Εμφάνιση 1-6 από 6
    Το avatar του μέλους fani
    fani Guest
    Χρόνια πολλά σε όλους,
    εδώ και 10 μέρες προσπαθώ να βρω τα drivers για το 536 γιατί έχω χάσει το cd και πήρα καινούριο υπολογιστή. Να μη τα πολυλογώ το 1242 (έχω conn-x)με παρεπεμψε σε οτεσοπ οπου μου ειπαν οτι δε μπορουν να δώσουν σι-ντι ουτε εχουν τα drivers. μου ειπαν να παρω στις βλάβες και εκει μου ειπαν να ξανααρχισω απο το 1242 και παει λέγοντας.
    μπορει κανεις να μου πει αν υπαρχουν στο ιντερνετ? μπορει κανεις να μου τα στειλει με ε-μαιλ? αν ναι, στειλτε μου ενα πμ να συννεοηθούμε
    ευχαριστω προκαταβολικα, εχω αγανακτισει με τον οτε, αντε μερες που ειναι να μην κολαστω...
    Φ

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    10240/1024
    Δοκίμασε να διαβάσεις εδώ http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=34206
    Δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να το σετάρεις.Ότι βοήθεια χρειαστείς όλο και κάποιος θα βοηθήσει από εδώ

fani Guest
    ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν με αφηνει να ανοιξω τη σελιδα-δεν πρεπει να εχω εγκαταστησει κατι πρωτα στον υπολογιστη η να εχω συνδεση στο ιντερνετ?
    Φ

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200
    ISP
    Inalan
    Σύνδεσέ το με την κάρτα δικτύου σου και θα πάρεις IP αυτόματα. Μετά βλέπεις ποιος είναι ο gateway (πχ 192.168.1.1), μπαίνεις σε αυτή την διεύθυνση με τον browser σου και όλες οι ρυθμίσεις είναι εκεί. Δεν χρειάζεσαι drivers παρά μόνο αν θες να το βάλεις usb το οποίο είναι χαζό αφού έχει ethernet. Καλή τύχη και καλό Πάσχα!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petrogazz : 07-04-07 στις 09:28.

fani Guest
    ευχαριστώ, δούλεψε!
    Φ

fani Guest
    λοιπόν, δεν δούλεψε...
    ο σταθερός είναι με usb στο spedtouch και αν δεν είναι αυτός συνδεδεμένος στο ίντερνετ μου είναι αδύνατον να συνδεθώ με το καινούριο φορητό! αν συνδεθώ και μετά κλείσω το συαθερό είνια οκ, αλλά από μόνος του με τίποτα. είναι τόσο εκνευριστικό που γύρισα στο σκονισμένο κρύπτο φ200 προσωρινά.
    έχετε καμμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω?
    ευχαριστώ!
    Φ

Παρόμοια Θέματα

1. ΑΙΣΧΟΣ,απλά ΑΙΣΧΟΣ!!!
    Από Artemius στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-12-06, 22:07
  2. Speetouch αλαγή IP
    Από leotzian στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-06, 11:20

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks