Μετα απο ένα χρόνο χρήσης της dsl γραμμης μου, κατοχος του "adsl in a box" αποφασισα να αποκτησω ένα modem/router για να έχω πιο αξιόπιστο σερφαρισμα και κατεβάσματα στο internet.Προέβει λοιπον στην αγορα του "Us Robotics 9107".Με το Crypto F200 δεν αντιμετωπισα ποτε κανένα προβλημα περα απο το οτι δεν σηκωνει πολλα πολλά με τα p2p.
Απο εδω αρχιζουνε τα προβληματά μου οσο αφορα το emule.Αρχικα το εστησα χωρις κανενα προβλημα και ρυθμισα τις αναλογες πορτες για το μουλαρι αρχικα.Συνδεθηκα με υψηλο id και με τις ρυθμησεις οπως τις ειχα για το f200.Δηλαδη 200 πηγες και 300 μεγιστες συνδεσεις με 10 αρχεια.Ετσι το εχω εδω και ενα χρονο και κατεβαζω παντα στο οριο της γραμμης μου.Δεν κατεβαζε με τιποτα παρολο που το ανεβασμα ηταν κολλημενο στο 10 για 4 ωρες.Παρατηρησα οτι μετα απο ωρα με αλλαζε το kad απο προσβασιμο σε firewall, δεν ξερω γιατι.Οποτε αρχισα το διαβασμα εδω στο forum μπας και βρω καποια λυση.Και διαβασα πολυ...
Δοκιμασα τα εξης:
α)Επειδη οπως αναφερεται πασχει απο μνημη απενεργοποιησα τις υπηρεσιες που δεν χρειαζομουνα.Ξαναετρεξα το μουλαρι.Αυτην την φορα απλα κατεβαζε για κανενα 2 ωρες με 10/13 περιπου.Το ανεβασμα σταθερα κολλημενο στο 10....
β)Εβαλα την τελευταια εκδοση firmware για Annex A αλλα παλι τα ιδια προβληματα....
γ)Τελος κατεφυγα στην ακραια λυση να απενεργοποιησω το firewall και να το λειτουργησω οπως ενα απλο modem αλλα και παλι τα ιδια...
Στα ενδιαμεσα διαστηματα της απογοητευσης χρησομοποιουσα και παλι το f200 με το μουλαρι να βγαζει φτερα!!!!!
Ατυχος,κατι δεν κανω σωστα, μουλαρι και 9107 δεν πανε πακετο...τι απο ολα?
Εμφάνιση 1-9 από 9
-
15-12-06, 18:28 Emule και Usr βιοι αντίθετοι #1''...Viva la revolution, comrades...''
-
15-12-06, 22:48 Απάντηση: Emule και Usr βιοι αντίθετοι #2
filaraki na sou po exo to idio router kai oti peretero boitheia theleis rota me.
gia ta download xrisimopoio to utorrent poly elafri kai taxithta olokliri tis gramis mou bres to sto utorrent.com rithmiseis tha sou doso ego. tha breis ta panta messo torrent. bale to kai tha deis.
kai bale kai ston firefox an exeis to torrent toolbhar gia na briskeis eykola ta torrent pou theleis.
-
16-12-06, 01:05 Απάντηση: Emule και Usr βιοι αντίθετοι #3
το 9107 μπουκώνει δυστυχώς εύκολα
-
16-12-06, 02:14 Απάντηση: Emule και Usr βιοι αντίθετοι #4
Εγώ πάντως με το 9107 είμαι μια χαρά σε uTorrent και μουλάρι[πιάνω 30 με άνεση, έχω πιάσει και 50]
-
17-12-06, 17:32 Απάντηση: Emule και Usr βιοι αντίθετοι #5
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας.Ακρη δεν βρηκα ετσι και αλλιως οποτε θεωρω πως εχασα μερικα euro.Με τις πλακας το modem crypto f200 ετσι και αλλιως κατεβαζω με 65/78(με τον μουλο)οποτε θα μεινω σε αυτο.
valessakis: Ευχαριστω φιλος αλλα το δοκιμασα και δεν εμεινα ευχαριστημενος ουτε απο ταχυτητες ουτε απο ποικιλια.''...Viva la revolution, comrades...''
-
17-12-06, 17:35 Απάντηση: Emule και Usr βιοι αντίθετοι #6
-
18-12-06, 22:46 Απάντηση: Emule και Usr βιοι αντίθετοι #7
Επεστρεψα τελικα πισω το 9107 και περιμενω το 9108, ελπιζοντας ναμαι τυχερος αυτην την φορα...
''...Viva la revolution, comrades...''
-
19-12-06, 15:53 Απάντηση: Emule και Usr βιοι αντίθετοι #8
Κάθε άλλο παρά αντίθετοι βίοι. Άνετα πιάνω 100άρια downloads με το 9107 σε καλά torrents και eMule shares.
Δεν έχω τα links σε άλλες σχετικές συζητήσεις στο φόρουμ αλλά οι λύσεις που το κάνουν να δουλεύει τζετ είναι οι εξής:
1. Απενεργοποίηση του print spooler
2. Απενεργοποίηση του logging
3. Αν δεν χρειάζεσαι DHCP απενεργοποίησε το και αυτό.
4. Απενεργοποίησε κάποιες κωδικοποιήσεις (πρέπει να ψάξεις στο φόρουμ).
-
21-12-06, 16:22 Απάντηση: Emule και Usr βιοι αντίθετοι #9
Τελικα μετα απο 3 μερες λειτουργιας με το 9108 ολα ειναι αψογα.Για μια ακομη φορα το διαβασμα στο εν λογω forum με βοηθησε αποτελεσματικα.Τελικα διαβαζω περισσοτερο το adslgr παρα για την εργασια μου στο σχολειο....
''...Viva la revolution, comrades...''
Παρόμοια Θέματα
-
USR 9112 - emule
Από dolph στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 04-01-08, 13:15 -
usr kai emule
Από fragky στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-06, 20:53 -
USR 9108 και σεταρισμα για emule και vnc
Από tonykarras στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 02-12-05, 00:48 -
Usr 9150 + emule
Από jden στο φόρουμ Ed2kΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-05, 14:05 -
eMule aMule kτλ και Ρυθμισεις για USR 9105
Από Martiniskiss στο φόρουμ Ed2kΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 27-09-05, 02:06
Bookmarks