το ιδιο πραγμα λες
αλλωστε το ειχα αναφερει πριν λιγες μερες στο forum εδω για αυτο εδω http://www.otewholesale.gr/VARYS/tab...R/Default.aspx
για standart και premieum συνδεσεις
λιγο τσιμπημενες οι τιμες.....αλλα μας αρκουν οι συνδεσεις αυτες μεχρι στιγμης για οικιακη χρηση
Εμφάνιση 181-195 από 235
-
16-09-12, 02:13 Απάντηση: Από τα 36,90 ευρώ/μήνα θα ξεκινάει η λιανική τιμή του VDSL double play του ΟΤΕ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορ #181Το 27% των Αμερικανών πιστεύουν πως το “gigabyte” είναι έντομο
-
16-09-12, 02:15 Απάντηση: Από τα 36,90 ευρώ/μήνα θα ξεκινάει η λιανική τιμή του VDSL double play του ΟΤΕ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορ #182
Δεν λέμε το ίδιο πράγμα. Οι τιμές είναι από στόμα σε στόμα χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση. Το wholesales (χονδρική) είναι άσχετο με το θέμα μας που είναι οι τιμές λιανικής.
Δεν έχει ανακοινωθεί απολύτως τίποτα από ΕΕΤΤ και ΟΤΕ ακόμα. Δύο χρόνια υπομονή κάνουμε. Ας κάνουμε λίγες μέρες ακόμα.
-
16-09-12, 09:45 Απάντηση: Από τα 36,90 ευρώ/μήνα θα ξεκινάει η λιανική τιμή του VDSL double play του ΟΤΕ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορ #183
Ενταξει φιλε και εγω τα 40 πλησιαζω μην κανεις ετσι πολυ απαισιοδοξο σε βλεπω ''σφιχτικα'' τι να πω ολα οσα λες ειναι σωστα σε καταλαβαινω απολυτα τα 40 κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι η ''δυση'' στην επαγγελματικη ζωη ενος ατομου οταν στο εξωτερικο κανουν και στα 50 επιμορφωσεις και σεμιναρια εκπαιδευτικα και ξαναμπαινει κανεις δυναμικα στην αγορα τελος παντων τι ανοιγω τωρα ολοκληρη ιστορια ειναι αυτο εδω ειναι αγνωστα αυτα...κουραγιο και μην χανεις την ελπιδα αληθεια για εξωτερικο πως δεν το σκεφτηκες η κολλας στη γλωσσα ? Η ''αγαπας'' οπως μερικη τοσο τηεν ελλαδα για να ξενιτευτεις?
-
16-09-12, 11:44 Απάντηση: Από τα 36,90 ευρώ/μήνα θα ξεκινάει η λιανική τιμή του VDSL double play του ΟΤΕ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορ #184
δεν ειμαι απαισιοδοξος φιλε μου απλα ειμαι ρεαλιστης και ξερω καλα την ελληνικη πραγματικοτητα και πως σκεφτεται ο ελληνας επιχειρηματιας-εργοδοτης καθως εχω δουλεψει και στον ιδιωτικο τομεα και στο δημοσιο σε θεσεις που ηξερα αρκετα πανω σε αυτο το θεμα.
αυτα που λες ειναι σωστα αλλα για το εξωτερικο μονο εδω δεν ισχυουν αν περασεις τα 30 και σε απολυσουν η επαγγελματικη σου ζωη εχει τελειωσει ειτε σου αρεσει ειτε οχι αυτο δεν ισχυει βεβαια αν εχεις την οικονομικη ανεση να ανοιξεις δικη σου επιχειρηση (μακαρι να μπορουσα να το κανω και εγω....)
προς το παρων βγαζω το χαρτζηλικη μου απο τα φυλλαδια - κουριερ και επισκεψεις κατοικον για θεματα με υπολογιστες/δικτυα εδω στην περιοχη σε γειτονες/φιλους/γνωστους
θα πηγαινα εξωτερικο αν δεν ειχα καποιους πισω μου επειδη ομως εχω ανθρωπους εδω δεν μπορω να τους εγκαταλειψω.
μου αρεσε αυτο που ειπες αν "αγαπαω" την ελλαδα γιατι αυτη με αγαπαει για να την αγαπαω.?
θα σε απογοητευσω η θα σε στεναχωρησω αλλα αγαπαω μονο τον εαυτο μου και την οικογενεια μου ουτε την ελλαδα αγαπαω (ετσι οπως την καταντησαν οι πολιτικοι-συνδικαλιστες) αλλα ουτε αυτους που αντιπροσωπευουν το 48% που ψηφισε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ειναι αξιοι της τυχης τους και δεν υπαρχει καμια δικαιολογια ουτε μπορουν να διαμαρτυρηθουν.
τους ψηφισαν ας τους απολαυσουν τωρα
- - - Updated - - -
οτι αφορα το θεμα VDSL μεσω ΟΤΕ
αν δεν βγει επισημη ανακοινωση που να λεει τιμες - ταχυτητες και ποτε θα ολοκληρωθουν οι εργασιες σε Αστικα Κεντρα και ΚΑΦΑΟ (αν και θα αργησουν πολυ αυτα πιστευω) προς το παρων θα το απολαυσουν οι λιγοι που το απολαμβανουν και τωρα μεσω της CYTA οσοι ειναι κατω του 1χλμ αποστασης
δεν ισχυει τιποτα για μενα
-
16-09-12, 13:11 Απάντηση: Από τα 36,90 ευρώ/μήνα θα ξεκινάει η λιανική τιμή του VDSL double play του ΟΤΕ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορ #185
Ξερω,ξερω ολες αυτες οι διαπιστωσεις ειναι λιγο πολυ γνωστες σε ολους μας η ελλαδα σαν κρατικη δομη/υπαρξη εχει καταντησει ενα χαλι και μισο ετσι οπως την καταντησαν πολιτικοι και συνδικαλιστες και σιγουρα δεν μας αγαπαει η ελλαδα ως γνωστον τα ''σκοτωνει'' και τα διωχνει τα παιδια της το θεμα ειναι τι κανεις απο εκει και περα? Παντως και με οικογενεια η χωρις γνωστους η χωρις ακομα και στο εξωτερικο χωρις γνωστους που λεει δεν ειναι και λιγοι αυτοι που εφυγαν εδω που εφτασαν τα πραγματα και δεν μιλαω αυτοι που πηγαν για κοροιδια και χωρις μορφωση και γυρισαν κακην κακος .....εσυ τουλαχιστον εχεις σπουδασει και κατι και μαλιστα κατι που εχει περαση και εντος και εκτος ελλαδας!
-
16-09-12, 13:34 Απάντηση: Από τα 36,90 ευρώ/μήνα θα ξεκινάει η λιανική τιμή του VDSL double play του ΟΤΕ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορ #186
Βρίσκω αρκετά καλές τις τιμές για τα ελληνικά δεδομένα. Μένει μόνο να βελτιωθεί η κάλυψη.
-
16-09-12, 14:13 Απάντηση: Από τα 36,90 ευρώ/μήνα θα ξεκινάει η λιανική τιμή του VDSL double play του ΟΤΕ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορ #187
-
16-09-12, 14:48 Απάντηση: Από τα 36,90 ευρώ/μήνα θα ξεκινάει η λιανική τιμή του VDSL double play του ΟΤΕ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορ #188
για συνδεση 50 mbps ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη.....και πιστευω θα ανεβει λιγακι
Το 27% των Αμερικανών πιστεύουν πως το “gigabyte” είναι έντομο
-
16-09-12, 14:51 Απάντηση: Από τα 36,90 ευρώ/μήνα θα ξεκινάει η λιανική τιμή του VDSL double play του ΟΤΕ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορ #189
-
16-09-12, 17:05 Απάντηση: Από τα 36,90 ευρώ/μήνα θα ξεκινάει η λιανική τιμή του VDSL double play του ΟΤΕ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορ #190
Ούτε εγώ το νομίζω. Αλλά ας περιμένουμε.
-
16-09-12, 17:44 Απάντηση: Από τα 36,90 ευρώ/μήνα θα ξεκινάει η λιανική τιμή του VDSL double play του ΟΤΕ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορ #191
Πάντως το 80% του forum θα πάρει απογοήτευση άμα δει οτι το vdsl του ΟΤΕ θα είναι σαν αυτό που δίνει η CYTA...
I admit to the possibility of the impossible.
What i am having trouble is accepting the probability of the possibility.
-
16-09-12, 17:52 Απάντηση: Από τα 36,90 ευρώ/μήνα θα ξεκινάει η λιανική τιμή του VDSL double play του ΟΤΕ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορ #192
-
16-09-12, 18:08 Απάντηση: Από τα 36,90 ευρώ/μήνα θα ξεκινάει η λιανική τιμή του VDSL double play του ΟΤΕ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορ #193
-
16-09-12, 18:26 Απάντηση: Από τα 36,90 ευρώ/μήνα θα ξεκινάει η λιανική τιμή του VDSL double play του ΟΤΕ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορ #194
-
16-09-12, 19:19 Απάντηση: Από τα 36,90 ευρώ/μήνα θα ξεκινάει η λιανική τιμή του VDSL double play του ΟΤΕ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορ #195
και νομίζει κανείς πως ο ΟΤΕ θα ανοίξει το πορτοφόλι και θα σκάψει όλη την Ελλάδα για να έχουν όλοι VDSL? Λυπάμαι αλλά , στην αρχή τουλάχιστον, το σύστημα θα είναι με τον τρόπο που δίνει η CYTA εκτός απο τις πόλεις και τους δήμους που έχουν ηδη προαναφερθεί σε άλλα posts. Ας είμαστε ρεαλιστές...
I admit to the possibility of the impossible.
What i am having trouble is accepting the probability of the possibility.
Παρόμοια Θέματα
-
Cosmote: στις 2 Νοεμβρίου η διάθεση του iPhone 5 από το δίκτυο της
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 30-10-12, 00:47 -
Wind: Πιλοτική διάθεση υπηρεσιών VDSL από το Αστικό Κέντρο
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 57Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-12, 10:28 -
Μέχρι τον Δεκέμβριο η έγκριση των τιμών του VDSL - Μετά από 6 μήνες η διάθεση υπηρεσιών VDSL από όλους τους παρόχους
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 98Τελευταίο Μήνυμα: 24-03-12, 20:05
Bookmarks