panos72,
οχι σε εμενα προσωπικα.
τελος παντων
Εμφάνιση 76-90 από 145
-
21-05-04, 10:36 #76
-
21-05-04, 10:51 #77
nnn, Chris Valis, ρε παιδιά πόσες φορές να το γράψω, για να το διαβάσετε
Μ/Σ=μετασχηματιστής (χαμηλής τάσης). έξω από τα σπίτια σας, κάθε δεύτερη γωνία (στα εναέρια καλώδια) είναι δύο κολώνες με έναν τέτοιο πάνω τους...
μεγαλύτερο φορτίο σε αυτόν προκαλεί βύθιση τάσης, κι εσύ nnn, θα ακούσεις το UPS σου να παραπονιέται...Chris, δεν είναι ευθύνη της ΔΕΗ, η υπερφόρτωση των Μ/Σ(συμβαίνει σχετικά σπάνια, μην αρχίσουμε πάλι)
nnn, η καλωδίωση τώρα...έχεις στο σπίτι πρίζες που δεν δουλεύουν, ανεξήγητα??? διακόπτες που δεν αναβοσβήνουν τα φώτα που θα έπρεπε???? κάτι άλλο περίεργο με το ρεύμα έχεις δει??? (όχι φαντάσματα)
nnn, 100A ασφάλεια στο ρολόι?? μία ή τρεις??? δηλαδή στον πίνακα μέσα του σπιτιού, η κεντρική ασφάλεια τι είναι, μαχαιρωτή 125Αγια ξανακοίτα τα plz
chris, τα μονογραμμικά που δίνει ο κόσμος στη ΔΕΗ, για να πάρει ρεύμα, αντιπροσωπεύουν κάτι, ή είναι απλά για να υπάρχουν και να κοροιδευόμαστε
-
21-05-04, 21:50 #78
Πολλά πρωινά που ξυπνάω το ρολόι της κουζίνας αναβοσβήνει και δείχνει 0:00 πράγα που δείχνει οτι γίνονται διακοπές στο δίκτυο. Απο τότε που έβαλα DSL αγόρασα αναγκαστικά UPS για να μπορέσω να το χαρώ γιατί λόγω ολιγόλεπτων διακοπών γύρναγα σπίτι και έβρισκα τον υπολογιστή κλειστό. Αυτό συμβαίνει κάθε δυο-τρείς μέρες.
Βλέπετε εμείς εδώ στο Περιστέρι,δεν έχουμε το Χίλτον,ούτε το ΟΑΚΑ δίπλα απο το σπίτι μας και έτσι η γραμμή είναι απο το 1821. Συγκεκριμένα υπάρχει ένας Μ/Σ στα 30 μέτρα που είναι πρίν γεννηθώ (1975) και κάθε βδομάδα τα παίζει,έρχετε ένα συνεργείο αλλάζει τις ασφάλειες και αυτό ήταν.
Αυτή είναι η κατάσταση του δικτύου της ΔΕΗ. Όπου υπάρχουν μεγάλες εταιρείες,ξενοδοχεία κλπ και πέφτουν οι μυνήσεις δουλέουν όλα ρολόι. Όπου είναι γειτονίες και τα πράγματα είναι χαλαρά άντε γειά.
Να δείτε γέλιο που θα πέσει πάλι το καλοκαίρι που θα ξυπνάμε τη νύχτα να ανοίγουμε παράθυρα επειδή θα κλείνει το ρεύμα και δεν θα δουλέυει το air condition...
-
22-05-04, 00:32 #79
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
panos72
μπα ένα poltergeist έχω μόνο
σοβαρά τώρα η κεντρική ασφάλεια του ρολογιού είναι φυσσίγιο 100Α.
έχει μπει λόγω γνωστού.
όσον αφορά την τάση και την συχνότητα φυσικά παίζει ρόλο το φορτίο,αλλά δεν ευθύνομαι εγώ ή οι άλλοι καταναλωτές,είναι υποχρέωση της ΔΕΗ να καλύπτει την σχετική ζήτηση.
όσοι κοιτάξετε πάντως το λογαριασμό της ΔΕΗ έχει ένα πλαίσιο που λέει ότι η ΔΕΗ προσπαθεί για τη σωστή λειτουργία του δικτύου κτλ,αλλά επειδή μεσολαβούν διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες συστήνει σε ευαίσθητες συσκευές να τοποθετούνται διατάξεις προστασίας και συσκευές αδιαλείπτου λειτουργίας.
δηλαδή προσέχτε για να έχετε.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
22-05-04, 00:47 #80
Αστάθμητοι παράγοντες όπως π.χ. γνωστοί... Άραγε αναρωτιέμαι τι λέει ο λογαριασμός σου Γ1 ή τίποτα άλλο; O γνωστός τι μετρητή και τί εισαγωγή σου έχει εγκαταστήσει; Υπάρχει λόγος που τα οικιακά ρολόγια έχουν 35-40A ασφάλειες...
Φιλικά,
Χρήστος
-
22-05-04, 08:18 #81
Ρε παιδια εμενα εδω και καιρο μου εχουν ταραξει το μυαλο καποια ανεξηγητα κολληματα και επανεκκινησεις στο PC. Εχω αλλαξει τα παντα, τροφοδοτικα,καρτα γραφικων, μνημη, εχω κανει underclock, αλλαξα bios settings σε πολυ χαλαρα (timings μνημης κλπ). Ολα αυτα δεν προσφερουν τιποτα. Παλι κολληματα.
Καταλήγω μηπως ειναι θεμα ρευματος / τασης. Τι να κανω για να δω αν ειναι οντως αυτο?
-
22-05-04, 09:35 #82
Μενω καλαμακι και λογου ολυμπιακων εργων καθε πρωι κατεβαζουν το ρευμα για μερικα λεπτα.
Εκτος απο το οτι κλεινουν το Η/Υ και διακοπτουν το κατεβαστηρι, ειναι οτι θα καει το motherboard η θα χτυπησει ο σκληρος με τις διακοπεσ και μετα χανουμε οτι με τοσο κοπο κατεβασαμε
Λυση που εφαρμοσα εδω ειναι με δυο interactive UPS, ενα για υπολογιστη και ενα για μodem/router/switch/ISDN Netmod.
Εχει το πλαισιο ενα φτηνο με 100EU στα 600VA και νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του. Υποψην οτι το καλοκαιρι λογου ολυμπιακων και κλιματιστικων θα γινει χαμος στις διακοπες !!
Τωρα ολα δουλευουν ρολοι!
-
22-05-04, 09:43 #83
Αρχικό μήνυμα από thman
1) Τσεκαρε αν εχεις προβλημα με μνημες. Ασε το Η/Υ να ζεσταθει και μετα κανε memory test. Καμια φορα to overclocking εχει και παρενεργειες
2) Τσεκαρε αν εχεις προβλημα με drivers. Κανε ενα restore στα XP (αμα εχεις) σε χρονικη στιγμη που ολα δουλευαν ρολοι. Αμα δεν εχεις ΧΡ τοτε unistall.
3) Αμα ολα απετυχαν. Update, Repair e or Reinstall!!
-
22-05-04, 10:36 #84
Αρχικό μήνυμα από bs160305
Όσο για τα 100€ για το 600VA, δεν ξέρω χαρακτηριστικά και μάρκα, αλλά υπάρχουν και 800VA με περίπου 115€ + ΦΠΑ, για όποιον τσεκάρει τιμές.
-
22-05-04, 10:47 #85
nnn, ελπίζω να σου έχει βάλει και τα αντίστοιχα χοντρά καλώδια για την 100Α παροχή σου...καλά βρε θηρίο γιατί δεν έβαζες 3φασικο 3Χ35Α να δουλεύεις έστω και με μια φάση πεσμένη
αυτό στον λογαριασμό δεν το είχα δει. μάλλον το βάλανε αφου μου κάψανε πρώτα ένα τροφοδοτικό pc, δύο hdd, και το βλαμμένο τροφοδοτικό της SONY 25' (όλα κλειστά) σε ένα απόγευμα(50€+160€+100€)
-
22-05-04, 11:57 #86
το τριφασικό πέρα από το μεγαλύτερο πάγειο είναι καλή ιστορία στον τρόπο που λειτουργεί γιατί βάζεις σε ανεξάρτητες φάσεις τα ευαισθητά σου (ή θα έπρεπε) και τα θορυβώδη σου (ψυγεία, κλιματιστικά, κλπ)
-
22-05-04, 12:03 #87
Αρχικό μήνυμα από rdaniel
Το πλαισιο εχει ενα "Πικο" στα 600VA, 800VA, 100 VA αγνωστου προευλεσης που ομως διχνει να δουλευει :o. Τα APC εχουν σχεδον διπλα λεφτα και μαλλον δεν αξιζει. Επισης ΜΗΝ παρεται 1000VA για εχουν ανεμιστηρα που θα σας παρει τα αυτια. Αφου δοκιμασα μερικα μοντελα η καλυτερη επιλογη ειναι ενα 800 γυρω στα 150 ευρω!
Για να εχεται το κεφαλι σας ησυχο και το eMule χαρουμενο
-
22-05-04, 13:56 #88
ρε παιδιά σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω ups/σταθ. τάσης αλλά δε ξέρω τί και πώς!
σταθ. τάσης για adsl modem κ γύρω συσκευές και ups για pc οθόνη?
αν ναι πια μου συστήνετε απο το plaisio?
-
22-05-04, 14:36 #89
Εγώ έχω ένα φτηνό APC Back-up UPS 500VA (stand-by) το οποίο το είχα πάρει 110 ευρώπουλα νομίζω. Κι αυτό γιατί από μια συζήτηση στο grk.comp.hardware όλοι έλεγαν ότι τα APC είναι τα καλύτερα.
Τεσπα, έχω συνδέσει επάνω το ένα πισι, αυτό που κάνει τα downloads προφανώς, και το router. Εάν η διακοπή κρατήσει λιγότερο από ένα τέταρτο περίπου, όλα καλά. Αλλιώς...
Πάντως γενικά, μια και το αναφέραμε, εσείς τι προτείνετε για UPS? (τιμές/μάρκες/χαρακτηριστικά/μαγαζιά παρακαλώ)You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
-
22-05-04, 15:26 #90
AsGoodAsItGets, Kαι εγώ τα APC χρησιμοποιώ και στο σπίτι και στην δουλειά αυτά έχουμε.
"What is faith then but a persistent hope in the face of relentless doubt."
Παρόμοια Θέματα
-
router πάνω σε netmod
Από smagaret στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 25-01-08, 22:29 -
Τα φώτα σας πάνω σε δυο σημαντικά θέματα για τα torrents?
Από Rick_641 στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 20-05-06, 11:33 -
Τι κοιτάτε πρώτα πάνω σε ένα άτομο που σας ελκύει ερωτικά?
Από johnkall69 στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 415Τελευταίο Μήνυμα: 16-05-06, 18:17
Bookmarks