Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-29 από 29
    Περιοχή
    Στο Συμπαν
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Vivodi Full
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    UOC
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΡΕΘΥΜΝΟΥ
    Router
    microcom ad2626 eth0
    Exeis tilefwno alla mono ti mia grammi kai ennoeitai oti den leitourgei me ton H/Y

Περιοχή
    Stockholm
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Γρήγορη είναι
    ISP
    Telia
    Egw mia fora patisa to diko mou... den to kapsa, efyge to kapaki, eutixws douleuei (!!). Parola auta exw kapsei DVD rom drives, CDRWs kai othones, ta dio netmod pou exw douleuoun akoma an kai me to zori to ena sinergazetai me to alcatel asirmato pou exw (spania pianei grammi).

Περιοχή
    Neo Faliro
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    18600/896
    ISP
    HOL
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    Router
    DrayTek Vigor 2710n
    SNR / Attn
    9(dB) / 21(dB)
    ego edo kai 3 xronia den exo problima me to netmod doulebei arista

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110000/11000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM Fritz!Box 7590
    Ego den to exo kapsei giati den to xrhsimopoio apla. Protimo to Zyxel omni.net USB :P

Downloads
    10
    Uploads
    0
    ένα

Το avatar του μέλους xenbast_
    xenbast_ Guest
    εγώ το αναβαθμίζω κιόλας (κι ας μην το χρησιμοποιώ σαν μοντεμ!)

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΓΑΛΑΤΣΙ
    ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.
    ΕΕΕΕ.....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....
    ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ! ! ! ! ! !ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.

Το avatar του μέλους elias24
    elias24 Guest
    Το δικό μου Netmod δούλευε για 2 χρόνια always on και πΟΤΕ δεν είχε δείξει κάποιο πρόβλημα, πέρα απο τα κολλήματα στο PC, όταν χρησιμοποιούνταν με την USB θύρα, στα οποία δίνω το 90% της ευθύνης στα Windows και την hardware κατασκευή του USB. Δε νοείται να κολλάει το PC, όταν μια συσκευή δεν συμπεριφέρεται σωστά.
    Φυσικά, το Netmod δεν είχε πρόβλημα υπερθέρμανσης, κάτι που μπορεί να συμβεί αν το βάλει κανείς κλεισμένο μέσα σε κανένα ντουλάπι η συρτάρι, προφανώς γιατί δεν του αρέσει η φάτσα του
    Σχετικά με την περίπτωσή σου alataast, το να καίγεται serial θύρα είναι περίεργο και ασυνήθηστο, δεδομένο του ότι για να καεί, πρέπει να υπάρξει βραχυκύκλωμα, και στις serial ports, αντίθετα με τις USB, δεν κυκλοφορεί ρεύμα. Πρέπει να ψάξανε πολύ για να σου δώσουν ένα τόσο απαράδεκτο netmod που να εστειλε ρεύμα (και δυνατό μάλλιστα) στην serial του board και να την έκαψε

Το avatar του μέλους xenbast_
    xenbast_ Guest
    το νετμοντ ζεσταίνεται όταν το έχεις στην πρίζα για να δουλεύει και σαν μόντεμ...στην δική μου περίπτωση που το έχω απλά για τα τηλέφωνα, παίρνει όσο ρεύμα του χρειάζεται από το τηλεφωνικό καλώδιο και δεν είναι καθόλου ζεστό...

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    μόνο 3

με το που έκλεινε χρόνος από την τελευταία αλλαγή καίγονταν πάλι.

φέτος που έβαλα adsl ο οτε από μόνος του μου έβαλε και καινούριο netmod χωρίς να έχει καεί το παλιό.βλέπετε πλησίαζε να κλείσει χρόνο το προηγούμενο :P
    άρα έχω αλλάξει 4

όσο για το κάψιμο της σειριακής θύρας όσοι είχατε από τα παλιά netmod που ήταν μονο σειριακά,στο βιβλίο τους έλεγε ότι η εγκατάσταση έπρεπε να γίνει με τον υπολογιστή σβηστό αλλιώς υπήρχε κίνδυνος βλάβης .

Downloads
    4
    Uploads
    0
    μετά από 4 1/2 χρόνια συνεχούς λειτουργίας (μόνιμα στη πρίζα) σήμερα το πρωί με τις συνεχείς διακοπές της ΔΕΗ κάηκε το netmod στο γραφείο. Ένα παμπάλαιο με ένα μόνο φωτάκι και σειριακή τη μεγάλη (25pin). Αφού ο ΟΤΕΤΖΗΣ αγνούσε τη ύπαρξή του και επέμενε να με ρωτάει πόσα από τα λαμπάκια ανάβουν και πόσα όχι . Τρείς (30) φορές του εξήγησα ότι έχει ένα μόνο λαμπάκι για την ένδειξη λειτουργίας . Με ρώτησε επίσης αν του έκανα ρεσέτ και αν ψιλοδούλεψε το λαμπάκι (!!!!). Αν και δεν κατάλαβα την ερώτησή του , του είπα ότι ΝΑΙ έκανα ρεσέτ αλλά τίποτα . Βρε παιδιά αφού δεν ανάβει καν το λαμπάκι λειτουργίας , τι νόημα θα είχε το ρεσέτ , δεν το καταλαβαίνω . Τα τηλέφωνα βέβαια νεκρά όλα.

Περιοχή
    Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Σε 3 (ή 4; χμμμ) χρόνια είμαι στο 4ο ΝΕΤΜΟD... Τα πρώτα 3 έφυγαν ΑΕΡΑ, μέσα στους πρώτους 12 μήνες! Από το 3ο και μετά εννοείται ότι παίζω (έπαιζα ) data με Fritz.
    Ειδικά όταν το πρωτοέβαλα, λόγω προβλημάτων του Κέντρου του ΟΤΕ, είχα μείνει στο πρώτο 6μηνο (χωρίς υπερβολή) πάνω από 20 μέρες χωρίς τηλέφωνο... Μία το Netmod, μια το κέντρο, μια ο καιρός, μια οι διακοπές της ΔΕΗ... Ας είναι καλά ο Γιώργος από το κέντρο Φαλήρου (Θεσ/νίκη) που, αφού γνωριστήκαμε μετά τα 24756345 τηλεφωνήματα αναφοράς βλαβών... μου έδινε μια προτεραιότητα το παλικάρι... Είχε γέλιο να παίρνεις το 121 82 (αν θυμάμαι καλά) και να ζητάς "το Γιώργο"...

vagelis: Έπρεπε να δεις τι έπαθε ο τελευταίος ΟΤΕτζής που ήρθε να αντικαταστήσει το καμένο NetMod και είδε.... <ήχος από ντραμς>... να συνδέεται ψηφιακά με το Fritz... Και προσπαθούσε να μου εξηγήσει ότι αποκλείεται να έχω Internet με αυτή τη συνδεσμολογία...

Και γκρινιάζετε... ΝΤΡΟΠΗ... Ο ΟΤΕ μας φέρνει πιο κοντά! :?

Downloads
    4
    Uploads
    0
    παιδιά ,
    ήρθε σήμερα ο υπάλληλος του ΟΤΕ και άλλαξε το παμπάλαιό μου NETMOD , και δεν μου έβαλε ένα από τα καινούργια αλλά ένα με σειριακή σύνδεση . Το παλιό είχε φάει τέτοια "σφαλιάρα " από την διακοπή της ΔΕΗ που 1) κάηκε τελείως (όχι μόνο τροφοδοτικό ) , βραχυκύκλωσε , το βραχυκύκλωμα πέρασε από όλη τη γραμμή τη τηλεφωνική μέχρι το κεντρικό κουτί της πολυκατοικίας , όπου ξετίναξε κυριολεκτικά τη σύνδεση . Ο υπάλληλος μου είπε ότι αν δεν είχε σταματήσει εκεί το βραχυκύκλωμα μπορεί να έφτανε μέχρι το κέντρο του ΟΤΕ (!!!!). Τι να πω αλήθεια λέει , ψέματα λέει σας μεταφέρω ότι μου είπε .
    Θα έπρεπε να βλέπατε τη φάτσα του ΟΤΕΤΖΗ όταν είδε το παλιό NETMOD , τρελλάθηκε , μου λέει "καλά ρε φίλε πόσα χρόνια το έχεις?" του είπα κοντά πέντε , γύρισε την πλάτη του διάβασε τον κωδικό του και μου λέει"πραγματικά είναι πολύ παλιό".
    Α, και κάτι τελευταίο . ΜΑΚΡΙΑ από ΝΕΤΜΟD με usb σύνδεση . καίγονται για πλάκα . Μπορεί όμως κανείς να ζητήσει με αίτησή του από τον ΟΤΕ να του βάλει σειριακό .(Έτσι τουλάχιστον μου είπε).

Περιοχή
    Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vagelis
    Α, και κάτι τελευταίο . ΜΑΚΡΙΑ από ΝΕΤΜΟD με usb σύνδεση . καίγονται για πλάκα . Μπορεί όμως κανείς να ζητήσει με αίτησή του από τον ΟΤΕ να του βάλει σειριακό .(Έτσι τουλάχιστον μου είπε).
    Εκτός αν έχετε 128Kbps ISDN, οπότε το USB είναι μονόδρομος... ή μάλλον... πάρτε κανένα Fritz να βρείτε την υγειά σας!

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. ΤΙ PC EXETE??
    Από ntinosss2003 στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-08, 13:15
  2. posa xiliometra??
    Από nxenos στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-03, 15:09
  3. Pos na exete Static IP me to dynamic;
    Από David στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-09-03, 18:57
  4. ti exete na peite auto to site??