Γενικώς δεν είναι κατάλληλα για την Ελληνική αγορά.
Σε ερώτηση που έκανα στο Al Gpt για το Fire TV επιβεβαιώθηκα.
Το βάζω σε spoiler αφού έψαχνα για τηλεόραση στις 65 ίντσες και κοιτούσα τις διάφορες μάρκες. Το ίδιο ισχύει για τα Fire stick. Βέβαια μιλάμε για άλλο κόστος. Η αγορά τηλεόρασης είναι κάτι διαφορετικό αφού απαιτεί πολύ περισσότερα χρήματα και δεν την αλλάζεις όπως τα stick και τα box.
Spoiler:
Εμφάνιση 2.866-2.880 από 2907
-
22-05-25, 13:37 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2866
-
22-05-25, 13:46 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2867
Android και πάλι Android
Άσε που εάν έχεις και Android Smartphone θα σου είναι όλα πιο εύκολα και αυτονόητα.
Τώρα για τηλεόραση....Είχα αγοράσει πριν 1-2 χρόνια 2 μαζί TCL 65C805 (η 2η στη μισή τιμή). Ε μέχρι σήμερα δεν αισθάνθηκα καν την ανάγκη να της βάλω/δοκιμάσω κάποιο Android TVbox (και έχω 5 από αυτά).
-
22-05-25, 14:36 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2868
Δεν είναι τόσο περίπλοκο. Πράγματι υπάρχουν αρκετά διαδοχικά μοντέλα με παραπλήσια ονόματα, αλλά δύσκολα θα κάνεις "λάθος" επιλογή. Απλά συγκρίνεις specs.
Η συνήθης τιμή τους είναι σχετικά τσιμπημένη σε σχέση με no-name στικάκια ή κουτάκια, αλλά 2-3 φορές το χρόνο τα βρίσκεις με μεγάλη έκπτωση (~50%). Δυστυχώς είναι συνηθισμένο με την προσφορά να μην στέλνουν απευθείας Ελλάδα, αλλά μπορεί να γίνει με drop shipping.
Το λογισμικό είναι βασισμένο σε android, αλλά απέχει πολύ από της Google. Με διαδοχικές αναβαθμίσεις έχει γίνει πιο περιοριστικό, αλλά παραμένει αρκετά ανοιχτό, και τρέχει τα ίδια apk, με όποιες πηγές επιλέγει ο καθένας (εκτός από το ίδιο το amazon store, που έχουν όλα).
-
22-05-25, 14:48 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2869
δεν διαφωνουμε σε αυτο που λες στο τι πουλαει απλα λιγο πιο ποιοτικα Το ξερεις ομως τι θα παρεις .... κια εγω εχω ενα box 3gen και δεν εχει κανενα θεμα Ουτε εχω τρελη απαιτηση για τιποτα τρελο Ξερω τι πηρα ομως Αυτο που περιεγραψες (αμαζον δε θελω νε τιποτα οπως και οι αλλοι που επελεξαν Mi)
-
22-05-25, 15:09 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2870
Ούτε εγώ με τις fu έχω νιώσει την ανάγκη για κάποιο tvbox...
Τα λίγα πράγματα που θέλω γίνονται έστω και αν αργεί ολίγον...
Τα apps που χρειάστηκα μπήκαν, το hbbtv που θέλω παίζει.... Οπότε μέχρι στιγμής είναι οκ...-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
23-05-25, 12:14 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2871
Βεβαίως.
Αν θες το καλύτερο αποτέλεσμα σε εικόνα και ήχο παίρνεις το 4k max. Έχει 4κ ανάλυση και Dolby Atmos. Aν δε σε ενδιαφέρουν αυτά, πας σε κάποιο από τα φτηνότερα μοντέλα.
Εντελώς ότι ναναι ποστ.
Και εσύ πιστεύεις ότι σου γράφει το ΑΙ; Φαντάζομαι πόσες λάθες αποφάσεις μπορεί να κάνεις στη ζωή σου.
Και να πεις ότι δεν υπάρχουν χρήστες εδώ με αυτό το μοντέλο να πω οκ, δεν έχει ο άλλος πηγές να διαβάσει.
Αλλά έχοντας γράψει άπειρα ποστ για το πώς δουλεύπυν αυτά τα μηχανάκια και να γράφεις κάτι τόσο άκυρο, δεν ξέρω αν το κάνεις επίτηδες ή απλά βαριέσαι να διαβάσεις και είπες να γράψεις κάτι απλά για να γράψεις.
Να πεις ότι υπήρχε και κανένα επιχείρημα ή λογική στο θέμα "Ελληνικής αγοράς"...
Λες και στην Ελλάδα χρησιμοποιούν άλλα προγράμματα από Youtube, Stremio, Kodiο, NETFLIX, DISNELY+ που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία του κόσμου παντού για streamingRyzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
23-05-25, 12:17 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2872
-
23-05-25, 14:41 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2873
Επιθετικός όπως πάντα
Στην Ελληνική αγορά και να πάω να αγοράσω fire stick που δεν υπάρχει ούτε το ερτφλιξ ούτε το αντ+ ούτε τίποτα άλλο γιατί να το κάνω; Και γιατί να μπω στη διαδικασία του sideload;
Επιβεβαιωμένο και από μένα.
Ακόμα και από e-shop να αγοράσεις παρά εισαγωγής τηλεόραση ίσως να μην υποστηρίζει Ελληνικούς υπότιτλους. Έτσι έβγαζε το hbbtv με Αρμαικά μια δική μου και η LG μου έλεγε βρες τα με τον πωλητή.
Το μοντέλο δεν το έχουμε εισάγει εμείς.
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα λοιπόν σε τέτοιες αγορές που δεν υποστηρίζουν καλά καλά τις ελληνικές γραμματοσειρές;;
Τώρα το al λέει τα δικά του.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thourios : 23-05-25 στις 15:19.
-
23-05-25, 15:56 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2874
-
23-05-25, 16:11 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2875
-
23-05-25, 16:36 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2876
Προς blade
Με το κινητό δεν τα πάω και τόσο καλά ιδίως όταν βρίσκομαι μέσα στο μετρό.
Ήθελα όμως να απαντήσω.
Ζητώ συγνώμη για την ανάρμοστη απάντηση σε λάθος πρόσωπο
-
23-05-25, 18:09 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2877
Αρα για είμαστε σίγουροι πάμε σε xiaomi stick 4K και box...... τα ΟΕΜ δεν τα κοιτάζω καθόλου..... συνηθως ειναι σαβούρες εκτός αν ξέρουμε κάτι που είναι ΟΚ όπως έρχεται.... Παραπάνω λεφτά δεν δίνω, προτιμώ ενα minipc.
-
23-05-25, 19:32 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2878
εγω εβγαλα εχω κα ιτο στικ
για οικονομικο χιαομι box μετα πας στα 80€ κα ιμετα πας σε τιμες ανω των 100€
Δεν το μετανιωσα καιθολου
χρηση κανω μονο Kodi k vpn
-
23-05-25, 20:04 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2879
Από πότε έγινε το xiaomi tvbox 80 ευρώ???
ακόμα και κάτω από 50 το βρίσκεις κάποιες στιγμές.
https://www.skroutz.gr/c/893/TV_Box/...keyphrase=mi+s
-
23-05-25, 20:21 Απάντηση: Αndroid TV Boxes & sticks #2880
Bookmarks