Μάρκες: Merlin(MGE) / APC
Χαρακτηριστικά: 500VA και άνω - καλύτερα line interactive και όχι stand by
σύνδεση με υπολογιστή πχ με USB ή μέσω σειριακής
Μαγαζιά: όπου είναι πιο φθηνά. Το δικό μου το πηρα απο το πλαίσιο 150euro το Σεπτέμβριο (MGE ellipse premium 500)
Εμφάνιση 91-105 από 145
-
22-05-04, 15:28 #91
-
22-05-04, 17:21 #92
Εγώ πάντως με το συγκεκριμένο APC δε μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος...
Για να πάρεις καλό APC πρέπει να σκάσεις πάνω από 250 ευρώπουλα, ενώ με λιγότερα λεφτά υπάρχουν άλλα με καλύτερα (τουλάχιστον στο χαρτί) χαρακτηριστικά, όπως τα Merlin που ανέφερε ο DSL_worshipper.
DSL_worshipper, τι έχεις συνδέσει επάνω και πόση αυτονομία σου δίνει;
Η μπαταρία αλλάζεται από τον χρήστη;You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
-
22-05-04, 18:34 #93
πάνω στο UPS έχω συνδέσει:
- 19άρα Viewsonic
- το PC (AthlonXP 1800+ στα 2.5Ghz,2 σκληρούς,3 optical drives, GeForce4, 2 12άρηδες ανεμιστήρες, 3 8άρηδες κτλ)
- το modem (παρέχει προστασία τηλ γραμμής)
- αντλία Hydor L20 για το watercooling setup
H μπαταρία δεν "φαίνεται" να αλλάζει από τον χρήστη όπως γίνεται στα ΑPC.
Το πρόγραμμα εμφανίζει περίπου 7 λεπτά αλλά εξαναγκάζει το pc να κλέισει όταν απομένει περίπου το 30% της μπαταρίας - δηλαδή διάρκεια κάπου στα 2 λεπτά
-
22-05-04, 20:27 #94
Αρχικό μήνυμα από thman
Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος εδώ μέσα εχει να σου προτείνει κάτι άλλο.
-
22-05-04, 21:54 #95
Εγω πηρα το Π..κατι 600VA απο πλαισιο για 100EU.
Συνδεση μεσω σειριακης μονο. Αλλαζεις και μπαταριες.
Φαινεται να δουλευει προς το παρον
-
23-05-04, 13:17 #96
Π; Τι θα πει Π;
You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
-
23-05-04, 13:22 #97
DSL_Worshipper κι εμένα περίπου τόση αυτονομία έχει. Δεν είναι κι ότι καλύτερο.
Σήμερα όταν ξύπνησα είδα ότι το router ήταν ανοιχτό, αλλά το πισι δεν.
Και εννοείται ότι όταν λείπω ή κοιμάμαι κλείνω την οθόνη για μεγαλύτερη αυτονομία.
Προφανώς αυτή η διακοπή κράτησε παραπάνω από 10 λεπτά...You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
-
23-05-04, 14:33 #98
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Αρχικό μήνυμα από bs160305
Εγώ έχω πάρει το Mustek 1000VA, Line Interactive και ο ανεμιστήρας του όντως μου έχει σπάσει τα νεύρα. Τόσο που σκέφτομαι είτε να τον αλλάξω με silent είτε να αλλάξω όλο το UPS. Τα APC όμως είναι πανάκριβα ρε γμτ!
Ανυπόγραφος
-
23-05-04, 14:40 #99
@AsGoodAsItGets
τι να κάνουμε,μακάρι να ήταν πιο φθηνά! πάντως το UPS δεν το χρησιμοποιώ τόσο για να μου κρατάει το PC ανοικτό όσο να μου το προστατεύει απο αυξομειώσεις τάσεις και αιχμές τάσεις!Πριν απο το UPS έχω 5αρι πολύμπριζο (και αυτό της MGE) για extra προστασία....αν κάτσει καμμιά στραβή, τι να πω? τουλάχιστον θα τα έχω καλά με τον ευατό μου οτι έκανα οτι ήταν δυνατό
-
23-05-04, 14:57 #100
DSL_worshipper, Τρέχεις κανένα πρόγραμμα που να δουλεύει στο 100% την CPU? (Folding κλπ).
"What is faith then but a persistent hope in the face of relentless doubt."
-
23-05-04, 15:28 #101
Αρχικό μήνυμα από AsGoodAsItGets
Εχει ενα Π ελληνικο προς μεταφραση του PicoNet της XPOWER. Για να ειμαι ειλικρινης το manual και το προγραμμα ειναι της πλακας αλλο το μηχανακι δουλευει μια χαρα. Παντως για 100 EU εφοσον δουλευει αξιζει τα λεφτα του. Το APC αν και κορυφαιο εiναι πανακριβο και δεν αξιζει σε σχεση με το κοστος του Η/Υ μου.
Παντως πλακα πλακα απο τοτε που εβαλα UPS χτυπαω max ταχυτητες 44-48 και βαλε. Ενω πριν με τα βιας 20-24!
Αν και ηλεκτρολογος μηχανικος στο επαγγελμα δεν μπορω να το εξηγησω
Παντως δεν νομιζω οτι εχει σχεση η ΔΕΗ. :?
-
23-05-04, 16:01 #102
Αρχικό μήνυμα από aesir
-
24-05-04, 01:59 #103
εγω παιδες βρηκα την υγεια μου απο τοτε που εβαλα UPS. Μειώθηκαν κατακόρυφα τα κολήματα και προβλήματα στο CP σε σημειο πουδεν το πιστευα!
ακομα καλυτερα βρηκα ενα χαλασμενο APC 2.2 KVA και το εφτιαξα.. αρκετα λεφτα μεν (300 € ), αλαλ ετσι εχω πλεον και στα 2 PC (το μικρο UPS πηγε στο 2ο PC) και πλεον εχω πανω, PC, 2 οθονεσ, router, ενα μικρο φως , netmod, ασυρματο τηλεφωνο κλπ.)
α και το θηριο με όλα αυτα κραταει περι τα 80 -85 λεπτα. δεν σας λεω τιποτα, χλιδη γιατι αυτο σημαινι οτι ΠΑΡα πολυ σπαναι θα κλεισουν οριστικα καθως οι διακοπες οι μακροχρονες ειναι πλεον πολύ σπάνιες.
Το μονο πρόβλημα ειναι ο ανεμιστηρας όπως προανέφεραν και αλλοι. ευτυχως στο μεγαλο (ειναι σε μεγεθος περιπου οσο ενα PC) ανοιγει ΜΟΝΟ οταν πέσει το ρευμα καια ρχιζει να τραβα απο την μπαταρια ..αλλα τότε κανει ΠΟΛυ θορυβο. Αν δεν ηταν τόσο βαρυ ειλικρινα θα το σκεφτομουν πολύ σοβαρα να το απω πισω στον τεχνικο να του πω να το ανοιξει να δουμε τι ανεμιστηρα εχει και να τα σκασω να μου βαλει ενα θορυβο.
αλα ελα που παει 68 κιλα το ατιμο και ποιος το κατεβαζει και ξαναανεβαζει 4 οροφους (χωρις ασανσερ...)???
-
24-05-04, 02:02 #104
68kgr? 2.2KVa? ψιλοκτήνος το UPS σου!
-
19-08-04, 22:49 #105
Κι εγώ το mustek το 800άρι πήρα πρόσφατα. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δείχνει να δουλέυει, με κάπου στα 30% το φορτίου του (το Pc, οθόνη tft 17άρα, jetspeed). Αυτό που με ξετρέλανε είναι η τρελή διαφορά που είδα στην adsl. Πολύ μεγάλη σταθερότητα και 40+ σταθερά download.
Παρόμοια Θέματα
-
router πάνω σε netmod
Από smagaret στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 25-01-08, 22:29 -
Τα φώτα σας πάνω σε δυο σημαντικά θέματα για τα torrents?
Από Rick_641 στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 20-05-06, 11:33 -
Τι κοιτάτε πρώτα πάνω σε ένα άτομο που σας ελκύει ερωτικά?
Από johnkall69 στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 415Τελευταίο Μήνυμα: 16-05-06, 18:17
Bookmarks