Σελ. 706 από 740 ΠρώτηΠρώτη ... 686696701704705706707708711716726 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 10.576-10.590 από 11086
    Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Δεν είναι μόνο η ACS.
    Και το Atmos soundbar που αγόρασα από Αμερική βρίσκεται κολλημένο στο tracking απο 30.12
    Μίλησα με Εβαυ και λένε έχουν κίνηση τα Ευρωπαϊκά hubs και απλά να περιμένω.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω πάρει πρώτη φορά κάτι από Temu που έρχεται λέει με κάποια dpd, ε, αφού έκανε μισό μήνα στο εξωτερικό η όπου αλλού ήταν, στο tracking έγραφε Ελλάδα, ότι να ναι δλδ, τώρα έχει έρθει στα χέρια της acs που το έχει μισή εβδομάδα περίπου χωρίς να το φέρνει... Δεν έπρεπε μόλις το πήραν την επόμενη να το φέρουν;
    Στο tracking έγραψε κάτι και για εκτελωνισμο... Ελπίζω να μη μου έρθει τίποτα έξτρα... Στο temu έγραφε ότι περιλαμβάνει όλα τα κόστη.... Μιλάμε για 20€ κόστος... Κάτι σιλικόνες για air fryer είναι.. Τρέχει επίσης και όρος ότι αν δεν μου έρθει μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα τύπου 2-3 εβδομάδων ότι θα πάρω κουπόνι 5€...
    Ήρθαν σήμερα τελικά τα πράγματα....
    Δύο ημέρες ακριβώς πριν να πέσει το κουπονι καθυστέρησης 5€...
    Μιλάμε πιο ψεφτο-πραγματα σαν ποιότητα δεν έχω δει....
    25€ πήρα κάτι ταψακια σιλικόνης για air fryer...
    Είναι σαν τσιγαροχαρτα, ποιότητα 0....
    Και γενικά πιο μικρά σε μέγεθος από ότι φαίνεται στη φωτο.... Η στις διαστάσεις, μπερδεύεσαι...
    Αλλά τι περιμένεις... Τα πράγματα έκαναν €2-3 το καθένα αλλά πήρα ποσότητα για 2 σπίτια....
    Γενικά ψεφτικα πράγματα.....
    Η ετικέτα της acs γράφει Bulgaria πάντως.... Αν αυτό λέει κάτι... Και τα πράγματα μετά γράφουν China οι ετικέτες....
    Γενικά όπως είπα εμπειρία 0....
    Αλλά τι περιμένεις με χαμηλές τιμές, χωρίς ΦΠΑ η τελωνείο η μεταφορά... Όλα αυτά ήταν μέσα στη τιμή...
    Η φάση είναι ότι αναγκαστικά πήρα από τεμυ γιατί δεν έβρισκα εδώ στα μαγαζιά...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Ήρθαν σήμερα τελικά τα πράγματα....
    Δύο ημέρες ακριβώς πριν να πέσει το κουπονι καθυστέρησης 5€...
    Μιλάμε πιο ψεφτο-πραγματα σαν ποιότητα δεν έχω δει....
    25€ πήρα κάτι ταψακια σιλικόνης για air fryer...
    Είναι σαν τσιγαροχαρτα, ποιότητα 0....
    Και γενικά πιο μικρά σε μέγεθος από ότι φαίνεται στη φωτο.... Η στις διαστάσεις, μπερδεύεσαι...
    Αλλά τι περιμένεις... Τα πράγματα έκαναν €2-3 το καθένα αλλά πήρα ποσότητα για 2 σπίτια....
    Γενικά ψεφτικα πράγματα.....
    Η ετικέτα της acs γράφει Bulgaria πάντως.... Αν αυτό λέει κάτι... Και τα πράγματα μετά γράφουν China οι ετικέτες....
    Γενικά όπως είπα εμπειρία 0....
    Αλλά τι περιμένεις με χαμηλές τιμές, χωρίς ΦΠΑ η τελωνείο η μεταφορά... Όλα αυτά ήταν μέσα στη τιμή...
    Η φάση είναι ότι αναγκαστικά πήρα από τεμυ γιατί δεν έβρισκα εδώ στα μαγαζιά...
    Έτσι βγάζουν κέρδος οι κινεζοι, με χάλια ποιότητα. Τις μεγάλες πλατφόρμες πλέον δεν μπορεί να τις χτυπήσει κανένας, σε αρκετά προϊόντα έχουν γίνει και ακριβοί πλέον, μόνο με κάποια τανζανια θα έχει κάνει από πίσω για να βρεις κάτι καλό με χαμηλές τιμές.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    άσχετο Γρηγόρη αλλά χτες το έγραφα σε άλλο φόρουμ να μην την πατήσουν με αυτά τα λεπτά σαν τσιγαροχαρτο ταψακια. Από temu έχω πάρει κανονικά, θελει προσεκτικό διάβασμα στις περιγραφες. Αν μεγάλη πλατφόρμα λες το aliexpress, για μένα είναι όχι πια με τους χρόνους που κάνουν κάτι έχουν αλλάξει και στους τρόπους αποστολής.
    hnesne

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Basilhs23_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι βγάζουν κέρδος οι κινεζοι, με χάλια ποιότητα. Τις μεγάλες πλατφόρμες πλέον δεν μπορεί να τις χτυπήσει κανένας, σε αρκετά προϊόντα έχουν γίνει και ακριβοί πλέον, μόνο με κάποια τανζανια θα έχει κάνει από πίσω για να βρεις κάτι καλό με χαμηλές τιμές.
    Πήρα καλύμματα για τον καναπέ και έκανα λάθος στις μετρήσεις και μπήκα στην διαδικασία να τα επιστρέψω στο temu για αλλαγή. Δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, μόνο επιστροφή χρημάτων. Έβγαλα φωτογραφίες, τις ανέβασα, πήρα το barcode επιστροφής και ~5 ημέρες αφού το είχα δώσει στο ups point(οπαπ εδώ κοντά) μπήκαν πίσω τα λεφτά από το paypal. Επιστροφή χρημάτων χωρίς να έχουν παραλάβει πρώτη φορά βλέπω. Θεωρώ ότι είναι απίστευτα τα κέρδη τους και προφανώς για 5-10 € πολλοί δεν μπαίνουν στην διαδικασία επιστροφής που είναι εύκολη. Εγώ πήρα 56 €.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jap Εμφάνιση μηνυμάτων
    άσχετο Γρηγόρη αλλά χτες το έγραφα σε άλλο φόρουμ να μην την πατήσουν με αυτά τα λεπτά σαν τσιγαροχαρτο ταψακια. Από temu έχω πάρει κανονικά, θελει προσεκτικό διάβασμα στις περιγραφες. Αν μεγάλη πλατφόρμα λες το aliexpress, για μένα είναι όχι πια με τους χρόνους που κάνουν κάτι έχουν αλλάξει και στους τρόπους αποστολής.
    Temu η πλατφόρμα που τα πήρα...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από peragialos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πήρα καλύμματα για τον καναπέ και έκανα λάθος στις μετρήσεις και μπήκα στην διαδικασία να τα επιστρέψω στο temu για αλλαγή. Δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, μόνο επιστροφή χρημάτων. Έβγαλα φωτογραφίες, τις ανέβασα, πήρα το barcode επιστροφής και ~5 ημέρες αφού το είχα δώσει στο ups point(οπαπ εδώ κοντά) μπήκαν πίσω τα λεφτά από το paypal. Επιστροφή χρημάτων χωρίς να έχουν παραλάβει πρώτη φορά βλέπω. Θεωρώ ότι είναι απίστευτα τα κέρδη τους και προφανώς για 5-10 € πολλοί δεν μπαίνουν στην διαδικασία επιστροφής που είναι εύκολη. Εγώ πήρα 56 €.
    Καλά έκαναν και σου επέστρεψαν λεφτά έστω και έτσι. Στο μέλλον δεν νομίζω να το κάνουν γιατί θα το εκμεταλλευτουν διάφοροι. Δεν θέλουν να σε αφήσουν με παράπονο ως πελάτη.
    Αλλά εμμένω στην άποψη μου που έγραψα πριν, νέα πλατφόρμα για να μπορέσει να ανταγωνιστεί τις υπάρχουσες, ebay, Amazon, aliexpress, alibaba, bangodd μπορεί και καμιά άλλη που ξέχασα, μόνο αν πουλάει προϊόντα με μάπα ποιότητα, που εσύ μπορεί κάτι με 10 ευρώ να το θεωρείς φθηνό σε σχέση με τα 15-20 που θα το έβρισκες εγχώρια πιθανον και με ίδια ποιότητα, αλλά η πραγματική του θα είναι στα 5 ευρώ, έτσι παίρνει το κέρδος η πλατφόρμα. Τα ίδια έκαναν και οι άλλες πλατφορμες παλιά και τα κάνουν και τώρα ως έναν βαθμό.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Temu η πλατφόρμα που τα πήρα...
    Λάθος μου, στον Βασίλη απευθυνόταν αυτό. Η Temu δεν είναι μικρή πλατφόρμα, στην Ελλάδα άνοιξε πρόσφατα. Χαμηλής ποιότητες κινεζιές παντού υπάρχουν, αυτό που λέω εγώ είναι πως θέλει προσοχή τι αγοράζουμε από όπου κι αν είναι.
    hnesne

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Τελικα για την ACS που λέγαμε, μου ήρθε χθες το πακέτο στο σπίτι.
    12 μέρες από Αθήνα με γιορτές μέσα.
    Οκ δεν είναι τραγικό. 5€ μεταφορικά για ένα πακέτο με 2 μεταλλικά στάντ για πίσω ηχεία.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Μεγάλο πρόβλημα με το Aliexpress. Δεν είναι να παραγγέλνεις κάτι μόνο του. (Πλέον αν παραγγείλεις πολλά πράγματα μαζί (δε ξέρω πόσα διαφορετικά) τότε στα μαζεύει και στα κάνει μία αποστολή και έρχονται με κούριερ).
    Έχω παραγγείλει κάτι από το Νοέμβριο και έχω φάει πόρτα και δεν έχει φτάσει ακόμα. Και το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι πως με την τριγωνική αποστολή που έχουν κάνει, είχε tracking number HU, Ουγγαρίας, οπότε εκτελωνίστηκε εκεί, και όταν κάνεις αναζήτηση σου βγάζει το Aliexpress πως "Είναι στο local office, και πήγαινε να το παραλάβεις". Άνοιξα case και με απέρριψαν.
    Πλέον για κάτι βλακείες που υπάρχουν και στο temu, το aliexpress το κρατάω μακρυά.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από YAziDis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεγάλο πρόβλημα με το Aliexpress. Δεν είναι να παραγγέλνεις κάτι μόνο του. (Πλέον αν παραγγείλεις πολλά πράγματα μαζί (δε ξέρω πόσα διαφορετικά) τότε στα μαζεύει και στα κάνει μία αποστολή και έρχονται με κούριερ).
    Έχω παραγγείλει κάτι από το Νοέμβριο και έχω φάει πόρτα και δεν έχει φτάσει ακόμα. Και το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι πως με την τριγωνική αποστολή που έχουν κάνει, είχε tracking number HU, Ουγγαρίας, οπότε εκτελωνίστηκε εκεί, και όταν κάνεις αναζήτηση σου βγάζει το Aliexpress πως "Είναι στο local office, και πήγαινε να το παραλάβεις". Άνοιξα case και με απέρριψαν.
    Πλέον για κάτι βλακείες που υπάρχουν και στο temu, το aliexpress το κρατάω μακρυά.
    Επειδή την είχα πατήσει μια φορά και έχασα κάτι, το είδα όταν επιστρεφόταν από τα ΕΛΤΑ, τους πήρα στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι έχουν πρόβλημα με τις εκτυπώσεις από Ουγγαρία που βάζουν στα πακέτα. Αν είχα πάρει 2 ημέρες ποιο πριν θα το έσωνα το δέμα.
    Με λίγα λόγια πάρε και στα ΕΛΤΑ για ασφάλεια (εκτός αν έχει πάει αν έχει πάει σε άλλη ελληνική μεταφορική)
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Δεν ισχύει έτσι γενικά όπως τα λες,
    Ψωνίζω σχεδόν κάθε μήνα από Αλι από 10 μέχρι 50ευρώ και όλα έρχονται μέσα σε 20-30 ημέρες χωρίς κανένα θέμα.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ισχύει έτσι γενικά όπως τα λες,
    Ψωνίζω σχεδόν κάθε μήνα από Αλι από 10 μέχρι 50ευρώ και όλα έρχονται μέσα σε 20-30 ημέρες χωρίς κανένα θέμα.
    Τι δεν ισχύει απ'αυτά που είπα; Πρόσεχε όμως αυτό που είπα: Παρήγγειλα 1 πράγμα, 1 τεμάχιο, και αυτό από τέλη Νοεμβρίου δεν έχει εμφανιστεί. Δε μίλησα για αξία πακέτων κτλ.
    Επίσης βάλε στην άκρη το θέμα παράδοσης και πες μου για το θέμα εξυπηρέτησης. Άνοιξα ticket και μου το έκλεισαν στην αρχή αυτόματα, και μετά πάτησα να παρέμβει άνθρωπος και μετά από 3 μέρες μου το έκλεισαν με ακριβώς την ίδια δικαιολογία. Λόγω της τριγωνικής, μόλις φτάνει το αντικείμενο στην χώρα εκτελωνισμού και σκανάρεται, το θεωρούν ότι έφτασε στην χώρα προορισμού. Εγώ πως να βρω το δίκαιο μου;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή την είχα πατήσει μια φορά και έχασα κάτι, το είδα όταν επιστρεφόταν από τα ΕΛΤΑ, τους πήρα στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι έχουν πρόβλημα με τις εκτυπώσεις από Ουγγαρία που βάζουν στα πακέτα. Αν είχα πάρει 2 ημέρες ποιο πριν θα το έσωνα το δέμα.
    Με λίγα λόγια πάρε και στα ΕΛΤΑ για ασφάλεια (εκτός αν έχει πάει αν έχει πάει σε άλλη ελληνική μεταφορική)
    Μα στα ΕΛΤΑ όταν πηγαίνω μου βγάζει πως είναι Ουγγαρία στο track. Δηλαδή πως το βλέπουν αυτοί;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος YAziDis : 11-01-24 στις 18:38.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Τι δεν ισχύει απ'αυτά που είπα; Πρόσεχε όμως αυτό που είπα: Παρήγγειλα 1 πράγμα, 1 τεμάχιο, και αυτό από τέλη Νοεμβρίου δεν έχει εμφανιστεί. Δε μίλησα για αξία πακέτων κτλ.
    Επίσης βάλε στην άκρη το θέμα παράδοσης και πες μου για το θέμα εξυπηρέτησης. Άνοιξα ticket και μου το έκλεισαν στην αρχή αυτόματα, και μετά πάτησα να παρέμβει άνθρωπος και μετά από 3 μέρες μου το έκλεισαν με ακριβώς την ίδια δικαιολογία. Λόγω της τριγωνικής, μόλις φτάνει το αντικείμενο στην χώρα εκτελωνισμού και σκανάρεται, το θεωρούν ότι έφτασε στην χώρα προορισμού. Εγώ πως να βρω το δίκαιο μου;

- - - Updated - - -

Μα στα ΕΛΤΑ όταν πηγαίνω μου βγάζει πως είναι Ουγγαρία στο track. Δηλαδή πως το βλέπουν αυτοί;
    Το aliexpress γράφει κάποιον εκτιμώμενο χρόνο αποστολής του δέματος. Τον είχε υπερβει στο διάστημα μέχρι να σου έρθει;

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Basilhs23_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το aliexpress γράφει κάποιον εκτιμώμενο χρόνο αποστολής του δέματος. Τον είχε υπερβει στο διάστημα μέχρι να σου έρθει;
    Θεωρεί πως παραδόθηκε στο local office. Ξαναλέω: Μόλις μπαίνει το πακέτο από Κίνα στην Ευρώπη σου έρχεται από το ali πως έφτασε στην χώρα προορισμού. Αυτοί θεωρούν επειδή εκτελωνίζεται στην Ουγγαρία πως είναι η χώρα προορισμού. Μου το κάνουν συνέχεια.
    Το θέμα τώρα είναι πως είτε χάθηκε το πακέτο, είτε χάθηκαν οι ειδοποιήσεις των ΕΛΤΑ και λόγω semi-tracked parcel service όπως το λένε δεν ανανεώνεται η αναζήτησή του.

Τέλος πάντων, εγώ απλά ενημερώνω ότι αν γίνει κάτι τέτοιο δε βγάζεις άκρη με την εξυπηρέτηση του ali. Οκ 7,51€ χαμένα. Δε θα κάτσω να σκάσω τώρα. Απλά δε θα ξανα αγοράσω ένα μόνο πράγμα μόνο του. Αν παίρνεις 5-6 βλακείες και του 0,5€, τότε στις κάνουν πακέτο όλες τις βλακείες και έρχεται με κούριερ.

- - - Updated - - -

Άσε btw που έκαναν complete την παραγγελία ότι παραδόθηκε από μόνοι τους.

Σελ. 706 από 740 ΠρώτηΠρώτη ... 686696701704705706707708711716726 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία