Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 36
  1. #16
    Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest
    Τελος παντων, την αλλη φοραμε πιο καθαρο μυαλο και να σου ζησει το παιδι!

  2. #17
    Εγγραφή
    12-11-2012
    Μηνύματα
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gordito Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελος παντων, την αλλη φοραμε πιο καθαρο μυαλο και να σου ζησει το παιδι!
    τεσπα!! απλά ήταν να γίνει το κακό!! σε ευχαριστώ για της ευχές σου!! δόξα το θεό που δεν έπαθε το μωρό κάτι!

  3. #18
    Εγγραφή
    19-06-2008
    Περιοχή
    127.0.0.1
    Μηνύματα
    1.149
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/700
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    cisco887va+sec-k9
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mariach73 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τεσπα!! απλά ήταν να γίνει το κακό!! σε ευχαριστώ για της ευχές σου!! δόξα το θεό που δεν έπαθε το μωρό κάτι!
    Πάλι καλά που δεν έπαθες εσύ κάτι που θα μπορούσες να τραυματιστείς όπως ήσουν σάντουιτς ανάμεσα σε πόρτα-αυτοκίνητο και μετά ποιος θα πρόσεχε το μωρό...
    Θα συμφωνήσω και εγώ στην πρόταση να μπει το κάθισμα στην δεξιά πίσω πλευρά. Δεν είναι τυχαίο που οι επιβάτες ανεβαίνουν-κατεβαίνουν από δεξιά (μεριά του πεζοδρομίου).

  4. #19
    Εγγραφή
    20-01-2011
    Μηνύματα
    431
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    19500/1024
    ISP
    Forthnet
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mariach73 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πριν λίγες μέρες με τράκαραν, πήγα στο αυτοκίνητο έχοντας μαζί μου το μωρό μου στο καροτσάκι του. το καθησματακι του ειναι απο την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου πίσω από την θέση οδηγού, σταματάω το καροτσάκι δίπλα από την πίσω πόρτα, βγάζω το μωρό το βάζω μέσα στο καθησματακι του, δεν προλαβαίνω να το δέσω,η πόρτα είναι μισάνοιχτη προς τον δρόμο, εγώ βρίσκουμε ανάμεσα αυτοκίνητο κ ανοιχτής πόρτας κ έρχεται ένα αυτοκίνητο, σταματάει αλλά βιάζετε να περάσει, εγώ τραβάω όσο ποιο κοντά γίνετε το καρότσι κ κλίνω την πόρτα όσο μπορώ (εγώ ακόμα είμαι ανάμεσα στην πόρτα κ το αυτοκίνητο γιατί δεν πρόλαβα να δέσω το μωρό ), ξεκινάει το άλλο αυτοκίνητο περνάει ξυστά από διπλά μου,αν κ χωρούσε να περάσει, βρίσκει ο καθρέπτης της την πόρτα μου, σπάνε τα δεξιά τσάμια της κ μετά από κάνα 2 μέτρα σταματάει!! κ τώρα το ερώτημα!! φταίω εγώ για την ζημιά η η άλλη????
    Η δικιά μας ασφαλιστική λέει ότι φταίμε εμείς γιατί είχα ανοιχτή την πόρτα!!
    Για να καταλάβω τώρα, όλη αυτή η φασαρία γίνεται για ένα σπασμένο τζάμι? Στο γνωστό κατάστημα αλλαγής τζαμιών αμφιβάλλω αν θα κοστίζει πάνω από 50 ευρώ.

    Εκτός του ότι η ευθύνη είναι δική σου (τυπικά και ουσιαστικά), δεν μπορώ να καταλάβω τις μαμάδες που βγαίνουν άνετες μέσα στην μέση του δρόμου με μωρά στην αγκαλιά, καρότσια, παιχνίδια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Ένας ασυνείδητος να περάσει εκείνη τη στιγμή, μπορεί πολύ εύκολα να γίνει το κακό. Πάντα από την πλευρά του πεζοδρομίου κάνουνε αυτές τις δουλειές σαν άνθρωποι. Αν το καθισματάκι είναι από την αντίθετη μεριά, τότε κάθεσαι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου από την μεριά του πεζοδρομίου και δένεις το μωρό όπως πρέπει και με την ησυχία σου.

  5. #20
    Εγγραφή
    06-05-2006
    Ηλικία
    44
    Μηνύματα
    1.426
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    OTE
    Router
    SpeedportEntry 2i
    Το ερώτημα βασικά είναι ένα: το άλλο αυτοκίνητο, έχει ζημιά? Θέλει καθρέπτη δηλαδή?
    Αν όχι, κάνε έναν κόπο να μιλήσεις μαζί του φιλικά και όμορφα. Πες του να ρωτήσει στην ασφαλιστική του γιατί είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι δεν του κοστίζει τίποτα στα ασφάλιστρα να κάνει δήλωση για μια ζημιά. Τουλάχιστον μέχρι πολύ πρόσφατα, αυτό ίσχυε παντού. Είναι χαζό αν η ασφαλιστική σου δικαιολογεί χωρίς αντίκρισμα στα ασφάλιστρα έναν αριθμό ατυχημάτων/χρόνο να κάνεις μια ζημιά και να το παίζεις δύσκολος ή κινέζος σε κάποιον που πρέπει να πληρώσει. Δυστυχώς το παραπάνω δεν το ξέρουν όλοι. Πολλοί σκέφτονται (αν και ξέρουν ότι άσχετα με τον ΚΟΚ και τα δικαστήρια, ουσιαστικά φταίνε) ότι "άμα το παραδεχτώ θα πληρώσω παραπάνω για ασφάλεια" κλπ, πράγμα που δεν ισχύει.

    Τέλος, κοίτα τη δικιά σου ασφαλιστική. Πολύ πιθανό να έχεις ήδη κάλυψη για θραύση κρυστάλλων και να ξεμπερδέψεις απλά με ένα ραντεβού στη συνεργαζόμενη εταιρία χωρίς να πληρώσεις τίποτα.

    Για τα του παιδιού δεν σχολιάζω γιατί δεν ξέρω.. εσύ ξέρεις καλύτερα αν έκανες κάτι λάθος μέχρι τώρα και αν από αύριο θα πράττεις διαφορετικά, ή αν απλά είμαστε υπερβολικοί μη γνωρίζοντας την πραγματικότητα και ίσως παρεξηγώντας το γραπτό λόγο ενός forum

  6. #21
    Εγγραφή
    17-01-2004
    Περιοχή
    L. A.
    Ηλικία
    57
    Μηνύματα
    4.516
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.996/4.981
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
    Router
    ZTE h168n
    SNR / Attn
    10(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τίποτα λάθος δεν έκανε η κοπέλα, μια χαρά άνοιξε την πόρτα να βάλει το μωράκι.
    Το σωστό και τυπικό θα ήταν να παρκάρει αριστερά, έτσι ώστε να είναι στο πεζοδρόμιο, αλλά φυσικά και δεν είναι πάντα εύκολο.
    Φυσικά και φταίει αυτός που τη χτύπησε, γιατί υπήρχε ανοιχτή πόρτα, άρα εμπόδιο στο δρόμο και θα έπρεπε να περιμένει.
    Ξέρετε, δεν είναι και τόσο απλό να αφήσεις ένα παιδί άδετο στο κάθισμα και να κλείσεις την πόρτα, για την ακρίβεια είναι ανεύθυνο! Πιο εύκολο είναι να περιμένει ο άλλος μερικά δευτερόλεπτα να δέσει το μωράκι.
    Φυσικά και δεν μπορείς να βρεις άκρη, αφού ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει ότι θέλει. Εσύ ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή ώρα και ο άλλος πως την άνοιξες τη στιγμή που περνούσε.
    Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει

  7. #22
    Εγγραφή
    22-01-2006
    Ηλικία
    49
    Μηνύματα
    376
    Downloads
    29
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    Linksys WAG200
    Path Level
    Interleaved
    Εγώ ξέρω πως ισχύει ο κανόνας της αποφυγής συγκρούσεων

    ΑΡΘΡΟ 19 : Ταχύτητα και απόσταση μεταξύ οχημάτων

    1. Ο οδηγός οδικού οχήματος επιβάλλεται να έχει τον πλήρη έλεγχο του οχήματός του ώστε να μπορεί σε κά8ε στιγμή να εκτελεί τους απαιτούμενους χειρισμούς.

    2. Ο οδηγός επιβάλλεται να ρυθμίζει την ταχύτητα του οχήματός του λαμβάνων συνεχώς υπόψη του τις επικρατούσες συνθήκες, ιδιαίτερα δε τη διαμόρφωση του εδάφους, την κατάσταση και τα χαρακτηριστικά της οδού, την κατάσταση και το φορτίο του οχήματός του, τις καιρικές συνθήκες και τις συνθήκες κυκλοφορίας, κατά τρόπον ώστε να είναι σε θέση να διακόψει την πορεία του οχήματός του μπροστά από οποιοδήποτε εμπόδιο που μπορεί να προβλεφθεί και το οποίο βρίσκεται στο ορατό από αυτόν μπροστινό τμήμα της οδού. Υποχρεούται επίσης να μειώνει την ταχύτητα του οχήματός του και, σε περίπτωση ανάγκης, να διακόπτει την πορεία του, όταν οι περιστάσεις το επιβάλλουν.

    3. Ιδιαίτερα, ο οδηγός επιβάλλεται να μειώνει την ταχύτητα του οχήματός του σε τμήματα της οδού με περιορισμένο πεδίο ορατότητας, στις στροφές, πλησίον των σχολείων, πλησίον των ισόπεδων οδικών κόμβων, στις απότομες κατωφέρειες, πλησίον των μέσων μαζικής μεταφοράς, που σταθμεύουν για να αποβιβάζουν ή επιβιβάζουν επιβάτες, κατά τις νυκτερινές ώρες, σε περίπτωση ομίχλης, βροχής, χιόνων, παγετού και γενικά όταν το αδόστρωμα είναι ολισθηρό. Την αυτή επίσης υποχρέωση έχει κατά τη διέλευσή του από στενές διόδους και αν η διασταύρωσή του με όλλα οχήματα καθίσταται δυσχερής, όταν υπάρχουν ζώα επί της οδού που παρουσιάζουν σημεία ταραχής, κατά τη διέλευσή του από κατοικημένες περιοχές, αν πεζοί, που βρίσκονται στην τροχιό του, καθυστερούν να απομακρυνθούν, ως και σε κάθε άλλη ειδική περίπτωση, που επιβάλλεται μετριασμός ταχύτητας.

    Οι οδηγοί αυτοκινήτων οχημάτων που κινούνται σε οδό με χιόνια υποχρεούνται, εφόσον το όχημα δε φέρει ειδικά ελαστικό, να τοποθετούν στους δύο τουλάχιστον κινητήριους τροχούς αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα. Την ίδια υποχρέωση έχουν οι οδηγοί των πιο πάνω οχημάτων και όταν κινούνται σε οδό με παγετό, εφόσον ειδοποιούνται προς τούτο με ρυθμιστικές πινακίδες ή από τις αρμόδιες αρχές.

    4. Ο οδηγός οχήματος υποχρεούται να μην παρεμποδίζει την ομαλή πορεία άλλων οχημάτων κινούμενος με ασυνήθη βραδύτητα, χωρίς αποχρώντα λόγο.

    5. Απαγορεύεται στους οδηγούς οχημάτων να συναγωνίζονται μεταξύ τους στην ταχύτητα.

    6. Στην τήρηση των πιο πάνω διατάξεων υποχρεούνται και οι οδηγοί ζώων έλξης, φορτίου ή ιππασίας.

    7. Ο οδηγός οχήματος, το οποίο κινείται πίσω από άλλο, υποχρεούται να τηρεί αρκετή απόσταση για την αποφυγή σύγκρουσης αν, το προ αυτού κινούμενο όχημα, μειώσει ξαφνικά την ταχύτητά του ή διακόψει την πορεία του.

    8. Εκτός των κατοικημένων περιοχών, για τη διευκόλυνση του προστπεράσματος, οι οδηγοί οχημάτων, για τα οποία επιβάλλεται περιορισμός ταχύτητας, ή συνδυασμού οχημάτων συνολικού μήκους πάνω από επτά (7) μέτρα, υποχρεούνται, εκτός των περιπτώσεων κατά τις οποίες ή προσπερνούν ή ετοιμάζονται να προσπεράσουν, να τηρούν αρκετή απόσταση από τα προ αυτών κινούμενα μηχανοκίνητα οχήματα, ώστε τα άλλα οχήματα που τους προσπερνούν να μπορούν ακίνδυνα να κινηθούν στο μπροστινό χώρο του οχήματός τους.

    9. Η διάταξη της προηγούμενης παραγράφου δεν έχει εφαρμογή:

    α) όταν η κυκλοφορία είναι πυκνή,

    β) σε περιπτώσεις που απαγορεύεται το προσπέρασμα,

    γ) στις οδούς οι οποίες έχουν δύο ή περισσότερες λωρίδες κυκλοφορίας, κατά την κατεύθυνση των οχημάτων,

    δ) όταν πρόκειται για φάλαγγα ενόπλων δυνάμεων.

    10. Αυτός που παραβαίνει τη διάταξη της παραγράφου 5 του άρθρου αυ- τού, τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο εκατό (100,00) ευρώ και αυτός που παραβαίνει τις υπόλοιπες διατάξεις τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο ογδό- ντα (80,00) ευρώ.

  8. #23
    Εγγραφή
    17-10-2012
    Ηλικία
    34
    Μηνύματα
    34
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    κλασικη περιπτωση , κλεινουμε την πορτα απο πισω μας και αγιος ο θεος !! , ξεκαθαρα φταιει η κυρια και μπορει ο αλλος να το εκανε επιτηδες και καλα εκανε! ξερετε ποσες φορες εχω πει ας ειχα το παλιο αμαξι και θα τους ελεγα εγω...

  9. #24
    Εγγραφή
    07-09-2009
    Ηλικία
    32
    Μηνύματα
    1.167
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    -
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Phobus Εμφάνιση μηνυμάτων
    κλασικη περιπτωση , κλεινουμε την πορτα απο πισω μας και αγιος ο θεος !! , ξεκαθαρα φταιει η κυρια και μπορει ο αλλος να το εκανε επιτηδες και καλα εκανε! ξερετε ποσες φορες εχω πει ας ειχα το παλιο αμαξι και θα τους ελεγα εγω...
    Τελικα ποσοι την εχουμε πει αυτην τη φραση για το παλιο αυτοκινητο;

  10. #25
    Εγγραφή
    20-03-2003
    Περιοχή
    Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
    Ηλικία
    53
    Μηνύματα
    21.422
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alexnir Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδη φανταζομαι πως δεν μπορουσες να κανεις ολη αυτη την διαδικασια απο την αλλη πλευρα που φανταζομαι (μιας και δεν το διευκρινιζεις) πως ειναι το πεζοδρομιο.
    Μην το παιρνεις προσωπικα αλλα με βαση τον ΚΟΚ, εσυ φταις.

    73
    Άρθρo 30
    Άνoιγμα των θυρών oχημάτων
    1. Aπαγoρεύεται σε όλoυς να ανoίγoυν ή να αφήνoυν τις πόρτες τoυ
    oχήματoς ανoικτές ή να εισέρχoνται/εξέρχoνται αυτoύ, αν πρoηγoυμένως δεν
    βεβαιωθoύν ότι, εκ των ενεργειών τoυς, δεν πρoκαλείται κίνδυνoς στoυς χρή-
    στες της oδoύ.
    2. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με
    διοικητικό πρόστιμο σαράντα (40,00) ευρώ.
    Mόνο που δεν έγινε αυτό στην προκειμένη περίπτωση.
    Όπως αναφέρθηκε και από άλλους αν χωρίς να ελέγξεις ανοίξεις την πόρτα φταίς. Αν η πόρτα είναι ήδη ανοιχτή (για οποιονδήποτε λόγο) και πέσει ο άλλος επάνω της φταίει ο άλλος. Στην καλύτερη (για τον άλλο) υπάρχει συνυπευθυνότητα αν μπορεί να αποδειχθεί ότι π.χ. δεν είχε ορατότητα και δεν μπορούσε να δει ότι η πόρτα ήταν ήδη ανοιχτή (π.χ. σε στροφή).
    Imho κάντε και οι δύο φιλικές δηλώσεις να πληρώσουν οι ασφαλιστικές (εσείς δηλαδή, μην το ξεχνάμε!!!) και ούτε για αστείο μην πάτε δικαστικά.
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

  11. #26
    Εγγραφή
    17-01-2004
    Περιοχή
    L. A.
    Ηλικία
    57
    Μηνύματα
    4.516
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.996/4.981
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
    Router
    ZTE h168n
    SNR / Attn
    10(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Phobus Εμφάνιση μηνυμάτων
    κλασικη περιπτωση , κλεινουμε την πορτα απο πισω μας και αγιος ο θεος !! , ξεκαθαρα φταιει η κυρια και μπορει ο αλλος να το εκανε επιτηδες και καλα εκανε! ξερετε ποσες φορες εχω πει ας ειχα το παλιο αμαξι και θα τους ελεγα εγω...
    Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου!
    Ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί να αγοράσω κανένα χρέπι και να κοπανάω τους πεζούς που περνούν απέναντι?
    Τώρα δεν το κάνω, φοβάμαι μη λερώσω τον προφυλακτήρα μου με αίμα.
    Διαφορετικά θα τους έλεγα εγώ τους αλήτες!
    Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει

  12. #27
    Εγγραφή
    20-03-2003
    Περιοχή
    Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
    Ηλικία
    53
    Μηνύματα
    21.422
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leopal Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικα ποσοι την εχουμε πει αυτην τη φραση για το παλιο αυτοκινητο;
    Όλοι. Απλά ακόμη και παλιό αυτοκίνητο να έχεις η σκέψη παραμένει ίδια "Αχ να είχα παλιότερο αυτοκίνητο"
    Πάντα η παλαιότητα φταίει!
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

  13. #28
    Εγγραφή
    02-05-2008
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Ηλικία
    51
    Μηνύματα
    10.635
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    ~11000/890
    ISP
    conn-x(home) - HOL(work)
    DSLAM
    HOL - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    H108NS & DGN2200
    SNR / Attn
    9,9(dB) / 28,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εγώ λέω "Ε ρε και να είχα το φορτηγό, να περάσω από πάνω σου και μετά να βάλω όπισθεν και να ξαναπεράσω"
    Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια!!!
    Ε ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω ;)

    Τώρα και σε ανέκδοτο

  14. #29
    Εγγραφή
    02-11-2003
    Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Ηλικία
    49
    Μηνύματα
    56.427
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mariach73 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το καθησματακι του ειναι απο την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου πίσω από την θέση οδηγού...
    Κακώς, πολύ κακώς.

    Σε χώρες που οδηγούν από δεξιά, όπως στην ελλάδα, οφείλεις να το έχεις στην δεξιά πλευρά. Είναι ασφαλέστερο από πολλές απόψεις.

  15. #30
    Εγγραφή
    29-06-2005
    Μηνύματα
    7.518
    Downloads
    56
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    11.7(dB) / 34.0(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κακώς, πολύ κακώς.

    Σε χώρες που οδηγούν από δεξιά, όπως στην ελλάδα, οφείλεις να το έχεις στην δεξιά πλευρά. Είναι ασφαλέστερο από πολλές απόψεις.
    Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ασφαλέστερο από καμία άποψη. Πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά, όλα είναι ευάλωτα εξαιτίας της έλλειψης οδηγικής παιδείας που μας διακρίνει.

Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

  1. ποιος εχει δοκιμασει το flock
    Από loukoumaki στο φόρουμ Software γενικά
    Μηνύματα: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-02-11, 22:22
  2. Το χταπόδι (δεν) έχει πάντα δίκιο
    Από bviolet στο φόρουμ The fun section...
    Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-08-10, 17:54
  3. ποιος εχει δικιο;
    Από paylos στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσεις
    Μηνύματα: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-12-09, 17:57
  4. Ποιος έχει πρόβλημα με το τηλέφωνο ?
    Από Zapatas στο φόρουμ Vodafone
    Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-08, 21:35
  5. Ποιος εχει 2Μbps σε Χολαργό?
    Από civil στο φόρουμ Nova
    Μηνύματα: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-09-06, 18:02

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας