Σύμφωνα με δημοσιεύματα χθες το απόγευμα δόθηκε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) η αρχική έγκριση για την παροχή της υπηρεσίας του VDSL από τον ΟΤΕ και τους εναλλακτικούς παρόχους. Χωρίς να υπάρχει επίσημη ακόμα πληροφόρηση η επιτροπή έχει εγκρίνει τις τιμές λιανικής που είχε προτείνει ο ΟΤΕ (19,90 ευρώ ανά μήνα για την ταχύτητα πρόσβασης έως 30 Mbps και 29,90 ευρώ μηνιαίως έως 50 Mbps, χωρίς να υπολογίζεται στην τιμή αυτή το πάγιο της γραμμής) καθώς και τις τιμές χονδρικής για τους παρόχους οι οποίες είναι χαμηλότερες κατά 3 ευρώ σε σχέση με αυτές που είχαν αρχικά προταθεί από τον Οργανισμό. Στην απόφαση, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες γίνεται λόγος για πιλοτική εφαρμογή του σχεδίου τιμών.
Για τα υπόλοιπα θέματα του VDSL αναμένεται νέα συνεδρίαση της Επιτροπή μέσα στην επόμενη εβδομάδα καθώς ο πρόεδρος της Επιτροπής Λ. Κανέλλος θα απουσιάσει την τρέχουσα εβδομάδα στο εξωτερικό λόγω των υποχρεώσεών του στο Σώμα Ευρωπαίων Ρυθμιστών (BEREC).
Nα σημειωθεί πως δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις και πως οι πάροχοι δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα.
Πηγή': Infocom
Εμφάνιση 1-15 από 85
-
11-09-12, 10:47 H EETT ενέκρινε τις τιμές χονδρικής και λιανικής αγοράς του VDSL του OTE #1
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
11-09-12, 11:11 Απάντηση: H EETT ενέκρινε τις τιμές χονδρικής και λιανικής του VDSL του OTE #2
Μάλλον θα το μάθουν πρώτα απο το παρών forum...
I admit to the possibility of the impossible.
What i am having trouble is accepting the probability of the possibility.
-
11-09-12, 11:16 Απάντηση: H EETT ενέκρινε τις τιμές χονδρικής και λιανικής του VDSL του OTE #3
-
11-09-12, 11:24 Re: Απάντηση: H EETT ενέκρινε τις τιμές χονδρικής και λιανικής του VDSL του OTE #4
Υπάρχει πουθενά χάρτης ή πίνακας περιοχών κάλυψης;
Πείτε όχι στα ναρκωτικά.
Δε φτάνουν για όλους!!!
-
11-09-12, 11:42 Απάντηση: H EETT ενέκρινε τις τιμές χονδρικής και λιανικής του VDSL του OTE #5
μα τι xDSL και μπουρδες τωρα..βαλτε εκει fiber μια ωρα αρχυτερα να τελειώνουμε..μην βασανιζονται ουτε οι ιδιοι ούτε εμεις..
Δηλαδή μετά τί θα ανακοινώσουν, VDSL 2 που υπάρχει ήδη;
-
11-09-12, 11:44 Απάντηση: H EETT ενέκρινε τις τιμές χονδρικής και λιανικής του VDSL του OTE #6
-
11-09-12, 11:54 Απάντηση: H EETT ενέκρινε τις τιμές χονδρικής και λιανικής του VDSL του OTE #7
Αν ήταν άλλη περίοδος (χωρίς την κρίση) θα ξαναγυρνάγαμε στις πρώτες μέρες του ADSL στην Ελλάδα ... όπου όλα ήταν ΑΡΥΣ ... Οι τιμές είναι ψηλές και δεν νομίζω ότι πολλοί από εμάς θα πληρώσουμε παραπάνω για το VDSL ..
.
-
11-09-12, 12:04 Απάντηση: Re: Απάντηση: H EETT ενέκρινε τις τιμές χονδρικής και λιανικής του VDSL του OTE #8
-
11-09-12, 12:04 Απάντηση: H EETT ενέκρινε τις τιμές χονδρικής και λιανικής του VDSL του OTE #9Αν ήταν άλλη περίοδος (χωρίς την κρίση) θα ξαναγυρνάγαμε στις πρώτες μέρες του ADSL στην Ελλάδα ... όπου όλα ήταν ΑΡΥΣ ... Οι τιμές είναι ψηλές και δεν νομίζω ότι πολλοί από εμάς θα πληρώσουμε παραπάνω για το VDSL .. .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νικαετός : 20-09-12 στις 14:40.
εκτός από ροζ υπάρχουν και άλλα χρώματα??
-
11-09-12, 12:21 Απάντηση: H EETT ενέκρινε τις τιμές χονδρικής και λιανικής του VDSL του OTE #10
-
11-09-12, 12:26 Απάντηση: H EETT ενέκρινε τις τιμές χονδρικής και λιανικής του VDSL του OTE #11
-
11-09-12, 12:31 Απάντηση: H EETT ενέκρινε τις τιμές χονδρικής και λιανικής του VDSL του OTE #12
εκεινο ποθ δεν κατλαβα ειναι γιατι λεει φιλοσ οτι οι τιμες ειναι ακριβες αυτη την στιγμη εγω πληρωνω στον οτε για 24 αρα τρομαρα της γραμμη στην οποια πιανω 5 42 τον μηνα γιατι εχω isdn γραμμη και το παγιο της γραμμης φυσικα δεν θα πληρωνω 40 τον μηνα κια το παγιο για 30 που θα ειναι ομως 30?ακομα και με την εκπτωση που εχουν κανει προσφατα εναι 40,21 τωρα αν μας μεταφέρουν και εμας στα Minidslam τοτε να το συζητήσουμε διαφορετικά εκείνο που δεν έχω καταλάβει ειναι αν το να εχεις isdn γραμμή θα επηρεάζει τον τυπο και το ποσο πού πληρώνεις για το vdsl
-
11-09-12, 13:21 Απάντηση: H EETT ενέκρινε τις τιμές χονδρικής και λιανικής του VDSL του OTE #13
να ρωτήσω εγώ κάτι ρε παιδιά... όταν στην adsl2 από 24max πιάνω 5-6...αξίζει να μεταβώ σε vdsl ή δεν θα δω βελτίωση λόγω απόστασης κλπ?
-
11-09-12, 13:21 Απάντηση: H EETT ενέκρινε τις τιμές χονδρικής και λιανικής του VDSL του OTE #14
Συγγνωμη και οι αλλοι δημοι ποτε θα παρουμε vdsl? Του αγιου ποτε; Εγω μενω Παλαιο Φαληρο Αχιλλεως & Ελευθεριου Βενιζελου ενα στενο παραλληλο στην Αχιλλεως. Με πιανει η vdsl; Οταν λεμε Καλαμακι εννοουμε dslam ή δημος Καλαμακιου;
-
11-09-12, 13:51 Απάντηση: H EETT ενέκρινε τις τιμές χονδρικής και λιανικής αγοράς του VDSL του OTE #15
Μέχρι να αρχίσουν να δίνουν vdsl έχουμε ακόμη πολύ δρόμο. Υπάρχουν εκατοντάδες ΚΑΦΑΟ που θα πρέπει να αλλάξουν.
ουδέν μονιμότερο του προσωρινού
Παρόμοια Θέματα
-
adslgr.com: Οι τιμές χονδρικής για VDSL συνδέσεις στα 30 και 50Mbps
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 119Τελευταίο Μήνυμα: 11-12-11, 17:19 -
Αποφάσεις της ΕΕΤΤ σχετικά με το VDSL του OTE και τις αγορές 4 και 5
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 80Τελευταίο Μήνυμα: 20-08-11, 18:40 -
O OTE ανακοίνωσε τις τιμές χονδρικής του VDSL2 στους εναλλακτικούς παρόχους
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 108Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-11, 20:52 -
Καθορισμός του price cap για τις υπό ρύθμιση υπηρεσίες λιανικής πρόσβασης του ΟΤΕ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 04-08-08, 14:59
Bookmarks