Την nova απο τοτε που την θυμαμαι 330.000 συνδρομητες ειχε. Πρεπει να προσπαθουν πολυ για να το καταφερνουν αυτο...
Εμφάνιση 61-75 από 82
-
27-09-12, 15:56 Απάντηση: Forthnetgroup: νέο πακέτο Nova για νέους συνδρομητές με 29,90€ το μήνα #61
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ardi21 : 27-09-12 στις 16:26.
No Justice - No Peace
-
27-09-12, 16:17 Απάντηση: Forthnetgroup: νέο πακέτο Nova για νέους συνδρομητές με 29,90€ το μήνα #62
Αυτό λέω και εγώ.
Αν αληθεύουν τα στοιχεία που ανακοινώνει η NOVA τότε εύκολα συμπεραίνουμε ότι έχει μία πολύ σταθερή πελατειακή βάση που την στηρίζει βρέξει-χιονίσει. Και το δείγμα ότι όλοι έχουμε έναν φίλο που την έκοψε και πήγε στον ΟΤΕ τελικά μπορεί να αντικαθίσταται από ένα καινούριο μαγαζί.
Άσχετο αλλά έχεται παρατηρήσει ότι κάθε 50 μέτρα έχει ανοίξει και ένα φαγάδικο?? (σουβλατζίδικο-hot dogαδικο-τυροπιτάδικο κλπ κλπ )
-
27-09-12, 22:06 Απάντηση: Forthnetgroup: νέο πακέτο Nova για νέους συνδρομητές με 29,90€ το μήνα #63
Δεν ειναι μονο αυτο φιλε.
καθε εταιρια πρεπει να αφουγκραζεται την αγορα.
η φορθνετ-νοβα δεν το εκανε τοσο καιρο με αποτελεσμα μαζικες διακοπες συνδρομων τοσο στην σταθερη τηλεφωνια αλλα και στην νοβα. πεζει να ειναι η μονη εταιρια που σημειωσε απωλειες στην συδρομητικη βαση. Αυτο δειχνει οτι κατι δεν κανουν σωστα.
-
27-09-12, 23:16 Απάντηση: Forthnetgroup: νέο πακέτο Nova για νέους συνδρομητές με 29,90€ το μήνα #64
-
27-09-12, 23:52 Απάντηση: Forthnetgroup: νέο πακέτο Nova για νέους συνδρομητές με 29,90€ το μήνα #65
Ψάχνω ποιος υπογράφει το "δημοσίευμα" και κόιτα να δεις ρε παιδί μου ένα πράμα, δεν βρίσκω παρά μόνο ένα "Posted by: admin"
Σύμφωνα με τέτοια "έγκυρα δημοσιεύματα" η ΟΝ TELECOMS κλείνει κάθε 2-3 μήνες τα τελεταία 4 χρόνια, η HOL είναι ένα βήμα πριν την πτώχευση, η WIND εξαγοράζεται συνεχώς για να "σωθεί", η CYTA κάνει "περικοπές" και απολύει κόσμο, κτλ κτλ κτλ κτλ, ααα! και ο ΟΤΕ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ όπως και αυτοί που ονειρεύονται το ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ του.
- - - Updated - - -
Η διαφορά έγκειται στα δικαιώματα (ναι, παντού υπάρχουν δικαιώματα) τα οποία είναι διαφορετικά για την Κύπρο (ανεξάρτητο κράτος αν το ξεχνάτε) και στην τιμολογιακή πολιτική στο σκέλος των συχνοτήτων και σχετικών νόμων της Κύπρου όπως και του δικαίου (που έχει πάρα πολλά κοινά με το Βρετανικό).
Ας ψάχνουμε πρώτα κάτι και μετά ας σχολιάζουμε.
Υ.Γ. ΔΕΝ είμαι υπάλληλος του Forthnet Group, είμαι πελάτης πολύ ευχαριστημένος (μέχρι στιγμής), ο εργοδότης μου, μου έκανε μείωση το μισθό μου από 1585 ευρώ τον Αύγουστο του 2011, σε 970 τώρα και δεν έχω ούτε 1 ευρώ στην τράπεζα, αντίθετα χρωστάω 15000 σε δάνεια και πιστωτικές. Έχω 2 πτυχία και εργάζομαι από τα 15 μου χρόνια.
Ευχαριστώ
-
28-09-12, 00:22 Απάντηση: Forthnetgroup: νέο πακέτο Nova για νέους συνδρομητές με 29,90€ το μήνα #66
-
28-09-12, 00:30 Απάντηση: Forthnetgroup: νέο πακέτο Nova για νέους συνδρομητές με 29,90€ το μήνα #67
μπορει να φαινονται "ραδιο-αρβυλα" τα δημοσιευματα αλλα πιστεψε με τα περισσοτερα μετα απο λιγο καιρο βγαινουν αληθινα...
για το FORTHnet group δεν θα εκφερω αποψη γιατι θα γινω κακος...
τωρα για το "επαγγελματικο σου" εχω να πω καλο κουραγιο να θεωρεις τυχερο τον εαυτο σου που εχεις δουλεια ακομα...(καθως θα μπορουσες να εισαι ανεργος οπως ειμαι εγω και τοτε θα ειχες προβλημα
παντως σου ευχομαι τα καλυτερα και σε προσωπικο και σε επαγγελματικο και σε καταλαβαινω πως ειναι να σου μειωνουν το μισθο καθως τα ιδια ζει και η κοπελια μου απο 1500 ευρω την πηγαν στα 700 μετα στα 550 και τωρα 420 ευρω...
-
28-09-12, 10:52 Απάντηση: Forthnetgroup: νέο πακέτο Nova για νέους συνδρομητές με 29,90€ το μήνα #68
-
28-09-12, 13:49 Απάντηση: Forthnetgroup: νέο πακέτο Nova για νέους συνδρομητές με 29,90€ το μήνα #69
Και γιατι απολογεισαι ; Ετσι ειμαστε οι ελληνες.... Οποιος δεν γουσταρει τη νοβα την κοβει , οποιος δεν γουσταρει τον οτε τον κοβει.Ετσι γουσταρουν να κανουν ετσι κανουν , αφεντικα στο μαγαζι τους θα μας κανουν; ρε δεν παμε καλα...
- - - Updated - - -
Εσυ ανεργος , η κοπελια σου με 400 το μηνα και ασχολεισαι με την νοβα;
-
28-09-12, 22:01 Απάντηση: Forthnetgroup: νέο πακέτο Nova για νέους συνδρομητές με 29,90€ το μήνα #70
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 28-09-12 στις 22:16.
-
03-10-12, 13:44 Απάντηση: Forthnetgroup: νέο πακέτο Nova για νέους συνδρομητές με 29,90€ το μήνα #71
οι απόψεις ενός δημοσιογράφου σε ένα site είναι πάντα απόψεις. Ούτε ειδήσεις είναι, ούτε inside info. Γιατί αν είναι inside info θα είχε πέσει η μήνυση σύννεφο. Επομένως θεωρώ ότι το άρθρο είναι απλά μια άποψη σαν και αυτή που θα μπορούσε να έχει ο καθένας κι αν είχε ένα βήμα θα την εξέφραζε. Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω ότι ο καθένας επιλέγει αν θα έχει το ένα πακέτο ή το άλλο ή κανένα. Είναι όλα θέμα στάθμισης. Τα περί 1/3 της τιμής του ενός από τον άλλο θα μπορούσε κάλιστα κάποιος να τα αντικρούσει με επιχειρήματα περι περιεχομένου που ο άλλος δε θα τα δεχόταν και πάει λέγοντας. Επομένως ας κρίνει ο καθένας μόνος του ποιο είναι το πιο σόφρων για τον ίδιο!
Ελπίζω στο μέλλον...
-
15-06-14, 20:08 Απάντηση: Forthnetgroup: νέο πακέτο Nova για νέους συνδρομητές με 29,90€ το μήνα #72
Να ρωτήσω λίγο για το basic πακέτο της nova(όχι ιντερνετ κτλ μόνο τν). Στο αθλητικό κανάλι που αναφέρει τί ΔΕ θα δείχνει σε σχέση με τα υπόλοιπα κανάλια(novasport 2,3 κτλ).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
http://slightlymagic.net
-
15-06-14, 23:38 Απάντηση: Forthnetgroup: νέο πακέτο Nova για νέους συνδρομητές με 29,90€ το μήνα #73
το βασικο δεν εχει κανενα απ τα novasports και nova cinema
-
16-06-14, 07:47 Απάντηση: Forthnetgroup: νέο πακέτο Nova για νέους συνδρομητές με 29,90€ το μήνα #74
έχω το πακέτο με τα 29 και γενικά το start pack είναι λίγο απογοήτευση όσο αφορά τα κανάλια του (βασικά η ποιότητα των εκπομπών). 30 εκπομπές pawn shop έχει στην ουσία.
μόνο το nat geo κάπως μπορείς και να το δεις. discovery και history είναι τρελές απογοητεύσεις, όπως και ότι ενώ έχει το discovery science το έχει ΜΟΝΟ HD και άρα είναι έξω από το πακέτο.
πραγματικά περιμένω να τελειώσει ο χρόνος να πάω στο πακέτο με τα 15€ μόνο Internet. ούτως ή άλλως πληρώνω voipdiscount οποτε έχει δωρεάν χρόνο ομιλίας (και προς εξωτερικό) από εκεί, οποτε τα απεριόριστα τηλέφωνα που έχει το πακέτο δεν μου λένε τίποτα.See first, think later, then test. But always see first. Otherwise you will only see what you were expecting. Most scientists forget that. - Douglas Adams
There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. - Jeffrey Goines (12 Monkeys)
-
16-06-14, 10:22 Απάντηση: Forthnetgroup: νέο πακέτο Nova για νέους συνδρομητές με 29,90€ το μήνα #75
Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το πακέτο + 5 ευρώ ακόμα για 720λεπτα σε όλα τα κινητά. Βέβαια δεν βλέπω εγώ καθόλου για τον πατέρα μου το έχω βάλει. Οποτε δεν μπορώ να κρίνω προγραμματα κτλ αλλά δεν εχω προβλήματα. Για τα ντοκιμαντερ το θελαμε οποτε μας καλυπτει απόλυτα.
Παρόμοια Θέματα
-
Vodafone: Νέο Πακέτο Internet «Combo Internet 150 & SMS» για συνδρομητές Καρτοκινητής και Καρτοπρογράμματος
Από zx007 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-11, 00:52 -
[Πρωταπριλιά]Nova: νέα προσφορά για παλιούς και νέους συνδρομητές
Από nnn στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-11, 15:20 -
Νέο Πακέτο Internet Surf & Εmail 200 για συνδρομητές Καρτοκινητής και Καρτοπρογράμματος
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 32Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-10, 11:48 -
ADSL 24mbps 5Ευρω/μηνα για 6 μηνες σε νέους συνδρομητές
Από nrg_polini στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 155Τελευταίο Μήνυμα: 24-06-09, 10:00 -
Τώρα από τη NOVA τo νέο πακέτο συνδρομής Start Pack μόνο με 19.90 € το μήνα
Από dandri στο φόρουμ SatelliteΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-09, 15:05
Bookmarks