Σελ. 15 από 82 ΠρώτηΠρώτη ... 5101314151617202535 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 211-225 από 1227
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17200/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ZTE 108HNS
    SNR / Attn
    9(dB) / 20(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αν έχει προηγηθεί εγχείρηση (λόγω στραβισμού) υπάρχει πρόβλημα?
    Έχω 2.75 βαθμούς στο ένα και 0 στο άλλο...
    Προφανώς αν γίνει στο ένα μάτι αλλάζει η τιμή?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Γεια σας, εγώ έχω κάνει laser (lasik) με βαθμούς 9,00 και 9,30 πριν 3,5 χρόνια. Είδα το φώς μου, Είδα εμένα, δεν το αλλάζω με τίποτε. Τέρμα οι Φακοί+οσα τους συνοδέυουν,τα ματογυάλια, οι μολύνσεις, οι επισκέψεις στον γιατρό, τα ψυχολογικά κλπ. Τέλος όλα.
    Είναι απίστευτο συναίσθημα και πιστεύω αξίζει να το απολαμβάνει κάθε μυωπας. Μετά απο εμένα πήγαν αρκετοί φίλοι και γνωστοί.
    Παιδιά μην κολώνεται.

Περιοχή
    Κ Πατήσια
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Router
    d-link
    Καλημέρα.
    Θα ήθελα να πω ότι με τις μεθόδους διόρθωσης της μυωπίας ΔΕΝ θεραπεύουμε την μυωπία σαν πάθηση απλά διορθώνουμε το αποτέλεσμα, δηλαδή βλέπουμε καθαρά. Επιβάλλεται να επισκεπτόμαστε τον οφθαλμίατρο μας για πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο (πίεση, πάχος κερατοειδούς, αμφιβληστροειδή...) μια φορά τον χρόνο για πιθανές επιπλοκές όχι της επέμβασης αλλά της ίδιας της πάθησης. Πιστεύω είμαι κατανοητός.

Περιοχή
    Ελλαδαρα-Αθηνα -Λυκοβρυση
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport W 724V Type Ci
    SNR / Attn
    16.5(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από marte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα.
    Θα ήθελα να πω ότι με τις μεθόδους διόρθωσης της μυωπίας ΔΕΝ θεραπεύουμε την μυωπία σαν πάθηση απλά διορθώνουμε το αποτέλεσμα, δηλαδή βλέπουμε καθαρά. Επιβάλλεται να επισκεπτόμαστε τον οφθαλμίατρο μας για πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο (πίεση, πάχος κερατοειδούς, αμφιβληστροειδή...) μια φορά τον χρόνο για πιθανές επιπλοκές όχι της επέμβασης αλλά της ίδιας της πάθησης. Πιστεύω είμαι κατανοητός.

Σωστος και κατανοητος !!!!!

Φιλικά Γιάννης

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παιδια,γεια σας κι απο μενα! Περασαν 15 μερες τωρα που εκανα την Lasik μετα απο πολυ κοπο ετων με τους φακους. ειχα 6.25 και στα 2 ματια μυωπια και η αληθεια ειναι οτι καταρχην πονεσα αρκετα,ειδικα την πρωτη μερα,αλλα και η οραση μου δεν μπορω να πω οτι ειναι αντιστοιχη με τα οσα λετε εσεις.
    Γι αυτο ανησυχω,αυτη η θολουρα που εχω εγω ειναι φυσιολογικη; Και βλεπω μεν αλλα οχι οσο καθαρα εβλεπα με τους φακους και επισης το βραδυ εχω προβλημα με τις αντανακλασεις.Στον υπολογιστη και την τηλεοραση ζοριζομαι πολυ ακομα, και ειμαι συνεχως με γυαλια ηλιου λογω φωτοευαισθησιας.
    Ο γιατρος απλα μου λεει να κανω υπομονη και βλεπουμε...
    Σε ολους εσας τα συμπτωματα αυτα υποχωρησαν αμεσως;

Περιοχή
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport W 724V Type Ci
    SNR / Attn
    16.5(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από efounia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια,γεια σας κι απο μενα! Περασαν 15 μερες τωρα που εκανα την Lasik μετα απο πολυ κοπο ετων με τους φακους. ειχα 6.25 και στα 2 ματια μυωπια και η αληθεια ειναι οτι καταρχην πονεσα αρκετα,ειδικα την πρωτη μερα,αλλα και η οραση μου δεν μπορω να πω οτι ειναι αντιστοιχη με τα οσα λετε εσεις.
    Γι αυτο ανησυχω,αυτη η θολουρα που εχω εγω ειναι φυσιολογικη; Και βλεπω μεν αλλα οχι οσο καθαρα εβλεπα με τους φακους και επισης το βραδυ εχω προβλημα με τις αντανακλασεις.Στον υπολογιστη και την τηλεοραση ζοριζομαι πολυ ακομα, και ειμαι συνεχως με γυαλια ηλιου λογω φωτοευαισθησιας.
    Ο γιατρος απλα μου λεει να κανω υπομονη και βλεπουμε...
    Σε ολους εσας τα συμπτωματα αυτα υποχωρησαν αμεσως;

Ελπιζω να εχει καποιους λογους ο γιατρος σου για να σου λεει ετσι....Με το "βλεπουμε" που σου λεει τι εννοει ???
    Η αληθεια ειναι οτι 15 μερες ειναι πολλες για να εξακολουθουν αυτα τα συμπτωματα.

Ευχομαι οτι το καλιτερο...

Καλωσορησες και στο forum.

Φιλικά Γιάννης

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    16(dB) / 14(dB)
    Εγώ έκανα πριν 2 χρόνια και έχει αλλάξει η ζωή μου από τότε

Το avatar του μέλους worldsailor_1982
    worldsailor_1982 Guest
    γεια σας παιδες!εχω μια ερωτηση.εχω μυωπια 2,25 στο ενα ματι και 1,50 μυωπια και αστιγματισμο στο αλλο ματι.ηθελα να κανω το λειζερ αλλα διαβαζοντας οτι κοιτας το φως που σου κοβει το ματι και τετοια..με τρομαζουν.αν και δουλευω σε νοσοκομειο δεν σημαινει οτι αντεχω ολα αυτα τα τρομακτικα πραγματα πανω μου.χμμ lexotanil θα επαιρνα σιγουρα αλλα το θεμα ειναι....εγω που φοβαμαι τρομερα και μονο στην ιδεα του λειζερ να μου κοβει το ματι...να το επιχειρισω?και τι δεν θα εκανα να σηκωνομουν μιια μερα καινα τα εβλεπα ολα crystal clear!!!βαρεθηκα τα γυαλια,τους φακους και γενικα τη στραβομαρα αλλα να περιμενω 2 χρονια να κοιταξω αν θα το κανω...λιγο βαρετο.΄το αλλο??οι παρενεργειες??αν ειναι να το κανω και να πεσω στο ποσοσο αποτυχιας...καλυτερα να μεινω ετσι.ξερω οτι ακουγεται ηλιθιο....αλλα σαν φοβιτσιαρα που ειμαι ...σε ποια κλινικη προτεινετε να παω να ρωτησω??στο οφθαλμολογικο αθηνων ειναι καλα???

Downloads
    189
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    To laser που σου διορθωνει τη μυωπια ουτε που το καταλαβαινεις..
    Ειναι για 5 δευτερολεπτα, δεν ενοχλει καθολου και ουτε που καταλαβαινεις τι γινεται..

Περιοχή
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport W 724V Type Ci
    SNR / Attn
    16.5(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Ολα γινοντε τελειως ανωδυνα !!!! Μην φοβασια καθολου !!!!

Φιλικά Γιάννης

Το avatar του μέλους cpetro
    cpetro Guest
    να ρωτησω ρε παιδια , το Athensvision ειναι καλο? το ειδα στο διαδικτυο. εχει καλες εγκαταστασεις καιμηχανηματα 7ης γενιας.. δεν εχω παει ακομα.. ξερετε που αλλου συνδυαζουν υψηλη τεχνολογια και εμπειρο - τοπ γιατρο?? λεω να κανω σε κανενα μηνα..

Περιοχή
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport W 724V Type Ci
    SNR / Attn
    16.5(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cpetro Εμφάνιση μηνυμάτων
    να ρωτησω ρε παιδια , το Athensvision ειναι καλο? το ειδα στο διαδικτυο. εχει καλες εγκαταστασεις καιμηχανηματα 7ης γενιας.. δεν εχω παει ακομα.. ξερετε που αλλου συνδυαζουν υψηλη τεχνολογια και εμπειρο - τοπ γιατρο?? λεω να κανω σε κανενα μηνα..

Εκανα εγω εκει πριν 3 μηνες !!!!Μετα απο ...37 χρονια απαλαχτηκα απο γυαλια μυωπικα.

Αψογο...Ειναι το πιο καινουργιο στην Ελλαδα , καπου 18 μηνες ,αλλα με γιατρους με επειρια απο το www.orasis.gr που ανοιξαν αυτο το κεντρο. Τρεις απο τους μετοχους ειναι αδερφια.Εμενα μου εκανε ο πιο μεγαλος σε ηλικια απο τους 3 που ειχε κανει πριν 3 χρονια στο Ορασις στην κορη μου.

Οπου και να πας θα προηγηθει λεπτομερης οφθαλμολογικος ελεγχος.
    Ολα πηγαν τελεια και με την κορη μου παλιοτερα και με μενα τωρα!!!!Εκει εκαναν με απολυτη επιτυχια καταρακτη και δυο γνωστοι που συστησα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Insomniac : 12-08-08 στις 12:18.

Φιλικά Γιάννης

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ανακαλυψα το τοπικ και ειναι ενδιαφερον μπορω να πω..
    Στο θεμα μας τωρα..Ειμαι στα 23 και εχω μυωπια 5 στο δεξι και 5,5 στο αριστερο..θελω να απαλλαγω απτα γυαλια διοτι ειναι ταλαιπωρια,δν μπορω χωρις γυαλια διοτι δν βλεπω και ζαλιζομαι.Ουτε μπανιο στη θαλλασα δν ευχαριστιεμαι να κανω..και σκεφτομαι να κανω αφου τελιωσω το στρατιοτικο διοτι εχω παρει αναβολη λογο σχολης..Εχω ενα χρονο που δν μου εχει ανεβει η μυωπια και ευχομαι να σταματησει να αυξανεται(μακαρι θεε μου) για να κανω αυτη την επεμβαση αν και εχω και εγω της φοβιες μου..Υπαρχουν διαφορα ειδη επεμβασης αλλα απο οτι φενεται το Λασικ ειναι το καλυτερο,σωστα?
    Το πιστευω οτι η ζωη σου αλλαζει μετα απο αυτο οπως ειπε και ενας..
    ΑΝ σου ξανα εμφανιστει προβλημα στη οραση μετα απο καποια χρονια,πχ να σου ξανανεβει η μυωπια,γινεται να ξανακανεις επεμβαση??

Περιοχή
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport W 724V Type Ci
    SNR / Attn
    16.5(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Giwrgos_M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανακαλυψα το τοπικ και ειναι ενδιαφερον μπορω να πω..
    Στο θεμα μας τωρα..Ειμαι στα 23 και εχω μυωπια 5 στο δεξι και 5,5 στο αριστερο..θελω να απαλλαγω απτα γυαλια διοτι ειναι ταλαιπωρια,δν μπορω χωρις γυαλια διοτι δν βλεπω και ζαλιζομαι.Ουτε μπανιο στη θαλλασα δν ευχαριστιεμαι να κανω..και σκεφτομαι να κανω αφου τελιωσω το στρατιοτικο διοτι εχω παρει αναβολη λογο σχολης..Εχω ενα χρονο που δν μου εχει ανεβει η μυωπια και ευχομαι να σταματησει να αυξανεται(μακαρι θεε μου) για να κανω αυτη την επεμβαση αν και εχω και εγω της φοβιες μου..Υπαρχουν διαφορα ειδη επεμβασης αλλα απο οτι φενεται το Λασικ ειναι το καλυτερο,σωστα?
    Το πιστευω οτι η ζωη σου αλλαζει μετα απο αυτο οπως ειπε και ενας..
    ΑΝ σου ξανα εμφανιστει προβλημα στη οραση μετα απο καποια χρονια,πχ να σου ξανανεβει η μυωπια,γινεται να ξανακανεις επεμβαση??

Γιατι να περιμενεις ενα χρονο ακομα ???? Αλλαξε απο τωρα την ζωη σου !!!!

Γιατο ποια ειναι η καλυτερη για σενα μεθοδος θα στο πει ο γιατρος σου.

Μεταγενεστερη διορθωση αν χρειαστει φυσικα και γινεται.

Φιλικά Γιάννης

Το avatar του μέλους 21century
    21century Guest
    Το έχει κάνει φιλος μου για να διορθώσει αυτή την φορά στραβισμό προκειμενου να μπει στο στρατό ως ΕΠΟΠ και τα κατάφερε. Φυσικά κόστισε το κατιτις αλλά ειδε αποτέλεσμα...πάντως οι μέθοδοι έχουν εξελιχθεί...

Σελ. 15 από 82 ΠρώτηΠρώτη ... 5101314151617202535 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Logitech MX620 Laser Wireless ή CORDLESS LASER MX1000 ή TYPHOON 40820 LASER MOUSE CL
    Από dhmak στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-04-09, 13:52
  2. Γυαλιά μυωπίας και βαθμοί
    Από djargad στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-08, 21:12
  3. φακοι γυαλιων μυωπιας
    Από mousse στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-08, 19:37
  4. Γυαλια ηλίου - με φακούς μυωπίας
    Από Avatar στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-07, 03:20

Bookmarks

Bookmarks