εγω τα εχω συνδεσει απο την αρχη ολα πανω στο 650vA ups μου οσον αφορα το ρευμα καθως και την τηλεφωνικη γραμμη γιατι ο Δ(εη)ιαολος εχει πολλα ποδαρια...
Εμφάνιση 31-45 από 145
-
19-05-04, 21:37 #31
-
19-05-04, 21:43 #32
Συμφωνώ ότι τα UPS είναι πολύ καλή ιδέα! Μόνο που αν περάσω και την γραμμή του τηλεφώνου απο εκεί το v.92 πάει περίπατο... Τώρα θα μου πείτε τι να κάνεις το v.92 στην εποχή του ADSL; Ας είναι καλά ΚΑΙ ο ΟΤΕ ΚΑΙ το forthnet...
Φιλικά,
Χρήστος
-
19-05-04, 21:43 #33
-
19-05-04, 23:35 #34
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
δεν είναι απαραίτητο να φταίνε οι καλωδιώσεις.
εμένα που είναι καινούριες,ενός χρόνου,και με προστασίες και όλα τα σχετικά,υπάρχουν φορές που η τάση πέφτει κάτω από 160 v.το ξέρω γιατί εκεί έχω ρυθμίσει το ups να πιάνει δουλειά.
όταν το είχα ρυθμισμένο στα 190 v κάθε τρεις και λίγο σφύριζε.
επαναλαμβάνω σε καινούρια εγκατάσταση με ισχυρή παροχή.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
20-05-04, 00:44 #35
Το ότι είναι καινούρια η εγκατάσταση δεν πάει να πει ότι ειναι και σωστή. Δεν υπάρχει περίπτωση σε σωστή εγκατάσταση με normal συνθήκες να μετράς κάτω απο 160V RMS. Ή δεν μετράς σωστά ή η εγκατασταση είναι μάπα.
Το ισχυρή παροχή τι ακριβώς θα πει;
Φιλικά,
Χρήστος
-
20-05-04, 09:02 #36
λοιπόν για να ξεκαθαρίσω κάτι... δεν μιλάω για το σπίτι αλλά για τη δουλειά. Ρώτησα το παιδί που κάνει τις δοκιμές, και οφείλω να πω ότι για την συχνότητα τα παραφούσκωσα
παίζει από 49,5 -50 Hz (φέτος, γιατί πέρσι έπιανε και τα 49). Αλήθεια Chris Valis, άλλαξε κάτι στον Αγ. Στέφανο φέτος
Αρχικό μήνυμα από Chris Valis
Ας συγκρατηθούμε λίγο, δηλαδή σε μη κανονικές συνθήκες πόσο έπρεπε να μετράει 100V
Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ΟΛΗ η γραμμή από την παραγωγή μέχρι την διανομή είναι ιδιοκτησία και ευθύνη της ΔΕΗ. Και οι Μ/Σ χαμηλής τάσης που έχουμε σε κάθε γωνία (αυτό ίσως εξηγεί τα 160V που μετράει οnnn σπίτι του, όχι ότι δεν μπορεί να φταίει η εγκατάσταση)
ermis333, στο σπίτι δεν έχω την δυνατότητα να κάνω τέτοιες μετρήσεις. Εχω μόνο το UPS και ακούω το ρελαί του κάθε λίγο που ανοιγοκλείνει.
---------------------------
Ας επανέρθω στον σκοπό του αρχικού ποστ όμως. Το zyxel έστρωσε μετά την σύνδεση του στο UPS, κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Τα τροφοδοτικά των pc και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών έχουν κάποιες ανοχές και δεν κλείνουν στα 190V, το θέμα όμως είναι αν τα τροφοδοτείς με τέτοια τάση, τι ρεύμα βγάζουν στις εξόδους τους
Προτείνω σε όποιον βλέπει μεγάλες διακυμάνσεις σε download από το ftp του provider του (από 8k σε 38k και τούμπαλιν) να δοκιμάσει το μοντεμ /ρουτερ του πάνω σε ένα UPS...
-
20-05-04, 09:42 #37
Off topic, αλλά κάπως σχετικό: δεν έχω UPS και έχω το Zyxel 650H-31 πάντα ανοικτό σε dial-on-demand, disconnect-on-inactivity λειτουργία. Απλά ανοίγω τον υπολογιστή και είμαι μέσα. To PC παίρνει διεύθυνση από το Zyxel μέσω static DHCP. Κάποια στιγμή επιστρέφοντας από δουλειά πάω να μπω Internet, αλλά yok... Φαινόταν ότι δε δούλευε ο DNS forwarder του Zyxel, παρά το ότι οι σχετικές εντολές έδειχναν ότι είχε πάρει σωστά τους DNS της Tellas και το ίδιο έκανε κανονικότατα resolve names. Aπό το pc μεριά έβλεπα ερωτήσεις DNS προς το Zyxel να φεύγουν, αλλά όχι και απαντήσεις να έρχονται.
Για να μην τα πολυλογώ, είχε πέσει το ρεύμα και όταν ξανάρθε κάτι έκανε στο μόνιμα ανοιχτό Zyxel (κανάς πυκνωτής ίσως;). Χρειάστηκε να κλείσω το Zyxel κανά λεπτό για να παίξει σωστά ο DNS forwarder του. Το ίδιο φαινόμενο επαναλήφθηκε άλλη μια φορά: πάλι μετά από πτώση τάσης.
Δεν είναι τυχαίο ότι η μορφή των συμβολαίων του ΟΤΕ μετά το Νοέμβριο αναφέρει ότι το modem πρέπει να είναι πάνω σε UPS.
panos72, είδες μήπως και αντίστοιχες αλλαγές στα στοιχεία των DSL diagnostics, με το που το έβαλες σε UPS το Zyxel;
-
20-05-04, 09:59 #38
cosmos, όχι απολύτως καμμία που να μην είχα δει και πριν (+-1 μοναδα σε κάποιο, δεν θυμάμαι ποιό)
Ειδα όμως τέτοια σταθερότητα όπως την περιέγραφε ο the_ar στο ADSL Tweaking και μου έκανε εντύπωση, τόση που είπα να το αναφέρω μπας κι επωφεληθεί και κανένας άλλος...
-
20-05-04, 12:14 #39Off topic, αλλά κάπως σχετικό: δεν έχω UPS και έχω το Zyxel 650H-31 πάντα ανοικτό σε dial-on-demand, disconnect-on-inactivity λειτουργία. Απλά ανοίγω τον υπολογιστή και είμαι μέσα. To PC παίρνει διεύθυνση από το Zyxel μέσω static DHCP. Κ
PPPoA function is a little different on our P640 series and P650
series products. Please see the following explanation:
In P640 series, PPPoE is dial-on-demand, PPPoA is alway-up
In P650 series, PPPoE is dial-on-demand, PPPoA function is changed
that user has to use Nail-UP Option to keep PPP always up.
Afterward, the device will try to bring up the connection after power
on or whenever the connection is down.
"idle-timeout = 0" means when no outgoing traffic to the remote node,
the device will not drop the connection. But if the connection gets dropped by ISP, Prestige will not connect again automatically.
-
20-05-04, 12:18 #40
Αρχικό μήνυμα από kadronarxis
-
20-05-04, 12:37 #41
Αρχικό μήνυμα από panos72
ας σοβαρευτουμαι λιγακι και να σκεφτομαστε πριν γραψουμε.
οσο για την υποδομη της δεη εχει το καλητερο δικτυο σε ολη την ευρωπη και το πιο φτηνο ρευμα που χρεωνει τον καταναλωτη.οπιος αμφιβαλει για το τελευταιο μπορω να του το αποδειξω με στοιχεια απο την ευρωπαικη ενωση που εγινε συγκριτικο σε ολες της χωρες της περσυ για τα ετη 2002-2003.
-
20-05-04, 12:40 #42
Αρχικό μήνυμα από Chris Valis
σωστος ο φιλος.αντε γιατι εχουμε ακουσει πολλες μαλακιες εδωμεσα για δεη και για οτε μην ξεχνιωμαστε.
-
20-05-04, 12:43 #43
EvilHawk, κι όμως δεν είναι αυτό φίλε μου γιατί:
1) Bλέπεις το setup που ανέφερα έπαιζε απροβλημάτιστα έτσι από τον Noέμβριο έως και τη διακοπή της ΔΕΗ πριν 1-2 βδομάδες. Έπαιζε δε κανονικότατα, είτε τη σύνδεση την έκοβε ο ISP, είτε κοβόταν λόγω inactivity
2) Ούτε nailed-up ρύθμιση έχω βάλει, ούτε και το idle-timeout μου είναι ρυθμισμένο σε 0 (το έχω στα 20').
3) Τέλος, δεν είναι ότι δεν συνδέομαι. Στις συγκεκριμένες περιστάσεις, έκανα και ping κανονικότατα από το Zyxel ή από τo pc αλλά προς numeric IPs. Μπορούσα και DNS να δω, αρκεί να ρύθμιζα το pc να βλέπει τους DNS της Τellas και όχι τον DNS forwarder του Ζyxel.
Eυχαριστώ πάντως για το άρθρο
-
20-05-04, 12:48 #44
camelot21,
μη βριζεις θα σου δαγκωσω τα αυτια 8)
-
20-05-04, 12:50 #45
camelot21, δύο πράγματα...
1. δεν θα το βγάλω να το μετράω με κανέναν (το πτυχίο) για να δούμε ποιος έχει το καλύτερο / μεγαλύτερο κτλ.
2. αν ο καθένας ο όποιος δουλεύει σε μια εταιρεία την υπερασπίζεται με τέτοιο πάθος, κατά δικαίων και αδίκων, τότε μάλλον πρέπει να ξανασκεφτεί για την θέση του στην εταιρεία. Εγώ προσωπικά ευχαρίστως θα σε προτείνω στην ΔΕΗ για την θέση του γενικού διευθυντή.
3. για την υποδομή του δικτύου της ΔΕΗ δεν αμφιβάλλει κανείς. Αλήθεια την δεύτερη γραμμή μεταφοράς υψηλής την περάσατε από τον Αγ. Στέφανο ή ακόμα συναντάτε αντιδράσεις από τους κατοίκουςτο κέντρο διανομής που θα στηρίξει την Αθήνα για τους ολυμπιακούς αγώνες έγινε ή ακόμα
4. δεν μου αρέσει το ύφος σου, και επειδή το φόρουμ δεν έχει τίτλο "ο καλός ηλεκτρολόγος" σταματάω εδώ. για τα τεχνικά στοιχεία αν θέλεις pm me.
είδες με σύγχησες κι αντί για δύο έγραψα τέσσερα. τσπα
Παρόμοια Θέματα
-
router πάνω σε netmod
Από smagaret στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 25-01-08, 22:29 -
Τα φώτα σας πάνω σε δυο σημαντικά θέματα για τα torrents?
Από Rick_641 στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 20-05-06, 11:33 -
Τι κοιτάτε πρώτα πάνω σε ένα άτομο που σας ελκύει ερωτικά?
Από johnkall69 στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 415Τελευταίο Μήνυμα: 16-05-06, 18:17
Bookmarks