Έχω περάσει στο PC μου τα καινούρια Windows (Vista) μόνο που δεν μπορώ να εγκαταστήσω το modem μου (ZTE ZXDSL852)... Μπορεί κάποιος να μου πει από που θα κατεβάσω τα drivers ή πότε η Elkor θα τα κυκλοφωρήσει...? PLZ! Heeeeeeeeeeeelp...![]()
Εμφάνιση 1-15 από 15
-
11-12-06, 20:04 ΘΕΛΩ drivers για την εγκατάσταση του ZTE ZXDSL σε Windows Vista... #1
-
11-12-06, 20:43 Απάντηση: ΘΕΛΩ drivers για την εγκατάσταση του ZTE ZXDSL σε Windows Vista... #2Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
11-12-06, 21:06 Απάντηση: ΘΕΛΩ drivers για την εγκατάσταση του ZTE ZXDSL σε Windows Vista... #3
-
11-12-06, 23:24 Απάντηση: ΘΕΛΩ drivers για την εγκατάσταση του ZTE ZXDSL σε Windows Vista... #4
μα τι λετε του ανθρωπου ...
εγω ειχα το ιδιο modem router και το τσεκαρα στα Vista χωρις κανενα προβλημα ...
-
11-12-06, 23:37 Απάντηση: ΘΕΛΩ drivers για την εγκατάσταση του ZTE ZXDSL σε Windows Vista... #5
Ρε letterman όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω το modem, το αναγνωρίζει (ADSL Modem...) αλλά στο τέλος της εγκατάστασης βγάζει το μήνυμα "Installation failed". Επικοινώνησα με τον παροχέα μου και μου είπαν ότι χρειάζεται να βρω τα drivers για τα Vista... Ρε ΓΜΤ έχω χωρίσει το PC μου σε partitions και όποτε θέλω να μπαίνω στο Internet πρέπει να πηγαίνω στα XP... Αν κάποιος έχει τους drivers PLEASE, HELP ME!!!
-
12-12-06, 11:52 Απάντηση: ΘΕΛΩ drivers για την εγκατάσταση του ZTE ZXDSL σε Windows Vista... #6
Παίδες, έχω δυσάρεστα νέα... Επικοινώνησα τηλεφωνικώς με την Ellkor, την κατασκευάστρια εταιρεία του ZXDSL 852, και μου είπαν: "Τα Vista είναι πολύ καινούριο προϊόν και όπως κάθε μεγάλη εταιρεία θα δούμε την εξέλιξη τους. Αν υπάρχει ζήτηση θα κυκλοφορήσουν drivers. Προς το παρόν δεν υπάρχουν και δεν ξέρουμε αν τελικά τους βγάλουμε..."
-
12-12-06, 11:55 Απάντηση: ΘΕΛΩ drivers για την εγκατάσταση του ZTE ZXDSL σε Windows Vista... #7
Πάρε το ρουτεράκι που λέει ο WAntilles και θα είσαι οκ. Εχουμε πει οτι τα modem δεν πιάνουν μια μπροστά στα ρουτερ
-
13-12-06, 01:13 Απάντηση: ΘΕΛΩ drivers για την εγκατάσταση του ZTE ZXDSL σε Windows Vista... #8
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Αν υπάρξει ζήτηση ??
Σε λίγο οι μισοί υπολογιστές θα τα τρέχουν.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
13-12-06, 01:17 Απάντηση: ΘΕΛΩ drivers για την εγκατάσταση του ZTE ZXDSL σε Windows Vista... #9
-
14-12-06, 16:16 Απάντηση: ΘΕΛΩ drivers για την εγκατάσταση του ZTE ZXDSL σε Windows Vista... #10
Προς το παρόν δεν ξέρω τι θα κάνω... Θα δω! Και thanks σε όσους προσπάθησαν να με βοηθήσουν!
-
15-12-06, 17:24 Απάντηση: ΘΕΛΩ drivers για την εγκατάσταση του ZTE ZXDSL σε Windows Vista... #11
Για δοκίμαε να βάλεις combatibility XP και να το τρέξεις με δεξί κλικ run as administrator...
i5-2500K@4.5 | Asrock Z77 Extreme4 | 2x8Gb Ballistix Tactical LP 1600C9 | HD7950 @ 1100/6000 | Chieftec 560W | Noctua NH-D15 | DEFINE R4
-
15-12-06, 20:45 Απάντηση: ΘΕΛΩ drivers για την εγκατάσταση του ZTE ZXDSL σε Windows Vista... #12
Eιστε εκτος τοπου και χρονου και οι δυο!Aν ηθελε πιστευω ο φιλος να ρωτησει πιο router να παρει θα το εκανε!Drivers θελει το παλικαρι...δηλαδη ελεος...δεν ειναι βοηθεια αυτη...αν δεν ξερετε μη μιλατε καθολου,οχι απλα για να κανετε μεγαλο σκορ στα ποστ
-
15-12-06, 21:06 Απάντηση: ΘΕΛΩ drivers για την εγκατάσταση του ZTE ZXDSL σε Windows Vista... #13
-
16-12-06, 01:41 Απάντηση: ΘΕΛΩ drivers για την εγκατάσταση του ZTE ZXDSL σε Windows Vista... #14
Σου γυρναω την ερωτηση:εσυ ξερεις;Γιατι με τη απαντηση σου πιο πανω δεν φανηκε και πολυ!Την απαντηση την εδωσε πιο πανω ο φιλος που του την "ειπες",εφ'οσον του δουλεψε σε vista το συγκεκριμενο modem κατι αλλο θα φταιει ή μεσω του site της ZTE μπορει να κοιταξει μηπως υπαρχουν πιο καινουργοι drivers κι ας μην ειναι για vista,μπας και δουλεψουν!Με αναγκασες να απαντησω,κατι που δεν ηθελα!Ολα οκ τωρα;Απλα το στυλακι "οτι δεν ξερουμε,παιρνουμε αλλο" μπορω να το εχω κι εγω αμα γουσταρω αλλα ετσι δεν βοηθας οπως και να το κανουμε!
Φιλικα \m/
-
16-12-06, 04:57 Απάντηση: ΘΕΛΩ drivers για την εγκατάσταση του ZTE ZXDSL σε Windows Vista... #15
Ο φιλός ποιο πάνω, την είπε για την λύση του Modem/router, είπε ενα αόριστα σε εμένα δουλεύει και την έκανε, ας ελέγε τουλάχιστον το πως εξού και το "καμια βοήθεια; "
ΥΓ στην τελική, drivers για ethernet έχουν όλα τα λειτουργικά
ΥΓ2 όσο για την σελίδα της ΖΤΕ, δυστήχως δεν υπάρχει κάτι ούτε στο φόρουμ τους
Παρόμοια Θέματα
-
ZTE ZXDSL 852 driver
Από therapist στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 02-10-09, 21:39 -
Βοηθείστε με για την εγκατάσταση του ZXDSL 852
Από greatst στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 05-01-09, 16:52 -
ZTE ZXDSL 831 Series
Από Άρης13 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 25-04-08, 13:57 -
θελω βοηθεια για εγκατασταση του ρουτερ
Από tsav στο φόρουμ Draytek ADSL modems και routersΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-08, 00:43 -
ZTE ZXDSL 831A: Δεν ανοίγει το default gateway
Από perry στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-06, 08:18
Bookmarks