Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 28
    Το avatar του μέλους bomberb17
    bomberb17 Guest
    Κάποιες ερωτήσεις για το μουλάρι:
    1) Στο help λέει ότι με upload παίρνω credits και κατεβάζω πιο γρήγορα. Πόσο πρέπει να ανεβάσω για να πιάσω max ταχύτητά; (έχω 384Κ). Σήμερα το έβαλα και μετά από 5 ώρες περίπου κατεβάζει μόλις με 10kb/s...
    2) Εκεί που λέει eD2k:Connected (κάτω δεξιά) το κάτω βελάκι είναι κίτρινο και το πάνω κόκκινο. Έχω high Id ή low ID; Πώς μπορώ να το φτιάξω;
    3)Έχει σημασία σε ποιόν server συνδέομαι;
    4)Τι ακριβώς κάνει το IP-Filter; Να το έχω ενεργοποιημένο;
    Αυτά για την ώρα..

Περιοχή
    Άγιος Δημήτριος
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    6000/508
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    USR 9112+Linksys WAG354G
    1) Τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Εξαρτάται από το τί αρχεία κατεβάζεις, πόσοι τα έχουν, πόσοι τα ζητούν κ.λπ. Υπάρχει περίπτωση να το αφήσεις 10 μέρες και να κατεβάζει με 3 και να το αφήσεις 2 ώρες και να πιάσει τα 45.
    2) Πρέπει να φτιάξεις το firewall σου να δέχεται εισερχόμενες συνδέσεις στο port 4662 (TCP) και 4672 (UDP) (default). Αν έχεις low id, έχεις χαμηλή προτεραιότητα όταν ζητάς ενα αρχείο. Ίσως γι'αυτό κατεβάζεις αργά. Παρόλα αυτά, υπάρχει περίπτωση να έχεις κάποια στιγμή low id ακόμα και αν το firewall είναι ρυθμισμένο σωστά (συνήθως όταν είναι πηγμένη η σύνδεση και γίνονται timeout). Απλά ξανασυνδέεσαι στο server και φτιάχνει.
    3) Αν δε χρησιμοποιείς το Kad, ναι. Άλλοι χρήστες είναι στον ένα server και άλλοι στον άλλον. Βέβαια, γίνονται ανταλλαγές "πηγών" και ανάμεσα στους χρήστες (όχι μόνο ανάμεσα σε σένα και το server). Αν όμως ο server στον οποίο είσαι συνδεδεμένος, δεν έχει καμία source για το αρχείο που θές, δεν θα το κατεβάσεις ποτέ (πρέπει να συνδεθείς και σε άλλους server για να πάρεις sources).
    4) Δεν επιτρέπει σε ορισμένες IP να συνδεθούν με εσένα. Υποτίθεται οτι ετσι μπορείς να κόψεις τους "κακούς"
    Χρειάζεσαι όμως ένα αρχείο με IP. Ψάξε στο νετ (ή και στο ίδιο το emule).
    God is omnimpotent

bomberb17 Guest
    2) Άνοιξα τα ports αυτά στο Zone alarm, αλλά πάλι όταν συνδέομαι σε server μου λέει ότι έχω lowid. Μήπως φταίει το router μου; (Zyxel 650r-33).
    4) Βρήκα ένα link για το peerguardian και το έβαλα, αλλά μου έβγαλε κάτι και για το protowall. Πώς το περνάω αυτό;
    Thanks για τις απαντήσεις!

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    δεν μπορώ να σου απαντήσω σε όλα
    λίγη προσοχή αλλο 10 kb και αλλο 10 KB για πρόσεξε το
    για το ip filter θα βρείς περισσότερα στο forum του emule, ναι να το έχεις ενεργοποιημένο και να το ενημερώσεις με τα πιο πρόσφατα μπλοκαρισμένα ip's θα χρειαστείς το blocklist manager,ψάξε μέσα απο το μουλάρι ή από το φορουμ και θα το βρείς. με το ip filter σου δίνεται η ευκαιρία να μπλοκάρεις τους καριόλιδες της RIAA, WARNER etc.

bomberb17 Guest
    Εκτός από τις ερωτήσεις 2+4 έχω και:
    5)Μου παρουσιάστηκαν κάτι spam links στα favorites του explorer, στην home page και στο μενού tools του explorer!!!!! (mortage,home loan και τετοιες μ*******ς.) Το κακό είναι ότι και να τα σβήσω, αυτά μετά από λίγο ξαναεμφανίζονται!!! Υποπτεύομαι το emule, αφού είναι το μοναδικό πρόγραμμα που εγκατέστησα σήμερα. Έχει κανείς καμιά παρόμοια εμπειρία; Έχω το ad-aware αλλά δε τα βρίσκει...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    δεν νομίζω να είναι το μουλάρι. ψαξε να βρεις από το μουλάρι το spysweeper με το crack του . Κατέβασε το spywareblaster, κάνε αναζήτηση στο google, είναι freeware.

bomberb17 Guest
    Τελικά έσβησα όλα τα values από το registry που είχαν σχέση με αυτά, και ο explorer "καθάρισε" προς το παρόν... Μου αλλάζει όμως συνέχεια την home page!! Μου βάζει την http://81.211.105.49/ !!! Το Ad-watch μου έγραψε σε κάποια στιγμή:

27/4/2004 10:02:25 μμ - Registry modification detected
    Root:HKEY_LOCAL_MACHINE
    Key:SOFTWARE\Classes\.exe
    Value:ZAMailSafeExt
    Data:
    New Data:zl9

Possible browser hijack attempt (Blocked)

Αυτό μου το έβγαλε μια φορά μόνο.
    Την home page μου την αλλάζει συνέχεια και ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!! Ξέρω ότι βγαίνω ΟΤ αλλά ΒΟΗΘΕΙΑ...

Περιοχή
    Άγιος Δημήτριος
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    6000/508
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    USR 9112+Linksys WAG354G
    Spybot ( http://www.safer-networking.org/ )
    Κάνε update και ψάξου.
    God is omnimpotent

bomberb17 Guest
    Τελικά μετά από 5,5 ώρες συνεχούς ψαξίματος και σπασίματος πληκτρολογίων, κατάφερα και το "έφαγα". Ήταν ένα browser hijacker, και με το που πατούσα τη λέξη spy στον explorer μου έκλεινε τη σελίδα!!!!! Πώς να κατεβάσω το spybot?! Μετά κατέβασα το Netscape (τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα ήταν το '98 αν θυμάμαι καλά). Μόλις το κατέβασα το explorer τα'παιξε εντελώς! Δεν έμπαινε σε ΚΑΜΙΑ σελίδα, παρά μόνο σε μία διαφημιστική!!! Ευτυχώς που πρόλαβα και το κατέβασα δηλαδή. Έλα ντε που όμως και το netscape άρχιζε να "μολύνεται" και να μου κάνει τα ίδια! (Μου έκλεινε όταν πήγαινα στο link του spybot ή σε οποιοδήποτε άλλο anti-spy πρόγραμμα!!!) Μετά από αρκετές προσπάθειες και με γρήγορα Mouse clicks(!! Ε ρε που καταντήσαμε...) κατάφερα και κατέβασα το spybot. Επιτέλους λέω από μέσα μου. Που νάξερα όμως τι με περίμενε... Πάω για setup και.. το κλείνει!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Ξανά setup. Πάλι τα ίδια! Με τίποτα! Και μετά από ώρες εκνευρισμού, μου ήρθε η ΤΡΟΜΕΡΗ ιδέα για setup σε safe mode! Και... δούλεψε! Και τελικά το έφαγα (μετά από 3 σκαναρίσματα με το spybot!) Προσέχτε παιδιά μην πάθει κανείς τα ίδια!
    Στο topic τώρα, πείτε μου πως θα γίνω high Id...

Περιοχή
    Άγιος Δημήτριος
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    6000/508
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    USR 9112+Linksys WAG354G
    Χεχεχε! Spybot rulez!
    Πρέπει να ρυθμίσεις το firewall του modem σου, να αφήνει εισερχόμενες συνδέσεις στα port που είπα πιο πάνω (ή, αν τα έχεις αλλάξει, στα port που έχεις ορίσει εσύ).

P.S.: Μην ξεχάσεις να κάνεις update στο spybot.
    God is omnimpotent

Το avatar του μέλους EvilHawk
    EvilHawk Guest
    Στο topic τώρα, πείτε μου πως θα γίνω high Id...
    Ρίξε μια ματιά στα http://www.adslgr.com/forum/thread5836.html & http://www.adslgr.com/forum/thread5498.html & άν χρειαστείς βοήθεια εδώ έιμαστε

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    το spybot εχει σταματησει εδώ και καιρό να ανανεωνεται

bomberb17 Guest
    το spybot εχει σταματησει εδώ και καιρό να ανανεωνεται
    Το spybot όμως το βρήκε το hijacker, ενώ το ad-aware ούτε που το μυρίστηκε..

Ρίξε μια ματιά στα http://www.adslgr.com/forum/thread5836.html & http://www.adslgr.com/forum/thread5498.html & άν χρειαστείς βοήθεια εδώ έιμαστε
    Τελικά κατάφερα το high id. Το μόνο που δεν κατάφερα (όπως λένε οι οδηγίες στα link) είναι να βάλω σταθερή ip στο LAN μου. Ο Η/Υ μου έχει με αυτόματη ΙΡ 192.168.1.33 (στις ιδιότητες λέει "αντιστοίχηση από DHCP" ) και άμα του βάλω εγώ την ΙΡ δε βλέπει το internet! Καμιά ιδέα;

Περιοχή
    Άγιος Δημήτριος
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    6000/508
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    USR 9112+Linksys WAG354G
    Βάλε αυτόματη, Start-Run, cmd, ipconfig /all και γράψε κάπου τους DNS servers.
    Μετά πήγαινε και βάλε ό,τι IP θές με το χέρι (εννοείται, σωστή!) και DNS αυτούς που βρήκες πιο πάνω.
    God is omnimpotent

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ~11500/1024
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Thomson SpeedTouch 780WL
    SNR / Attn
    8(dB) / 33.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lunacy
    Βάλε αυτόματη, Start-Run, cmd, ipconfig /all και γράψε κάπου τους DNS servers.
    Μετά πήγαινε και βάλε ό,τι IP θές με το χέρι (εννοείται, σωστή!) και DNS αυτούς που βρήκες πιο πάνω.
    ... και επίσης σαν gateway την διεύθυνση του router (192.168.1.1 υποθέτω)

Διαφορετικά, χωρίς gateway δεν γίνεται τίποτε!!

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. 2 ερωτήσεις σχετικά με το emule
    Από subzer0 στο φόρουμ Ed2k
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-05-08, 09:46
  2. Ερωτήσεις για eMule...
    Από hitech444 στο φόρουμ Ed2k
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-06, 23:04
  3. Ερώτησεις για emule
    Από Zanat0s στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-06, 17:16
  4. Ερωτησεις για το Emule TheBlackHand mod