στη δική μου έρχεται μια χαρά το 34 ευρώ τελική με ΦΠΑ (και γραμμή και Internet) για υπηρεσίες 256/128, ενώ με την Tellas αν ήθελα να απαλαγώ από τη χρονοχρέωση, θα έπρεπε να πληρώνω 64,88 ευρώ για 384/128 (αφού αυτή είναι η χαμηλότερη που διαθέτει). Όπως βλέπεις πρόκειται για 30 ευρώ διαφορά το μήνα ή 360 ευρώ το χρόνο!

Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε πως και πότε θα εξελιχθεί ανταγωνιστηκή του ΟΤΕ η Tellas! Μακάρι πάντως να έχεις δίκιο κι εσύ και η Kantor!!!

Περιοχή
    Athina
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kwstas_pap
    εγώ που δεν έχω adsl και δε με ενδιαφέρει να βάλω ζω εδώ και 3 εβδομάδες μια φρίκη! Η ΔΕΗ έχει σκάψει κατά μήκος όλη την οδό που βρίσκεται η είσοδος της πολυκατοικίας που μένω και έχει φτιάξει μια τάφρο βάθους 1 1/5 μέτρου.

Προχτές ένα αυτοκίνητο χτύπησε μια γάτα και μάλλον ο εξυπνάκιας ο οδηγός κλώτσησε το πτώμα της μέσα στο λάκκο της ΔΕΗ!!!.

Το πρόσεξα τυχαία όταν χάζευα αμέριμνος από το μπαλκόνι μου το "τοπίο"!

Τώρα που το σκέφτομαι ίσως πρέπει να φωτογραφίσω το σκηνικό και να το στείλω στη ΔΕΗ κατηγορώντας τους ότι φτιάχνουν υποδομή για ομαδικούς τάφους αδέσποτων (σε συνεργασία πάντα με το ΑΘΗΝΑ 2004) - είναι ιδέα μου ή τα αδέσποτα έχουν λιγοστέψει τώρα τελευταία;

Με εκτίμηση,
    Κώστας
    Τελικά εχτές που ήμουν αποφασισμένος να φωτογραφίσω τις "αποδείξεις" προς μεγάλη μου έκπληξη αντίκρυσα ΜΠΕΤΟ!

Η ΔΕΗ προκειμένου να θάψει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία που αναφέρθησαν εδώ εχτές ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ "έστρωσε" με τσιμέντο τον πάτο ΟΛΟΥ ΤΟ ΛΑΚΚΟΥ!..

Εκτιμώντας ότι θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες σάς χαιρετώ κλείνοντας αυτή το "παρακλάδι" της συζήτησης.

Με εκτίμηση,
    Κώστας
    proti rekla sti karekla!

Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα (Αττική)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ASUS RT-AX86U
    Tony_Ts, Ναι έχεις δίκιο εδώ αφού η Tellas δεν δίνει 256...αλλά κατά τη γνώμη μου από 512 για να μην πω 1.5Mbit κάτι μπορεί να θεωρηθεί Broadband.

Και εγώ σκόπευα να βάλω Vivodi (384 όμως γιατί θέλω να βλέπω streaming videos 300kbps) αλλά δεν έβαλα γιατί 1) Η Vivodi έχει πολύ χειρότερα pings από Τελλάς, και επειδή παίζω on-line, θέλω καλά pings, 2) Είμαι σε Siemens οπότε με ΟΤΕ-Τellas πιάνω 46-48kb/sec , ενώ με Vivodi ο κολλητός μου έπιανε 41-42kb/sec, 3) H μητέρα μου δουλεύει στη ΔΕΗ και η Tellas έχει ειδικές προνομιακές τιμές για τους ΔΕΗτζίδες.

Φαντάζομαι θα έχεις υπόψιν σου τη διαμάχη ΟΤΕ-ΕΕΤΤ για τα τιμολόγια χονδρικής έτσι; Αν έκανε αυτό που λες η Vivodi δεν θα ήταν μάγκας αλλά βλάκας καθώς θα "έμπαινε μέσα" αφού θα έπρεπε να πληρώσει παραπάνω το μήνα στον ΟΤΕ για τη μίσθωση του κυκλώματος!!!
    Αν δεις τα αποτελέσματα του ΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ...αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από τις συνηθισμένες κλάψες των ελληνικών ληστρικών εταιριών.

Ήθελα να ξερα οι Σουηδικές εταιρίες που μετατρέψαν τις 10Mbit (30€ το μήνα) συνδέσεις σε 100Μbit ΔΩΡΕΑΝ δεν μπαινουν μέσα;;;;

Να είσαι σίγουρος πως θα την χάσει τη δίκη ο ΟΤΕ.

Τέλος να σου πώ πως η Vivodi το μόνο που πληρώνει στον ΟΤΕ είναι 10-11€ ανά γραμμή (βλ νομοθεσία περι LLU) Τα ίδια που πληρώνουν και όλοι οι εναλλακτικοί στην ΕΕ., οπότε ξαναεπαναλαμβάνω..

Αν ήταν μάγκας η Vivodi να έδινε το 1.5Mbit με 40€ τελική το μήνα και όχι με μαγκές του στύλ 3€ λιγότερα από ΟΤΕ.

ΥΓ. Μη νομίζεις οτι θεωρώ την Tellas η σούπερ εταιρία, απλά προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις γιατί (προς το παρών) είναι όλοι κλέφτες...

Pc Specs: Ryzen 5800X3D, 32Gb Trident Z @3600Ghz Ram, RTX 4090

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Net One
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Tony_Ts

1) Η Vivodi έχει πολύ χειρότερα pings από Τελλάς, και επειδή παίζω on-line, θέλω καλά pings, 2) Είμαι σε Siemens οπότε με ΟΤΕ-Τellas πιάνω 46-48kb/sec , ενώ με Vivodi ο κολλητός μου έπιανε 41-42kb/sec, 3) H μητέρα μου δουλεύει στη ΔΕΗ και η Tellas έχει ειδικές προνομιακές τιμές για τους ΔΕΗτζίδες.

1) Ρε παιδιά είστε σίγουροι γι' αυτό? έχει κανένας βιβόντι να μας πει τι ping έχει (μιλάμε για τωρινές μετρήσεις έτσι?

3) Τώρα μάλιστα, αυτός είναι ο πιό σημαντικός λόγος για να υπερασπίζεσαι την Τελλάς. Και καλά κάνεις βέβαια. Εννοείται πως και εγώ εάν είχα τέτοιο προνόμιo θα έβαζα χωρίς δισταγμό.
    Just becuase there are things I don't remember doesn't make my actions meaningless. The world doesn't just disappear when you close your eyes, does it?

Περιοχή
    Greece
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1024/1024
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    cirrusthevirus, ναι! Η Vivodi έχει μεγάλο ping της τάξης του 150-200ms. Επειδή λοιπόν το latency σε παιχνίδια είναι πολύ σημαντικό δεν συστήνεται η Vivodi για όσους παίζουν online. Αν θέλεις συγκεριμένα πράγματα δώσε μου ΙΡs να σου πω αποτέλεσμα για κάθε ένα.

Ερμή η Σουηδία είναι σε άλλο παράλληλο σύμπαν σε αυτό τον τομέα! Οι τύποι είναι πραγματικά αλλού ! Στα δικά μας τώρα... Συμφωνώ ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση για LLU η V. θα πληρώσει ένα σταθερό ποσό στον ΟΤΕ. Αλλά αν δώσει τόσο μεγάλες ταχύτητες σε φθηνές τιμές θα πρέπει να κάνει τρελές αναβαθμίσεις για να μπορέσει να αντέξει. Η αναβάθμιση που θα της κοστίσει περισσότερο είναι τα μισθωμένα κυκλώματα του ΟΤΕ που συμφωνούμε ότι εδώ ο ΟΤΕ είναι ένας μεγάλος απατεώνας! Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.otebusiness.gr/leased_lines_tariffs.pdf στις hellascom. Για μια σύνδεση 2ΜΒit θα πρέπει να πληρώσει 880 ευρώ + ΦΠΑ για κάθε άκρο και 280 ευρώ +ΦΠΑ το μήνα για κάθε άκρο. Όπως καταλαβαίνεις για να έχει επικοινωνία μεταξύ των δικτύων της αυτές οι γραμμές είναι απαραίτητες. Πως να δώσει σε μένα και σε σένα 1.5ΜΒ όταν τα 2ΜΒ της στοιχίζουν κάθε μήνα 560ευρώ +ΦΠΑ ;
    Εδώ να σταθώ και να πω ότι αν η Tellas είχε δικούς της κόμβους με DSLAMs όπως έχει η Vivodi κι εκμεταλλευόμενη το δίκτυο κορμού της που είναι ανεξάρτητο με τα χαράτσια του ΟΤΕ, ναι θα μπορούσε να κάνει αυτό που λες!
    Και για να πάρουμε μια ιδέα για μεγάλες αποστάσεις, αν θέλουμε να συνδέσουμε δύο σημεία που βρίσκονται σε Αθήνα-Σαλονίκη, με Υπεραστική Σύνδεση Εκτός Δικτύου HellasCom του ΟΤΕ, σε ταχύτητα 2ΜΒit, τότε το μηνιαίο πάγιο που θα έπρεπε να πληρώσουμε στον ΟΤΕ ανέρχεται στα 2988 ευρώ +2770 για εγκατάσταση (μαζί με το ΦΠΑ με βάση τον τιμοκατάλογο που παρέθεσα παραπάνω)!!!

Άρα προς το παρόν ο κλέφτης είναι ο ΟΤΕ και μακάρι να χάσει την προσφυγή στο ΣτΕ μήπως δει αυτός ο τόπος κάποτε άσπρη μέρα!!

Downloads
    1
    Uploads
    0
    DSLAM
    HOL - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tony_Ts

Για την δική σου τσέπη δεν ξέρω αλλά στη δική μου έρχεται μια χαρά το 34 ευρώ τελική με ΦΠΑ (και γραμμή και Internet) για υπηρεσίες 256/128, ενώ με την Tellas αν ήθελα να απαλαγώ από τη χρονοχρέωση, θα έπρεπε να πληρώνω 64,88 ευρώ για 384/128 (αφού αυτή είναι η χαμηλότερη που διαθέτει). Όπως βλέπεις πρόκειται για 30 ευρώ διαφορά το μήνα ή 360 ευρώ το χρόνο!
    34 euro + ΦΠΑ...αυτό δεν εννοείες; Δηλαδή 40 τελική.
    XMG A504@i7-4710MQ@16GB Ballistix CL9@Samsung 850 Evo 256GB@Dell U2421HE
    Edifier 1700BT@Corsair K63 Wireless@Corsair Harpoon Wireless

My modded drivers

Περιοχή
    Greece
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1024/1024
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Spyrus The Great
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tony_Ts

34 euro + ΦΠΑ...αυτό δεν εννοείες; Δηλαδή 40 τελική.
    Δεν θέλω να σε προσβάλλω αλλά δεν ξέρω πως να το γράψω... Anyway, το έχω εξηγήσει ξανά αλλά άλλη μία φορά δεν θα με βλάψει.
    34 είναι όλα μαζί, μαζί με το ΦΠΑ μαζί με τη γραμμή μαζί με όλα εκτός από το πάγιο της PSTN που πληρώνω στον ΟΤΕ για να έχω τηλέφωνο. Από την τσέπη μου βγαίνουν 34,22 ευρώ το μήνα.
    Η εξήγηση είναι ότι η Vivodi στους πρώτους πελάτες της υπηρεσίες ADSL Access μέσω μεριζόμενης πρόσβασης για 6 μήνες κάνει έκπτωση 5 ευρώ. Συνεπώς πληρώνω 12 ευρώ ADSL Access + 17 ευρώ DSLnet = 29ευρώ+18% ΦΠΑ = 34,22 τελική

Downloads
    1
    Uploads
    0
    DSLAM
    HOL - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Mα γιατί αρπάζεσαι; Εγώ έκανα πρόσφατα αίτηση και από αυτά που λέει στο site μιλάει για 17+17 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Έπρεπε και εγώ να έκανα νωρίτερα να γλύτωνα ακόμα 5 ευρώ... :P
    XMG A504@i7-4710MQ@16GB Ballistix CL9@Samsung 850 Evo 256GB@Dell U2421HE
    Edifier 1700BT@Corsair K63 Wireless@Corsair Harpoon Wireless

My modded drivers

Περιοχή
    Greece.gif
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΛΟΠΑΣ
    Προς το παρόν ας ελπίσουμε ότι στον ΟΤΕ θα βάλουν μυαλό και θα ρίξουν τις τιμές γιατί αν τύχει και κάποια άλλη εταιρία ( vivodi, tellas ) αναπτύξει κανένα σοβαρό δίκτυο θα καταντήσει σαν την ΕΡΤ.

Το avatar του μέλους Spyrosss
    Spyrosss Guest
    Και εγώ σκόπευα να βάλω Vivodi (384 όμως γιατί θέλω να βλέπω streaming videos 300kbps) αλλά δεν έβαλα γιατί 1) Η Vivodi έχει πολύ χειρότερα pings από Τελλάς, και επειδή παίζω on-line, θέλω καλά pings, 2) Είμαι σε Siemens οπότε με ΟΤΕ-Τellas πιάνω 46-48kb/sec , ενώ με Vivodi ο κολλητός μου έπιανε 41-42kb/sec,

Siemens DSLAM+Vivodi=L.F.E.

CHECK HERE-->Speed Test Friday, 21 May 2004, 17:05(+GMT)

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ 57€ το μήνα
    ΑΝΤΙ 65€ με tellas

ALiTiS Guest
    μ'αρεσει!

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Προς το παρόν ας ελπίσουμε ότι στον ΟΤΕ θα βάλουν μυαλό και θα ρίξουν τις τιμές γιατί αν τύχει και κάποια άλλη εταιρία ( vivodi, tellas ) αναπτύξει κανένα σοβαρό δίκτυο θα καταντήσει σαν την ΕΡΤ.
    σε παρακαλώ η ΕΡΤ τουλάχιστον βάζει και κάτι καλό οχι μόνο box office!

Σελ. 3 από 10 ΠρώτηΠρώτη 123458 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Πολυ καλη εξυπηρετηση απο οτε
    Από delta9 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-08, 23:11
  2. 7 παιχνιδια που σας ειπαν μια πολυ καλη ιστορια...
    Από Stardusted στο φόρουμ Games και Online Gaming
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-07, 18:31
  3. Πολύ καλή προσφορά Otenet αν έχετε γραμμή
    Από birbilis στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-06, 23:00

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα