Απάντησα στην γενική απάντηση σου,
σαν να λες δηλαδή ότι με το ένα είσαι ασφαλής με το άλλο δεν είσαι ,και σου λέω δεν είναι καθόλου έτσι.
Ανάλογα με το τι αρέσει στον καθένα χρησημοποιεί,
κι ανάλογα την χρήση που κάνει είναι το PC του ευάλλωτο στις απειλές.
Αυτές οι 24000 υπογραφές δεν ενόχλησαν ούτε εμένα που χρησημοποιώ MSE,
ούτε εσένα που έχεις AVIRA. Κοινώς παρονομαστής, και των δύο οι υπολογιστές είναι ασφαλείς.
Άρα μικρό ρόλο παίζει το 90 και το 99%.
Δεν είπα να πετάξεις το AV. Απλά τονίζω αυτό που λέω πάντα,
ότι ο καλύτερος κριτής ενός AV είναι ο ίδιος ο χρήστης,
και τα αποτελέσματα των διαφόρων τεστ, εμένα με αφήνουν αδιάφορο.
Εμφάνιση 76-90 από 175
-
01-12-12, 18:19 Απάντηση: Το Microsoft Security Essentials δεν πέρασε τα τεστ και έχασε την AV-Test πιστοποίηση #76ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
-
01-12-12, 18:37 Απάντηση: Το Microsoft Security Essentials δεν πέρασε τα τεστ και έχασε την AV-Test πιστοποίηση #77
Γιατί να μην το πετάξω; Αφού σύμφωνα με τη λογική σου 99%=90%, μπορώ να το βγάλω και να πω ότι έχω ένα AV με ποσοστό ανίχνευσης 0%.
Και μετά θα πω, πάλι σύμφωνα με τη δική σου λογική... 246000 υπογραφές έχει το MSE, 0 το δικό μου. Από αυτές όμως τις 246000 δεν έτυχε να με ενοχλήσει καμία.
Κοινός παρονομαστής: και οι δύο υπολογιστές είναι ασφαλείς.
-
01-12-12, 19:01 Απάντηση: Το Microsoft Security Essentials δεν πέρασε τα τεστ και έχασε την AV-Test πιστοποίηση #78
Δεν θα μπ[ω στην λογική trolling.
Θες να το πετάξεις πέταξε το. Νομίζω είσαι έξυπνος για να καταλάβεις ότι:
το "νεκρός" (0%) έχει διαφορά από το "ζωντανός με μηχανική υποστήριξη" (10%),
κι αυτό έχει διαφορά από το "υγιείς" (90%) και απόλυτα υγιείς (100%)
Αν εσένα σου φαίνεται το ίδιο, μάλλον δεν κατανοείς την διαφορά το 0 με το 10.ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
-
01-12-12, 19:21 Απάντηση: Το Microsoft Security Essentials δεν πέρασε τα τεστ και έχασε την AV-Test πιστοποίηση #79
Αν το εκλαμβάνεις ως τρολλάρισμα κάνεις λάθος. Θέλω να σου δείξω που πάσχει η λογική σου, αλλά δε θες να καταλάβεις. Όταν ένα AV σου δίνει μεγαλύτερη κάλυψη είσαι πιο ασφαλής. Τέλος. Έτσι απλό είναι, δε σου έχει κάνει κανείς συμβόλαιο ότι ένας ιός δε θα είναι στο 10% που δεν πιάνει το δικό σου... άσε που δε θα το ξέρεις κιόλας αν δε χρησιμοποιείς 2ο AV.
-
01-12-12, 19:50 Απάντηση: Το Microsoft Security Essentials δεν πέρασε τα τεστ και έχασε την AV-Test πιστοποίηση #80
Το ότι σου δίνει μεγαλύτερη προστασία το λένε τα διάφορα τεστ.
Το έχεις ανακαλύψει εσύ ο ίδιος στο σύστημα σου;
Γιατί και με το AVIRA pro (που είχα 2 χρόνια) και με το AVAST άλλα δύο,
και το Norton δύο χρόνια στα XP, όλα με πληρωμή,
δεν είδα καμιά διαφορά στην προστασία από ότι με το MSE που είναι δωρεάν.
Και μιλάω για τον υπολογιστή μου και την χρήση που κάνω.
Το σκεπτικό μου είναι ότι κανένα τεστ δεν μπορεί να μου πει,
ποιό AV δίνει μεγαλύτερη κάλυψη στον υπολογιστή μου,
αν δεν το δώ εγώ ο ίδιος. Για μένα μέχρι σήμερα, όλα την ίδια δουλειά κάνουν.
Και τα έχω δοκιμάσει όλα σχεδόν.ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
-
01-12-12, 21:19 Re: Το Microsoft Security Essentials δεν πέρασε τα τεστ και έχασε την AV-Test πιστοποίηση #81
Ωχ, παίζει και να γίνεται πανηγύρι στα windows 8, αλλά δεν βαριέσαι.... δεν έχω το κουράγιο να ασχοληθώ με AV και όλα τα λοιπά... αν είναι της μοίρας να κολλήσω ας κολλήσω
Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
02-12-12, 04:06 Απάντηση: Το Microsoft Security Essentials δεν πέρασε τα τεστ και έχασε την AV-Test πιστοποίηση #82
Η καλύτερη λύση είναι μόνα τους τα Windows σε ένα partition/σκληρό/SSD και όλα τα υπόλοιπα αλλού. Με τον MSE και σε συνδυασμό με ένα ελαφρύ free antispyware και adblock 99% είσαι καλυμμένος. Αν σου κάτσει, κάνεις μπαμ-μπαμ ένα format και είσαι έτοιμος.
Οι πιθανότητες για έναν έμπειρο χρήστη είναι 1 στα 5 χρόνια. Τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία.
-
03-12-12, 10:58 Απάντηση: Το Microsoft Security Essentials δεν πέρασε τα τεστ και έχασε την AV-Test πιστοποίηση #83
-
03-12-12, 18:12 Απάντηση: Το Microsoft Security Essentials δεν πέρασε τα τεστ και έχασε την AV-Test πιστοποίηση #84
και ας μην ξεχνάμε τις υποψίες-καταγγελίες-συνομωσίες-αναφορές οτι η βιομηχανία αυτή μπορεί και να κοροϊδεύει τους χρήστες. Εχω να δω ιο από το ... 2003 ( ; ) ... σε ένα α-patchάριστο windows xp μηχάνημα δημόσιας υπηρεσίας που είχε μπεί ο Blaster ο οποίος worm είναι, ούτε καν ιός. Πραγματικό ιο (με διαγραφή αρχείων κλπ) έχω να δω από το DOS !!!!!
-
03-12-12, 19:52 Απάντηση: Το Microsoft Security Essentials δεν πέρασε τα τεστ και έχασε την AV-Test πιστοποίηση #85
-
03-12-12, 21:11 Απάντηση: Το Microsoft Security Essentials δεν πέρασε τα τεστ και έχασε την AV-Test πιστοποίηση #86
-
04-12-12, 01:04 Απάντηση: Το Microsoft Security Essentials δεν πέρασε τα τεστ και έχασε την AV-Test πιστοποίηση #87
ναι, και ο οικος FITCH βγαζει εταιρειες και οικονομιες προβληματικες.οτι θελει υποστηριζει ο καθενας.αν τα παρουν λενε οτι θες εσυ.
-
04-12-12, 07:47 Απάντηση: Το Microsoft Security Essentials δεν πέρασε τα τεστ και έχασε την AV-Test πιστοποίηση #88
σκοπός των ιών , και λοιπού malware σήμερα παιδιά , είναι να τσεκάρουν κυρίως που σερφάρεις , τι βλέπεις , τι αγοράζεις κλπ , για να τα πουλάνε μετά στις εταιρείες . Νομίζετε οι μεγάλες εταιρείες δεν κάνουν το ίδιο? Όταν συνδέεσαι στο cloud για να μπεις στο λειτουργικό , όπως τώρα με τα 8αρια , και αποθηκεύει αυτόματα τα favorites , ιστορικό κλπ , το ίδιο δεν κάνουν και οι μεγάλοι? Θεωρητικά μόνο η in private περιήγηση δίνει μια στοιχειώση προστασία , αν και εκελι έχω αμφιβολίες . Θέλει τακτικό καθάρισμα η cache , ιστορικό κλπ , απενεργοποίηση intranet ρυθμίσεων , απενεργοποίηση κοινής χρήσης αρχείων κλπ κλπ , αλλά τότε δεν τρέχεις pc στον σημερινό κόσμο , αλλά σε μοναστήρι .
-
04-12-12, 12:10 Απάντηση: Το Microsoft Security Essentials δεν πέρασε τα τεστ και έχασε την AV-Test πιστοποίηση #89
εννοειται φιλε μου οτι κανεις δεν θελει να κατεβαζει ιους...αλλα δεν μπορεις να ξερεις ποιο αρχειο εχει ιο. Τελος παντων ειναι τσαμπα antivirus. εχει τυχει επισης εναν ιο να το βρισκει ενα antivirus και ενα αλλο να μην βρισκει τιποτα!!! τι να κανουμε δεν θα σκασουμε κιολας.
-
06-12-12, 05:41 Απάντηση: Το Microsoft Security Essentials δεν πέρασε τα τεστ και έχασε την AV-Test πιστοποίηση #90
Ειρήνη ημίν ρε παιδιά!!
Παρόμοια Θέματα
-
H Microsoft έχασε οριστικά την δικαστική διαμάχη με την i4i σχετικά με το XML του Word
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-06-11, 01:11 -
δεν εμφανιζει την cpu στα αρχικα τεστ του bios
Από ane189 στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-11, 18:10 -
H Microsoft προειδοποιεί για την κυκλοφορία κακόβουλης απομίμησης του Security Essentials
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 03-03-10, 18:12
Bookmarks