Σελ. 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 61-75 από 94
    Περιοχή
    Porto Salonico
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12990/1020
    ISP
    Nova
    Router
    Thomson TG585 v7
    SNR / Attn
    6(dB) / 35(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andreasp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και επειδή εσύ ή εγώ δεν έχουμε τόσα, πρέπει να βρεθεί κάποιος να μας επιχορηγεί. Είτε αυτόν τον λένε Vodafone, είτε άλλος συνδρομητής που θα πληρώνει για να απαιτούμε εμείς, είτε η άτιμη κοινωνία που είναι άδικη.
    Δεν γνωρίζω ποιος είναι το κοστολόγιο μιας υπηρεσίας, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε, ότι δεν είμαστε φτωχοί ΜΟΝΟ για Ferrari. Ειμαστε φτωχοί και για άλλα πράγματα.
    π.χ
    Να πατσουρεύουμε με τις ώρες στο κινητό. Είτε με voip είτε χωρίς, είτε να είμαστε όλη μερα online στο facebook.
    Να έχουμε αυτοκίνητο ή μηχανή.
    Να φοράμε Nike.
    Να φοράμε Armani και Prada.
    Να έχουμε iphone και σαμπουαν wash&go με 100 βιταμίνες.
    Η διατροφή, στέγη, παιδεία και η υγεία είναι το μοναδικά που θεωρώ ως αυτονόητα για οποιαδήποτε πολιτισμένη κοινωνία. Παρόλα αυτά όμως, λίαν συντόμως, μπορεί να μην τα έχει και αυτά μία τεράστια μερίδα της κοινωνίας.
    Η οικονομική κρίση είναι λογικό και αναμενόμενο ότι θα συμπιέσει τις τιμές. Παρόλα αυτά, ζώ καθημερινά έναν απίστευτο παραλογισμό, με απαίτηση "δεν έχω τόσα! ρίξε την τιμή".
    Οι τιμές δεν πέφτουν όσο γουστάρει η αγορά. Ουτε είναι τόσο εύκολη η κοστολόγηση ενός προιόντος, μέσα απο ένα Forum χωρίς καμία πληροφορία και γνώση, αλλά παρόλα αυτά καθημερινά ο καθένας βγάζει συμπεράσματα για το πόσο αλήτες είναι οι εταιρίες , και πόσο ακριβά πουλάνε. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθούμε, ότι είμαστε φτωχοί! για παρά πολλα πράγματα που απολαμβάναμε τα τελευταία 15 χρόνια. Ενα απο αυτά είναι το νυχθημερόν πατσούρεμα στο κινητό!

Τα παραπάνω τα λέει κάποιος που συχένεται την Vodafone! και δεν θα γινόταν ποτέ συνδρομητής της, μόνο και μόνο για το γεγονός ότι πήρε τον ρόλο του κατάσκοπου της κυβέρνησης μου, μέσα στην ίδια μου την Χώρα. Κάτι που πάρα πολλοι το ξεχνάνε...

Είναι να μην μας βλέπουν και να γελάνε??.......
    Δε διαφωνώ με όσα γράφεις, αλλά τα βρίσκω τελείως άσχετα με το παρόν θέμα.

Το θέμα μας εδώ είναι η άρνηση παροχής συγκεκριμένης υπηρεσίας (VoIP) η χρήση της οποίας όλως τυχαίως δύναται να οδηγήσει σε μείωση των εσόδων των εταιριών, εφόσον αυτές συνεχίσουν να λειτουργούν με το μοντέλο που λειτουργούν σήμερα.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14400/1022
    ISP
    Wind
    DSLAM
    On Telecoms - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    Asus DSL-N10_C1
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 16,7(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pan05 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε διαφωνώ με όσα γράφεις, αλλά τα βρίσκω τελείως άσχετα με το παρόν θέμα.

Το θέμα μας εδώ είναι η άρνηση παροχής συγκεκριμένης υπηρεσίας (VoIP) η χρήση της οποίας όλως τυχαίως δύναται να οδηγήσει σε μείωση των εσόδων των εταιριών, εφόσον αυτές συνεχίσουν να λειτουργούν με το μοντέλο που λειτουργούν σήμερα.
    Και τα βρίσκεις άσχετα?

Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Οτι ένα μαγαζί που λέγεται Vodafone, Wind, Cosmote, έχει συγκεκριμένα έξοδα, που πρέπει να τα καλύπτει απο τους πελάτες του μαζί με το απαραίτητο κέρδος. Δεν είναι κοινωφελες ίδρυμα. Μόνο το voip μειώνει τα έσοδα ? Αν ήθελε να μειωσει τα έσοδα της, θα μείωνε και τα πάγια της, και το κόστος του χρόνου ομιλίας. Δεν θα ψάχναμε να κάνουμε τρίπλα με Viber.
    Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που δεν δίνουν Voip! Γιατί θα σταματήσουν να εισπράτουν αυτά που εισπράτουν σήμερα.
    Το βρίσκεις κακό?
    Αν ήσουν μέτοχος (ιδιοκτήτης δηλαδη) θα το έβρισκες απόλυτα λογικό, όπως το βρίσκεις και σήμερα στο τυχόν μαγαζί που έχεις ώς ελέυθερος επαγγελματίας.
    Και φυσικά δεν θα επιχορηγώ εγώ που πληρώνω 50-100 ευρώ τον μήνα, τον τσαμπατζή που θέλει να μιλάει δωρέαν με πάροχο Voip. Θα μιλήσει λιγότερο (όσο αντέχει η τσέπη του δηλαδή) και θα πληρώσει τόσα ωστε να καλυφθεί το κόστος της υπηρεσίας του. (εξυπηρέτηση, τεχνική υποστήριξη, διαφήμιση και ότι άλλο περιλαμβάνει το κόστος ενός παρόχου κινητής τηλεφωνίας). Αν αύριο μιλάγαμε όλο απο viber, τότε το bandwith θα είχε τόσο ώστε και πάλι θα δίναμε 30-40-50-100 ευρω τον μήνα.

Ενα φεγγάρι είχε γίνει ανέκδοτο η ομιλία με την Cosmote με όλους τους τσαμπατζήδες που λιώναν τα What's up όλη μέρα! Πλήρωνες για να κάνεις την δουλειά σου, και το δύκτιο ήταν κρεμασμένο απο όλα τα πιτσιρίκια που πατσουρεύαν όλη μέρα με τα What's up.
    Αν θέλεις , η οποιαδήποτε υπηρεσία-προιον να μειωσει την τιμή του, έχεις μία επιλογή.
    Κόβεις την κατανάλωση, και απο εκεί και πέρα, θα δεις αν πραγματικά υπάρχει περιθώριο να μειωθεί η τιμή ή οχι. Και ταυτόχρονα θα λειτουργήσει ο ανταγωνισμός. (Η μέχρι τώρα πορεία στην Ελλάδα, τα τελευταία 3 χρόνια, έδειξαν ότι τελικά τα προιόντα και οι υπηρεσίες δεν ήταν όσο ακριβές πιστεύαμε, μια που οι τιμές έχουν πέσει πολύ λιγότερο απο ότι φανταζόμασταν ότι θα συμβει).
    Αν υπάρχει περιθώριο θα μειωθεί η τιμή, αν όχι θα κλείσει το μαγαζι! (Δυστηχώς αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα. Η μία επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, κλείνει μετά την άλλη. Ενδειξη, ότι δεν ήταν τόσο ακριβά τα πράγματα οσο φωνάζουμε) *

Στην Ελλάδα δεν μειώνουμε την κατανάλωση ανάλογα με την τσέπη μας.
    Συνεχίζουμε να καταναλώνουμε το ίδιο ή σχεδόν το ίδιο, γκρινιάζοντας και φωνάζοντας ότι είναι απατεώνες γιατί πουλάνε τοσο(!?), χωρίς να έχουμε απολύτος καμία γνώση για το κόστος του προιόντος.
    Ποτέ δεν κατάλαβα πως μπορεί να κρίνει κάποιος την τιμή μιας υπηρεσίας ή ενός προιόντος , χωρίς να γνωρίζει το κόστος!
    Εχει άλλη έννοια το "είναι ακριβο για την τσέπη μου" και άλλη το "είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει".

Ιδιαίτερα για την Vodafone λοιπόν που μιλάμε , αν δεις τον ισολογισμό της, θα δεις οτι καταγράφει και πάλι ζημιές.
    Συνεπώς, είναι μία σοβαρότατη ένδειξη ότι μάλλον δεν πουλάει ακριβά!

* Το γιατί έχουμε αυξημένο κόστος σε υπηρεσίες και προιόντα είναι άλλο θέμα συζήτησης.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος andreasp : 30-11-12 στις 00:32.

Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Καταρχήν μια χαρά επιτρέπουν το VoIP (τουλάχιστον κάποιοι). Κατά δεύτερον κανένας δεν μιλάει δωρεάν με το VoIP μέσω των παρόχων κινητής. Τρώει τα data που έχει πληρώσει. Και μπορεί (και πρέπει να μπορεί) να τα φάει όπως θέλει. Είτε σερφάροντας, είτε ακούγοντας ραδιόφωνο, είτε βλέποντας ταινίες, είτε συνδέεται σε VPN, είτε μιλώντας στο skype, είτε...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΤΡΙΠΟΛΗ
    Πάντως αν ήμουν πάροχος Έλληνας voip(μπορεί όμως και ο ξένος), όπως omnivoice και viva, θα κοίταγα τις επιλογές που μου δίνει η νομοθεσία περί αθέμιτου/ελεύθερου ανταγωνισμού... Γιατί μην ξεχνάμε ότι οι εταιρείες αυτές δεν είναι μόνο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά είναι και εταιρείες παροχής διαδικτύου.
    Κάνω προσπάθεια να βάζω ; αντι για ?

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από npats Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά τι συμβαίνει με wind ;
    Δυο αντικρουόμενες εμπειρίες χρηστών και αδιαφορία για απάντηση στην ξεκάθαρη ερώτηση από το adslgr

Ας βοηθήσει να το ξεκαθαρίσουμε και κανένας άλλος που εχει δοκιμάσει ή χρησιμοποιεί VOIP μέσω WIND.
    Και ήμουν έτοιμος να πάω στην Wind από vodafone μέχρι το τέλος του χρόνου!!
    Δεν υπαρχει καποιος περιορισμος στο δικτυο της wind (συμβολαιο ή καρτα).
    Αμφιβαλλω για αυτα που αναφερει ο φιλος με το iphone...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από emeliss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταρχήν μια χαρά επιτρέπουν το VoIP (τουλάχιστον κάποιοι). Κατά δεύτερον κανένας δεν μιλάει δωρεάν με το VoIP μέσω των παρόχων κινητής. Τρώει τα data που έχει πληρώσει. Και μπορεί (και πρέπει να μπορεί) να τα φάει όπως θέλει. Είτε σερφάροντας, είτε ακούγοντας ραδιόφωνο, είτε βλέποντας ταινίες, είτε συνδέεται σε VPN, είτε μιλώντας στο skype, είτε...
    Α, γεια σου! Ακριβως!!! Πληρωνουμε data! Ακριβοπληρωνουμε μαλιστα!!
    Γενικα ειναι απλα τα πραγματα, οποιος θελει να δινει κατω απο 40€ και να χρησιμοποιει viber κτλ παει εκει που του το επιτρεπουν...
    Το θεμα με τη voda βεβαια ειναι ο κυριολεκτικα μπακαλικος τροπος που επιβαλλουν ή αναιρουν αυτους τους περιορισμους αναλογως το αν και ποσο θα τους κραξεις κτλ

Πολλα συγχαρητηρια στο adslgr.com για την κινηση!!!

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    ακριβως..και ακριβοπληρωμενο το data μαλιστα.

τουλαχιστον η wind παρολο το χαλια σημα της ,δεν εχει καποιον περιορισμο..
    VAMOS ARIS

Περιοχή
    Porto Salonico
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12990/1020
    ISP
    Nova
    Router
    Thomson TG585 v7
    SNR / Attn
    6(dB) / 35(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Και τα βρίσκεις άσχετα?

Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Οτι ένα μαγαζί που λέγεται Vodafone, Wind, Cosmote, έχει συγκεκριμένα έξοδα, που πρέπει να τα καλύπτει απο τους πελάτες του μαζί με το απαραίτητο κέρδος. Δεν είναι κοινωφελες ίδρυμα. Μόνο το voip μειώνει τα έσοδα ? Αν ήθελε να μειωσει τα έσοδα της, θα μείωνε και τα πάγια της, και το κόστος του χρόνου ομιλίας. Δεν θα ψάχναμε να κάνουμε τρίπλα με Viber.
    Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που δεν δίνουν Voip! Γιατί θα σταματήσουν να εισπράτουν αυτά που εισπράτουν σήμερα.
    Το βρίσκεις κακό?
    Το βρίσκω εξαιρετικά κακό για μένα. Εγώ έχω πληρώσει ένα πακέτο X MB στο οποίο έρχεται αυτός τον οποίο πλήρωσα και μου βάζει περιορισμό στο πως θα το χρησιμοποιήσω.

Αν ήσουν μέτοχος (ιδιοκτήτης δηλαδη) θα το έβρισκες απόλυτα λογικό, όπως το βρίσκεις και σήμερα στο τυχόν μαγαζί που έχεις ώς ελέυθερος επαγγελματίας.
    Και φυσικά δεν θα επιχορηγώ εγώ που πληρώνω 50-100 ευρώ τον μήνα, τον τσαμπατζή που θέλει να μιλάει δωρέαν με πάροχο Voip. Θα μιλήσει λιγότερο (όσο αντέχει η τσέπη του δηλαδή) και θα πληρώσει τόσα ωστε να καλυφθεί το κόστος της υπηρεσίας του. (εξυπηρέτηση, τεχνική υποστήριξη, διαφήμιση και ότι άλλο περιλαμβάνει το κόστος ενός παρόχου κινητής τηλεφωνίας). Αν αύριο μιλάγαμε όλο απο viber, τότε το bandwith θα είχε τόσο ώστε και πάλι θα δίναμε 30-40-50-100 ευρω τον μήνα.

Ενα φεγγάρι είχε γίνει ανέκδοτο η ομιλία με την Cosmote με όλους τους τσαμπατζήδες που λιώναν τα What's up όλη μέρα! Πλήρωνες για να κάνεις την δουλειά σου, και το δύκτιο ήταν κρεμασμένο απο όλα τα πιτσιρίκια που πατσουρεύαν όλη μέρα με τα What's up.
    Αν θέλεις , η οποιαδήποτε υπηρεσία-προιον να μειωσει την τιμή του, έχεις μία επιλογή.
    Κόβεις την κατανάλωση, και απο εκεί και πέρα, θα δεις αν πραγματικά υπάρχει περιθώριο να μειωθεί η τιμή ή οχι. Και ταυτόχρονα θα λειτουργήσει ο ανταγωνισμός. (Η μέχρι τώρα πορεία στην Ελλάδα, τα τελευταία 3 χρόνια, έδειξαν ότι τελικά τα προιόντα και οι υπηρεσίες δεν ήταν όσο ακριβές πιστεύαμε, μια που οι τιμές έχουν πέσει πολύ λιγότερο απο ότι φανταζόμασταν ότι θα συμβει).
    Αν υπάρχει περιθώριο θα μειωθεί η τιμή, αν όχι θα κλείσει το μαγαζι! (Δυστηχώς αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα. Η μία επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, κλείνει μετά την άλλη. Ενδειξη, ότι δεν ήταν τόσο ακριβά τα πράγματα οσο φωνάζουμε) *

Στην Ελλάδα δεν μειώνουμε την κατανάλωση ανάλογα με την τσέπη μας.
    Συνεχίζουμε να καταναλώνουμε το ίδιο ή σχεδόν το ίδιο, γκρινιάζοντας και φωνάζοντας ότι είναι απατεώνες γιατί πουλάνε τοσο(!?), χωρίς να έχουμε απολύτος καμία γνώση για το κόστος του προιόντος.
    Ποτέ δεν κατάλαβα πως μπορεί να κρίνει κάποιος την τιμή μιας υπηρεσίας ή ενός προιόντος , χωρίς να γνωρίζει το κόστος!
    Εχει άλλη έννοια το "είναι ακριβο για την τσέπη μου" και άλλη το "είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει".

Ιδιαίτερα για την Vodafone λοιπόν που μιλάμε , αν δεις τον ισολογισμό της, θα δεις οτι καταγράφει και πάλι ζημιές.
    Συνεπώς, είναι μία σοβαρότατη ένδειξη ότι μάλλον δεν πουλάει ακριβά!

* Το γιατί έχουμε αυξημένο κόστος σε υπηρεσίες και προιόντα είναι άλλο θέμα συζήτησης.
    Αν ήμουν μέτοχος θα έψαχνα τρόπους να προσαρμοστώ. Γιατί αν δε το κάνω, θα με καταπιεί η αγορά.

Το ότι θα πιτάρει το δίκτυο εγώ προσωπικά δε το δέχομαι, καθώς υπάρχουν πάμπολλες άλλες υπηρεσίες που απαιτούν τρελό bandwidth αλλά για κάποιο περίεργο λόγο λειτουργούν και θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά μέσα από όλα τα δίκτυα.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14400/1022
    ISP
    Wind
    DSLAM
    On Telecoms - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    Asus DSL-N10_C1
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 16,7(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pan05 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το βρίσκω εξαιρετικά κακό για μένα. Εγώ έχω πληρώσει ένα πακέτο X MB στο οποίο έρχεται αυτός τον οποίο πλήρωσα και μου βάζει περιορισμό στο πως θα το χρησιμοποιήσω.

Αν ήμουν μέτοχος θα έψαχνα τρόπους να προσαρμοστώ. Γιατί αν δε το κάνω, θα με καταπιεί η αγορά.

Το ότι θα πιτάρει το δίκτυο εγώ προσωπικά δε το δέχομαι, καθώς υπάρχουν πάμπολλες άλλες υπηρεσίες που απαιτούν τρελό bandwidth αλλά για κάποιο περίεργο λόγο λειτουργούν και θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά μέσα από όλα τα δίκτυα.
    Αλλο ένα χαρακτηριστικό μας είναι ότι πάντα πιστεύουμε ότι εμείς θα τα καταφέρναμε καλύτερα.
    Θα είμασταν καλύτεροι μανατζαρέοι... καλύτεροι υπουργοί... καλύτεροι πρωθυπουργοί... γενικώς... καλύτεροι απο όλους!
    Γιατί δεν προτείνεις κάποιον τρόπο?
    Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα! Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για εταιρίες γίγαντες όπως η Vodafone, με ελάχιστη ευελιξία και δυνατότητα ριζοσπαστικών αλλαγών. -λόγου όγκου-
    Για να πληρωθεί το κόστος συντήρησης δυκτίου, διαφήμιση, εξυπηρέτηση πελατών και συνολικά όλα τα κόστη, πρέπει να εισπράτει Χ λεφτά. Αν βρούμε έναν τρόπο να πληρώνουμε χ/2 , απλά η εταιρία θα κλείσει!
    Η μείωση του κόστους, δεν είναι κάτι απλό και εύκολο και ιδιαίτερα σε μία εταιρία που κλείνει με ζημιά σχεδόν κάθε χρόνο.
    Ας αποφασίσουμε ως καταναλωτικό κοινό, ότι δεν είμαστε πρόβατα, για να χρειαζόμαστε εκατομυρια διαφήμισης για να εμπιστευούμε μία εταιρία, ας αρχίσουμε να κοιτάμε την ουσία και όχι το "φαίνεσθε" και θα δείς για πότε και κέρδη θα σημείωσει η Vodafone, και οι τιμές θα πέσουν , και οι υπηρεσίες θα βελτιωθούν!

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Αλλο ένα χαρακτηριστικό μας είναι ότι πάντα πιστεύουμε ότι εμείς θα τα καταφέρναμε καλύτερα.
    Θα είμασταν καλύτεροι μανατζαρέοι... καλύτεροι υπουργοί... καλύτεροι πρωθυπουργοί... γενικώς... καλύτεροι απο όλους!
    Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα! Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για εταιρίες γίγαντες όπως η Vodafone, με ελάχιστη ευελιξία και δυνατότητα ριζοσπαστικών αλλαγών. -λόγου όγκου-
    Για να πληρωθεί το κόστος συντήρησης δυκτίου, διαφήμιση, εξυπηρέτηση πελατών και συνολικά όλα τα κόστη, πρέπει να εισπράτει Χ λεφτά. Αν βρούμε έναν τρόπο να πληρώνουμε χ/2 , απλά η εταιρία θα κλείσει!
    Η μείωση του κόστους, δεν είναι κάτι απλό και εύκολο και ιδιαίτερα σε μία εταιρία που κλείνει με ζημιά σχεδόν κάθε χρόνο.
    Ας αποφασίσουμε ως καταναλωτικό κοινό, ότι δεν είμαστε πρόβατα, για να χρειαζόμαστε εκατομυρια διαφήμισης για να εμπιστευούμε μία εταιρία, ας αρχίσουμε να κοιτάμε την ουσία και όχι το "φαίνεσθε" και θα δείς για πότε και κέρδη θα σημείωσει η Vodafone, και οι τιμές θα πέσουν , και οι υπηρεσίες θα βελτιωθούν!
    Φίλε Ανδρέα (χρόνια σου πολλά παρεμπιπτόντως)
    για πιο λόγο τα 200Mb data που πληρώνει κανείς στο Unlimited 35 απαγορεύεται να καταναλωθούν σε voip υπηρεσίες ενώ πχ τα 300Mb Unlimited 45 επιτρέπεται?
    Οι τσαμπατζήδες και άλλοι τέτοιοι χαρακτηρισμοί που έκανες σε προηγούμενα post είναι ατυχέστατοι.
    Πληρώνει ο κόσμος τα data του, αν θέλει να το κάνει μιλώντας τι διαφορά έχει για το load του δικτύου με το να streamαρει πχ video?
    Απλά τα πράγματα: ο διεθνής κολοσσός "Αν βρούμε έναν τρόπο να πληρώνουμε χ/2 , απλά η εταιρία θα κλείσει!"
    ενώ ταυτόχρονα οι δευτεροτρίτοι σου δίνουν στην καρτοκινητή με 10€ (από τα οποια τα 4€ σου μένουν) 1.5Gb data ελεύθερο να το κάνεις θέλεις!
    Ε, κάτι δεν κολλάει εδώ...
    Ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του και επιλέγει την εταιρία που τον εξυπηρετεί για το συγκεκριμένο διάστημα που τον εξυπηρετεί.
    Ας μην χαρακτηρίζουμε ανθρώπους και ας μην υπηρετούμε εταιρίες...

Περιοχή
    Porto Salonico
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12990/1020
    ISP
    Nova
    Router
    Thomson TG585 v7
    SNR / Attn
    6(dB) / 35(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δεν είναι η δουλειά μου αυτή και δε με ενδιαφέρει κιόλας στη τελική. Καιρός να δικαιολογήσουν κάποιοι τα λεφτά τους, δε νομίζεις;

Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να λειτουργεί αντίθετα το όλο παραμύθι; Ότι δηλαδή η ίδια η διαφήμιση είναι αυτή που επιβάλλεται στις μάζες με την άπειρη επανάληψη και το όλο ψυχολογικό background που περιέχει. Δε θα είχα κανένα απολύτως θέμα με την ελάττωση των διαφημίσεων οποιασδήποτε εταιρίας. Δεν είναι αυτός ο τρόπος που ενημερώνομαι για τα προϊόντα άλλωστε.

Τέλος έχω αποφασίσει ότι δεν είμαι όλα αυτά που αναφέρεις και γι' αυτό το λόγο είμαι σε εταιρία χωρίς τέτοιους περιορισμούς.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1Gbps▼▲
    ISP
    Inalan
    Router
    Fritz!Box 7530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από emfragmatron Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλά τα πράγματα: ο διεθνής κολοσσός "Αν βρούμε έναν τρόπο να πληρώνουμε χ/2 , απλά η εταιρία θα κλείσει!"
    ενώ ταυτόχρονα οι δευτεροτρίτοι σου δίνουν στην καρτοκινητή με 10€ (από τα οποια τα 4€ σου μένουν) 1.5Gb data ελεύθερο να το κάνεις θέλεις!
    Ε, κάτι δεν κολλάει εδώ...
    Ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του και επιλέγει την εταιρία που τον εξυπηρετεί για το συγκεκριμένο διάστημα που τον εξυπηρετεί.
    Ας μην χαρακτηρίζουμε ανθρώπους και ας μην υπηρετούμε εταιρίες...
    Που μπορούμε να βρούμε σε καρτοκινητή με 10€ (από τα οποία να μας μένουν τα 4€) 1.5Gb data ελεύθερο?

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    ~13Mbps
    ISP
    Wind
    Router
    Netgear D1500
    ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
    Wind: δεν μπλοκαρε ποτέ και δεν μπλοκάρει το Voip
    Cosmote: δεν μπλοκαρε ποτέ και δεν μπλοκάρει το Voip
    Vodafone: με μια αίτηση στην εξυπηρέτηση πελατών στο internet, σου βγάζουν τον περιορισμο

Όλα τ άλλα δεν τα καταλαβαίνω

- - - Updated - - -
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cokarajohn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Που μπορούμε να βρούμε σε καρτοκινητή με 10€ (από τα οποία να μας μένουν τα 4€) 1.5Gb data ελεύθερο?

Στο wind F2G

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1Gbps▼▲
    ISP
    Inalan
    Router
    Fritz!Box 7530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gerstavros Εμφάνιση μηνυμάτων

Στο wind F2G
    Με συγχωρείς για την επιμονή, αλλά επειδή με ενδιαφέρει, πήγα στη σελίδα του F2G και δεν βρήκα αυτό που αναφέρει ο φίλος παραπάνω:
    δίνουν στην καρτοκινητή με 10€ (από τα οποια τα 4€ σου μένουν) 1.5Gb data ελεύθερο να το κάνεις θέλεις!
    Τα μόνα που είδα με 10€ είναι τα εξής:
    • free 500MB με κάθε ανανέωση 10-19€
    • Unlimited500 όπου με 5€ έχεις 500ΜΒ συν επιπλέον 500ΜΒ (μόνο μέχρι το τέλος του έτους)

Εκτός αν εννοείς να βάλω μία 10€ κάρτα και στη συνέχεια να ενεργοποιήσω το Unlimited500 που μαζί με τους φόρους τελικά θα μου αφήσει περίπου 4€ και θα μου δώσει 1,5GB data. Αυτό όντως γίνεται ΑΛΛΑ μπορώ πλέον να το κάνω μόνο για αυτόν το μήνα μιας και στο τέλος του χρόνου λήγει η προσφορά οπότε πέφτουμε στο 1GB -το οποίο φυσικά δεν είναι λίγο-.

Επίσης παρατήρησα πως η Wind έχει κάνει μόνη της όλους τους δυνατούς συνδυασμούς με 10€ και τους παρουσιάζει εδώ.

Περιοχή
    Νέα Λάμψακος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55 Mbps/5,5 Mbps
    ISP
    COSMΟΤΕ
    Router
    Speedport Plus
    Path Level
    Interleaved
    Τα δίκτυα 2G και 3G φτιάχτηκαν για τηλεφωνία.
    Μην ζητάτε λοιπόν να γίνουν δίκτυα δεδομένων.
    Περιμένετε το 4G για αυτό.
    Που και πάλι το περιορισμένο φάσμα βάζει περιορισμούς στο bandwidth.
    Δεν είναι σαν τα σταθερά που πετάς μια οπτική ίνα και αυξάνεις το bandwidth.
    Οι συχνότητες είναι συγκεκριμένες.

Περιοχή
    At Milliways, the Restaurant at the End of the Universe
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50000/5000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    OpenWRT (WNDR3700v2)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Diagrafeas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα δίκτυα 2G και 3G φτιάχτηκαν για τηλεφωνία.
    Μην ζητάτε λοιπόν να γίνουν δίκτυα δεδομένων.
    Περιμένετε το 4G για αυτό.
    Που και πάλι το περιορισμένο φάσμα βάζει περιορισμούς στο bandwidth.
    Δεν είναι σαν τα σταθερά που πετάς μια οπτική ίνα και αυξάνεις το bandwidth.
    Οι συχνότητες είναι συγκεκριμένες.
    οι συχνότητες είναι περιορισμένες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να σε εμποδίζει να κάνεις μικρότερες κυψέλες, οποτε να μοιράζεις το ίδιο bandwidth σε λιγότερους χρήστες. με αυτό τον τρόπο αυξάνεις το διαθέσιμο bandwidth per user.
    See first, think later, then test. But always see first. Otherwise you will only see what you were expecting. Most scientists forget that. - Douglas Adams
    There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. - Jeffrey Goines (12 Monkeys)

Σελ. 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-12, 12:03
  2. Μηνύματα: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-12, 09:51
  3. Μηνύματα: 256
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-11, 17:10
  4. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-08-08, 16:58

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks