Σελ. 6 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 76-90 από 146
    Περιοχή
    Greece
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1024/1024
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    (αχούρι είναι που σου λέω, δοκίμασε να σηκώσεις kazaa στην 80 σου).
    r3b, να σε ενημερώσω ότι παίζει μια χαρά όπως και ftp στην πόρτα 21! Ο μύθος για κομμένες πόρτες κυκλοφόρησε μάλλον από κακόβουλους διότι εδώ και 6+ μήνες που έχω Vivodi έχω κανονικά http και ftp service στον υπολογιστή μου.
    Επίσης όταν λες ότι είναι αχούρι, θα ήθελα να μας διευκρυνίσεις για ποιο ακριβώς κομμάτι της εταιρίας μας μιλάς! Τηλεφωνία; ADSL; Λογιστήριο; Εξυπηρέτηση πελατών; Όσο για την τεράστια αναμονή πρέπει να σου πω (από προσωπική εμπειρία) ότι οι πολλές μέρες αναμονής οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στον ΟΤΕ και σου εξηγώ ευθύς αμέσως. Όταν έκανα αίτηση για ADSL μέσω μεριζόμενης πρόσβασης περίμενα 32 μέρες και την ημέρα που με ενημέρωσαν από τη Vivodi ότι είχε ενεργοποιηθεί η γραμμή μου κι ότι θα περνούσε τεχνικός να μου αφήσει το splitter την ίδια μέρα μου κόπηκε και τη τηλέφωνο! Με λίγα λόγια περίμενα 32 μέρες από τον ΟΤΕ να κάνει την απαραίτητη δρομολόγηση της γραμμής μου στον κόμβο της Vivodi κι όταν την έκανε επιτέλους, τα έκανε θάλασσα και μου έκοψε και το τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα πήγαν τεχνικοί από τη vivodi στο κέντρο του ΟΤΕ για να λυθεί το πρόβλημα αφού ο ΟΤΕ αδυνατούσε να το διορθώσει. (Για όλα αυτά έχω κρατήσει ημερομηνίες κι ονόματα που μπορώ να δώσω με ΠΜ σε όσους δεν με πιστεύουν!)

Σχετικά με το static IP που αναφέρθηκε δεν είναι Static! Αλλάζει πολύ σπάνια (κάθε 2-3 εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος) αλλά αλλάζει!!

lewton, συγχαρητήρια για τη νέα σου γραμμή. Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος αλλά δε σου κρύβω κι εγώ την έκπληξή μου για τις ταχύτητες που αναφέρεις. Είμαι συνδρομητής με ταχύτητα 256/128 κι έχω δοκιμάσει και τις δύο μορφές (Full/Share LLU) και ποτέ δεν έπιασα πάνω από 30Κ. Εύχομαι να σου κρατήσει έτσι !!

Με αφορμή τα DSLAMs της Vivodi για Share & Full LLU... Θεωρώ πιο έγκυρη πηγή πληροφοριών ορισμένα άτομα εδώ μέσα στο Forum από ότι την εξυπηρέτηση πελατών της Vivodi. Μην ξεχνάμε ότι η Vivodi ξεκίνησε να παρέχει τηλεφωνία και είχε κι από τότε εξυπηρέτηση πελατών (που προφανώς δεν ήξεραν τι είναι ADSL ή ακόμα και υπολογιστής, μοντεμ κλπ). Αν θεωρήσουμε ότι με την έναρξη παροχής υπηρεσιών ADSL η Vivodi δεν απέλυσε όλους τους παλιούς υπαλληλους για να τους αντικαταστήσει με γνώστες του αντικειμένου, τότε θα υπάρχουν αρκετοί που δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τεχνικά θέματα ADSL. Επίσης αν κάποιος ήθελε να παρακολουθήσει τις εξελίξεις, με τόσες πολλές αλλαγές που έγιναν στις υπηρεσίες τους και με τον όγκο των πληροφοριών που πρέπει να αποκτήσει ο υπάλληλος της εξυπηρέτησης όπως καταλαβαίνετε δεν θα τα ξέρει όλα ή κι αν τα ξέρει δεν θα τα ξέρει σε βάθος. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί ευθύνη δική μας αλλά της Vivodi. Αυτό που χρειάζεται να ξέρουμε εμείς είναι ότι αν πάρουμε τηλέφωνο για να μάθουμε αν το Share LLU πέφτει σε DSLAM οτε τότε το πιο πιθανό είναι να μην μας δώσουν (σωστή) απάντηση.

Spyrus The Great, δεν αρπάχτηκα απλά είχα ήδη γράψει ότι τα 34 ευρώ είναι τελική ("...το 34 ευρώ τελική με ΦΠΑ (και γραμμή και Internet) για υπηρεσίες 256/128...") και μου ήρθε "κάπως" όταν μου είπες για 40 τελική Συγχαρητήρια πάντως για την αίτηση που έκανες! Έκανες τη σωστή επιλογή Ελπίζω να σου έρθει και σύντομα!

Sorry για το μακρύ post

Το avatar του μέλους Spyrosss
    Spyrosss Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tony_Ts
    r3b, να σε ενημερώσω ότι παίζει μια χαρά όπως και ftp στην πόρτα 21! Ο μύθος για κομμένες πόρτες κυκλοφόρησε μάλλον από κακόβουλους διότι εδώ και 6+ μήνες που έχω Vivodi έχω κανονικά http και ftp service στον υπολογιστή μου.....
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Το avatar του μέλους r3b
    r3b Guest
    [censored]

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    ΟTΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από r3b
    Είναι και το άλλο, ήδη με έχουνε χρεώσει 35ευρό έξοδα εγκατάστασης γραμμής (ποιάς γραμμής από την πρώτη ημέρα της αίτησης το οποίο με εξοργίζει αφάνταστα. Που ακούστηκε να σε χρεώνουν για κάτι που δεν έχουν κάνει.
    Η Vivodi παραγγέλνει την γραμμή από τον ΟΤΕ.
    Ο ΟΤΕ χρεώνει εγκατασταση στην Vivodi.
    Αν εσύ ακυρώσεις με το που θα σου έρθει η γραμμή την αίτηση, και δεν θες να πληρώσεις τίποτα επειδή δεν θα έχεις χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία, η Vivodi και η όποια Vivodi θα μπεί μέσα γιατί ναι μεν θα εσύ ακύρωσες την αίτηση, αλλά η γραμμή μπήκε και ο ΟΤΕ θα διεκδικήσει τα χρήματα από την Vivodi. Επομένως τα χρήματα αυτά είνα ένα είδος εγγύησης.

Και εμένα μου είπαν 30 μέρες πέρίπου, όμως ο ΟΤΕ έφερε την γραμμή στις 10!!! μόλις μέρες. Την επομένη που ήρθε ο τεχνικός της Vivodi για τον έλεγχο διαπίστωσε ότι η γραμμή είναι κομμένη!! Με την λογική σου θα έπρεπε να βρίσω την Vivodi που ο ΟΤΕ δεν εκανε καλά την δουλειά του.

Αχούρι και πάλι αχούρι , για εμένα.
    Κάνεις κάτι για να σε ευχαριστήσει και να κάνεις και την δουλειά σου. Αφού δεν είσαι ευχαριστημένος δες μήπως μπορείς να ακυρώσεις την αίτηση πριν ακόμα ο ΟΤΕ πρoxωρήσει. Και περίμενε να εξυπητηθείς μέσω ΟΤΕ που είναι όλα τέλεια και απροβλημάτηστα σε όλες τις περιοχές και με όλες τις εταιρείες σχεδόν. Δεν αξίζει να αγχώνεσαι, να στενοχωριέσαι.
    Φοβάμαι ότι και αν ακόμα συνδεθείς με την Vivodi υα προκύψουν και άλλα προβλήματα.

Σας συνιστώ επίσης να έχετε κι εσείς την ίδια νοοτροπία όταν πληρώνετε: "Πληρώνω, κι όταν πληρώνω κρίνω και κατακρίνω χωρίς να αναζητώ δικαιολογίες σε σφάλματα και παρατυπίες".
    Καή η κρητική, ειδικά όταν είναι καλοπροαίρετη και ακόμα καλύτερη όταν δεν υπάρχουν παροπίδες.

Φιλικά πάντα

Το avatar του μέλους Spyrosss
    Spyrosss Guest
    Ρε παιδιά τη σημασία έχει αν οι ημέρες θα είναι 30 ή 50 μια φορά το βάζεις και τέλος.Και γω έκανα αίτηση στον ΟΤΕ 9 Νοεμβρίου και μου βάλανε το DSL 9 Ιανουαρίου και περίμενα και άλλη μια εβδομάδα γιατί κάποιος έξυπνος βραχυκύκλωσε τον κατανεμητή και δεν συγχρόνιζε το modem. Σύνολο 67 μέρες.

Λαχείο είναι το adsl,δεν ξέρεις τι τεχνικές δυσκολίες θα προκύψουν.

Το ξέρετε οτι ο ξάδερφος μου στο Μανχάταν,Νέα Υόρκη έκανε δύο μήνες;

Παιδιά υπομονή,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ θα βάλετε dsl,μην κάνετε έτσι. Είτε σε 30,είτε σε 50 μέρες το αποτέλεσμα να είναι καλό όπως ήταν το δικό μου.

Το avatar του μέλους r3b
    r3b Guest
    [censored]

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14328/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΡ-ΠΕΛΟΠΑΣ
    SNR / Attn
    6(dB) / 25(dB)
    Οτι πείτε...
    VIVODI UBER ALLES.
    Το θέμα ειναι να μην καταλήγουμε καπου επειδή το θέλουν όλοι,αλλά να ακουγονται όλες οι απόψεις.Πάντως,καλό είναι να μην δίνουμε και τόση μεγάλη σημασία,λες και δικιά μου είναι η vivodi ή ΟΤΕ ή παίρνουμε τπτ ποσοστά Το θέμα είναι ότι όποια προσπάθεια που παραμερίζει τον οτε είναι αξιέπαινη,όσο προβλήματα στην αρχή μπορεί να έχει..

*Για την ιστορία,είχε κάνει αίτηση στην vivo 27/07/03,ο τεχνικός ΟΤΕ ήρθε 29/08/03.Μετα τη σύνδεση του καλωδίου 30/08 παρέλαβα το modem από courier και την επόμενη μέρα είχε adsl..(Με συνολικό κόστος εγκαταστασης 220 ευρώ,και όχι 450++ του ΟΤΕ (τότε))

Το avatar του μέλους aprn
    aprn Guest

r3b, να σε ενημερώσω ότι παίζει μια χαρά όπως και ftp στην πόρτα 21! Ο μύθος για κομμένες πόρτες κυκλοφόρησε μάλλον από κακόβουλους διότι εδώ και 6+ μήνες που έχω Vivodi έχω κανονικά http και ftp service στον υπολογιστή μου.
    Αγαπητέ Tony_Ts,

Τι σύνδεση έχεις και δεν είναι κομμένες οι πόρτες σου 80 κ.λπ.; Εδώ σε εμένα πάντως είναι κομμένες οι εισερχόμενες 25 (SMTP), 80 (HTTP) και 110 (POP) και έχω τη φτηνότερη σύνεση με DYNAMIC IP, δηλαδή την DYNAMIC DSLnet 256/128. Οταν τους ρώτησα γιατί είναι κομμένες αυτές οι πόρτες χωρίς να αναφέρεται τίποτα τέτοιο ούτε στο συμβόλαιο ούτε στο WEB SITE τους, μου απάντησαν ότι είανι φτηνοί και δεν πρέπει να παραπονιέμαι! Μ' άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Μωρέ πόρτα θέλουν.
    Σκέφτομαι να φύγω και να πάω στη HOL μόλις βρώ λίγο ελεύθερο χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα. Εχετε καμμιά ιδέα για HOL; pings κ.λ.π.;

Επίσης αν έχεις στήσει WEB SERVER και απαντάει από την πόρτα 80 πες μου σε παρακαλώ το URL για να δω! Η πόρτα 25 σου λειτουργεί; Δηλαδή παίρνεις το e-mail σου απευθείας με SMTP; Τέλος όταν είσαι σε άλλο μέρος μακρυά από τον υπολογιστή σου μπορείς να πάρεις το e-mail σου με POP από άλλο υπολογιστή μέσω του INTERNET;

Φιλικά Δημήτρης.

Περιοχή
    Greece
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1024/1024
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Δημήτρη... έχω DSLNet Dynamic 256/128 μέσω μεριζόμενης πρόσβασης. Πριν από αυτό είχαι DSLNet Dynamic 256/128 μέσω πλήρους πρόσβασης. Και στις δύο περιπτώσεις έπαιζε και παίζει μια χαρά η πόρτα 80 και 21 που έχω δοκιμάσει. SMTP δεν έχω στήσει και δεν ξέρω. Τις πληροφορίες που ζητάς στις στέλνω τώρα με ΠΜ. Μόλις τις ελέγξεις σε παρακαλώ απάντησε εδώ στο forum για τα αποτελέσματα.

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με firewall, router κλπ.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    ΟTΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tony_Ts
    Δημήτρη... έχω DSLNet Dynamic 256/128 μέσω μεριζόμενης πρόσβασης. Πριν από αυτό είχαι DSLNet Dynamic 256/128 μέσω πλήρους πρόσβασης. Και στις δύο περιπτώσεις έπαιζε και παίζει μια χαρά η πόρτα 80 και 21 που έχω δοκιμάσει. SMTP δεν έχω στήσει και δεν ξέρω. Τις πληροφορίες που ζητάς στις στέλνω τώρα με ΠΜ. Μόλις τις ελέγξεις σε παρακαλώ απάντησε εδώ στο forum για τα αποτελέσματα.

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με firewall, router κλπ.
    Όταν τους πήρα τηλέφωνο για να γραφτώ μου είπαν ότι δεν υπάχει κανένας περιορισμός. Κάποια στιγμή που έκανα αναβάθμση για πρώτη φορά μου είπαν για τις πόρτες που είναι κλειστές στο απλό πακέτο. Αυτό μου το ξαναείπαν και σε άλλη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τυς. Δεν το δοκίμασα για να δω αν ισχύει. Όμως έπρεπε να μου το που από την αρχή, εκτός αν στην πορεία το σκεφτήκανε. Πάντως δεν μπορεί να το λένε χωρίς λόγω.
    Εκείνο που για μένα είναι "απαράδεκτο" είναι ότι ζητάνε 30 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) για την παραμικρή αλλαγή πακέτου.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    15+ΦΠΑ ζητάνε

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    ΟTΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton
    15+ΦΠΑ ζητάνε
    Για την αναβάθμιση από 256 σε 512 πλήρωσα τόσο.
    Αλλά και όσες φορές τους έχω ρωτήσει για οποιαδήποτε αλλαγή όπως π.χ. static ΙP, αλλαγή ταχύτητας κλπ.. μου είπαν 30 ευρώ+ΦΠΑ.

Μήπως το αλλάξνε τελευταία;
    Πότε στο είπανε;

aprn Guest
    O Tony_ts είπε

Αγαπητέ Tony_ts,

Ευχαριστώ για το e-mail. Οντως μπήκα κανονικά στις πόρτες 80 και 21 στο σύστημά σου. Οσο για τα δικά μου συστήματα, δυστυχώς οι πόρτες μου 25, 80 και 110 είναι ακόμη κλειστές. Το ήλεγξα ακυρώνοντας το FIREWALL μου αφήνοντας μόνο το PORT FORWARDING στο NAT του Zyxel Prestige 652-R που χρησιμοποιώ και ακόμη τα ίδια.
    Θα τους ξαναπάρω τηλέφωνο για να τους παραπονεθώ, χωρίς να αναφέρω ότι σε άλλους τις έχουν ανοικτές αυτές τις πόρτες, επειδή φοβάμαι μήπως σου τις κλείσουν κι εσένα. Υπόψιν ότι εγώ εδώ έχω DSLnet 256/128 με DSL γραμμή μέσω OTE την οποία παράγγειλα μέσω της Vivodi ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! Εσύ είσαι σε DSLAM της Vivodi;

Δεν ξέρω αν διαβάζει αυτή τη λίστα κανείς της Vivodi, που θα έπρεπε, αλλά αν σε κάποιους πελάτες τους βάζουν περιορισμούς όσον αφορά τις πόρτες ενώ σε άλλους δεν βάζουν δεν ξέρω τι να πώ. Πως θα μας κρατήσουν πελάτες τους δεν ξέρω. Ισως να έχουν κάνει λάθος με εσένα ή να μου είπαν εμένα βλακείες, και να φανταστείς τους έκανα έντονα παράπονα και με e-mail και τηλεφωνικώς!

Επίσης εμένα μου είπαν ότι για να έχω ανοιχτές τις 25, 80 και 110 πρέπει να αγοράσω το πακέτο DSLnet Plus, το οποίο βέβαια κοστίζει 50.78 ευρώ μηνιαίως ενώ για την DSLnet πληρώνω 17 ευρώ. Με άλλα λόγια για να έχω τις παραπάνω πόρτες ανοικτές πρέπει να τους σκάσω 33.78 ευρώ παραπάνω από ότι πληρώνω και φυσικά καταλαβαίνεις που τους είπα να το τοποθετήσουν το DSLnet PLUS που πήγαν να μου πλασάρουν.

Δεν ξέρω τι να πω! Αναρωτιέμαι κανείς άλλος δεν έχει παρόμοιο πρόβλημα;

Φιλικά Δημήτρης

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aprn
    O Tony_ts είπε

Αγαπητέ Tony_ts,

Ευχαριστώ για το e-mail. Οντως μπήκα κανονικά στις πόρτες 80 και 21 στο σύστημά σου. Οσο για τα δικά μου συστήματα, δυστυχώς οι πόρτες μου 25, 80 και 110 είναι ακόμη κλειστές. Το ήλεγξα ακυρώνοντας το FIREWALL μου αφήνοντας μόνο το PORT FORWARDING στο NAT του Zyxel Prestige 652-R που χρησιμοποιώ και ακόμη τα ίδια.
    Θα τους ξαναπάρω τηλέφωνο για να τους παραπονεθώ, χωρίς να αναφέρω ότι σε άλλους τις έχουν ανοικτές αυτές τις πόρτες, επειδή φοβάμαι μήπως σου τις κλείσουν κι εσένα. Υπόψιν ότι εγώ εδώ έχω DSLnet 256/128 με DSL γραμμή μέσω OTE την οποία παράγγειλα μέσω της Vivodi ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! Εσύ είσαι σε DSLAM της Vivodi;

Δεν ξέρω αν διαβάζει αυτή τη λίστα κανείς της Vivodi, που θα έπρεπε, αλλά αν σε κάποιους πελάτες τους βάζουν περιορισμούς όσον αφορά τις πόρτες ενώ σε άλλους δεν βάζουν δεν ξέρω τι να πώ. Πως θα μας κρατήσουν πελάτες τους δεν ξέρω. Ισως να έχουν κάνει λάθος με εσένα ή να μου είπαν εμένα βλακείες, και να φανταστείς τους έκανα έντονα παράπονα και με e-mail και τηλεφωνικώς!

Επίσης εμένα μου είπαν ότι για να έχω ανοιχτές τις 25, 80 και 110 πρέπει να αγοράσω το πακέτο DSLnet Plus, το οποίο βέβαια κοστίζει 50.78 ευρώ μηνιαίως ενώ για την DSLnet πληρώνω 17 ευρώ. Με άλλα λόγια για να έχω τις παραπάνω πόρτες ανοικτές πρέπει να τους σκάσω 33.78 ευρώ παραπάνω από ότι πληρώνω και φυσικά καταλαβαίνεις που τους είπα να το τοποθετήσουν το DSLnet PLUS που πήγαν να μου πλασάρουν.

Δεν ξέρω τι να πω! Αναρωτιέμαι κανείς άλλος δεν έχει παρόμοιο πρόβλημα;

Φιλικά Δημήτρης
    σε αυτό δεν φταίει η vivodi αλλά το zyxel, δεν βλέπεις 80,21,23 γιατί το zyxel τα έχει για remote managment και σαν default δεν αφήνει απο το internet πρόσβαση σε αυτα.
    πανε στο μενού remote του zyxel και άλλαξε τα ports απο 80, πχ σε 84 κλπ
    και δοκίμασε μετα

aprn Guest
    σε αυτό δεν φταίει η vivodi αλλά το zyxel, δεν βλέπεις 80,21,23 γιατί το zyxel τα έχει για remote managment και σαν default δεν αφήνει απο το internet πρόσβαση σε αυτα.
    πανε στο μενού remote του zyxel και άλλαξε τα ports απο 80, πχ σε 84 κλπ
    και δοκίμασε μετα

Ευχαριστώ για το e-mail και μακάρι να ήταν τα πράγματα τόσο απλά και να ήταν μιά μικρή παράβλεψη από μέρους μου.

Ηδη έχω ανοικτά άλλα ports και κάνω τη δουλειά μου με το 73 (για απλό HTTP) και το 443 (για secure HTTP), τα 20/21 για FTP, το 23 για TELNET τα οποία λειτουργούν άψογα, όπως και άλλα ports που χρησιμοποιώ (εννοείται εισερχόμενα γιατί για τα εξερχόμενα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα). Ομως όπως ήδη είπα στο μήνυμά μου, δεν περνάνε τα 25, 80 και 110, και μόνον αυτά, ενώ όλα τα άλλα είναι ελεύθερα και ήδη η Vivodi παραδέχτηκε ότι τα κόβει όταν τους έκανα παράπονα λέγοντάς μου ότι πρέπει να κάνω αναβάθμιση από DSLnet σε DSLne PLUS με το αζημίωτο φυσικά. Απλά ρωτάω και εδώ στο FORUM για να δώ μήπως τελικά μου λένε βλακείες.

Οσο για το Zyxel, το έχω ρυθμίσει ώστε να μην απαντάει σε καμμία κλήση από το WAN παρά μόνο από το LAN στις 21, 23 και 80, οπότε δεν φταίει το Zyxel.

Φιλικά

Δημήτρης

Σελ. 6 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Πολυ καλη εξυπηρετηση απο οτε
    Από delta9 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-08, 23:11
  2. 7 παιχνιδια που σας ειπαν μια πολυ καλη ιστορια...
    Από Stardusted στο φόρουμ Games και Online Gaming
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-07, 18:31
  3. Πολύ καλή προσφορά Otenet αν έχετε γραμμή
    Από birbilis στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-06, 23:00

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα