Οι εφαρμογές των καναλιών δεν μπαίνουν;
Εμφάνιση 2.836-2.850 από 2907
-
05-05-25, 20:15 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2836-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
06-05-25, 07:31 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2837
δεν εχω ασχοληθεί
-
17-05-25, 22:19 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2838
Μια φίλη έχει πάρει ένα tvbox μάλλον noname και θέλει να βάλει παιχνίδια να παίζουν τα μικρά...
Έχει κανείς ιδέα πως γίνεται αυτό;
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με boxακι...
https://www.imagebam.com/view/ME1232J3
https://www.imagebam.com/view/ME1232KJ-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
18-05-25, 07:36 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2839
Βαλε μια εφαρμογη σαν αυτη να σου πει τα ακριβη specs του και μετα βλεπεις αν παιζει.
https://play.google.com/store/apps/d...flar2.devcheck
Μιας και ειπαμε για παιχνιδια, ξερει κανεις αν μπορει να εγκατασταθει οτιδηποτε στο tvbox του οτε? Θελει ενας φιλος μου να παιξει παιχνιδια παλια, οποτε σκεφτομαι να του βαλω το retroarch, αλλα δεν ξερω αν επιτρεπει sideloading.ديميتريس
-
18-05-25, 19:12 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2840
Η φίλη σου μάλλον πέταξε τα λεφτά της.
Και με τα λεφτά αυτά θάπαιρνε ένα xiaomi που τουλάχιστον θα δούλευε.
Γενικά μιλώντας, τα tv-boxes (αναφέρομαι σε ότι certified)
πλην εξαιρέσεων (shield πχ) είναι πολύ αναιμικά για gaming.
Αν τα "μικρά" είναι 3-5 ετών κάτι γίνεται με πολύ παιδικούς τίτλους,
για παραπάνω δεν το βλέπω.
Στο συγκεκριμένο δεν ξέρω τι έχουν κάνει.
Αν το συγκεκριμένο έχει play store, εγκαθιστάς απ'το store.
Αν όχι, βρίσκεις spec/arch, και (υποθέτωντας ότι είναι android) κοιτάς μήπως εγκαταστήσεις από adb,
ή αν υπάρχει κάποιο άλλο store του Κινέζου.
Υποπτεύομαι ότι θα ξοδέψεις τον χρόνο σου άδικα.Disclaimer:
Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.
-
18-05-25, 21:51 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2841
Hdmi stick είναι από ότι κατάλαβα με φορτωμένα παλιά παιχνίδια μέσα σε microsd..
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
19-05-25, 15:04 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2842
Εχετε να προτεινετε καμια τηλεοραση με android αλλα 24''?
ديميتريس
-
19-05-25, 15:27 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2843
Το έψαχνα και εγώ χθες. Μόνο αυτή βρήκα.
Έχω την αντίστοιχη 32άρα και είναι εντάξει και αξιοπρεπής . Με λίγο παζάρι μπορεί να ρίξουν την τιμή ή έστω να δώσουν την 5αετή εγγύηση.
Αρκετά ακριβή. Δες και σε JVC . Προσοχή το Android που φοράνε και το έτος κατασκευής. Οι Dahua πχ έχουν μπασταρδεμένο android 4,4 το οποίο δεν λειτουργούν σωστά netflix κτλ.
Οι κατασκευαστές δεν ασχολούνται πλέον με 24άρες και 32άρες. 'η αγοράζεις μια χωρίς λειτουργικό και βάζεις TV box
-
19-05-25, 15:36 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2844
Μια tesla ειδα στο σκρουτζ
https://www.skroutz.gr/s/58731356/Te...2BHS-2024.html
Η περιγραφη της jvc λεει
Η JVC Smart Τηλεόραση 24" HD Ready LED LT-24VAH3300 HDR (2024) είναι ιδανική για μικρούς χώρους ή για χρήστες που επιθυμούν μια компактρή αλλά ποιοτική οθόνη.ديميتريس
-
19-05-25, 16:21 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2845
-
19-05-25, 20:38 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2846
Εγώ κάτι fu έχω 32αρες που είχαν android 9 και τώρα 3 χρόνια μετά πήραν το 11..
Από μέσα vestel είναι με 8g χώρο και 1g ram...
Προφανώς σέρνονται αλλά θέμα δεν έχω γενικά με εφαρμογές... Θέμα είχα με το Vodafone tv που ήθελε 2γιγα μνήμη αλλά κατέβασα το apk και το έβαλα και όλα οκ... Αν και όπως είπα σέρνεται...
Μια άλλη fu που έχω χωρίς android 32αρα πάλι στο εξοχικό λίγο πριν τη λήξη της εγγύησης έκαψε led και ευτυχώς τη πρόλαβα στην εγγύηση...
Σαν ήχο χρησιμοποιώ εξωτερικά ηχεία στη μια android γιατί τα ηχεία της τσιριζουν πολύ...-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
19-05-25, 21:27 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2847
Συνήθως στις πολύ φθηνές ΟΕΜ το android μεσα είναι για κλάματα, και το εξωτερικό κουτάκι είναι μονόδρομος, βεβαια δεν ξέρω αν υπάρχουν τηλεοράσεις πλέον, έστω και 32 ή 24 ιντσών που να μην είναι smart και ακόμα περίσσοτερο αν η τιμή είναι τετοια που να δικαιολογεί την αγορά τους.
Βλέπω ότι στις 24'' υπάρχουν σκέτες τηλεοράσεις χωρίς την ενδειξη "smart", στις 32 παίζεται, δηλαδή και οι smart σχεδόν ίδια τιμή έχουν..... εκτός αν πας για ενα πιο ποιοτικό πάνελ χωρίς "smart"
-
19-05-25, 21:50 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2848
Οι τελευταίες σειρές Vestel στις 32 και μεγαλύτερες είναι όλες πάρε την μία και χτύπα την άλλη. Έχουν κάνει τέτοια οικονομία στα υλικά που δεν παίζονται με τίποτα. Οι προ δυο ετών ήταν σαφώς καλύτερες.
Ανάλογα τι έχει ζητήσει ο πελάτης πχ το Πλαίσιο, Ο Αμοιρίδης Σαββίδης, το public, ο Κωτσόβολος. Μακριά και αλάργα ειδικά με αυτό που έπαθα με την TurboX.
-
20-05-25, 14:44 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2849
Πρόσφατα άνοιξα μια 50αρα Panasonic viera και από μέσα μαντεψτε.... Ήταν πάλι vestel...
Βρήκα ένα φουσκωμένο πυκνωτή και ένα βραχυκυκλωμενο τρανζίστορ στο τροφοδοτικό.... Η τηλεόραση έδειχνε νεκρή...
Αν και έβλεπα ότι μόλις την έβαζα στο ρεύμα τράβαγε ρεύμα από το sparking που έκανε η πρίζα...
Πήγα σε δύο μαγαζιά στη Καλλιθέα ανταλλακτικά δεν βρήκα και κατέληξα στο Σκρουτζ και στο ebay...
Βρήκα έναν πυκνωτή πιο μεγάλο σε volt αλλά ίδια μf και τον έβαλα πλάγια πάνω από κάτι διόδους, ελπίζω να μη ζεσταθεί και τώρα περιμένω το τρανζίστορ να δω πότε θα έρθει από Κίνα... Συν ότι τη βρήκα χωρίς τηλεκοντρόλ και θέλω άλλα 10€ και εκεί για να το πάρω το ίδιο, μαμά, από ebay..
Απλά ρε παιδιά πάμε καλά εδώ Ελλάδα;
Πήρα 5 τρανζίστορ με 5€ και εδώ Ελλάδα είχε 3€ το ένα χώρια ο κούριερ....
Χώρια στους πυκνωτές που ότι θέλει ζητάει ο καθένας...
Η αλήθεια είναι ότι μάρκες δεν κοιτάω πολύ, καινούργιο να είναι και ότι να είναι....
Ξέρω φυσικά ποιες είναι οι καλές μάρκες σε πυκνωτές...
Τέλος, ελπίζω να είναι μόνο το τροφοδοτικό και να μη μου βγάλει τίποτα άλλο...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 20-05-25 στις 14:49.
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
20-05-25, 15:24 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2850
Η Panasonic εδώ και χρόνια εκτός από τις πολύ ακριβές σειρές βγάζει τις τηλεοράσεις φασοόν και ένας κατασκευαστής είναι η Vestel. Τελευταία τις βγάζει και με λειτουργικό fire Tv καθόλου κατάλληλο για την Ελλάδα. Υπάρχουν συζητήσεις να εγκαταλείψει τον τομέα των τηλεοράσεων
Bookmarks