Χαίρετε.
Είμαι μέλος σε 2 private trackers (τον ξένο TL και τον εληνικό ΒWGT) οι οποίοι μέχρι τώρα κάλυπταν τις ανάγκες μου και με το παραπάνω...
Τώρα τελευταία, όμως, άρχισα να ψάχνω αρκετά παλιότερες σειρές (κυρίως DVDRips) και ταινίες που δυστυχώς δεν υπάρχουν πουθενά (π.χ. τα DVDRips του MacGyver, τψν Tranmsformers κ.τ.λ.) Μόνο στο eMule μπορώ να τα βρω, αλλά δυστυχώς απεχθάνομαι το συγκεκριμένο P2P. Μήπως λοιπόν έχει κανείς υπόψη του κάποιον Tracker (κατά προτίμηση private για καλές ταχύτητες) , o οποίος να εξυπηρετεί σε αυτό που ψάχνω ? Κανένας από τους 0-day trackers δεν κάνει...
Please PM with any help.
Thanks in advance.
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
25-12-06, 21:43 Προτείνετε μου έναν tracker ο οποίος... #1
-
25-12-06, 21:48 Απάντηση: Προτείνετε μου έναν tracker ο οποίος... #2
Eχμμμ αν δεν κανω λαθος ζητας να σου δωσουμε Link για να κατεβασεις πειρατικο λογισμικο...
Αυτα με Pms και αν.Οχι ετσι φορα παρτιδα.ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
26-12-06, 01:28 Απάντηση: Προτείνετε μου έναν tracker ο οποίος... #3
Google is your best friend.......
Bhaaaaaaaaaaaaw!
-
26-12-06, 03:46 Απάντηση: Προτείνετε μου έναν tracker ο οποίος... #4
Δεν νομίζω ότι τίθεται πρόβλημα απλά με το να αναφέρω ότι υπάρχουν τέτοια site, χωρίς να πέσει λίνκ. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από αυτό το thread.
Και έψαξα στο google, εννοείται αλλά δεν βρήκα κάτι. Οπότε, όποιος μπορεί να με διαφωτίσει ας στείλει ένα πμ.
-
26-12-06, 11:40 Απάντηση: Προτείνετε μου έναν tracker ο οποίος... #5
Αντί να δείχνουμε πόσο ψαγμένοι είμαστε και να του λέμε βρέστο στο google με τον ίδιο χρόνο που ξοδεύουμε για να γράψουμε την εξυπνάδα μπορούμε κάλυστα να στείλουμε ένα PM και να του λυθεί η απορία.Για να ποστάρει εδώ απάντηση ζητάει και όχι ψάξτο στο google.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
http://slightlymagic.net
-
26-12-06, 12:59 Απάντηση: Προτείνετε μου έναν tracker ο οποίος... #6
Για να του λεω να το ψαξει στο Google σημαινει οτι,για αυτα περιπου που ψαχνει εγω ειχα απολυτη επιτυχια να τα βρω μεσα απο 'κει.Τωρα αν εσεις το εκλαμβανετε σαν εξυπναδα προβλημα σας
.
-
27-12-06, 00:36 Απάντηση: Προτείνετε μου έναν tracker ο οποίος... #7
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Το ερώτημα τέθηκε,τα υπόλοιπα μέσω Pm.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
Παρόμοια Θέματα
-
τι μου προτεινετε?
Από vlikkas στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-07, 15:12 -
προτεινετε εναν επεξεργαστη κειμενου
Από chek2fire στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 26-09-06, 07:07 -
Προτεινετε μου εναν Μακ
Από gallahant στο φόρουμ Apple Hardware και SoftwareΜηνύματα: 33Τελευταίο Μήνυμα: 18-07-06, 02:49 -
τι μου προτεινετε?
Από plain στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-06, 23:23 -
οποιος γνωρίζει τις ρυθμήσεις του dcc chat ας επικοινωνήσει μαζί μου
Από dmpapajohn στο φόρουμ DC++Μηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-06, 01:12
Bookmarks