Δελτίο Τύπου: Η MLS ανακοινώνει την είσοδό της στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας με το σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση φωνής MLS Talk & Drive. Στα πλαίσια του επιχειρηματικού πλάνου της εταιρείας, όπου επιλέγονται χώρες με προοπτικές υψηλών ρυθμών ανάπτυξης στην πλοήγηση, η Σαουδική Αραβία αποτελεί το επόμενο διεθνές της εγχείρημα μετά την Τουρκία, τη Χιλή και το Μαρόκο.
Για την είσοδό της στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας, η MLS συνεργάστηκε με τον εγχώριο όμιλο επιχειρήσεων Zaki Farsi Group σε μία αμοιβαία αποκλειστική συνεργασία. Η Farsi GeoTech, εταιρεία του ομίλου Zaki Farsi Group, χαρακτηρίζεται για την ακρίβεια και την αξιοπιστία των χαρτών της. Για την ανάπτυξη του MLS Talk&Drive στα αραβικά, διέθεσε για πρώτη φορά τους χάρτες της στην MLS. Παράλληλα ανέλαβε κατ’ αποκλειστικότητα, την αντιπροσώπευση και διανομή των πλοηγών MLS Talk&Drive, οι οποίοι θα φέρουν την εμπορική επωνυμία FarsiNav Talk & Drive. Η πρώτη παραγγελία είναι 200.000$ και η Farsi GeoTech έχει ήδη καταβάλλει προκαταβολή 60.000$. Η έναρξη διάθεσης των προϊόντων της MLS στο καταναλωτικό κοινό της Σαουδικής Αραβίας αναμένεται εντός του 2012.
Η Σαουδική Αραβία, με πληθυσμό 29 εκατομμύρια κατοίκους και 9 εκατομμύρια αυτοκίνητα, αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο απαιτητική αγορά της Μέσης Ανατολής. Οι νέοι υψηλής αισθητικής ultra slim πλοηγοί MLS Talk&Drive με το περιβάλλον λειτουργίας τους αναπτυγμένο στην αραβική γλώσσα και με αναγνώριση φωνής στα αραβικά, έρχονται να καλύψουν ένα σημαντικό κενό σε μία αγορά όπου το ποσοστό διείσδυσης της πλοήγησης είναι κάτω από 5%.
Πηγή: MLS
Εμφάνιση 1-10 από 10
-
02-10-12, 15:54 MLS Πληροφορική: Είσοδος στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας #1
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
02-10-12, 16:34 Απάντηση: MLS Πληροφορική: Είσοδος στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας #2
Το "talk and drive" τώρα και σε Φαρσί
"Είμαι άνθρωπος και έχω αξιοπρέπεια.
Δεν δέχομαι να με διαφεντεύει ένας ξένος γιατί τότε είμαι σκλάβος"
Sami Sharaf (former Egypt Minister)για τη διαχείρηση της διώρυγας του Σουέζ από τους Αγγλους
-
02-10-12, 16:53 Απάντηση: MLS Πληροφορική: Είσοδος στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας #3
πλοηγός που τα μιλάει φαρσί! σπάμε και το εμπάργκο προς το Ιράν, στα βήματα του Ωνάση.
το χαμηλό ποσοστό πλοήγησης σε αυτές τις χώρες, μήπως δεν οφείλεται στην έλλειψη ικανοποιητικών προτάσεων στο χώρο, όσο στο βιωτικό τους επίπεδο;
μπορεί και να κάνω λάθος βέβαιαΣεβασμός & Απειθαρχία
δεν αντέχετε το 50-50
δεν το αντέχετε
-
02-10-12, 18:58 Απάντηση: MLS Πληροφορική: Είσοδος στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας #4
οι Σαουδαραβες οπως και οι Κουβειτιανοι σκορπανε λεφτα για την πλακα τους. για αυτους το χρεος της Ελλαδας π.χ. ειναι...στραγαλλια (με μια μικρη δοση υπερβολης).
αλλα και στην υπολοιπη Μ. Ανατολη αν επεκταθουνε,προφανως υπαρχει κοινο (εστω και περιορισμενο) που εχει πολλα λεφτα.
-
02-10-12, 19:28 Απάντηση: MLS Πληροφορική: Είσοδος στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας #5
A) συγκεκριμένα στη Σαουδική Αραβία υπάρχει πολύ χρήμα...
Β) Αν σας κάνει εντύπωση η αναλογία κατοίκων προς αριθμό αυτοκινήτων, υπενθυμίζω ότι δεν οδηγούν οι γυναίκες εκεί...Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή, μωρό μου...
-
02-10-12, 23:57 Απάντηση: MLS Πληροφορική: Είσοδος στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας #6
καλα εκαναν.ολο το χρημα εκει ειναι..
ξαναλεω,ειμαι περηφανος για το πρωην μικρο γραφειακι της γειτονιας μου..μπραβο τουςVAMOS ARIS
-
03-10-12, 00:59 Απάντηση: MLS Πληροφορική: Είσοδος στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας #7
Μακάρι να πετύχει αυτή η κίνηση , μόνο καλά θα φέρει
-
03-10-12, 05:36 Απάντηση: MLS Πληροφορική: Είσοδος στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας #8
-
04-10-12, 03:39 Απάντηση: MLS Πληροφορική: Είσοδος στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας #9
Καλή τους επιτυχία. Αν και στο συγκεκριμένο εγχείρημα δεν φτιάχνουν τη φωνή αλλά μόνο το software πλοήγησης, κάτι είναι και αυτό.
Υ.Γ. Το Μαρόκο έχει υψηλό ρυθμό ανάπτυξης;
-
04-10-12, 09:55 Απάντηση: MLS Πληροφορική: Είσοδος στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας #10
Παρόμοια Θέματα
-
MLS: Ξεπέρασαν το 1 εκατ.δολ. οι πωλήσεις της MLS στην αγορά της Τουρκίας
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 28Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-12, 14:16 -
Είσοδος της Intel στην αγορά των Android smartphones με επεξεργαστές Atom
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-12, 10:17 -
Στην ανάπτυξη Destinator για iPhone προχώρησε η MLS Πληροφορική
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 31-07-10, 15:01 -
Δυναμική είσοδος της Microsoft στην αγορά για VoIP
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 15-12-05, 10:26
Bookmarks