Καλησπέρα,
Θα ήθελα τα φώτα σας για μια απορία μου,
(αν δεν είναι το σωστό μέρος εδώ ας το αλλάξουν οι μοντ)
Έχω δυο τηλεοράσεις σπίτι σε δυο δωμάτια (μακριά το ένα από το άλλο) και μόνο μια πρίζα κεραίας και έχω τραβήξει καλώδιο από την μια στην άλλη.
Επειδή το καλώδιο μου σπα τα νεύρα (περνά από την μια μεριά του σπιτιού στην άλλη) υπάρχει τρόπος να παίρνει σήμα η άλλη τηλεόραση ασύρματα? Χωρίς καλώδιο?
Εσωτερική κεραία δεν πιάνει….
Εμφάνιση 1-4 από 4
Θέμα: Απορία - Βοήθεια
-
10-11-12, 21:49 Απορία - Βοήθεια #1
-
11-11-12, 03:08 Απάντηση: Απορία - Βοήθεια #2
Δοκίμασε να την συνδέσεις με την γείωση μιας ηλεκτρικής πρίζας.
Προσοχή, ε! Στην γείωση!Κάνε το καλό και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό :)
Δικαίωμα δικού σου modem-router
-
12-11-12, 01:50 Απάντηση: Απορία - Βοήθεια #3
κατι αλλο? πχ να μεταφερω ασυρματα το σημα υπαρχει?
-
17-11-12, 01:00 Απάντηση: Απορία - Βοήθεια #4
Οχι τα σηματα rf της κεραιας δεν μεταφερονται ασυρματα. Μπορεις βεβαια με καποιο ασυρματο αναμεταδοτη ηχου και εικονας να μεταφερεις την εικονα της μιας τηλεορασης απο την εξοδο scart που εχει σε μια αλλη. Εαν εχει και εντολη remote θα μπορεις και να αλλαζεις καναλια. Το μειονεκτημα θα ειναι στην μια περιπτωση ισως να εχεις πιθανες διακοπες στο σημα. Αλλα το βασικο ειναι οτι δεν θα μπορουν οι tv να παιζουν ανεξαρτητο καναλι.
Το καλωδιο δεν γινεται να περαστει εξωτερικα απο το σπιτι? Εσωτερικα εαν τρυπηθει καποιος τοιχος και περαστει περιτεχνα μεσα σε ηλεκτρολογικο καναλι? Με λιγη μελετη ολα γινονται.
Αυτο με την γειωση της πριζας θα το θεωρησω σαν κακογουστο αστειο. Αν ειναι δυνατον!!!Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.
Παρόμοια Θέματα
-
Mια απορια,τη βοηθεια σας παρακαλω.
Από CatMarg στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 15-03-11, 01:39 -
απορια και βοηθεια για dual-boot
Από r_line στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-09, 21:30 -
Απορία
Από HILL.K στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 14-05-08, 21:56 -
απορία-βοήθεια για ADSL HOL DOUBLE PLAY
Από manoskon στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-07, 11:25 -
Βοήθεια σε μια απορία
Από cpm στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-07, 19:43
Bookmarks