Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 16
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Σε τι είδους δοχείο είναι καλύτερο να έχουμε νερό στο ψυγείο; Όχι από άποψη μακρού χρόνου φύλαξης αλλά από άποψη δοχείου. Τα πλαστικά μπουκάλια είπαμε βγάζουν κάτι ουσίες και τα γνωστά, οπότε πάμε στα γυάλινα. Γυάλινα που χρησιμοποιώ από μεταλλικό νερό αγορασμένο, τα καπάκια τους είναι αλουμινένια και βγάζουν μαυρίλα εκεί στο στόμιο που βιδώνουν! Κανάτες είναι μια λύση, αλλά έχουν έστω μικρό ένα άνοιγμα και το νερό παίρνει μυρωδιά από το υπόλοιπο ψυγείο. Εσείς τι είδους δοχείο χρησιμοποιείτε;

Downloads
    29
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    Linksys WAG200
    Path Level
    Interleaved
    Γυάλινα από μεταλλικό νερό με καπάκι από αναψυκτικό 1,5 λίτρου

Downloads
    11
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Ενα προβλημα ομως που εχουν τα γυαλινα μπουκαλια, ειναι πως δεν μπαινουν στην καταψυξη. Επειδη συνηθιζω λοιπον να πινω πολυ νερο ολο τον χρονο, το καλοκαιρι βαζω μισογεματα πλαστικα μπουκαλια αναψυκτικων στην καταψυξη ετσι ωστε το νερο που θα συμπληρωνει τον παγο, να κρατιεται κρυο. Αυτο το προβλημα λοιπον, με την καταψυξη δηλαδη, πως αντιμετωπιζεται ;

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από TheUser Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε τι είδους δοχείο είναι καλύτερο να έχουμε νερό στο ψυγείο; Όχι από άποψη μακρού χρόνου φύλαξης αλλά από άποψη δοχείου. Τα πλαστικά μπουκάλια είπαμε βγάζουν κάτι ουσίες και τα γνωστά, οπότε πάμε στα γυάλινα. Γυάλινα που χρησιμοποιώ από μεταλλικό νερό αγορασμένο, τα καπάκια τους είναι αλουμινένια και βγάζουν μαυρίλα εκεί στο στόμιο που βιδώνουν! Κανάτες είναι μια λύση, αλλά έχουν έστω μικρό ένα άνοιγμα και το νερό παίρνει μυρωδιά από το υπόλοιπο ψυγείο. Εσείς τι είδους δοχείο χρησιμοποιείτε;
    Τα πλαστικά μπουκάλια είναι μια χαρά, αν τα αλλάζεις ανά κάποιο χρονικό διάστημα, π.χ. 3-4 μήνες.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 29gk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενα προβλημα ομως που εχουν τα γυαλινα μπουκαλια, ειναι πως δεν μπαινουν στην καταψυξη. Επειδη συνηθιζω λοιπον να πινω πολυ νερο ολο τον χρονο, το καλοκαιρι βαζω μισογεματα πλαστικα μπουκαλια αναψυκτικων στην καταψυξη ετσι ωστε το νερο που θα συμπληρωνει τον παγο, να κρατιεται κρυο. Αυτο το προβλημα λοιπον, με την καταψυξη δηλαδη, πως αντιμετωπιζεται ;
    Δεν κατάλαβα την κατάψυξη τί την χρειάζεσαι για το νερό. Εκτός αν το ψυγείο σου είναι παλιό ή παραφορτωμένο, και έχει πέσει πολύ η απόδοσή του.

Downloads
    42
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    250/40
    ISP
    Vodafone
    Μάλλον επειδή πίνει αρκετό κρύο νερό και δεν προλαβαίνουν τα μπουκάλια να παγώσουν..
    Πού θα πάει, πού θα πάει τούτη η ρόδα που κολλάει
    κι όλο στην αρχή γυρνάει
    πού θα πάει θα ξεκολλήσει
    κι ο κόσμος σα σαράβαλο γι'αλλού θα ροβολήσει

Downloads
    11
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsioy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον επειδή πίνει αρκετό κρύο νερό και δεν προλαβαίνουν τα μπουκάλια να παγώσουν..
    Aυτο ακριβως.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    HA35
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα πλαστικά μπουκάλια είναι μια χαρά, αν τα αλλάζεις ανά κάποιο χρονικό διάστημα, π.χ. 3-4 μήνες.
    και εγω πλαστικα ψηφιζω αν και τα αλλαζω ανα 2 μηνες περιπου.
    προυποθεση βεβαια να μην πινεις με το στομα.

Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest
    Kαι εγω πλαστικα εχω, αναγκαστικα, μιας και πινω παρα, μα παρα πολυ νερο, και τα γυαλινα δεν μπαινουν καταψυξη.

Πινω ομως με το στομα, δεν βλεπω τη διαφορα απο το να το βαζεις στο ποτηρι...

Downloads
    42
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    250/40
    ISP
    Vodafone
    Aυτο ακριβως.
    Τότε να έχεις αρκετά μπουκάλια
    Επίσης, τα γυάλινα κρυώνουν το νερό πιο γρήγορα...
    Πού θα πάει, πού θα πάει τούτη η ρόδα που κολλάει
    κι όλο στην αρχή γυρνάει
    πού θα πάει θα ξεκολλήσει
    κι ο κόσμος σα σαράβαλο γι'αλλού θα ροβολήσει

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gordito Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαι εγω πλαστικα εχω, αναγκαστικα, μιας και πινω παρα, μα παρα πολυ νερο, και τα γυαλινα δεν μπαινουν καταψυξη.

Πινω ομως με το στομα, δεν βλεπω τη διαφορα απο το να το βαζεις στο ποτηρι...
    Υπάρχει διαφορά για τους καλεσμένους σου. Μπορεί να μην σου έχουν πει ποτέ κάτι αλλά σίγουρα το νερό που τους έχεις σερβίρει μυρίζει
    Επίσης είναι ανθυγιεινό, το πλαστικό μπουκάλι με αυτό το τρόπο γίνεται αποικία μικροβίων, μικροοργανισμών

Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από no_logo

Υπάρχει διαφορά για τους καλεσμένους σου. Μπορεί να μην σου έχουν πει ποτέ κάτι αλλά σίγουρα το νερό που τους έχεις σερβίρει μυρίζει
    Επίσης είναι ανθυγιεινό, το πλαστικό μπουκάλι με αυτό το τρόπο γίνεται αποικία μικροβίων, μικροοργανισμών
    Εννοειται οτι εχω τα δικα μου μπουκαλια ντε..

Downloads
    11
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsioy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τότε να έχεις αρκετά μπουκάλια
    Επίσης, τα γυάλινα κρυώνουν το νερό πιο γρήγορα...
    Δεν το καταλαβατε, φοβαμαι. Το καλοκαιρι, γεμιζεις ενα πλαστικο μπουκαλι μεχρι την μεση ή τα 2/3 με νερο, το βαζεις στην καταψυξη, το περιεχομενο γινεται ολο ενα κομματι παγου και μετα διαρκει εκτος ψυγειου για ενα πολυ μεγαλο διαστημα χωρις την αναγκη του να πηγαινοερχεσαι στο ψυγειο ή να γεμιζεις συνεχεια παγακια. Αυτη η πρακτικη γινεται ομως μονον με πλαστικα μπουκαλια και ειναι η μονη που εχω βρει για καποιον που πινει και 2 λιτρα νερου μονον το πρωι, οπως εγω.

Επισης συμφωνω πως η καταναλωση απο το μπουκαλι ειναι μονον για μια χρηση που λενε.

Downloads
    39
    Uploads
    0
    Δεν το καταλαβατε, φοβαμαι. Το καλοκαιρι, γεμιζεις ενα πλαστικο μπουκαλι μεχρι την μεση ή τα 2/3 με νερο, το βαζεις στην καταψυξη, το περιεχομενο γινεται ολο ενα κομματι παγου και μετα διαρκει εκτος ψυγειου για ενα πολυ μεγαλο διαστημα χωρις την αναγκη του να πηγαινοερχεσαι στο ψυγειο ή να γεμιζεις συνεχεια παγακια. Αυτη η πρακτικη γινεται ομως μονον με πλαστικα μπουκαλια και ειναι η μονη που εχω βρει για καποιον που πινει και 2 λιτρα νερου μονον το πρωι, οπως εγω.
    Αυτό το κάνω και εγώ εδώ και χρόνια. Μπουκάλι γεμάτο κατά το 1/2-2/3 στην κατάψυξη ξαπλωμένο, ώστε όταν παγώσει να μπορείς να βάλεις μέσα νερό, το οποίο θα αρχίσει σιγά σιγά να λιώνει τον πάγο. Ειδικά για ταξίδια είναι must
    Πλεόν χρησιμοποιώ [πλαστικά μπουκάλια τα οποία μετά από λίγο καιρό τα πετάω. Για τους καλεσμένους, γυάλινη κανάτα και ποτήρια.

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Aυτο ακριβως.
    Τότε πολύ απλά βάζεις περισσότερο νερό στο ψυγείο σου. Δεν θέλει και ιδιαίτερη σοφία.

Εγώ έχω μόνιμα, όλο το χρόνο, 4x1.5=6L, συν 2x0.75=1.5L, από τα οποία 2 τελευταία πίνω με το στόμα.

Κάθε φορά που θα αδειάσω τα 2 0,75άρια, θα πάρω το 1ο στη σειρά 1,5άρι (το παλαιότερο, που το έχω μπροστά-μπροστά στην πόρτα του ψυγείου), θα γεμίσω με αυτό τα 2 (άδεια πλέον) 0.75άρια.

Κατόπιν, τα 3 γεμάτα 1,5άρια θα πάνε μία θέση μπροστά, και στην τελευταία θα μπει το 4ο 1,5άρι, αφού ξαναγεμιστεί.

Έτσι, με συνολικά 7.5L νερού, εκ των οποίων στην χειρότερη περίπτωση, τα 4,5 θα είναι πάντα παγωμένα, και με το δεδομένο ότι το καλοκαίρι πίνω 6L την ημέρα, ποτέ δεν στερήθηκα παγωμένο νερό, και ποτέ δεν χρειάστηκα την κατάψυξη.

ΥΓ: Υπόψη ότι αν νερό αφεθεί να ζεσταθεί σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, και μετά το ξαναπαγώσετε (ψυγείο), χαλάει η γεύση του (ξινίζει ελαφρά).

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από panoc Εμφάνιση μηνυμάτων
    και εγω πλαστικα ψηφιζω αν και τα αλλαζω ανα 2 μηνες περιπου.
    προυποθεση βεβαια να μην πινεις με το στομα.
    Αν τ' αλλάζεις τόσο συχνά, δεν βλέπω το πρόβλημα.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    η λύση είναι απλή, ενα ψυγείο μόνο για το νερό, δεν τελειώνει ποτέ

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-01-11, 01:38
  2. ζεστο ή κρυο νερο για ξεθαμπωμα?
    Από sabourxo στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-09, 20:47
  3. Πιο γρήγορος τρόπος για Internet.
    Από yiankap στο φόρουμ ADSL