Σελ. 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 61-75 από 146
    Το avatar του μέλους ALiTiS
    ALiTiS Guest
    θα τρελα8ώ

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109998/10999
    ISP
    Wind
    Router
    ΖΤΕ ZXHN H288A
    SNR / Attn
    13(dB) / 5.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton
    Μια και μιλάμε για αχούρι, σήμερα πρωτοσυνδέθηκα με 256 shared LLU και πολύ συχνά και για αρκετή ώρα έχω πιάσει συνολικά downloads (kazaa+άλλα) 35+Kb/sec. Καλό ε;
    Μήπως γνωρίζεις σε τι dslam πέφτεις;
    Πιστεύω ότι είσαι σε siemens!
    Εγώ με 256 Full LLU συνήθως είμαι στα 26k ενώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις έχω δει και 30+.
    Βέβαια η σταθερότητα που μου παρέχει το Full LLU είναι κ το μεγάλο ατού της υπόθεσης.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από boss
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton
    Μια και μιλάμε για αχούρι, σήμερα πρωτοσυνδέθηκα με 256 shared LLU και πολύ συχνά και για αρκετή ώρα έχω πιάσει συνολικά downloads (kazaa+άλλα) 35+Kb/sec. Καλό ε;
    Μήπως γνωρίζεις σε τι dslam πέφτεις;
    Πιστεύω ότι είσαι σε siemens!
    Εγώ με 256 Full LLU συνήθως είμαι στα 26k ενώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις έχω δει και 30+.
    Βέβαια η σταθερότητα που μου παρέχει το Full LLU είναι κ το μεγάλο ατού της υπόθεσης.
    Που κολλάει η siemens;
    Vivodi έχω η οποία έχει δικά της DSLAMs, και από ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα (δεν το έχω διαστυρώσει βέβαια) έχει εξοπλισμό Cisco.

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109998/10999
    ISP
    Wind
    Router
    ΖΤΕ ZXHN H288A
    SNR / Attn
    13(dB) / 5.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Νομίζω ότι οταν έχεις Shared LLU δεν έχεις καμία σχέση με cisco dslam και ότι ουσιαστικά είναι σα να είσαι με πΟΤΕ access, βέβαια δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό που λέω!
    Μπορώ να πώ με σιγουριά όμως ότι όσοι έχουν Full LLU είναι 100% σε cisco dslam.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Νομίζω ότι οταν έχεις Shared LLU δεν έχεις καμία σχέση με cisco dslam και ότι ουσιαστικά είναι σα να είσαι με πΟΤΕ access, βέβαια δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό που λέω!
    Μπορώ να πώ με σιγουριά όμως ότι όσοι έχουν Full LLU είναι 100% σε cisco dslam.
    Και όσοι έχουν shared LLU στα DSLAM της Vivodi πέφτουν. Αλλιώς πώς εξηγείς το ότι πχ στην Αλυσίδα ο πΟΤΕ δεν έχει διαθεσιμότητα ενώ η Vivodi έχει;
    Και στις δύο περιπτώσεις συνδέεσαι απευθείας με το DSLAM της Vivodi, η μόνη διαφορά είναι το ότι στη μια μπαίνει νέο καλώδιο ενώ στην άλλη χρησιμοποιούνται οι υψηλές συχνότητες του καλωδίου του πΟΤΕ.

Περιοχή
    Καμίνια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote LTE
    Router
    MikroTik Chateau lte12
    Εφόσον έχει shared llu δεν έχει να κάνει καθόλου με τα dslam του ΟΤΕ αλλα με της Vivodi.
    *** mikrotik chateau lte12 + MikroTik MTAO-LTE-5D-SQ mANT external antenna ***
    - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109998/10999
    ISP
    Wind
    Router
    ΖΤΕ ZXHN H288A
    SNR / Attn
    13(dB) / 5.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Καταρχήν δεν αμφιβάλω ότι ακόμα κ στο shared LLU πατάει σε cisco dslam, απλά δεν είμαι σίγουρος αντίθετα με το Full LLU.
    πώς εξηγείς το ότι πχ στην Αλυσίδα ο πΟΤΕ δεν έχει διαθεσιμότητα ενώ η Vivodi έχει;
    Τώρα αυτό είναι πολύ σχετικό, μία εξήγηση θα μπορούσε να είναι: ότι η vivodi έχει μισθώσει/δεσμεύσει(προ-νοικιάσει) n αριθμό από γραμμές στο Χ κέντρο του πΟΤΕ... τις οποίες δεν μπορεί να αγγίξει ο πΟΤΕ λόγο ότι τις εκμεταλλεύεται η vivo.
    Οπου n γραμμές αυτόματα σημαίνει και n δεσμευμένα ports στο dslam του πΟΤΕ!

ALiTiS Guest

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109998/10999
    ISP
    Wind
    Router
    ΖΤΕ ZXHN H288A
    SNR / Attn
    13(dB) / 5.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Alitis δεν ανοίγει αλλά anyway μου επιβεβαίωσαν από τηλ στο 13880 ότι το shared LLU πατάει σε dslam του πΟΤΕ.
    Με λίγα λόγια ακριβώς όπως το περίμενα... ο μόνος λόγος που έριξα τηλ ήταν καθαρά κ ΜΟΝΟ από περιέργια!
    have a nice day!

ALiTiS Guest
    μου επιβεβαίωσαν από τηλ στο 13880 ότι το shared LLU πατάει σε dslam του πΟΤΕ.

ALiTiS Guest
    Vivodi ADSL Access

Η υπηρεσία αξιοποιεί τη διαδικασία Πλήρους Αδεσμοποίητης ή Μεριζόμενης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόγχο (Local Loop Unbundling - LLU), δηλαδή της εκχώρησης όλου ή μέρους του χάλκινου δισύρματου καλωδίου που συνδέει τον κάθε χρήστη του δικτύου του Ο.Τ.Ε. με το πλησιέστερό του κέντρο.

Αναλυτικότερα, παρέχονται οι ακόλουθες επιλογές:

(α) Πλήρης Αδεσμοποίηση Τοπικού Bρόγχου (Full LLU). Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει την εκχώρηση στη Vivodi, είτε του υφιστάμενου τοπικού βρόγχου (ενεργός) που χρησιμοποιείται από τον Ο.Τ.Ε. για την παροχή υπηρεσιών, είτε ενός νέου (ανενεργός) που θα κατασκευαστεί επί τούτου. Από τη στιγμή της εκχώρησης, ο Ο.Τ.Ε. τιμολογεί τη Vivodi και όχι τον συνδρομητή για τον εκχωρηθέντα Τοπικό Βρόγχο. Στην υλοποίηση της πρόσβασης μέσω ενεργού τοπικού βρόχου, ο ενδιαφερόμενος υπογράφει μία εξουσιοδότηση (προκαθορισμένο από τον Ο.Τ.Ε. έντυπο) την οποία υποβάλλει στη Vivodi, η οποία με τη σειρά της την υποβάλλει στον Ο.Τ.Ε. για Αδεσμοποίητη Πρόσβαση στον υφιστάμενο (ενεργό) Τοπικό Βρόγχο.

Αν επιλεχθεί η υλοποίηση μέσω ανενεργού τοπικού βρόχου, ο πελάτης υποβάλλει αίτηση παροχής υπηρεσίας πρόσβασης και internet στη Vivodi και ο πάροχος αιτείται στον ΟΤΕ κατασκευή νέου δισύρματου καλωδίου.

(β) Μεριζόμενη Πρόσβαση (Shared LLU). Ο ενδιαφερόμενος υπογράφει μια εξουσιοδότηση (προκαθορισμένο από τον ΟΤΕ έντυπο) και την οποία υποβάλλει στη Vivodi ή οποία τη συνυπογράφει. Η Vivodi υποβάλλει την αίτηση για Μεριζόμενη Πρόσβαση στον Τοπικό Βρόγχο στον ΟΤΕ, συνοδευόμενη από τη σχετική εξουσιοδότηση.

ADSL Access OTE (Α.ΡΥ.Σ.)

Η υπηρεσία αφορά στη Μεριζόμενη πρόσβαση με παροχή ADSL πρόσβασης από τον ΟΤΕ. Στην περίπτωση αυτή δεν εκχωρείται ο τοπικός βρόγχος ως φυσικό μέσο αλλά ουσιαστικά η χρήση της περιοχής συχνοτήτων άνω των 4kHz. Η περιοχή συχνοτήτων από 0 έως 4kHz χρησιμοποιείται για την παροχή υπηρεσιών παραδοσιακής τηλεφωνίας, ενώ η περιοχή άνω των 4kHz για χρήση ADSL. Κατ' αυτόν τον τρόπο είναι δυνατό για κάποιον συνδρομητή να έχει έναν πάροχο για υπηρεσίες τηλεφωνίας και έναν άλλο πάροχο για υπηρεσίες δεδομένων. Ο διαχωρισμός μεταξύ τους γίνεται με την εγκατάσταση στα δύο άκρα (χρήστης - δίκτυο) ειδικών διατάξεων διαχωρισμού (splitters). Η παροχή του ADSL γίνεται από τον ΟΤΕ στην υπάρχουσα τηλεφωνική σύνδεση του συνδρομητή. Ο διαχωρισμός της φωνής από τα δεδομένα γίνεται με τη χρήση ειδικών φίλτρων που παρέχονται με τη σύνδεση.

Περιοχή
    Καμίνια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote LTE
    Router
    MikroTik Chateau lte12
    Alitis δεν ανοίγει αλλά anyway μου επιβεβαίωσαν από τηλ στο 13880 ότι το shared LLU πατάει σε dslam του πΟΤΕ.
    Με λίγα λόγια ακριβώς όπως το περίμενα... ο μόνος λόγος που έριξα τηλ ήταν καθαρά κ ΜΟΝΟ από περιέργια!
    have a nice day!
    Θα ήθελα να μάθω πιο βλήμα σου είπε κάτι τέτοιο. Επόμενη φορά που θα μιλήσεις με κάποιο customer services representative στη vivodi κράτα και ένα όνομα. Όσο για αυτό που λες, δεν ισχύει όσο και να επιμένεις.
    have a nice day
    *** mikrotik chateau lte12 + MikroTik MTAO-LTE-5D-SQ mANT external antenna ***
    - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109998/10999
    ISP
    Wind
    Router
    ΖΤΕ ZXHN H288A
    SNR / Attn
    13(dB) / 5.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Στο μονο που συμφωνούμε είναι οτι στο customer suport υπάρχουν μεγάλες ασχετούμπες.
    Τώρα για το ποιός μου το είπε.... πάρε 1 τηλ στο 13880 να το τσεκάρεις κ μόνος σου.
    και για να στο πώ κ διαφορετικά είτε είναι σε cisco είτε όχι κ πολύ στα @@ μου ξέρεις.
    Εγώ είμαι σε Full LLU(100% cisco)!

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    ΟTΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από r3b
    Oταν σας λεω οτι είναι αχούρι οι τύποι, μου λέτε οτι είμαι θυμωμένος επειδή περιμένω 46 μέρες,και ξαναλέω, το οτι είναι αχούρι πολλές φορές είναι προς το συμφέρον του χρήστη (βλέπε StaticIP τσαμπα).
    Αν αργεί ο ΟΤΕ να ετοιμάσει την ευθεία τι τα φταίει η Vivodi;

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14328/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΡ-ΠΕΛΟΠΑΣ
    SNR / Attn
    6(dB) / 25(dB)
    Αποκλείεται!Απλά στο helpdesk κατάλαβαν άλλο!Και στις 2 περιπτώσεις πέφτεις στα cisco της vivodi!(η οτι άλλο έχει)

Σελ. 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Πολυ καλη εξυπηρετηση απο οτε
    Από delta9 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-08, 23:11
  2. 7 παιχνιδια που σας ειπαν μια πολυ καλη ιστορια...
    Από Stardusted στο φόρουμ Games και Online Gaming
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-07, 18:31
  3. Πολύ καλή προσφορά Otenet αν έχετε γραμμή
    Από birbilis στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-06, 23:00

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα