Έλαβα σήμερα ένα mail, από <<noreply@diodos.gsrt.gr>>. Έλέγε :<< Η υπηρεσία ενημέρωσης της δράσης ΔΙΟΔΟΣ σας αποστέλει την παρακάτω ειδοποίηση απο το οικείο ίδρυμα.
Το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων του ΟΠΑ ενημερώθηκε για κατάχρηση των δικτυακών υπηρεσιών πρόσβασης στο Internet μέσω του προγράμματος ΔΙΟΔΟΣ από μέρους σας.
Δεδομένου ότι τέτοιου τύπου δραστηριότητα μπορεί να εκθέσει νομικά το ίδρυμα, παρακαλούμε να φροντίσετε ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοια χρήση.>> Και μετά ακολουθούσε μια αναφορά που έλεγε τι κατέβασα κ.τ.λ.(μια ταινία ήταν) Αν ξέρει κάποιος τι παίζει....μη βρω το μπελά μου.....
Εμφάνιση 1-15 από 86
-
20-12-06, 21:55 [Δίοδος Σύνδεση] Προειδοποιητικό email για παράνομο downloading #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος michalis_mkt : 20-12-06 στις 22:24.
-
20-12-06, 21:57 Απάντηση: [Δίοδος Σύνδεση]Προειδοποιητικό email για παράνομο downloading #2
Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτιο.
Τα Windows ειναι μια 32-bit επεκταση ενος 16-bit γραφικου κελυφους για ενα 8-bit λειτουργικο συστημα εξαρχης σχεδιασμενο για ενα 4-bit μικροεπεξεργαστη απο μια 2-bit εταιρια που δεν ανεχεται 1 bit συναγωνισμου!
-
20-12-06, 21:58 Απάντηση: [Δίοδος Σύνδεση]Προειδοποιητικό email για παράνομο downloading #3
Ωχ αρχησανε τα οργανα? ξερει κανεις κατι παραπανω?
-
20-12-06, 22:01 Απάντηση: [Δίοδος Σύνδεση]Προειδοποιητικό email για παράνομο downloading #4
ούτε εγώ έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο.......ούτε καν άνθρωπος του κέντρου υπολογιστών της Ασοεε δεν γνώριζε περί τίνος πρόκειται.....(η προειδοποίηση αναφέρει και την ασοεε.... )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος michalis_mkt : 20-12-06 στις 22:27.
-
20-12-06, 22:02 Απάντηση: [Δίοδος Σύνδεση]Προειδοποιητικό email για παράνομο downloading #5
αμάν...
Νέα έκδοση DSL : WARP-DSL 9.99999999999 (=10000000TerraByte/sec)
-
20-12-06, 22:14 Απάντηση: [Δίοδος Σύνδεση]Προειδοποιητικό email για παράνομο downloading #6
Κάνε edit τα μήνυματα σου στα ελληνικά. Το απαιτούν οι όροι του φόρουμ και τα ΜΑΤΙΑ μας.
Και κάνε ένα copy paste το source του μηνύματος να δούμε ποιος το έστειλε.
Απέκλεισε πρώτα την φαρσα φίλου και μετά βλέπουμε.
-
20-12-06, 22:27 Απάντηση: [Δίοδος Σύνδεση]Προειδοποιητικό email για παράνομο downloading #7
Θέμα πλάκας δεν τίθεται πάντως....
-
20-12-06, 22:34 Απάντηση: [Δίοδος Σύνδεση]Προειδοποιητικό email για παράνομο downloading #8
ευχαριστώ για την μετατροπή πρώτα.
Δεύτερον αυτό για την πλάκα δεν το είπα ειρωνικά , γιατί συμβαίνουν και αυτά. Από το source επιβεβάιωσες ότι έιναι από το δίοδος, γιατί έυκολα μπορείς να παραποιήσεις την ταμπέλα from σε ένα μήνυμα;
Το λέω για να έισαι σίγουρος...
αν όντως είναι έτσι στείλε ένα πμ σε κάποιον μοντ (ή περίμενε λίγο όλο και καποιος θα το δει)
και αύριο θα είσαι πρωτο θέμα.
Αν και αυτό πιστέυω πως ήταν θέμα χρόνου να γίνει από το Δίοδος...
-
20-12-06, 22:36 Απάντηση: [Δίοδος Σύνδεση]Προειδοποιητικό email για παράνομο downloading #9
Λέγε τέτοια τώρα...
-
20-12-06, 22:50 Απάντηση: [Δίοδος Σύνδεση]Προειδοποιητικό email για παράνομο downloading #10
οχι....απλά δε νομίζω κάποιος να μου κάνει τέτοια πλάκα!!! βρήκα σε άλλο forum και άλλη μια παρόμοια περίπτωση...
-
20-12-06, 22:56 Απάντηση: [Δίοδος Σύνδεση]Προειδοποιητικό email για παράνομο downloading #11
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Downloads
- 15
- Uploads
- 5
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL
- Ταχύτητα
- 384/128
- ISP
- Vivodi
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Zyxel 652-R
- SNR / Attn
- 14(dB) / 34(dB)
- Path Level
- Interleaved
Να σε ρωτήσω κάτι
Με τι κατεβάζεις; Κάποιο μέτρο προστασίας παίρνεις;
-
20-12-06, 22:59 Απάντηση: [Δίοδος Σύνδεση]Προειδοποιητικό email για παράνομο downloading #12
Με azureus...κατεβάζω μήνες και εγώ και πολλοί φίλοι.....μέτρο προστασίας?!?!? όχι....δεν νομίζω να αναφέρεσαι σε antivirus κτλ...... όχι.....απλά χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
-
20-12-06, 23:52 Απάντηση: [Δίοδος Σύνδεση]Προειδοποιητικό email για παράνομο downloading #13
Μου φαίνεται πολύ παράξενο αυτό το mail. Καλύτερα να κοιτάξεις το ενδεχόμενο για fake/anonymous. Αν ισχύει όμως αυτό, θα γίνει χαμός..
Σιγά μην μας πουν και το τι θα κατεβάζουμε...
-
20-12-06, 23:58 Απάντηση: [Δίοδος Σύνδεση]Προειδοποιητικό email για παράνομο downloading #14
Ε, άντε γεια δηλαδή! Άκου εκεί εκθέτεις το Ίδρυμα?!
"Μάνα πάρε με από το Ίδρυμα" που λέει και το σύνθημα!
Είπες ότι πρόκειται για torrent. Από public tracker φαντάζομαι...
Παιδιά, αν άρχισαν να έρχονται τέτοια mail εγώ που είμαι με static ip στο Πανεπιστήμιο και στη δουλειά (GRnet και τα δύο) δεν βλέπω να παίρνω ποτέ το Master
-
20-12-06, 23:59 Απάντηση: [Δίοδος Σύνδεση]Προειδοποιητικό email για παράνομο downloading #15
Όντως θα γίνει χαμός.Ελπίζω να μην ακολουθήσουν και οι διάφοροι ISPs αυτήν την τακτική γιατί τότε θα είναι η μεγάλη φάση.Πάντως έχουν δικαίωμα να σου πουν τι θα κατεβάζεις.Το γράφει δυστυχώς και στο συμβόλαιο που υπέγραψαμε.
Παρόμοια Θέματα
-
H Tellas δεν διακόπτει την σύνδεσή μου στο ΔΙΟΔΟΣ
Από kentavros στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 21-08-08, 16:06 -
HOL 2P και ενεργή συνδεση από το διοδος
Από thomas9999 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-08, 23:07 -
Κινητο και σύνδεση για αποστολή και λήψη email
Από zeibekis στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-07, 03:14 -
Δίοδος και Vivodi Email server
Από Sam_GR στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 31-10-06, 11:43 -
διοδος & υπάρχουσα σύνδεση
Από geobest99 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 23-08-06, 10:30
Bookmarks