Σελ. 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 61-75 από 82
    Περιοχή
    Athens
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    Την nova απο τοτε που την θυμαμαι 330.000 συνδρομητες ειχε. Πρεπει να προσπαθουν πολυ για να το καταφερνουν αυτο...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ardi21 : 27-09-12 στις 16:26.
    No Justice - No Peace

Περιοχή
    Α.ΠΑΤΗΣΙΑ - ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Αυτό λέω και εγώ.
    Αν αληθεύουν τα στοιχεία που ανακοινώνει η NOVA τότε εύκολα συμπεραίνουμε ότι έχει μία πολύ σταθερή πελατειακή βάση που την στηρίζει βρέξει-χιονίσει. Και το δείγμα ότι όλοι έχουμε έναν φίλο που την έκοψε και πήγε στον ΟΤΕ τελικά μπορεί να αντικαθίσταται από ένα καινούριο μαγαζί.
    Άσχετο αλλά έχεται παρατηρήσει ότι κάθε 50 μέτρα έχει ανοίξει και ένα φαγάδικο?? (σουβλατζίδικο-hot dogαδικο-τυροπιτάδικο κλπ κλπ )

Downloads
    52
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Ζte 288a
    SNR / Attn
    6(dB) / 0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Avesael Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν σας καταλαβαίνω ρε παιδιά. Σας έπιασε με το ζόρι η ΝΟΒΑ και η κάθε ΝΟΒΑ να γίνετε συνδρομητές της; Ήμαρτον δηλαδή!
    Δεν λέω, λίγο ακριβό το full pack αλλά δείτε και τι πληρώνουν σε δικαιώματα για ταινίες, κανάλια (π.χ. Discovery), αγώνες κτλ.
    Λειτουργικά έξοδα δεν έχουν; Οι υπάλληλοι δεν πρέπει να πληρώνονται;
    Έχουμε γίνει πολύ μάγκες εδώ στην Ελλάδα για αυτό πήγαμε κατά διαόλου. Τα θέλουμε όλα τσάμπα γιατί έτσι μας αρέσει αμα λάχει να ουμ! Και να έχουμε γνώμη για τα πάντα ακόμα κι αν είμαστε άσχετοι επί πολλών θεμάτων.
    Δε θες ΝΟΒΑ ελληναρά μου; Πάρε ΟΤΕTV που είναι "τσάμπα πράμα" και έχει και πολλά καλούδια.
    Αλλά ξέχασα, Super Ligda δεν έχει ο ΟΤΕ... Τι; είναι ελεεινό και τρισάθλιο το πρωτάθλημα μας; Μαζί σας! Αλλά μη γονατίζετε όλα τα P2P sites κάθε Σ/Κ για να δείτε Super Ligda... Δε γίνεται, πως να το κάνουμε δηλαδή...

Sorry για το ύφος, δεν απευθύνομαι προσωπικά σε κανέναν, απλά κάνω ένα γενικό σχόλιο.
    Δεν ειναι μονο αυτο φιλε.

καθε εταιρια πρεπει να αφουγκραζεται την αγορα.

η φορθνετ-νοβα δεν το εκανε τοσο καιρο με αποτελεσμα μαζικες διακοπες συνδρομων τοσο στην σταθερη τηλεφωνια αλλα και στην νοβα. πεζει να ειναι η μονη εταιρια που σημειωσε απωλειες στην συδρομητικη βαση. Αυτο δειχνει οτι κατι δεν κανουν σωστα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΟΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sakels Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειναι μονο αυτο φιλε.

καθε εταιρια πρεπει να αφουγκραζεται την αγορα.

η φορθνετ-νοβα δεν το εκανε τοσο καιρο με αποτελεσμα μαζικες διακοπες συνδρομων τοσο στην σταθερη τηλεφωνια αλλα και στην νοβα. πεζει να ειναι η μονη εταιρια που σημειωσε απωλειες στην συδρομητικη βαση. Αυτο δειχνει οτι κατι δεν κανουν σωστα.
    το κυριωτερο λαθος ? ειναι οτι ολες σχεδον οι προσφορες ειναι για νεους συνδρομητες
    τους παλιους τους εχουν ....

Περιοχή
    Νέα Σμύρνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/20
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από haris23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένα βήμα πριν το γκρεμό η Forthnet

Αρχισαν τα οργανα...

- - - Updated - - -

Δεν μπορω να φανταστώ πιθανές κινήσεις σχετικές με ταινίες (πλην του VOD) εφόσον οι υπογραφές που έχει η ΝΟΒΑ ειναι μεχρι το 2015 (οτι υπογραφες και να ναι αυτες). Μακαρι αλλα δυσκολο το βλεπω. Μπορει καποιος να σκεφτει κατί;
    Ψάχνω ποιος υπογράφει το "δημοσίευμα" και κόιτα να δεις ρε παιδί μου ένα πράμα, δεν βρίσκω παρά μόνο ένα "Posted by: admin"

Σύμφωνα με τέτοια "έγκυρα δημοσιεύματα" η ΟΝ TELECOMS κλείνει κάθε 2-3 μήνες τα τελεταία 4 χρόνια, η HOL είναι ένα βήμα πριν την πτώχευση, η WIND εξαγοράζεται συνεχώς για να "σωθεί", η CYTA κάνει "περικοπές" και απολύει κόσμο, κτλ κτλ κτλ κτλ, ααα! και ο ΟΤΕ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ όπως και αυτοί που ονειρεύονται το ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ του.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από swaron Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δείτε λιγάκι τις τιμές στην Κυπρο http://www.novacyprus.com/ContentI.aspx?a_id=786 για το full pack και μετά ξεκατινιαστείτε!! (με όλο τον σεβασμό!) Δηλαδή εκεί κάτω στο νησί πως την είδε η Nova;;
    Η διαφορά έγκειται στα δικαιώματα (ναι, παντού υπάρχουν δικαιώματα) τα οποία είναι διαφορετικά για την Κύπρο (ανεξάρτητο κράτος αν το ξεχνάτε) και στην τιμολογιακή πολιτική στο σκέλος των συχνοτήτων και σχετικών νόμων της Κύπρου όπως και του δικαίου (που έχει πάρα πολλά κοινά με το Βρετανικό).

Ας ψάχνουμε πρώτα κάτι και μετά ας σχολιάζουμε.

Υ.Γ. ΔΕΝ είμαι υπάλληλος του Forthnet Group, είμαι πελάτης πολύ ευχαριστημένος (μέχρι στιγμής), ο εργοδότης μου, μου έκανε μείωση το μισθό μου από 1585 ευρώ τον Αύγουστο του 2011, σε 970 τώρα και δεν έχω ούτε 1 ευρώ στην τράπεζα, αντίθετα χρωστάω 15000 σε δάνεια και πιστωτικές. Έχω 2 πτυχία και εργάζομαι από τα 15 μου χρόνια.
    Ευχαριστώ

Downloads
    52
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Ζte 288a
    SNR / Attn
    6(dB) / 0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kataras Εμφάνιση μηνυμάτων
    το κυριωτερο λαθος ? ειναι οτι ολες σχεδον οι προσφορες ειναι για νεους συνδρομητες
    τους παλιους τους εχουν ....
    αμα ανανεωσεις με 12μηνο εντασσεσαι. παρε τηλ.

Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    Ψάχνω ποιος υπογράφει το "δημοσίευμα" και κόιτα να δεις ρε παιδί μου ένα πράμα, δεν βρίσκω παρά μόνο ένα "Posted by: admin"

Σύμφωνα με τέτοια "έγκυρα δημοσιεύματα" η ΟΝ TELECOMS κλείνει κάθε 2-3 μήνες τα τελεταία 4 χρόνια, η HOL είναι ένα βήμα πριν την πτώχευση, η WIND εξαγοράζεται συνεχώς για να "σωθεί", η CYTA κάνει "περικοπές" και απολύει κόσμο, κτλ κτλ κτλ κτλ, ααα! και ο ΟΤΕ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ όπως και αυτοί που ονειρεύονται το ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ του.

- - - Updated - - -

Η διαφορά έγκειται στα δικαιώματα (ναι, παντού υπάρχουν δικαιώματα) τα οποία είναι διαφορετικά για την Κύπρο (ανεξάρτητο κράτος αν το ξεχνάτε) και στην τιμολογιακή πολιτική στο σκέλος των συχνοτήτων και σχετικών νόμων της Κύπρου όπως και του δικαίου (που έχει πάρα πολλά κοινά με το Βρετανικό).

Υ.Γ. ΔΕΝ είμαι υπάλληλος του Forthnet Group, είμαι πελάτης πολύ ευχαριστημένος (μέχρι στιγμής), ο εργοδότης μου, μου έκανε μείωση το μισθό μου από 1585 ευρώ τον Αύγουστο του 2011, σε 970 τώρα και δεν έχω ούτε 1 ευρώ στην τράπεζα, αντίθετα χρωστάω 15000 σε δάνεια και πιστωτικές. Έχω 2 πτυχία και εργάζομαι από τα 15 μου χρόνια.
    Ευχαριστώ
    μπορει να φαινονται "ραδιο-αρβυλα" τα δημοσιευματα αλλα πιστεψε με τα περισσοτερα μετα απο λιγο καιρο βγαινουν αληθινα...

για το FORTHnet group δεν θα εκφερω αποψη γιατι θα γινω κακος...

τωρα για το "επαγγελματικο σου" εχω να πω καλο κουραγιο να θεωρεις τυχερο τον εαυτο σου που εχεις δουλεια ακομα...(καθως θα μπορουσες να εισαι ανεργος οπως ειμαι εγω και τοτε θα ειχες προβλημα
    παντως σου ευχομαι τα καλυτερα και σε προσωπικο και σε επαγγελματικο και σε καταλαβαινω πως ειναι να σου μειωνουν το μισθο καθως τα ιδια ζει και η κοπελια μου απο 1500 ευρω την πηγαν στα 700 μετα στα 550 και τωρα 420 ευρω...

Downloads
    56
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Fastpath
    Στην Ελλάδα επομένως που υπάρχουν 2 συνδρομητικές πλατφόρμες και οι οποίες έχουν πάρα πολλά κοινά κανάλια, μπορείς να εξηγήσεις γιατί ο ΟΤΕ έχει πακέτο στο 1/3 της τιμής της Nova;

Περιοχή
    athens
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
    Router
    thomson
    SNR / Attn
    20.9(dB) / 50.8(dB)

- - - Updated - - -

Ευχαριστώ
    Και γιατι απολογεισαι ; Ετσι ειμαστε οι ελληνες.... Οποιος δεν γουσταρει τη νοβα την κοβει , οποιος δεν γουσταρει τον οτε τον κοβει.Ετσι γουσταρουν να κανουν ετσι κανουν , αφεντικα στο μαγαζι τους θα μας κανουν; ρε δεν παμε καλα...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zer0c00L Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπορει να φαινονται "ραδιο-αρβυλα" τα δημοσιευματα αλλα πιστεψε με τα περισσοτερα μετα απο λιγο καιρο βγαινουν αληθινα...

για το FORTHnet group δεν θα εκφερω αποψη γιατι θα γινω κακος...

τωρα για το "επαγγελματικο σου" εχω να πω καλο κουραγιο να θεωρεις τυχερο τον εαυτο σου που εχεις δουλεια ακομα...(καθως θα μπορουσες να εισαι ανεργος οπως ειμαι εγω και τοτε θα ειχες προβλημα
    παντως σου ευχομαι τα καλυτερα και σε προσωπικο και σε επαγγελματικο και σε καταλαβαινω πως ειναι να σου μειωνουν το μισθο καθως τα ιδια ζει και η κοπελια μου απο 1500 ευρω την πηγαν στα 700 μετα στα 550 και τωρα 420 ευρω...
    Εσυ ανεργος , η κοπελια σου με 400 το μηνα και ασχολεισαι με την νοβα;

Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aenaos15 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και γιατι απολογεισαι ; Ετσι ειμαστε οι ελληνες.... Οποιος δεν γουσταρει τη νοβα την κοβει , οποιος δεν γουσταρει τον οτε τον κοβει.Ετσι γουσταρουν να κανουν ετσι κανουν , αφεντικα στο μαγαζι τους θα μας κανουν; ρε δεν παμε καλα...

- - - Updated - - -

Εσυ ανεργος , η κοπελια σου με 400 το μηνα και ασχολεισαι με την νοβα;
    οπως ειπα δεν εχω ΝΟΒΑ την εκοψα απο τοτε που εμεινα ανεργος το 2009 και ας ημουν απο τους πρωτους συνδρομητες τους.

απο τηλεοραση εχω μονο τα ελευθερα ψηφιακα καναλια της DIGEA κτλ.

δεν πληρωνω συνδρομητικα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 28-09-12 στις 22:16.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    οι απόψεις ενός δημοσιογράφου σε ένα site είναι πάντα απόψεις. Ούτε ειδήσεις είναι, ούτε inside info. Γιατί αν είναι inside info θα είχε πέσει η μήνυση σύννεφο. Επομένως θεωρώ ότι το άρθρο είναι απλά μια άποψη σαν και αυτή που θα μπορούσε να έχει ο καθένας κι αν είχε ένα βήμα θα την εξέφραζε. Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω ότι ο καθένας επιλέγει αν θα έχει το ένα πακέτο ή το άλλο ή κανένα. Είναι όλα θέμα στάθμισης. Τα περί 1/3 της τιμής του ενός από τον άλλο θα μπορούσε κάλιστα κάποιος να τα αντικρούσει με επιχειρήματα περι περιεχομένου που ο άλλος δε θα τα δεχόταν και πάει λέγοντας. Επομένως ας κρίνει ο καθένας μόνος του ποιο είναι το πιο σόφρων για τον ίδιο!
    Ελπίζω στο μέλλον...

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΤΡΙΛΟΦΟ
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    6(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Να ρωτήσω λίγο για το basic πακέτο της nova(όχι ιντερνετ κτλ μόνο τν). Στο αθλητικό κανάλι που αναφέρει τί ΔΕ θα δείχνει σε σχέση με τα υπόλοιπα κανάλια(novasport 2,3 κτλ).
    ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
    http://slightlymagic.net

το βασικο δεν εχει κανενα απ τα novasports και nova cinema

Περιοχή
    At Milliways, the Restaurant at the End of the Universe
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50000/5000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    OpenWRT (WNDR3700v2)
    έχω το πακέτο με τα 29 και γενικά το start pack είναι λίγο απογοήτευση όσο αφορά τα κανάλια του (βασικά η ποιότητα των εκπομπών). 30 εκπομπές pawn shop έχει στην ουσία.
    μόνο το nat geo κάπως μπορείς και να το δεις. discovery και history είναι τρελές απογοητεύσεις, όπως και ότι ενώ έχει το discovery science το έχει ΜΟΝΟ HD και άρα είναι έξω από το πακέτο.

πραγματικά περιμένω να τελειώσει ο χρόνος να πάω στο πακέτο με τα 15€ μόνο Internet. ούτως ή άλλως πληρώνω voipdiscount οποτε έχει δωρεάν χρόνο ομιλίας (και προς εξωτερικό) από εκεί, οποτε τα απεριόριστα τηλέφωνα που έχει το πακέτο δεν μου λένε τίποτα.
    See first, think later, then test. But always see first. Otherwise you will only see what you were expecting. Most scientists forget that. - Douglas Adams
    There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. - Jeffrey Goines (12 Monkeys)

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το πακέτο + 5 ευρώ ακόμα για 720λεπτα σε όλα τα κινητά. Βέβαια δεν βλέπω εγώ καθόλου για τον πατέρα μου το έχω βάλει. Οποτε δεν μπορώ να κρίνω προγραμματα κτλ αλλά δεν εχω προβλήματα. Για τα ντοκιμαντερ το θελαμε οποτε μας καλυπτει απόλυτα.

Σελ. 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-11, 00:52
  2. Μηνύματα: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-11, 15:20
  3. Μηνύματα: 32
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-10, 11:48
  4. Μηνύματα: 155
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-06-09, 10:00
  5. Μηνύματα: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-09, 15:05