Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα πρεπει να ασφαλιστώ σε κάποιο φορέα (ΟΑΕΕ κτλ) στην περίπτωση που ανοίξω ένα site. Το site θα ειναι περισσότερο ειδησιογραφικό και τοπικού χαρακτήρα. Θα πρέπει να κάνω έναρξη στην εφορία κτλ; Θα ήθελα να γίνεται κάτι τέτοιο (να είμαι ασφαλισμένος δηλαδή) αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσο είναι εφικτό. Αν το γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
03-10-12, 11:44 Δημιουργία και κατασκευή site #1
-
03-10-12, 12:26 Απάντηση: Δημιουργία και κατασκευή site #2
Όσο μένεις κάτω από το φορολογήσιμο ποσό δεν χρειάζεται ούτε καν να τα δηλώσεις όχι να κάνεις και έναρξη.Βέβαια τώρα με της αλλαγές που έρχονται .... βράστα.
Για να ασφαλιστείς θα πρέπει να το κάνεις ατομική επιχείρηση ή να δηλωθείς σαν ελεύθερος επαγγελματίας και να πληρώνεις κάποιο ταμείο θα χρειαστείς και οπωσδήποτε έναν καλό λογιστή γιατί δεν θα βγάλεις άκρη μόνος σου.Θα έχεις δηλαδή μεγάλο κόστος έναρξης αλλά και τα τρέχοντα έξοδα π.χ. τεβε,τώρα για να αρχίσει να βγάζει μια σελίδα τέτοια έσοδα θα χρειαστεί να ασχοληθείς πολύ σοβαρά (και όχι απλά copy/paste) και για πολλούς μήνες,το ποιο αισιόδοξο είναι κάνα 6μηνο μέχρι να βγάζει έστω κάνα 200€/μήνα μια σελίδα.
(Και δεν σου βάζω καν το κόστος κατασκευής και συντήρησης της σελίδας... )
-
03-10-12, 13:09 Απάντηση: Δημιουργία και κατασκευή site #3
Θέλει πολύ τρέξιμο και δεν ξερω αν αξίζει τελικά. Σ ευχαριστώ για τις απαντησεις
Παρόμοια Θέματα
-
κατασκευή cat5e σε δημιουργία δικτύου
Από giorgiosb στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 13-04-10, 16:44 -
Κατασκευή - Επανασχεδιασμός site
Από bathory1000 στο φόρουμ ΖήτησηΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-09, 20:49 -
Προβλημα με την κατασκευή site
Από yiannis83 στο φόρουμ Web authoring, development & web designΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-07, 21:17 -
newbie σε κατασκευη site
Από ozma στο φόρουμ Web authoring, development & web designΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 01-10-07, 16:54 -
Κατασκευή Site
Από Settler στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-05, 20:45
Bookmarks