Καλημέρα στο Forum,
Νεούδι στο χώρο της adsl, μόλις προχθες έφτιαξα τις καλωδιώσεις, ένα βασικό (χωρίς πολύ,πολυ ψάξιμο ακόμα) configuration του router μου (Zyxel 662 HW-63) και τη σύνδεση μέσω Forthnet (384Kbps). Έκανα και registration στη Zyxel (www.myzyxel.com) με serial number και mac address αλλά όταν επιχειρώ να ενεργοποιήσω το antivirus μου ζηταέι κάποιο lisence key το οποίο λέει υπάρχει διαθέσιμο στην i-card μου. Στο μεταξύ μέσα από το web configuration του Router έχει απενεργοποιημένο πλέον to registartion και το activate antivirus θεωρώντας πως αυτά έχουν γίνει. Σαν ημερομηνία όμως λήξης του subscription του Antivirus έχει 1/1/1970, με αποτέλεσμα να μην "κατεβάζει" τα updates. Επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο που προμηθεύτηκα τη συσκευή και απ' ό,τι μου είπαν θα έπρεπε να έχω λάβει κάποιο e-mail με αυτό το license key από τη Zyxel όταν έκανα το registration, τέτοιο e-mail πάντως δεν έλαβα...
Θα παρακαλούσα, εάν κάποιο απ' τα μέλη έχει κάνει αντίστοιχο activation για το Antivirus της Zyxel και έχει κάποια ιδέα ή καταλαβαίνει πως κάτι έχω κάνει λάθος να με βοηθήσει...
Ευχαριστώ πολύ
Εμφάνιση 1-15 από 39
-
28-12-05, 13:05 Ενεργοποίηση Antivirus στο Zyxel 662 HW-63 #1
-
28-12-05, 13:16 #2
Πρέπει μεσα στην συσκευασία να είχες μια καρτουλά
αν δεν την είχες να την ζήτησεις απο εκεί που αγόρασες το zyxel
-
28-12-05, 13:40 #3
Μίλησα ήδη με αυτούς (Digital sima) και δεν ξέρουν τίποτα για κάρτα. Μου είπαν πως θα έπρεπε να έχω λάβει κάποιο e-mail από Zyxel με το license key ότα έκανα το registration. Στο μεταξύ εγώ είχα στείλει e-mail στη Zyxel και μου απάντησαν να επικοινωνήσω με τον αντιπρόσωπο. Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί......
-
28-12-05, 14:12 #4
Αρχικό μήνυμα από teco
-
28-12-05, 14:23 #5
Θα το τσεκάρω στο σπίτι.....ευχαριστώ πολύ
-
30-12-05, 13:36 #6
Δυστυχώς, παρά τις συνεχόμενη τηλεφωνική επαφή με τον αντιπρόσωπο δεν έχουμε βγάλει άκρη ακόμα...Περιμένουν απάντηση από τη Zyxel εάν τελικά το προϊόν είναι δωρεάν για 1 χρόνο ή όχι.....
-
30-12-05, 21:07 #7
Στα περιεχόμενα του κουτιού αναφερόταν πουθενά η κάρτα για την οποία μιλάει ο sdikr;
Enjoy the silence...
-
02-01-06, 16:36 #8
Καλη χρονιά σε όλους
Λοιπόν αναφορικά με το πρόβλημα αυτό για να είμαι ειλικρινής ούτε στη συσκευασία, ούτε στο quick guide που περιέχει η συσκευασία αναφέρει πουθενά την ύπαρξη τέτοιας κάρτας. Αναφέρει βέβαια και στα 2 το Antivirus option χωρίς να διευκρινίζει εάν είναι δωρεάν για 1 χρόνο. Το περίεργο είναι πως δεν το γνωρίζει ούτε καν ο αντιπρόσωπος........
Μετά από επικοινωνία που είχα με τη Zyxel πήρα αυτή τν απάντηση
Dear Customer:
Thank you for choosing ZyXEL product.
For the I-CARD purchase, please contact our local agent.
You can contact the agent where you purchased the ZyXEL product series.
They will provide you the I-CARD's information according to your demand.
If you have more concern or still can't find the related information, please feel free to contact us anytime.
Sorry for any inconvenience.
-
03-01-06, 15:57 #9
Τελικά σήμερα με ενημέρωσαν από την αντιπροσωπεία (Digital Sima) πως η διάθεση του Antivirus ήταν δωρεάν με τις αποστολές των Routers έως τον Απρίλιο του 2005. Έκτοτε άλλαξε η πολιτική της Zyxel και το i-card χρειάζεται ν'αγοραστεί
-
03-01-06, 19:14 #10
Ερωτηση κρίσεως αξιζει τον κόπο η Antivirus option καρτουλα τελικά για το Zyxel 662 η δνε υπάρχει λόγος τελικά ούτε να το συζητάμε. Πριν αλλάξει ο χρόνος παράγγειλα και εγω ένα 662HW εντυπωσιασμένος απο τα θεαματικά χαρακτηριστικά του και ομολογώ οτι ανυπομονω να το πάρω στα χέρια μου για να το λιώσω στις δοκιμές. Το οτι τελικά δεν έχει το bundled embeded antivirus δεν έχει δωρεάν αναβαθμίσεις με απογοήτευσε πλήρως όμως αλλα τελος πάντων ελπίζω να αξίζει τον κόπο τελικά το όλο εγχείρημα με το Zyxel γιατο αλλο Maxg προιόν δεν θα το αντέξω!
-
03-01-06, 19:16 #11
Εγώ πάντως ξέρω οτι το ρουτερ το είχα στα χέρια μου απο τα Μακεδονικά μετάξυ 7 και 8 και είχε κανονικά την καρτούλα μέσα,
Και ναι ήταν νέα παραλαβή στα Μακεδονικά
-
03-01-06, 19:53 #12
skdir σε σχέση με 'αλλα router λέει τίποτα μιας και έχεις κανει και το test?
-
03-01-06, 20:07 #13
Αρχικό μήνυμα από Delios64bit
Δεν μπορώ να το συγκρίνω με το usr γιατί είναι σε άλλη κατηγορία τιμής.
Δεν μπορώ πάλι να το συγκρίνω με τα cisco γιατί και εκεί ειναι άλλη κατηγορία τιμής.
Αλλά αν πραγματικά χρείαζεσαι αυτά που έχει, traffic shapping, ipqos, firewall, dmz, antivirus, content blocking, vpn server τότε ναι τα αξίζει τα λεφτά του
Οσον αφορά σε αντοχές είναι στα επίπεδα του zyxel 652R (με λίγα λόγια βράχος)
-
03-01-06, 20:22 #14
Αυτα μου αρκουν Skdir μπορω να περιμένω τώρα για να το δοκιμάσω και ο ίδιος ... μιας και όντως χρειάζομαι traffic shapping IPQoS,antivirus (ελπίζω να μπορώ να κάνω update) Vpn server. Και βέβαια το ζήτημα Rock πραγματικά αξίζει τον κόπο η αντικασταση του υφιστάμενου εξοπλισμού (Speedstream5400).
-
09-01-06, 03:56 #15
Αρχικό μήνυμα από sdikr
Παρόμοια Θέματα
-
Zyxel modem 661 or 662 over isdn
Από beez στο φόρουμ ΖήτησηΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 07-12-08, 01:02 -
zyxel 662-61
Από kornilios στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 14-09-07, 08:36 -
662 + Antivirus
Από platon_gr στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 21-01-07, 13:34 -
Zyxel 660-662 series: Πως ανοιγουμε το ιδιο port σε ολες τις ip address?
Από Fotis_Greece στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 20-11-06, 19:09 -
zyxel 552 vs 660 vs 662
Από xhaos στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-09-05, 10:27
Bookmarks