Καλησπέρα, λύστε μου μια απορία αν σας είναι εύκολο.
Είμαι στο ταμείο ανεργίας και η διάρκειά του είναι για ένα χρόνο. Αυτήν την στιμγή όμως έχω την δυνατότητα να δουλέω για 2+ μήνες και αναρρωτιόμουν αν μετά την απόλυση το ταμείο που θα έπαιρνα θα είχε την ίδια διάρκεια με το προηγούμενο.
Πήγα σήμερα στον ΟΑΕΔ και ρώτησα ξεχωριστά δυο υπαλλήλους και μου είπανε πως αν το διακόψω, δουλέψω, και μετά γίνει η απόλυση, θα έχω ταμείο ανεργίας για τους υπολειπόμενους μήνες απ΄το ήδη υπάρχον (εφόσον γίνει η αναγγελία πρόσληψης του ταμείου ανεργίας μέσα σε οχτώ μέρες μετά την απόλυση). Ισχύει κάτι τέτοιο; Όπως είπα ρώτησα ξεχωριστά δυο υπαλλήλους και μου απαντήσαν και οι δυο το ίδιο, απλά επειδή έχουμε ένα θεματάκι με την γραφειοκρατία στην Ελλάδα παραμένω επιφυλακτικός.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!![]()
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
20-08-12, 13:05 Διακοπή του ταμείο ανεργίας και επαναφορά σ΄αυτό. #1
-
21-08-12, 14:36 Απάντηση: Διακοπή του ταμείο ανεργίας και επαναφορά σ΄αυτό. #2
αφού στο είπαν χωριστά 2 διαφορετικοί υπάλληλοι του ΟΑΕΔ νομίζω είναι ασφαλές να το πιστέψεις
ασφαλέστερο απ' ότι αν στο έλεγαν κάποιοι άγνωστοι σε ένα φόρουμ
Παρόμοια Θέματα
-
Εάν παραιτηθώ από την δουλειά μπορώ να μπω Ταμείο Ανεργίας?
Από MariosX στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 29-11-19, 13:50 -
η συντόμευση του παιχνιδιού ανοίγει και ένα παράθυρο σαν του IE. Αποφεύγεται αυτό;
Από Skakinen στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 04-01-11, 11:07 -
Τι είναι αυτό το wayland και ποιά η διαφορά του με τον Xorg?
Από arkara στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-10, 23:07 -
Προκυρηξη ΟΑΕΔ για ΑΜΕΑ και καρτα ανεργιας.
Από zaranero στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 28-06-08, 00:27 -
Αποσύνδεση και επαναφορά με Restart του Zyxel 652H
Από Angus13 στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 48Τελευταίο Μήνυμα: 13-11-06, 12:51
Bookmarks