Εμφάνιση 1-10 από 10
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παρκάρω το αμάξι μου σε πυλωτή πολυκατοικίας η οποία είναι σε μεγάλη απόσταση απ το σπιτι μου λίγο λιγότερο απο χλμ και πρόσφατα πήγαν να μ το διαρήξουν και θέλω να τοποθετήσω 2κάμερες στην πυλωτή και να παρακολουθώ(κ να κρατάω αρχείο)ανα πάσα στιγμή απο το pc μ το τι γίνεται πάνω.

Η ερώτηση μου είναι αν γίνεται χωρίς να με βγει ο κούκος αυδόνη και αν ναι πως?
    (μπορώ να βρω πρόσβαση στο ιντερνετ)

είδα στο eshop κ στο πλαισιο κτ κάμερες κ κτ καταγραφικά αλλα δ ξέρω αν μ κάνουν κ πως τα συνδέω για να τα βλέπω απ το σπίτι μ...

Υ.Γ.Δεν έχω ιδέα απο ηλεκτρονικά και στην εγκατάσταση θα με βοηθήσει ένας φίλος που πιάνουν τα χέρια του σε τέτοια οπότε κάθε ιδέα καλοδεχούμενη!

Παιδιά σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Περιοχή
    Χαϊδάρι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΙΔΑΡΙ
    Router
    Thomson TG585 v7
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 17(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εκτός του τεχνικού μέρους, έχεις έρθει σε συμφωνία με τους ενοίκους/ιδιοκτήτες της εν λόγω πολυκατοικίας;
    Μήπως δεν μπορείς να την βάλεις; Καλύτερα να είσαι καλυμένος απο αυτό το θέμα πριν προχωρήσεις σε αγορά εξοπλισμού...

edit: τοποθετηση καμερας σε πυλωτη --> http://www.diaxeiristis.com/forum/vi...80f6d345381496
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geo71 : 20-11-12 στις 10:17. Αιτία: add link

Downloads
    2
    Uploads
    0
    το είχα κάνει ένα googlin πριν απο μερικές μέρες και έμεινα στο οτι "Ειδικά για τις σε ενιαίο χώρο θέσεις στάθμευσης οχημάτων των κατοικιών (υπόγειο, πυλωτή), είναι επιτρεπτή η τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος από το νόμιμο κάτοχο μόνον όταν οι κάμερες εστιάζουν αποκλειστικά στο αγαθό το οποίο προστατεύουν και όχι σε γειτονικούς χώρους και υπάρχει πινακίδα που ενημερώνει τα υποκείμενα για την βιντεοσκόπηση."

πέρα απ αυτό θα ρωτήσω κ τον διαχειριστή αν υπάρχει πρόβλημα και αν όχι να το πάρω και εγράφως...

Εμένα με ενδιαφέρει η κάμερα να παρακολουθεί το αμάξι μου και τπτ άλλο... (δλδ δ θα βλέπει ούτε τν είσοδο τς οικοδομής ούτε άλλα οχήματα οπότε μάλλον γλιτώνω άδειες κ τέτοια...)

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Κανείς δ ξέρει?

Downloads
    11
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Kαταρχην χρειαζονται διευκρινησεις τα παρακατω σημεια:

α) λες πως μπορεις να βρεις προσβαση σο ιντερνετ. Τι ειδους προσβαση και με ποιο τροπο το εννοεις ;
    β) θελεις καμερες και καταγραφικα και διαφορα αλλα. Ρευμα απο που θα παρεις, σε ποιο χωρο θα μπουν, εσωτερικα ή εξωτερικα ;
    γ) ο φιλος σου που ειναι σχετικος και θα σε βοηθησει, σε τι εχει βασικα σχεση ; Στο κατσαβιδι και στις προκες ή στα ηλεκτρονικα ; Καθως εαν ειναι το δευτερο αυτος τι σου προτεινε ;

Downloads
    2
    Uploads
    0
    α)εννοώ οτι μπορώ να βρω ασύρματο,δλδ με κάποια κεραιά να βρώ το wifi δίκτυο κ να συνδεθεί εκεί

β)θέλω κ καταγραφή αλλα πιστεύω οτι μπορώ απλά να αποθηκεύω τα δεδομένα στον σκληρό μου ετσι ώστε να γλιτόσω τα χρήματα της αγοράς ενός καταγραφικού.ρεύμα θα φτιάξω μπρίζα στην πυλωτή και θα πέρνω απο κει.Στην πηλωτή μέσα θα την βάλω δ θα βρέχεται ούτε θα είναι και πολύ εκτεθιμένει στους αέριδες

γ)ηλεκτρονικός δ είναι, αλλα απ ότι σκέφτηκε (κ απ όσο κατάλαβα!) ο πιο φθηνός τρόπος είναι:
    Nα φτιάξουμε μια μπρίζα στην πυλωτή η οποία θα τροφοδοτεί με ρεύμα τν κάμερα,να πάρουμε μια ip κάμερα η οποία θα συνδεθεί μέσω wifi με ένα netbook που θα του χουμε περάσει το πρόγραμμα τς κάμερας(το netbook θα to χουμέ στην αποθήκη καβατζωμένο)και με τους κωδικούς που θα μ εμφανίσει το πρόγραμα θα μπορώ να μπαίνω απ οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση sτο net (pc,ps3,smartphone...)και να παρακολουθώ το τι δείχνει η κάμερα και να την χειρίζομαι,η καταγραφή θα γίνεται στον σκληρό απ το pc του σπιτιού μ...

Sορρυ αν τα είπα λίγο μπερδεμένα αλλα ελπίζω να καταλαβαίνεται στο περίπου τι εννοω...
    Πάντως παιδιά σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια γτ στο πλαίσιο που πήγα κ ρώτησα άκρη δ έβγαλα...

Downloads
    11
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PAOK_4_55555 Εμφάνιση μηνυμάτων
    α)εννοώ οτι μπορώ να βρω ασύρματο,δλδ με κάποια κεραιά να βρώ το wifi δίκτυο κ να συνδεθεί εκεί
    Δεν ειμαι σιγουρος πως το wifi θα ειναι οσο αξιοπιστο το θες

β)θέλω κ καταγραφή αλλα πιστεύω οτι μπορώ απλά να αποθηκεύω τα δεδομένα στον σκληρό μου ετσι ώστε να γλιτόσω τα χρήματα της αγοράς ενός καταγραφικού.ρεύμα θα φτιάξω μπρίζα στην πυλωτή και θα πέρνω απο κει.Στην πηλωτή μέσα θα την βάλω δ θα βρέχεται ούτε θα είναι και πολύ εκτεθιμένει στους αέριδες
    Εαν μπορεις να περασεις ρευμα, πιθανον να μπορεις να περασεις και καλωδιο τηλεφωνου ή δικτυου αρα και θα εχεις ευκολοτερα και καλυτερα αποτελεσματα.

γ)ηλεκτρονικός δ είναι, αλλα απ ότι σκέφτηκε (κ απ όσο κατάλαβα!) ο πιο φθηνός τρόπος είναι:
    Nα φτιάξουμε μια μπρίζα στην πυλωτή η οποία θα τροφοδοτεί με ρεύμα τν κάμερα,να πάρουμε μια ip κάμερα η οποία θα συνδεθεί μέσω wifi με ένα netbook που θα του χουμε περάσει το πρόγραμμα τς κάμερας(το netbook θα to χουμέ στην αποθήκη καβατζωμένο)και με τους κωδικούς που θα μ εμφανίσει το πρόγραμα θα μπορώ να μπαίνω απ οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση sτο net (pc,ps3,smartphone...)και να παρακολουθώ το τι δείχνει η κάμερα και να την χειρίζομαι,η καταγραφή θα γίνεται στον σκληρό απ το pc του σπιτιού μ...

Sορρυ αν τα είπα λίγο μπερδεμένα αλλα ελπίζω να καταλαβαίνεται στο περίπου τι εννοω...
    Πάντως παιδιά σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια γτ στο πλαίσιο που πήγα κ ρώτησα άκρη δ έβγαλα...
    Γενικα, απο τη στιγμη που εχεις ασφαλη χωρο, ρευμα, τηλεφωνο και φυσικα τις απαιτουμενες αδειες, μπορεις να πας σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων οπου μια ετοιμη λυση με καταγραφικο+ 4 ασπρομαυρες καμερες με τη μια να εχει και ηχο+ ενα σκληρο δισκο + gsm λυση για την περιπτωση απωλειας ρευματος ή τηλεφωνικης γραμμης, ενα απλο συστηματακι δηλαδη απο αυτα που βαζουν τα κοσμηματοπωλεια, θα σου κοστισει 400 με 900€ αναλογα τι και ποσα θα παρεις. Μπορει και λιγοτερα βεβαια αλλα συν την προσωπικη εργασια.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 29gk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γενικα, απο τη στιγμη που εχεις ασφαλη χωρο, ρευμα, τηλεφωνο και φυσικα τις απαιτουμενες αδειες, μπορεις να πας σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων οπου μια ετοιμη λυση με καταγραφικο+ 4 ασπρομαυρες καμερες με τη μια να εχει και ηχο+ ενα σκληρο δισκο + gsm λυση για την περιπτωση απωλειας ρευματος ή τηλεφωνικης γραμμης, ενα απλο συστηματακι δηλαδη απο αυτα που βαζουν τα κοσμηματοπωλεια, θα σου κοστισει 400 με 900€ αναλογα τι και ποσα θα παρεις. Μπορει και λιγοτερα βεβαια αλλα συν την προσωπικη εργασια.

Γενικότερα πίστευα οτι θα μπορούσα να βρω μια λύση κάτω απο 300€,γτ οι εποχές είναι πολύ δύσκολες

Αν με μόνη αλλαγή οτι τα κάνω όλα ενσύρματα πιστεύεις αυτό που σκέφτηκε ο φίλος μ γίνεται?

Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest
    Απο που θα βρεις internet;
    Ελευθερο wifi απο τη γειτονια;
    Κεραια απο το σπιτι σου;
    Το netbook-server το εχεις ηδη;
    Υπολογιστης και netbook περιμενεις να δουλευουν αξιοπιστα 24/7;
    Ολα αυτα (ρευματα, καμερες, νετμπουκς, καλωδια, πινακιδες κλπ) προυποθετουν αδεια απο ολη την πολυκατοικια, εισαι σιγουρος οτι θα την παρεις;

Το ολο εγχειρημα σου ειναι παντελως και πληρως αναξιοπιστο.

Μεσοβεζικες λυσεις που στην τελικη δεν θα σου προσφερουν τιποτα. Αντε και στο ανοιξανε το βραδυ.

1) Με φτηνη καμερα, τι ακριβως θα δεις με βραδινο φωτισμο;
    2) Αντε και ειδες 2 πακιστανους. Θα το πας στην αστυνομια;

Προφανως προκειται για ακριβο αυτοκινητο.

Μικτη ασφαλεια ή/και καλος συναγερμος ειναι οι λυσεις σου.

ΥΓ Σε ενα forum ειναι καλο να γραφεις ολοκληρες τις λεξεις, και οχι 'κτ', 'μ', 'κ' κλπ
    Δεν ειναι MSN/Myspace εδω

Downloads
    2
    Uploads
    0
    wifi θα βρώ απο τον διαχειριστή ο οποίος στην όλη ιδέα είναι σύμφωνος(έτσι με είπε τουλάχιστον αλλα πριν κάνω οτιδήποτε θα το ζητήσω και γραπτά.)
    το netbook to χω είδη!
    γιατί να μην δουλεύουν τέλεια ρε παιδιά?
    ο διαχειριστής που μίλησα είναι απολύτως σύμφωνος και είπε οτι θα με βοηθήσει σε ότι χρειαστώ
    (χαρακτηριστικά με λέει "καιρός ήταν να το κάνει κάποιος αυτό τόσα χρόνια το λέμε και κανείς δεν πήρε την πρωτοβουλία!")

δεν είναι ακριβό αλλα είναι το γαμώτο στην όλη ιστορία το πάσχα με σκίσαν τα 2 λάστιχα πίσω με μαχαίρι πριν 15μέρες μου σπάσαν την κλειδαριά και το άνοιξαν την επόμενη φορά δεν ξέρω και γω τι μπορεί να γίνει,πόση υπομονή να δείξω? ξέρεις τι είναι να ξυπνάς το πρωι να πάς στη δουλειά σου και να δείς το αμάξι σου ανοιγμένο?
    θα μπει έτσι και αλλιώς προβολέας με ανίχνευση κίνησης απο τους ενοίκους.

Ναι θα το πάω στην αστυνομία, πραγματικά δεν αντέχω άλλο!
    σκέφτηκα να το πάρω απο κεί και να το παρκάρω σε πάρκιν αλλα δεν έχει κανένα ελεύθερο κοντά σε μένα,συναγερμό έχω αλλα και που έχω τι γίνεται? θα δώ πόσο παραπάνω θα με βγαίνει η ασφάλεια και αν με συμφέρει θα την κάνω διαφορετικά δε ξέρω...

Υ.Γ. SORRY για τς κομένες λέξεις αλλα με xei μείνει συνήθεια
    Υ.Γ.2 Τέσπα,παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σας και τον χρόνο σας θα το ψάξω λίγο παραπάνω θα το σκεφτώ και θα κρίνω...

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 26
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-12-17, 20:45
  2. καμερες ασφαλειας σε μεγαλη αποσταση
    Από akis_mixalis στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-05-13, 11:54
  3. Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-02-12, 23:04
  4. ΜΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΘΕΛΩ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ
    Από psolord στο φόρουμ Hardware Γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-08, 16:06

Bookmarks