Σελ. 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 2567
Εμφάνιση 91-96 από 96
    Περιοχή
    Νέα Κηφισιά
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ NOVA... ΑΦΟΥ Η WIND ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι πως ο λογος που βγήκε η προσφορά ειναι ένας και μοναδικός. Οσοι εγγραφείτε σε αυτή την ¨προσφορά¨ αυτομάτως είστε συνδρομητής ΝΟΒΑ και οχι forthnet αφου το κομμάτι της προσφοράς που αφορά την τηλεφωνία ειναι ΔΩΡΟ. Θα σας έρχεται λογαριασμός ΝΟΒΑ και οχι forthnet. Εικονικά υπάρχει σκόπος να ανεβούν πολύ οι συνδρομητές της ΝΟΒΑ, ωστε να αποτελεί απο μόνη της ξέχωρο προιον προς διαπραγματευση. Απορία βέβαια αποτελεί το τι θα γίνει αυτό το ¨για πάντα¨ στην προσφορά της σε περιπτωση που αποδεσμευτει απο την forthnet. Δεν γνωρίζω νομικά πως ειναι καλυμένοι οι χιλιάδες συνδρομητές. Η λογικη μου βέβαια λεει το εξής. Αφου ουσιαστικά ειναι ΔΩΡΟ το κομμάτι της τηλεφωνίας και ο συνδρομητής ειναι καταγεγραμένος στα μητρώα της ΝΟΒΑ, το προιον για το οποίο πληρώνει το πάγιο ειναι η ΝΟΒΑ. Εαν λοιπον για καποιο τρόπο αποσυρθεί η Forthnet απο το παιχνίδι, τότε παραμένει η ΝΟΒΑ με 29,90 και στο θέμα της τηλεφωνιας λογικά θα κληθει να πληρώσει εξτρα αφου το τηλέφωνο ειναι ΔΩΡΟ. Σου λέει με λίγα λόγια πως ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ θα σου δίνω τηλεφωνια αλλά άτυπα (χωρις φυσικά να αναφέρεται πουθενα) μέχρι να συγχωνευθώ, εξαγοραστώ, πτωχεύσω κλπ κλπ κλπ. Αυτο βέβαια δεν αποτελει ορο συμβολαίου αφου σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ συμβολαιο υπογράψουμε, θεωρουμε δεδομένο πως ισχυει ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝ συνεχίζει να υφισταται η νομική μορφή της εταιρείας με την οποία έχουμε υπογραψει την εκάστοτε συμβαση. Δεν μπορεί καποιος να γυρίσει και να πει "Ξέρετε εγω ειχα υπογράψει για παντα....τώρα γιατι μου ζητάτε επιπλέον χρήματα για τηλέφωνο". Ειναι βέβαια στην διακριτική ευχέρεια του σχήματος της εταιρέιας που θα προκύψει να προσφέρει πρόγραμμα τηλεφωνιας εαν αυτό φυσικά περιλαμβάνει και την ΝΟΒΑ. (HOL). Εαν δεν περιλαμβάνεται η τηλεόραση στο νέο σχήμα (WIND) τότε λογικά οποια εταιρεία θα αναλάβει και τις τύχες της ΝΟΒΑ, θα αποφασίσει σχετικά και για το κομμάτι της τηλεφωνίας. Εκτος εαν γινουν ολα ενα με τον ΟΤΕ εαν μπει στο παιχνίδι εξαγοράς της ΝΟΒΑ. Υποθέτω πως έχουμε ακομα αρκετο καιρό μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο αν και οι συνθήκες δεν ευνοούν περισσότερες καθυστερήσεις.

ΥΓ. Για πρώτη φορά στα χρονικά, η προσφορά μου μοιάζει περισσότερο σαν συνεργασία 2 εταιρειών παρά σαν ολικη προσφορά μίας εταιρείας όπως μας έιχε συνηθίσει μέχρι τωρα ο όμιλος Forthnet. Ξεκάθαρα διαχωρίζεται η θέση τους.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Αφου ουσιαστικά ειναι ΔΩΡΟ το κομμάτι της τηλεφωνίας και ο συνδρομητής ειναι καταγεγραμένος στα μητρώα της ΝΟΒΑ, το προιον για το οποίο πληρώνει το πάγιο ειναι η ΝΟΒΑ. Εαν λοιπον για καποιο τρόπο αποσυρθεί η Forthnet απο το παιχνίδι, τότε παραμένει η ΝΟΒΑ με 29,90 και στο θέμα της τηλεφωνιας λογικά θα κληθει να πληρώσει εξτρα αφου το τηλέφωνο ειναι ΔΩΡΟ
    έχει μία λογική αυτά που λες αλλά με μία τέτοια στρατηγική θα έχανε τους περισσότερους συνδρομητές της.
    "γιατί να πληρώσω κάτι εξτρά αφού μπορώ να πάω αλλου και να έχω στην ίδια τιμή τηλέφωνο"
    προσφορές πάντα υπάρχουν και δεν θα σταματήσουν, φυσικά πάντα εξυπηρετούν κάποιους σκοπούς αλλά και ως καταναλωτής εμένα δεν με χαλάνε, αντιθέτως προσπαθώ να επιλέγω τις καλυτερες (υπερκαταναλωτής )

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    βασικα από όσο ξέρω όταν έχεις και forthnet και nova σου έρχονται 2 λογαριασμοί απλά αν είναι απο πρόσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένοι ή έχουν το 20% έκπτωση. Δεν ήταν ποτέ ένας ο λογαριασμός. όποτε δεν ισχύει αυτό που λέει ο Χάρης. Επίσης έχω την εντύπωση ότι θα εκδίδεται και λογαριασμός forthnet με μηδενικό πληρωτέο ποσό. Αυτό το άτυπο δεν στέκει σε καμία των περιπτώσεων γιατί για να ενεργοποιηθεί μια τηλεφωνική γραμμή πρέπει να εγγραφή σε κάποιο κάτοχο-κάτοικο συγκεκριμένου οικίματος. Οπότε το "δε θα φαίνεται πουθενά" απλά δεν υπάρχει!
    Εν πάση περιπτώση, η προσφορά κατ'εμέ είναι πολύ συμφερτική και βάση των νέων δεδομένω στην οικονομία και προφανώς η εισροή εσόδων και νέων συνδρομητών συνδυαστικής είναι ο απώτερος στόχος της εταιρίας!
    Ελπίζω στο μέλλον...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnsruro Εμφάνιση μηνυμάτων
    βασικα από όσο ξέρω όταν έχεις και forthnet και nova σου έρχονται 2 λογαριασμοί απλά αν είναι απο πρόσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένοι ή έχουν το 20% έκπτωση. Δεν ήταν ποτέ ένας ο λογαριασμός. όποτε δεν ισχύει αυτό που λέει ο Χάρης. Επίσης έχω την εντύπωση ότι θα εκδίδεται και λογαριασμός forthnet με μηδενικό πληρωτέο ποσό. Αυτό το άτυπο δεν στέκει σε καμία των περιπτώσεων γιατί για να ενεργοποιηθεί μια τηλεφωνική γραμμή πρέπει να εγγραφή σε κάποιο κάτοχο-κάτοικο συγκεκριμένου οικίματος. Οπότε το "δε θα φαίνεται πουθενά" απλά δεν υπάρχει!
    Εν πάση περιπτώση, η προσφορά κατ'εμέ είναι πολύ συμφερτική και βάση των νέων δεδομένω στην οικονομία και προφανώς η εισροή εσόδων και νέων συνδρομητών συνδυαστικής είναι ο απώτερος στόχος της εταιρίας!
    Εχει δίκιο ο johnsruro. Μηδενικός έρχεται...αλλα πάντως έρχεται. Με κάποιο τρόπο πάλι φαίνεται στην φορθνετ πως υπάρχει χρήση συνδιαστικής υπηρεσίας. Προφανώς τιμολογιακοί ειναι οι λόγοι που γίνεται με σκοπο να ανεβούν τα έσοδα της ΝΟΒΑ. Ευγε johnsruro.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    kanena
    Θεωρίες συνωμοσίας. Οι συγχωνεύσεις εταιριών παίρνουν πολύ καιρό και η εμπειρία έχει δείξει ότι είναι δύσκολο να αποδώσουν αποτελέσματα. Από την άλλη και να γίνουν σίγουρα θα καλυφθούν οι πελάτες γιατί δεν είναι μόνο αυτή η προσφορά αλλά και οι άλλες υπηρεσίες που συνδυάζουν τηλεφωνία με Νόβα.

Σελ. 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 2567

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 40
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-12, 23:41
  2. Μηνύματα: 36
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-02-12, 01:14
  3. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-10, 17:03

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές