Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 48

Θέμα: Antispyware

Το avatar του μέλους anathema
    anathema Guest
    Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα γιατί μας έχει απασχολήσει πολλούς. Έχω δοκιμάσει "άπειρα" antispyware programs αλλά ποτέ δεν ήμουν ευχαριστημένος γιατί πάντα κάτι έβρισκαν ακόμα και μετά από scan & clean! Τελικά είναι μύθος ή πραγματικά υπάρχει κίνδυνος. Τώρα πια με τις DSL έχουμε αποφύγει σχεδόν τον κίνδυνο για Dialers. Εγώ χρησιμοποιώ το Nod32 για antivirus και απ' όσο ξέρω δεν προσφέρει και την καλύτερη προστασία για trojans/spy κτλπ και αφού έχω δοκιμάσει τα άπειρα έμεινα στο Arovax, το οποίο πάλι βρίσκει κάθε φορά τα ίδια χωρίς να τα λύνει. Το SpyBot δεν τα βρίσκει καν. Μήπως δεν υπάρχουν?

Θα ήθελα τις γνώμες σας... και ειδικά αυτών που χρησιμοποιούν και το Nod32 για το ποιό antispyware χρησιμοποιούν? Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να έχεις κάποιο standby/προληπτικό και άμεσο πρόγραμμα που να σου τα blockαρει (εαν είναι δυνατόν φυσικά) ή κάποιο "κατασταλτικό" πρόγραμμα, δηλαδή αφού το κολλήσεις να το καθαρίσεις.

Κάποιοι λένε για το MS Antispyware? Μα Μ$? έλεος..

Περιοχή
    Βριλήσσια
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΝΤΕΛΗΣ
    Router
    USR9108Α
    SNR / Attn
    18(dB) / 46(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Lavasoft Adware. Η standard έκδοση είναι δωρεάν αλλά δεν κάνει ad blocking. Αν αυτό θες υπάρχει η professional.
    Αυτά τα προγράμματα πάντα κάτι βρίσκουν γιατί θεωρούν spyware ακόμα και cookies από κάποια site, ίσως για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους....

anathema Guest
    Αυτή η άποψη -ότι το κάνουν για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους- μπορεί να είναι και αληθινή, όπως παλιότερα με τα antivirus για να κερδίζουν λεφτά.

Το Ad-aware το έτρεχα παλιά αλλά το Professional είναι λιγάκι βαρύ, για την μνήμη, πρόγραμμα αλλά το καλό είναι ότι έχει Real Time Monitor.

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Δεν χρειάζεσαι anti-spyware.

Δές εδώ:

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=14350
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Περιοχή
    Βριλήσσια
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΝΤΕΛΗΣ
    Router
    USR9108Α
    SNR / Attn
    18(dB) / 46(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με το link (η πρόληψη άλλωστε είναι η καλύτερη θεραπεία ) αλλά ενα καλό anti-spyware (όχι real time να τρώει resources), καλά ενημερωμένο, και ένα σκανάκι που και που, δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

anathema Guest
    Συμφωνώ αλλά το ActiveX μερικές φορές χρειάζεται... γιατί το απορρίπτετε ?
    Οπότε ένα scan δεν βλάπτει.

Downloads
    56
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Fastpath
    Εγώ έχω το Spybot S&D κι ένα antivirus (σε ένα PC Symantec Corporate και στο άλλο NOD32). Μέχρι σήμερα μόνο κάτι tracking cookies βρίσκω και τίποτε άλλο. Ασφαλώς σε πολλά θέματα συμφωνώ με το άρθρο του Wan πλην μερικών εξαιρέσεων αλλά αυτά είναι προσωπικές επιλογές.

anathema Guest
    Και εγώ όταν χρησιμοποιούσα Spybot, tracking cookies έβγαζε.
    Το θέμα είναι ότι πολλές φορές μετά το Scan & Clean αν έκανα ξανά scan έβγαζε τα ίδια

Συμφωνώ με το ότι αν προσέχεις και χρησιμοποιείς π.χ Firefox -ρυθμισμένο σωστά- ή γενικά κάτι πλην IE είσα ι ΟΚ αλλά ένα Anti-Spyware χρειάζεται.

Περιοχή
    Νέα Υόρκη
    Downloads
    6
    Uploads
    2
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    600 Mbps down/20 Mbps up
    ISP
    Spectrum
    Εγώ έχω το NOD32 αλλά για antispyware της Microsoft, όσο και να σου φαίνεται περίεργο. Είναι πολύ καλό και πάρα πολύ ελαφρύ. Δοκίμασέ το πρώτα και μετά απόρριψέ το αν δεν σου κάνει

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    Εγω χρησιμοποιω το Spyware Doctor, με το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος- αν και στο 99% των περιπτωσεων μου βρισκει μονο cookies

Το adware που ειπε ενας φιλος ειναι μια πολυ καλη και free λυση

ΥΓ. Οντως για το defender εχω ακουσει απο ολους (internet, magazines) πολυ καλα λογια αλλα και μονο που ειναι απο την MS ΑΠΟΡΙΠΤΕΤΑΙ, ειναι σαν να βαζεις τον κλεφτη να σου φυλαει το σπιτι
    No Justice - No Peace

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    ISP
    OTEnet
    και εγω Spyware Doctor απο οταν μου διορθωσε κατι προβληματα σε ενα pc το αγαπησα!!
    το κακο ειναι να μην τρεχει συνεχεια!!! παρα πολυ μνημη
    και για ασφαλεια firefox με plugin adblockplus
    and no problemo

Περιοχή
    Πεύκη
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    Router
    usr 9108
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anathema Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά είναι μύθος ή πραγματικά υπάρχει κίνδυνος.
    Keystroke logging

Ποιος κατασκευάζει το λειτουργικό που τρέχει το pc σου?Ποιος ενδεχομένως να το γνωρίζει καλύτερα?Δοκίμασε και μετά πάταξε...

anathema Guest
    1. Κeyloggers "πιάνει" και το Nod32
    2. Tο λειτουργικό που τρέχω, ναι το έφτιαξε η Microsoft, αλλά αυτό σημαίνει ότι μου αρέσει κιόλας? Ή ότι οι εταιρείες δεν αφήνουν επίτηδες bugs για να πουλάνε εκδόσεις και updated versions?

Επίσης έχω εγκατεστημένο και το Slackware... που δεν μασάει τίποτα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν όλα τα προγράμματα που χρειάζομαι στο Linux και σε αυτό δεν φταίει το Linux.
    Τέσπα, ξεφύγαμε..

Το Antispyware της M$ είναι άθλιο και το έχω δοκιμάσει και δεν μου έκανε..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    ISP
    OTEnet
    "Ποιος κατασκευάζει το λειτουργικό που τρέχει το pc σου?Ποιος ενδεχομένως να το γνωρίζει καλύτερα? "
    Λαθος!!!! ουτε αυτοι ξερουν. μαθενουν... bugs... γιατι τοσα πολλα update?
    ειναι τυχαιο που η microsoft μετα απο τα τοσα χρονια λειτουργιας εβγαλε τωρα ενα antispy?
    το καλυτερο ειναι ειναι αυτο που φυσιολογικα το εχουν και οι πιο πολλοι. ωστε να γινονται αναφορες για καινουργια trojan ενημερωμενες βασης κτλ... και φυσικα η κατασκευαστρια εταιρια να ενημερωνη τη βασης και να ασχολητε...

"Δοκίμασε και μετά πάταξε..." Σωστο!!!

θελει πολυ δουλεια ακομα!!!!

"Ή ότι οι εταιρείες δεν αφήνουν επίτηδες bugs για να πουλάνε εκδόσεις και updated versions?"
    απλα δεν το πιστευω. δεν εχω ακουσει ποτε να πουλησουν καποια Update.

Downloads
    68
    Uploads
    10
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/20
    ISP
    Nova
    Router
    ΝΟΚΙΑ
    Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα γιατί μας έχει απασχολήσει πολλούς. Έχω δοκιμάσει "άπειρα" antispyware programs αλλά ποτέ δεν ήμουν ευχαριστημένος γιατί πάντα κάτι έβρισκαν ακόμα και μετά από scan & clean! Τελικά είναι μύθος ή πραγματικά υπάρχει κίνδυνος. Τώρα πια με τις DSL έχουμε αποφύγει σχεδόν τον κίνδυνο για Dialers. Εγώ χρησιμοποιώ το Nod32 για antivirus και απ' όσο ξέρω δεν προσφέρει και την καλύτερη προστασία για trojans/spy κτλπ και αφού έχω δοκιμάσει τα άπειρα έμεινα στο Arovax, το οποίο πάλι βρίσκει κάθε φορά τα ίδια χωρίς να τα λύνει. Το SpyBot δεν τα βρίσκει καν. Μήπως δεν υπάρχουν?

Θα ήθελα τις γνώμες σας... και ειδικά αυτών που χρησιμοποιούν και το Nod32 για το ποιό antispyware χρησιμοποιούν? Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να έχεις κάποιο standby/προληπτικό και άμεσο πρόγραμμα που να σου τα blockαρει (εαν είναι δυνατόν φυσικά) ή κάποιο "κατασταλτικό" πρόγραμμα, δηλαδή αφού το κολλήσεις να το καθαρίσεις.

Παλιότερα με ειχε πιασει μανία με αυτά τα προγραμματα.
    Κανενα δεν σε καλυπτει 100%.
    Τωρα εχω το ArovaxShield 2.0.70 για να προλαμβανει αποπειρες αλλαγης start-up, registry κλπ.
    Το ΑrovaxAntispyware ειναι καλό και απλό, αλλά εχει μεινει μήνες χωρίς ενημέρωση και δεν μπορεί να σε καλύψει. Αναμένεται το καινούργιο.Γενικα συμμετεχω στο φορουμ της Arovax όσο μπορώ σαν tester.
    Εχω το SpyBot και το Spyware Doctor , το δευτερο ειναι αργό στην εναρξη αλλά σκαναρει καλά.
    Εχω και το SpywareTerminator καλό και free με real time προστασία.
    To M$ δεν το συζητώ.
    Για AV εχω το Avast free και ποτε δεν ειχα προβλημα.
    Και φυσικά αποφευγω τις ΧΧΧ σελιδες, φυλαγε τα ρουχα σου....
    DELL, CPU i3 1005G1 1,2GHz, RAM 8 GB, SSD 500

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. best antispyware ???????
    Από loukoumaki στο φόρουμ Software γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-08, 18:55

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα