Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα θα σου απαντήσω γιατί τα ζητήματα που σου έθεσα και απαντάς έχουν γενικό χαρακτήρα και ελπίζω ότι το ιντερνετ κάτι θετικό έχει να προσφέρει. Κάθε αναφορά σε Yonko και Anon ή 2ο ενικού δεν είναι επι τους προσωπικού αλλά σαν πρεσβευτές των αντιλήψεων, ιστορίας ανθρώπων, λογικής και εμπειρίας. Πες τους YonkoX και AnonX.
Σου απαντώ σε vs mode όπως το θέτεις αλλά όπως έγραψα η αντιστοίχηση δεν ειναι προσωπική αλλά αν θες αντίληψης.
Το γεγονός ότι το προσωποποιείς είναι κλασσικό χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας και να ξέρεις είναι και σχεδόν αυτόματο χάσιμο στην λογική. Αυτό που σου λέω είναι ότι δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, λεφτά υπάρχουν από πίσω και άρα δεν ξέρω την σκοπιμότητα σου. όχι μόνο την δική σου. Δεν έκρινα τις πηγές σου. Γιατί όπως έγραψα δεν το κατέχω στο βαθμό για να τις αξιολογήσω και δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ τόσο σε βάθος. Όμως, αν και οι πηγές σου μπορεί να ειναι σωστές, μπορεί να ειναι τμήμα της γενικής έρευνας και να διαστρευλώνουν την συνολική αλήθεια. ΓΙαυτό εγώ προτιμώ την κοινή (όχι χαζή) λογική. Δεν ειναι επιστημονικό το θέμα ακριβώς. Δεν έχεις να κάνεις με ατομική φυσική. Τα μαθηματικά έπαιξαν το ρόλο τους στην αρχή για την βασική ιδέα της κρυπτογραφίας. Μετά είναι χρήση, ιδεοληψίας και τρελός τζόγος όπως με κάθε χρηματοοικονομικό προιόν. Το ερώτημα είναι χρηστικότητα vs κόστος και ασφάλειας. Ούτε για τον άνον σκέφτομαι ότι ίσως δεν έχει δόλο αλλά επειδή πχ διαβάζω τον άνον χρόνια και έχω σχηματίσει καλύτερη γνώμη για την ουδετερότητα του, εμπιστεύομαι περισσότερο τι θα γράψει, ίσως γιατί συμφωνεί και την κοινή λογικής κατάληξη που έχω στο μυαλό μου. Δεν είναι προσωπικό το θέμα, αλλά τα γραφόμενα σου σε άλλα νήματα δεν μου είχαν δώσει και την βαρύτητα γνώμης που χρειάζομαι για να εμπιστευτώ τα γραφόμενα σου όπως αυτά του ανον. Όπως έγραψες δεν γράφεις πια αλλού και μαγκιά σου. Παλιά έγραφες. Ήσουν και σαφώς νεότερος και άρα διαφορετικές οπτικές και έχουμε διαφωνήσει. Τώρα, σε είδα σε αυτό το νήμα μετά από καιρό και σκέφτημα έχει ωριμάσει/μεγαλώσει το παλικάρι. Όμως ο ανον και κάθε άνον που εγώ τουλάχιστον ξεχωρίζω έχει γαλόνια στην αντίληψη μου που δεν έχεις. Λέγεται seniority, εμπειρία και εμπιστοσύνη εντός και εκτός internet.
Προφανώς αλλά είσαι 20κάτι είμαι 40κατι και όλοι έχουμε πεπερασμένο χρόνο, διάθεση και διαρκώς λιγότερη ενέργεια. ΓΙαυτό σου λέω, ότι μετά από ένα σημείο ο κόσμος σχηματίζει μια γνώμη για κάποια ζήτημα και κινείται γύρω από αυτά. Το μυστικό είναι αν σου παρουσιάσουν σωστή συνολική και εύπεπτη επιχειρηματολία να μην κλείνεις αυτιά. Θα μου πεις και ποιος ξέρει το σωστό σημείο; Η αυτοψία δείχνει στο τέλος.
Ναι προφανώς. Αν θες όλα έχουν κοινωνικές προεκτάσεις, κάποια στιγμή. Η ατομική φυσική ήταν στην αρχή για λίγους και αφού έβγαλε μερικές βόμβες και χάραξε τις κοινωνίες στον ψυχρό πόλεμο. Για μένα το bitcoin έκανε τον κυκλό του. Έδειξε ότι η τεχνολογία με την 60 χρονών επιστήμη μπορεί και αλλιώς. Ήταν GROUND BREAKING και ένα φανταστικό proof of concept. Όμως, και ευτυχώς, δεν φτιάχνουμε ούτε λογισμικό ούτε γέφυρες ούτε άλλα με την v1 iteration. Και γενικά αποφεύγουμε να κάνουμε productise το proof of concept. Δεν έγινε έτσι ακριβως με το bitcoin αλλά αρκετά κοντά καθώς σαν λογισμικό εξελίχτηκε αλλά η βασική του πτυχή παραμένει ακέραιη και είναι το proof of work με διαρκώς αυξανόμενη δυσκολία και περιβαντολογική επίπτωση. Μόλις το poc βγεί εκτός αρχικών προδιαγραφών γίνεται απλά τέρας. Guess what. Στο χώρο του λογισμικού που είμαι εγώ, αυτό είναι και το νο1 αμάρτημα για τρύπες, προβλημα και γενικά αστα να πάνε αποδοτικότητα.
Φιλικά.
Εμφάνιση 7.711-7.725 από 8330
-
11-07-21, 13:54 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7711
-
11-07-21, 14:24 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7712To blog της Ελληνικής κοινότητας του bitcoin
1HeyFM6xMpq8s7BahqEuNPcTedDjhNUsoc
4411 804B 0181 F444 ADBD 01D4 0664 00E4 37E7 228E
-
11-07-21, 14:30 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7713
Υπάρχει και η άλλη περίπτωση, δεν μας αρέσουν αυτά που λέει κάποιος, όποτε απλά το γυρνάμε σε "δολοφονία" χαρακτήρα.
αυτή την στιγμή είσαστε πάνω απο μια σελίδα που προσπαθείτε να κάνετε αυτό το πράγμα.
-
11-07-21, 14:30 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7714
Anon troll????
-
11-07-21, 16:05 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7715
Δεν ξέρω πόσο είναι οι υπόλοιποι, αλλά νομίζω πως δεν έχει σημασία η ηλικία αρκεί να μην είμαστε προκατειλημμένοι για κάποια πράγματα. Εάν δηλαδή δεν υπάρχει διάθεση για μάθηση, καλύτερα να μην συμμετέχεις καθόλου. Αλλά πέρα από αυτό, όταν γράφεις σεντόνια με καθαρό σκοπό την επιβολή της γνώμης σου, σε αυτήν την περίπτωση κατά του Bitcoin, δεν είσαι σωστός. Δεν προσπαθεί να βοηθήσει κάποιον αλλά να τον βγάζει χαζό που χρησιμοποιεί αυτό το νόμισμα.
Κατά τα άλλα μια χαρά τα είπες, αν και δεν πιστεύω πως έχει κάνει τον κύκλο του.
-
11-07-21, 16:06 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7716
o anon troll??? σοβαρά ρε guys;;;
-
11-07-21, 16:13 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7717
-
11-07-21, 16:26 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7718
- Περιοχή
- Airstrip One
- Downloads
- 4
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 16000/1900
- ISP
- Ο2
O Anon δεν είναι τρολλ, ο globalnoise είναι.
Ο Ανον απλά είναι κακόβουλος ομιλητής, δεν βάζω το «συν» στο ομιλητής γιατί δεν πιστεύω ότι αποσκοπεί στον διάλογο.
-
11-07-21, 17:24 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7719
-
11-07-21, 18:02 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7720
-
11-07-21, 20:09 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7721
-
11-07-21, 20:17 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7722
-
11-07-21, 20:39 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7723
- Downloads
- 44
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 30
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 300/300 Mbps
- ISP
- Inalan
- Router
- EdgeRouter™ X
-
11-07-21, 20:45 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7724
- Περιοχή
- Airstrip One
- Downloads
- 4
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 16000/1900
- ISP
- Ο2
Δεν είσαι κακόβουλος όμως, απλά θέλεις να την μπαίνεις.
-
11-07-21, 20:58 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7725
Τουλάχιστον εσύ μας θυμάσαι μια στο τόσο.
Bookmarks