Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω το μουλάρι ώστε να τρέχει σε διαφορετικά accounts μέσα από ΧΡ; Δηλαδή:
Έχω 1 admin account στον Η/Υ μου και 1 restricted.
Το μουλάρι τρέχει κανονικά και στα 2, αλλά οι ρυθμίσεις του είναι κοινές, δηλ. έχουν και οι 2 το ίδιο shared folder και φαίνονται τα ίδια downloads. Υπάρχει τρόπος να τα διαχωρίσω ώστε κάθε user να κατεβάζει τα δικά του; Στο kazaa θυμάμαι γινόταν...
Εμφάνιση 1-9 από 9
Θέμα: Emule - multi user
-
26-05-04, 19:51 Emule - multi user #1
-
26-05-04, 19:59 #2
Μπορείς να φτιάξεις ένα άλλο directory και να το τρέχεις απο εκεί!Καλό είναι να ορίσεις και άλλα ports.
-
04-06-04, 23:40 #3
To δοκίμασα και στον 2ο user έφτιαξα κανονικά τα δικά του options folders κλπ αλλά δεν συνδέεται με κανένα server.. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;
-
05-06-04, 09:00 #4Καλό είναι να ορίσεις και άλλα ports.
-
07-06-04, 22:43 #5
Όταν λες να ορίσεις άλλα ports, από τα options εκεί που λέει ports χρήστη; Δοκίμασα να βάλω 4642 & 4652 και δε δούλεψε...
-
συνδέσου σε server που δουλεύει σε αυτά τα ports!
... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux
-
09-06-04, 22:43 #7
Δε νομίζω πως έχει σχέση αυτό. Εξάλλου στον administrator λογαριασμό έχω τα default ports 4662 & 4672 και μπορώ να συνδεθώ με οποιονδήποτε server. Δείτε και την εικόνα για να δείτε ποιό είναι το πρόβλημα.. Εγώ πάντως νομίζω ότι δεν μπορεί το emule να "δει" το Internet. Γιατί τσεκάρει για νέα έκδοση και δεν μπορεί να κάνει σύνδεση...
-
10-06-04, 00:40 #8
Τα ports είναι σωστά και αν τα έχεις ανοιξεί απο το NAT του μόντεμ τα χρησιμοποιούν και ο administrator kai o limited user.
Μερικά προγράμματα σαν το e-mule πρέπει να έχουν δικαιώματα εγγραφής σε ορισμένα αρχεία για να τρέξουν σωστά, να κάνουν update tous servers kai clients και να τους γράψουν σε ένα αρχείο κλπ.
Sta preferences tou mule clic αριστερά στο security - στην καρτέλα τέρμα κάτω έχει ένα "run e-mule as an unprivileged user" κάνε κλίκ εκεί και ξαναδοκίμασε.
Εγώ πάντως που το τρέχω σαν limited user δεν έχω κάνει κλικ εκεί, αλλά έχω δώσει δικαιώματα modify στον limited user στον φάκελο config του e-mule sto programm files μόνο στα αρχεία clients.met , emfriends.met , και δουλεύει μιά χαρά.
Άν τώρα θέλεις να κάνεις update to e-mule πρέπει να το κάνεις σαν administrator και όχι σαν Limited user.
Αυτά είναι τα βάσανα του limited user account αλλά σου παρέχει την καλύτερη προστασία απο ιούς trojan κλπ. και μετά απο λίγο θα το συνηθίσεις.
-
12-06-04, 22:58 #9
To τσεκάρισα το unprivileged user και δεν δουλεύει. Δοκίμασα αυτό που λες και με τα αρχεία και πάλι τίποτα. Ιδού και το αποτέλεσμα. Και εξάλλου έχω βάλει το emule για τον limited user σε ξεχωριστό φάκελο για τον limited user που έχει όλα τα δικαιώματα. Αλλά και στο emule του program files έχει πρόσβαση. Καμιά ιδέα..;
Παρόμοια Θέματα
-
ALCATEL SPEEDTOUCH 510i MULTI USER με fedora core 2??
Από Braveheart1980 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 13-08-04, 17:28 -
[Η γνωμη σας]alcatel SPEEDTOUCH 510i Multi USER
Από Vadur στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 20-02-04, 04:44 -
alcatel 510i vs multi user
Από PReD στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-04, 04:32
Bookmarks