Τωρα που κοινοποιήθηκαν το welcome και το jesus θα πρέπει να τα αλλάξω.
το βρήκα!
Θα τα κάνω welcome1 και jesus1. Αυτό είναι !![]()
Εμφάνιση 16-30 από 63
-
24-10-12, 13:27 Απάντηση: Στη λίστα με τα χειρότερα password προστίθενται τα "Jesus" και "welcome" #16"Είμαι άνθρωπος και έχω αξιοπρέπεια.
Δεν δέχομαι να με διαφεντεύει ένας ξένος γιατί τότε είμαι σκλάβος"
Sami Sharaf (former Egypt Minister)για τη διαχείρηση της διώρυγας του Σουέζ από τους Αγγλους
-
24-10-12, 13:38 Απάντηση: Στη λίστα με τα χειρότερα password προστίθενται τα "Jesus" και "welcome" #17
-
24-10-12, 13:42 Απάντηση: Στη λίστα με τα χειρότερα password προστίθενται τα "Jesus" και "welcome" #18See first, think later, then test. But always see first. Otherwise you will only see what you were expecting. Most scientists forget that. - Douglas Adams
There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. - Jeffrey Goines (12 Monkeys)
-
24-10-12, 14:40 Απάντηση: Στη λίστα με τα χειρότερα password προστίθενται τα "Jesus" και "welcome" #19
-
24-10-12, 15:05 Απάντηση: Στη λίστα με τα χειρότερα password προστίθενται τα "Jesus" και "welcome" #20
Όχι ακριβώς μέχρι να βγούνε brute force cracker με semantic approach η παραπάνω μέθοδος είναι τρομερά αποτελεσματική.το κενό μεταξύ δύο λέξεων και το μπορεί να σημαίνουν συνδεόμενες δεν το βρίσκει κανένα πρόγραμμα.δοκίμασε στο hammerofgod να το διαπιστώσεις πόσο θα πάρει με απλό bruteforce
-
24-10-12, 15:10 Απάντηση: Στη λίστα με τα χειρότερα password προστίθενται τα "Jesus" και "welcome" #21
-
24-10-12, 16:03 Απάντηση: Στη λίστα με τα χειρότερα password προστίθενται τα "Jesus" και "welcome" #22
-
24-10-12, 17:56 Απάντηση: Στη λίστα με τα χειρότερα password προστίθενται τα "Jesus" και "welcome" #23
Στους 25 χειρότερους, υπάρχει και το ........"souvlaki".
Τι έγινε SEIT, το έφαγες.
-
24-10-12, 19:07 Απάντηση: Στη λίστα με τα χειρότερα password προστίθενται τα "Jesus" και "welcome" #24
-
24-10-12, 19:14 Απάντηση: Στη λίστα με τα χειρότερα password προστίθενται τα "Jesus" και "welcome" #25
-
24-10-12, 19:52 Απάντηση: Στη λίστα με τα χειρότερα password προστίθενται τα "Jesus" και "welcome" #26
Όχι ρε γαμότο, είχα "password" παντού, μου είπαν ότι δεν είναι καλό και το άλλαξα σε "password1", το βρήκαν και αυτό τα τσακάλια;
-
24-10-12, 19:54 Απάντηση: Στη λίστα με τα χειρότερα password προστίθενται τα "Jesus" και "welcome" #27
-
24-10-12, 20:33 Απάντηση: Στη λίστα με τα χειρότερα password προστίθενται τα "Jesus" και "welcome" #28
Προσωπικά χρησιμοποιώ το Keypass με την βάση δεδομένων να μοιράζεται μέσα από το Drive της Google για να μπορώ να έχω την βάση δεδομένων και στο κινητό αλλά και γενικά όπου και να την χρειαστώ.
Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο δεν σου εμφανίζουν τι κωδικό μπορείς να βάλεις σε μήκος και σε χαρακτήρες και αναγκάζεσαι να δοκιμάζεις και να περιορίζεσαι πάλι σε μικρούς κωδικούς και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχει περιορισμός στον κωδικό κάποιου χρήστη...
-
24-10-12, 20:46 Απάντηση: Στη λίστα με τα χειρότερα password προστίθενται τα "Jesus" και "welcome" #29
-
24-10-12, 20:51 Απάντηση: Στη λίστα με τα χειρότερα password προστίθενται τα "Jesus" και "welcome" #30
Ευτυχώς η μαμά Google είναι εντάξει σε αυτό το κομμάτι έχει και τον κλειδάριθμο της και νιώθουμε μια ασφάλεια βέβαια κλειδάριθμο έχει και το Facebook αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο
Όχι απλός έχει πολλές σελίδες που δεν σε αφήνουν να βάλεις ότι κωδικό θέλεις και όσο μεγάλος και να είναι και να σου πω και το αποκορύφωμα μια από αυτές τις σελίδες είναι τις εθνικής τράπεζα 5 ή 6 χαρακτήρες δέχεται
Bookmarks