Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-20 από 20
    Περιοχή
    St Pennyless
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Full
    Ταχύτητα
    κατεβα κατω να σπρωξουμε
    abousayad μια φορα και μενα μου ειχε πεσει κατω ενας δισκος (απο υψος 1 μετρου) και φυσικα δεν ειχα απαιτηση να δουλευει μετα (δεν ειχε παθει τιποτα-τυχαιο). Υπαρχει κοσμος επισης που νομιζει οτι το pc ή η καθε ηλεκτρονικη συσκευη ειναι επιπλο και το στολιζει αναλογα.Μεγα λαθος.
    Δεν μου ειπες αν επεσα μεσα για την ερευνα της ΕΛΠΑ.
    Εσενα δεν σου εχει τυχει ποτε ο κατοχος του pc να εχει κανει ολα τα 'προβλεπομενα' και να τον 'χαιρετησει' ο δισκος ή οτιδηποτε αλλο? Εγω δει αρκετες τετοιες περιπτωσεις (και εχει τυχει και σε μενα). Το θεωρεις απιθανο ενδεχομενο αυτο?
    Αμα δεν ενδιαφερεται ή δεν ξερει ο 'χ' υπευθυνος μηχανογραφησης τοτε ξερεις τι λεω? Μπορουν να παρουνε φωτια ολα? Π.χ. γνωριζω εταιρια οπου δεν υπαρχει καν τετοιο τμημα (για λογους κοστους) και τα εχουνε αφησει στον 'αυτοματο πιλοτο' ολα.Αλλη φορα θα εξεταζω και αυτη την περιπτωση...οποτε σημειωσε οτι εχω 'γραψει' λαθος.
    Οπως εγραψα και πριν ειναι ΑΠΟΛΥΤΟ δικαιωμα σου να αμφισβητεις τα γραφομενα μου.(Προσωπικα, εγω κοιταζω και τον ισκιο μου αν θα κανει διαφορετικη κινηση απο οτι κανω εγω) Απο κει και περα με τις γνωσεις, με την εμπειρια, με την εξυπναδα του και με την ικανοτητα του ο καθενας μας πανω στο αντικειμενο του μπορει να καταλαβει τι ειναι παραπλανητικο ή οχι.
    Στο pc που εχω για κατεβαστηρι (P3) τα εχω ολα χυμα μεσα(ο ενας δισκος κρεμεται σε ενα λαμακι βιδωμενος,δεν εχει ανεμιστηρες, η cpu δουλευει στα 100% για μηνες κλπ), εχει φαει απειρα κλωτσιδια και δουλευει ακομα. Αμα με 'χαιρετησει' ομως δεν θα πω 'α χαλασε στα καλα καθουμενα'. Παω γυρευοντας...
    Στην εταιρια που εργαζομαι (σε παρομιο χωρο εχουμε δραστηριοτητα) το λογιστηριο μας δεν εχει ιδεα τι γυρναει πιο πολυ πισω (αρμοδιο ειναι το Service που ειναι εντελως ανεξαρτητο και ολα που εχουν προβλημα τα στελνουμε στο εξωτερικο για επισκευη) και το ξερει μοναχα η 'πιατσα' τι ειναι αυτο που 'χαλαει'! Ο πελατης λιανικης ομως δεν θα το μαθει ΠΟΤΕ, ουτε θα κατσουμε να φτιαξουμε στατιστικη βαση για τους ευατους μας.Στατιστικη βαση θα γινει απο τη 'μαμα' εταιρια για πανευρωπαικη χρηση και ενημερωση στους αντιπροσωπους και μονο.

Περιοχή
    Καρδίτσα-Λάρισα
    Downloads
    30
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    19331/1022
    ISP
    HOL
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
    Router
    FRITZBox 7140
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dj kourampies Εμφάνιση μηνυμάτων
    επίσης δεν βλέπω να φθείρεται κάτι πλην από τους ανεμιστήρες από το συνεχές uptime.

Αυτό είναι αλήθεια, περισσότερο φθείρονται κατά την διαδικασία σταμάτα-ξεκίνα παρά από το συνεχές uptime

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Οι κατασκευαστές προτείνουν να διατηρούμε τους σκληρούς μας σε θερμοκρασία μικρότερη των 45C°.
    Γενικότερα πρέπει απαραίτητα να έχουμε ανεμιστήρες στους σκληρούς δίσκους μας αν αγαπάμε τα δεδομένα μας.

Πάντως δεν καταλαβαίνω αυτό με τους seagate και την θερμοκρασία, δεν έχω παρατηρήσει κάποια σημαντική απόκλιση. Οι θερμοκρασίες των σκληρών μου αυτή τη στιγμή:
    Κώδικας:
    mrsaccess@ElectraWS ~ $ mhddtemp
    ElectraWS
    /dev/sda 43°C [Hitachi 80GB SATA 8MB]
    /dev/sdb 43°C [Seagate Baraccuda 250GB SATA 16MB]
    /dev/sdc 40°C [Hitachi 160GB SATA 8MB]
    /dev/sdd 42°C [Western Digital 250GB SATA 16MB]
    /dev/hda 39°C [Hitachi 80GB IDE 2MB]
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Περιοχή
    salonique
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    fritzbox
    SNR / Attn
    10(dB) / 15(dB)
    και εγω ειχα εναν WD μια δεκαετια οχι ολη μερα.αλλα δεν ακομα λειτουργει.βεβαια ειναι στα 2 giga νομιζω...καπου εκει τελωςπαντων....
    δεν ξερω δεν μου εχει καει ποτε σκληρος...μονο ενας τα ειχε παιξει αλλα ηταν μεταχειρισμενος και κακοδιατηρημενος απο ιντερνετ καφε οποτε...το εριξα εκει το φταιξιμο...
    κατα τα αλλα ολοι οι αλλοι μια χαρα και σε θερμοκρασιες γυρω στους 40 βαθμους.
    αποο 28 βασικα μεχρι 35 καπου εκει αυτην την στιγμη.
    (\__/)
    (O.o )
    (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    97
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/900
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    Netfaster IAD 2
    SNR / Attn
    11(dB) / 33.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    εμένα γιατί δεν ξεπερνούν τους 30 και είναι και 6 μέσα στο κουτί? και κουτί made in greece, multilogi νομίζω λέγεται...

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόγραμμα για Hdd health - S.M.A.R.T. σε εξωτερικό usb/firewire
    Από kostassite στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-08, 22:49
  2. Error απο HDD Health
    Από Vietmam στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-07, 00:56
  3. Ερώτηση για θερμοκρασίες, cpu hdd και ανεμιστήρια
    Από spartacus στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξη
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-07, 21:13
  4. HDD Health ?
    Από Eskaz στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-07, 15:06
  5. ερωτησεις σχετικα με το HDD Health
    Από demis21 στο φόρουμ Hardware Γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-06, 01:53

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας