καλησπερα. εχω ενα προβλημα τις τελευταιες δυο ημερες με τα καναλια HD που παιζουν τανιες. μου κανει κοληματα συνεχως η εικονα. σε ολα τα υπολοιπα δν εχω κανενα προβλημα. στις ρυθμισεις συστηματος παρατηρησα οτι η ισχυς σηματος ειναι στο 80% και η ποιοτητα σηματος στο 30%. Υπ οψιν οτι εχω το μικρο πιατο της ΝΟΒΑ. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει καποιος?
Εμφάνιση 1-9 από 9
-
14-11-12, 18:08 Προβλημα σε OTE tv μεσω Δορυφορου #1
-
15-11-12, 03:39 Απάντηση: Προβλημα σε OTE tv μεσω Δορυφορου #2
Όταν η ποιότητα είναι τόσο χαμηλά αυτό σημαίνει ότι το πιάτο δεν σημαδεύει σωστά η κάποια καλωδίωση σφάλει σε κάποιο σημείο. Πολύ πιθανόν ο τεχνικός που το έβαλε να μην το έσφιξε καλά και με κάποιον δυνατό αέρα να μετακινήθηκε. Άλλωστε δεν θέλει πολύ, μερικά χιλιοστά αρκούν για να γίνει αυτό.
Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.
-
15-11-12, 12:57 Απάντηση: Προβλημα σε OTE tv μεσω Δορυφορου #3
Ο KAON, μετά την αναβάθμιση του Ιουλίου δεν δείνχει σωστά τη στάθμη της ποιότητας. Ενώ πριν την έδειχνε σωστά, μετά την αναβάθμιση έχει πέσει στα επίπεδα που αναφέρει ο papasouzas ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές. Ακόμα και τα BER, με την αναβάθμιση στις 18/10 έγιναν και αυτά σαλάτα. Η μόνη λύση πλέον είναι έλεγχος με πεδιόμετρο. Η εγκατάσταση, αν έγινε από εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη της OTE TV, έχει εγγύηση ενός έτους. Πάρε τηλέφωνο και ανέφερε το πρόβλημα.
Πληροφοριακά, πόσα BER δείχνει η ποιότητα, και πόση ακριβώς είναι η ένταση (όχι σε % αλλά με βάση τον αριθμό που δείχνει ο ΚΑΟΝ). Το πιάτο είναι το 70x80εκ του ΟΤΕ;
-
15-11-12, 13:16 Απάντηση: Προβλημα σε OTE tv μεσω Δορυφορου #4Δυστυχία σου Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς !!!
-
15-11-12, 13:32 Απάντηση: Προβλημα σε OTE tv μεσω Δορυφορου #5
-
15-11-12, 13:40 Απάντηση: Προβλημα σε OTE tv μεσω Δορυφορου #6
Με το μικρό πιάτο, δυστυχώς, θα σου κάνει νερά σε έντονες κακοκαιρίες. Δεν ξέρω αν τις διακοπές τις είδες με καλό καιρό ή με κακοκαιρία. Σημειωτέον, ότι στη συχνότητα 12149 γίνονται δοκιμές τις τελευταίες ημέρες και υπάρχουν σπασίματα. Λίγη υπομονή και αν συνεχιστούν, δηλώνεις βλάβη.
-
15-11-12, 13:46 Απάντηση: Προβλημα σε OTE tv μεσω Δορυφορου #7
Την τριτη το βραδυ μου τα εκανε αυτα. μια χαρα ηταν ο καιρος. εχθες που το εβαλα για λιγο δεν ειχα κανενα προβλημα. Αλλα απ οτι βλεπω οι αποψεις ειναι διαφορετικες. Θα το παρακολουθησω και σημερα και εαν μου το ξανακανει θα φερω κατευθειαν τεχνικο.....
ευχαριστω για την βοηθεια.
-
15-11-12, 14:04 Απάντηση: Προβλημα σε OTE tv μεσω Δορυφορου #8
Κάνε λίγο παραπάνω υπομονή. Γίνονται 100% κάποιες δοκιμές τις τελευταίες ημέρες. Θα σου έλεγα να το δεις μέχρι και το ΣΚ και από την άλλη εβδομάδα βλέπεις.
-
15-11-12, 17:04 Απάντηση: Προβλημα σε OTE tv μεσω Δορυφορου #9
οκ. ευχαριστω και παλι.
Παρόμοια Θέματα
-
Οτε TV μεσω δορυφορου σε 2 TVs
Από giannis_agrinio στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 35Τελευταίο Μήνυμα: 12-09-14, 13:19 -
Εμπλουτισμός του ΟΤΕ-TV μέσω δορυφόρου με το Discovery HD Showcase
Από nnn στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 24-01-12, 19:27 -
ISDN γραμμες μεσω δορυφορου
Από GeorgeS21 στο φόρουμ Isdn - PstnΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 04-05-11, 21:56 -
Επιτήρηση μέσω δορυφόρου???
Από klapanaras στο φόρουμ SatelliteΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-07, 16:32 -
Ευρυζωνικό Internet μέσω δορυφόρου στην Ευρώπη
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 04-08-06, 03:45
Bookmarks