Εντός του Απριλίου θα αρχίσει η διάθεση από τον ΟΤΕ [OTEr.AT] των υπηρεσιών Χ-DSL. Τη δέσμευση αυτή ανέλαβε η διοίκηση του Οργανισμού στη διάρκεια σύσκεψης στο υπουργείο Μεταφορών υπό την προεδρία του υπουργού Χρ. Βερελή.
Οι υπηρεσίες Χ-DSL παρέχουν στις χρήστες του διαδικτύου μεγάλες ταχύτητες για τη μεταφορά δεδομένων, πολύ μεγαλύτερες από αυτές που παρέχονται σήμερα μέσω των υπηρεσιών ISDN. ΄
Απο την ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ (Δείτε το άρθρο)
Τώρα να γελάσουμε ή να κλάψουμε ?
Εμφάνιση 1-15 από 49
-
26-03-03, 19:52 Απο τον Απρίλιο είπε ο ΟΤΕς #1Devils Advocate
-
26-03-03, 20:53 #2
Μα όχι.....
Θα δώσει ο ΟΤΕ adsl, σοβαρά το λένε.
Και θα γίνει μέσα στον Απρίλιο......
Το πρόβλημα είναι αλλού όμως. Θα έχεις γραμμή, θα έχεις εξοπλισμό, πρόσβαση στο διαδύκτιο όμως ποιός θα σου δώσει ?
Εάν δεν βγάλουν οι ISPs τιμολόγια για adsl τότε οι γραμμές που θα δίνει ο ΟΤΕ θα κάνουν μόνο για κανενα VPN.....
Και άντε και βγάλανε τιμές, πόσο θα είναι ?
Θα ακολουθήσουν το πρότυπο της Vivodi ? Δηλαδή κόστος γραμμής + κόστος 2 σύνδρομών 128Κ ? Κάπως έτσι βγήκε και το 95 ευρώ για 256Κ.
Τώρα πόσο θα βγουν τα 384...... ο Θεός να βάλει το χέρι Του......Είσαι εραστής της τεχνολογίας Η/Υ ?
Σου αρέσουν τα δίκτυα και οι υπηρεσίες τους ?
Γίνε ο ραδιοερασιτέχνης του αύριο ! :)
Athens Wireless Metropolitan Network
www.awmn.gr
-
26-03-03, 22:04 #3
Αρχικό μήνυμα από Papashark
-
26-03-03, 22:36 #4
ισως να μην το ειχα πει στον ADSLgr (ισως το greeceoffline) αλλα το ειχα πει ειχα ενα προαισθημα για τον Απριλιο...!δειτε το φορουμ στο GROFF αν δεν με πιστευετε.. και πιστευω πως πρεπει να χαρουμε!!...αλλα για να ειμασι αισιοδοξος .. ποτε δεν ξερεις..
Χρησιμοποιώ Arch Linux. Εσύ; Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα :)
Live CDs χωρίς να βγάλεις τα Windows: Ubuntu, OpenSUSE, Fedora.
Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)
Τί είναι το Linux ; δες εδώ και εδώ
Paintball team Last Chancers
-
27-03-03, 00:14 Οι ανακοινώσεις έχουν βάση... #5
Σε πολλές συζητήσεις διάφοροι είχαν δικαίως πει ότι δεν είχαν συμφωνηθεί
οι τιμές.
Η επιτροπή τηλεπικοινωνιών επιτέλους εδέησε και τις έβγαλε. Έτσι
με λυμένα ''έαν ήταν δεμένα'' τα χέρια τους όλοι σε λίγο θα βγάλουν
προσφορές. Εξού και το απόσπασμα του δελτίου τύπου της ΕΕΤΤ.
Νέες τιμές για τις υπηρεσίες (ημερ/νία άρθρου 19/3/2003).
Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο
Νέες τιμές εγκρίθηκαν από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) για τις υπηρεσίες της Πλήρως και Μεριζόμενης Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος (ΟΤΕ).
Οι νέες τιμές διαμορφώθηκαν κατόπιν κοστολογικού ελέγχου που διενήργησε η ΕΕΤΤ σε συνεργασία με ανεξάρτητο ελεγκτή, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της για τον έλεγχο της κοστοστρέφειας των τιμολογίων του ΟΤΕ για τις σχετικές υπηρεσίες. Οι εν λόγω τιμές είναι στην πλειοψηφία τους σημαντικά χαμηλότερες από τις ισχύουσες. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το πάγιο μηνιαίο τέλος και η εφάπαξ σύνδεση για την Πλήρως Αδεσμοποίητη Πρόσβαση διαμορφώνονται αντίστοιχα σε 10,4 ευρώ και 36,12 ευρώ, από 11,4 ευρώ και 123,38 ευρώ που ίσχυε μέχρι σήμερα.
Οι νέες τιμές αναμένεται να οδηγήσουν σε αύξηση της ζήτησης από τους νέους παρόχους για Αδεσμοποίητη Πρόσβαση στον Τοπικό Βρόχο του ΟΤΕ.
Ειδικότερα δίδουν στους νέους παρόχους τη δυνατότητα να προσφέρουν υπηρεσίες φωνητικής τηλεφωνίας σε χαμηλότερες τιμές από ότι σήμερα ενώ ταυτόχρονα, εξασφαλίζουν την παροχή νέων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας όπως η σύνδεση στο Διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες (π.χ. μέσω ADSL πρόσβασης) σε ανταγωνιστικές τιμές.
Πάντα με επιφύλαξη εις αναμονή λοιπόν (άντε το βλέπω το δώρο
του πάσχα που θα πάει !)..
φιλιά σε όλους):
ΥΠΟΜΟΝΗ! (κιάλλη???) (ναι κιάλλη) (ΑΜΑΝΠΙΑ!) (cool) (lol)
-
27-03-03, 01:35 #6
Ean poloi end users ihan adsl prosvasi tha hriazontousan tis iparhouses ipiresies ton enallaktikon? [den tha hrisimopiousan as poume internet telephony?]
ke ena linkaki----------->www.von.org
-
27-03-03, 14:55 Re: Οι ανακοινώσεις έχουν βάση... #7
Αρχικό μήνυμα από kirki
-
27-03-03, 15:23 Re: Οι ανακοινώσεις έχουν βάση... #8
Αρχικό μήνυμα από bond
-
27-03-03, 15:29 #9
An kai egw eimai aisiodoksos, entoutois den epanapauomaste se dafnes nikhs. Egw padws, kalou kakou, ekana mia 6mhnh ananewsh sthn isdn 64k giati vlepw na phgainei kai pio pera
-
27-03-03, 20:03 #10
...well... 8a doume
Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)
-
28-03-03, 01:38 As poume oti oi ADSL ginontai dia8esimes #11
Fobamai oti an den laboun ta katallila metra oi ISP's 8a uparxei problima zitisis, afou mallon 8a pesei polus kosmos gia na agorasei paketa...
As elpisoume oti oi DSL 8a ginoun telika dia8esimes ton Aprilio kai oti ola 8a pane kala...
-
28-03-03, 12:45 #12
Εγω ειμαι της γνωμης οτι ο ΟΤΕ θα δωσει DSL, αν οχι Απριλιο σιγουρα μεχρι Ιουνιο. Τωρα δεν ξερω τι θα γινει με την καλυψη καθως δεν εχω ιδεα απο τετοια πραγματα.
Αυτο ομως που με ανησυχει ειναι η τιμη. Πιστευω οτι ενω η τιμη δε θα ειναι πολυ ακριβη, θα ειναι στο επιπεδο που πολλοι θα το σκεφτουν δυο φορες να βαλουν. Αν για παραδειγμα η τιμη βρισκεται στα επιπεδα των 70-80 ευρω για 256 ή 384 τοτε εγω προσωπικα δε νομιζω να βαλω.
-
28-03-03, 13:20 #13
O xronos 8a deiksei .. mexri tote pisteuw pws mono prepei na perimenoume.. alla einai fidia auta pou lene.. tote ... as ksesiko8oume?
-
28-03-03, 13:22 #14
Εγω πάντως απο τη στιγμή που τώρα δίνω 150-200 ευρω τουλάχιστον για την 64κ ISDN οχι απλά 8α βάλω DSL me 70-80euro για 256-384 αλλα θα είμαι και πολύ καλύτερα απο ότι είμαι τώρα. Βέβαια όχι οτι μ'αρέσει να πληρώνω τα μαλιοκέφαλα μου αλλά τι να κάνω; μεχρι να πέσουν οι τιμές θα τους χρησοπληρώνω αλλά τουλάχιστον ελπίζω οτι θα έχω μια αξιοπρεπή ταχύτητα για Gaming και P2P προγράμματα. Και βέβαια να μην αναφέρω το Allwayo On etsi
;
-
28-03-03, 13:40 #15
Αρχικό μήνυμα από psymaster
Σας αρέσει η rock μουσική? Absolute Rock στην διεύθυνση http://www.absolute-rock.com
Παρόμοια Θέματα
-
Νεα μοντελα imac τον απριλιο???
Από nikos_000 στο φόρουμ Apple Hardware και SoftwareΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 24-03-08, 14:56 -
H AMD παρουσιάζει τους νέους Phenom τον Απρίλιο
Από flamelab στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 107Τελευταίο Μήνυμα: 16-02-08, 13:57 -
Διαζύγιο TΙΜ - Γερμανός τον Απρίλιο του 2007
Από katafitos στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-06, 02:25 -
Τον Απρίλιο θα διαθέσει η Microsoft τα Windows 64-bit
Από dantouan στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-05, 15:44
Bookmarks