Σελ. 515 από 556 ΠρώτηΠρώτη ... 495505510513514515516517520525535 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 7.711-7.725 από 8330
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα θα σου απαντήσω γιατί τα ζητήματα που σου έθεσα και απαντάς έχουν γενικό χαρακτήρα και ελπίζω ότι το ιντερνετ κάτι θετικό έχει να προσφέρει. Κάθε αναφορά σε Yonko και Anon ή 2ο ενικού δεν είναι επι τους προσωπικού αλλά σαν πρεσβευτές των αντιλήψεων, ιστορίας ανθρώπων, λογικής και εμπειρίας. Πες τους YonkoX και AnonX.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Red Yonko Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παραθέτω ψευδή γεγονότα για να καταφέρω το σκοπό μου; Ή αλλιώς, κάνω τα πάντα για να σας ενθαρύνω να χρησιμοποιήσετε Bitcoin; Δεν είμαι ίδια αναλογία με τον anon, έτσι πιστεύω δηλαδή.
    Σου απαντώ σε vs mode όπως το θέτεις αλλά όπως έγραψα η αντιστοίχηση δεν ειναι προσωπική αλλά αν θες αντίληψης.
    Το γεγονός ότι το προσωποποιείς είναι κλασσικό χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας και να ξέρεις είναι και σχεδόν αυτόματο χάσιμο στην λογική. Αυτό που σου λέω είναι ότι δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, λεφτά υπάρχουν από πίσω και άρα δεν ξέρω την σκοπιμότητα σου. όχι μόνο την δική σου. Δεν έκρινα τις πηγές σου. Γιατί όπως έγραψα δεν το κατέχω στο βαθμό για να τις αξιολογήσω και δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ τόσο σε βάθος. Όμως, αν και οι πηγές σου μπορεί να ειναι σωστές, μπορεί να ειναι τμήμα της γενικής έρευνας και να διαστρευλώνουν την συνολική αλήθεια. ΓΙαυτό εγώ προτιμώ την κοινή (όχι χαζή) λογική. Δεν ειναι επιστημονικό το θέμα ακριβώς. Δεν έχεις να κάνεις με ατομική φυσική. Τα μαθηματικά έπαιξαν το ρόλο τους στην αρχή για την βασική ιδέα της κρυπτογραφίας. Μετά είναι χρήση, ιδεοληψίας και τρελός τζόγος όπως με κάθε χρηματοοικονομικό προιόν. Το ερώτημα είναι χρηστικότητα vs κόστος και ασφάλειας. Ούτε για τον άνον σκέφτομαι ότι ίσως δεν έχει δόλο αλλά επειδή πχ διαβάζω τον άνον χρόνια και έχω σχηματίσει καλύτερη γνώμη για την ουδετερότητα του, εμπιστεύομαι περισσότερο τι θα γράψει, ίσως γιατί συμφωνεί και την κοινή λογικής κατάληξη που έχω στο μυαλό μου. Δεν είναι προσωπικό το θέμα, αλλά τα γραφόμενα σου σε άλλα νήματα δεν μου είχαν δώσει και την βαρύτητα γνώμης που χρειάζομαι για να εμπιστευτώ τα γραφόμενα σου όπως αυτά του ανον. Όπως έγραψες δεν γράφεις πια αλλού και μαγκιά σου. Παλιά έγραφες. Ήσουν και σαφώς νεότερος και άρα διαφορετικές οπτικές και έχουμε διαφωνήσει. Τώρα, σε είδα σε αυτό το νήμα μετά από καιρό και σκέφτημα έχει ωριμάσει/μεγαλώσει το παλικάρι. Όμως ο ανον και κάθε άνον που εγώ τουλάχιστον ξεχωρίζω έχει γαλόνια στην αντίληψη μου που δεν έχεις. Λέγεται seniority, εμπειρία και εμπιστοσύνη εντός και εκτός internet.

Μα και για να τον αποθαρρύνεις θέλεις «διδακτορικό». Αυτό ισχύει στα πάντα, όποιος έχει περισσότερες γνώσεις σχηματίζει καλύτερη γνώμη πάνω στο θέμα.
    Προφανώς αλλά είσαι 20κάτι είμαι 40κατι και όλοι έχουμε πεπερασμένο χρόνο, διάθεση και διαρκώς λιγότερη ενέργεια. ΓΙαυτό σου λέω, ότι μετά από ένα σημείο ο κόσμος σχηματίζει μια γνώμη για κάποια ζήτημα και κινείται γύρω από αυτά. Το μυστικό είναι αν σου παρουσιάσουν σωστή συνολική και εύπεπτη επιχειρηματολία να μην κλείνεις αυτιά. Θα μου πεις και ποιος ξέρει το σωστό σημείο; Η αυτοψία δείχνει στο τέλος.

Λίγο εκτός αυτό, αλλά και οτιδήποτε ακουμπάει την κοινωνία έχει δύο πλευρές, μια αρνητική και μια θετική. Το Bitcoin είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και οι συζητήσεις δεν προέρχονται άμεσα από το τι υπάρχουν λεφτά από πίσω.
    Ναι προφανώς. Αν θες όλα έχουν κοινωνικές προεκτάσεις, κάποια στιγμή. Η ατομική φυσική ήταν στην αρχή για λίγους και αφού έβγαλε μερικές βόμβες και χάραξε τις κοινωνίες στον ψυχρό πόλεμο. Για μένα το bitcoin έκανε τον κυκλό του. Έδειξε ότι η τεχνολογία με την 60 χρονών επιστήμη μπορεί και αλλιώς. Ήταν GROUND BREAKING και ένα φανταστικό proof of concept. Όμως, και ευτυχώς, δεν φτιάχνουμε ούτε λογισμικό ούτε γέφυρες ούτε άλλα με την v1 iteration. Και γενικά αποφεύγουμε να κάνουμε productise το proof of concept. Δεν έγινε έτσι ακριβως με το bitcoin αλλά αρκετά κοντά καθώς σαν λογισμικό εξελίχτηκε αλλά η βασική του πτυχή παραμένει ακέραιη και είναι το proof of work με διαρκώς αυξανόμενη δυσκολία και περιβαντολογική επίπτωση. Μόλις το poc βγεί εκτός αρχικών προδιαγραφών γίνεται απλά τέρας. Guess what. Στο χώρο του λογισμικού που είμαι εγώ, αυτό είναι και το νο1 αμάρτημα για τρύπες, προβλημα και γενικά αστα να πάνε αποδοτικότητα.

Φιλικά.

Περιοχή
    outer space
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    draytek
    Γράφει τεράστιους σιδηρόδρομους, προσπαθώντας να απαξιώσει την αντίθετη γνώμη. Δεν δέχεται τις απαντήσεις των άλλων κι αν το παρατηρήσεις, δεν απαντάει σε όσους του απαντούν με σωστά επιχειρήματα. Τον έχω παρατηρήσει να το κάνει και στο άρθρο με τον covid.

Λέγεται psychological projection και κατά τη γνώμη μου χαλάει την ατμόσφαιρα του νήματος. Επίσης, κάτι που χαλάει την ατμόσφαιρα και στην πραγματική ζωή είναι η ένθερμη υποστήριξη προπαγάνδων. (το κάνει και αυτό)

Πρόκειται δηλαδή για μια περίπτωση με κανένα σκοπό πέρα απ'το να βγει από πάνω, καθαρά ψυχολογικός. Έχω ξαναδεί τέτοιους στο ίντερνετ, αλλά από Έλληνες μόνο αυτήν την λευκή τίγρη.
    καλά μιλάς τώρα για τον ορισμό του troll σε αυτό το νήμα που αν ήταν σε οποιοδήποτε άλλο forum θα είχε φάει ban.
    To blog της Ελληνικής κοινότητας του bitcoin
    1HeyFM6xMpq8s7BahqEuNPcTedDjhNUsoc
    4411 804B 0181 F444 ADBD 01D4 0664 00E4 37E7 228E

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Υπάρχει και η άλλη περίπτωση, δεν μας αρέσουν αυτά που λέει κάποιος, όποτε απλά το γυρνάμε σε "δολοφονία" χαρακτήρα.

αυτή την στιγμή είσαστε πάνω απο μια σελίδα που προσπαθείτε να κάνετε αυτό το πράγμα.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Anon troll????

Το avatar του μέλους Red Yonko
    Red Yonko Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chat1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς αλλά είσαι 20κάτι είμαι 40κατι και όλοι έχουμε πεπερασμένο χρόνο, διάθεση και διαρκώς λιγότερη ενέργεια. ΓΙαυτό σου λέω, ότι μετά από ένα σημείο ο κόσμος σχηματίζει μια γνώμη για κάποια ζήτημα και κινείται γύρω από αυτά. Το μυστικό είναι αν σου παρουσιάσουν σωστή συνολική και εύπεπτη επιχειρηματολία να μην κλείνεις αυτιά. Θα μου πεις και ποιος ξέρει το σωστό σημείο; Η αυτοψία δείχνει στο τέλος.
    Δεν ξέρω πόσο είναι οι υπόλοιποι, αλλά νομίζω πως δεν έχει σημασία η ηλικία αρκεί να μην είμαστε προκατειλημμένοι για κάποια πράγματα. Εάν δηλαδή δεν υπάρχει διάθεση για μάθηση, καλύτερα να μην συμμετέχεις καθόλου. Αλλά πέρα από αυτό, όταν γράφεις σεντόνια με καθαρό σκοπό την επιβολή της γνώμης σου, σε αυτήν την περίπτωση κατά του Bitcoin, δεν είσαι σωστός. Δεν προσπαθεί να βοηθήσει κάποιον αλλά να τον βγάζει χαζό που χρησιμοποιεί αυτό το νόμισμα.

Κατά τα άλλα μια χαρά τα είπες, αν και δεν πιστεύω πως έχει κάνει τον κύκλο του.

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109990/10990
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
    Path Level
    Fastpath
    o anon troll??? σοβαρά ρε guys;;;

Red Yonko Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chek2fire Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλά μιλάς τώρα για τον ορισμό του troll σε αυτό το νήμα που αν ήταν σε οποιοδήποτε άλλο forum θα είχε φάει ban.
    Θα χρειαστεί να γράψεις τον ορισμό του troll και να μας πεις τι παρόμοιο κάνει ο άνον, γιατί κι εγώ δεν είμαι σύμφωνος με αυτό.

Περιοχή
    Airstrip One
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16000/1900
    ISP
    Ο2
    O Anon δεν είναι τρολλ, ο globalnoise είναι.

Ο Ανον απλά είναι κακόβουλος ομιλητής, δεν βάζω το «συν» στο ομιλητής γιατί δεν πιστεύω ότι αποσκοπεί στον διάλογο.
    Να ακούτε ύμνους, και το SNR radio!
    Ντοκιμαντέρ και άλλα που βοηθάνε την σκέψη ;)

Περιοχή
    Dublin
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    ISP
    UPC
    Παραθέτω λοιπόν ποστς που είναι ψευδή και έχουν δημιουργηθεί απλά για να αποθαρρύνουν.

Yπάρχει ψευτοανωνυμία. Αλλά για τις κρατικές μυστικές υπηρεσίες (κάποιες τριγραμματες) είναι παιχνιδάκι να σε ταυτοποιήσουν. Εχουν τα στοιχεία απο τους παρόχους, οπότε ταυτοποιούν τον λογαριασμό στο μπιτκοιν.
    Μα, θα τρέχω κάτι απο ΤΟΡ!!!
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία απο αυτό. Οποιος νομίζει ότι έχει ανωνυμία λόγω ΤΟΡ, καλά να πάθει ότι πάθει. Τα περισσότερα gateways τρέχουν κάτω απο τις "τριγράμματες" αφού τρέχουν κάτω απο αυτές, ελέγχουν και τι περνάει, και σε συνδιασμό μετα στοιχεία παρόχων, έχουν ότι χρειάζεται, ακόμα και εαν δεν έχουν όλο πλήρες το κομμάτι της επικοινωνίας (επειδή τμήματα περνάνε απο διαφορετικούς ΤΟΡ gateways).
    Mα θα τα κάνω σβούρα με ένα μίξερ μαζί με άλλα και άντε να βγάλουν άκρη. Χμμ... seriously? Μα δεν σου είπαμε ότι οτι και να κάνεις απο την στιγμή που μπαίνεις στο ιντερνετ, ξέρουν ποιός είσαι. Τέλος.
    Δε θα εκφέρω γνώμη για τα υπόλοιπα της λίστας αλλά στο συγκεκριμένο είναι 100% σωστός. Δεν υπάρχει ανωνυμία ούτε με τορ, ούτε με τίποτα και όσο πιο γρήγορα το εμπεδώσει ο κόσμος, τόσο καλύτερα.
    Υπογραφή

Red Yonko Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Crosswind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε θα εκφέρω γνώμη για τα υπόλοιπα της λίστας αλλά στο συγκεκριμένο είναι 100% σωστός. Δεν υπάρχει ανωνυμία ούτε με τορ, ούτε με τίποτα και όσο πιο γρήγορα το εμπεδώσει ο κόσμος, τόσο καλύτερα.
    Είναι ελλιπές. Αν τρέχεις exit node ανώνυμο είναι. Τώρα για το μίξερ είναι μεγάλη συζήτηση. Η απλή μου απάντηση είναι το Monero που χρησιμοποιεί ring signatures εκτός αν έχει κάποια αμφιβολία κι εκεί.

Αν κάνω λάθος να με διορθώσετε.

Περιοχή
    Dublin
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    ISP
    UPC
    Είναι ελλιπές. Αν τρέχεις exit node ανώνυμο είναι. Τώρα για το μίξερ είναι μεγάλη συζήτηση. Η απλή μου απάντηση είναι το Monero που χρησιμοποιεί ring signatures εκτός αν έχει κάποια αμφιβολία κι εκεί.

Αν κάνω λάθος να με διορθώσετε.
    Έχεις τρέξει δικό σου exit node να δεις τι μαζεύεις? Θα εκπλαγείς.
    Για τα υπόλοιπα περι τορ τα έχει πει καλύτερα ένας από τους δημιουργούς του (Michael Reed) πριν από μια δεκαετία.
    Υπογραφή

Red Yonko Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Crosswind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τα υπόλοιπα περι τορ τα έχει πει καλύτερα ένας από τους δημιουργούς του (Michael Reed) πριν από μια δεκαετία.
    Βλέπω το τορ σαν έναν τρόπο να αποκρύψεις την IP σου από τον παραλήπτη. Σίγουρα όχι απ'τις κυβερνήσεις και σίγουρα όχι αν δεν τρέχεις τον δικό σου node.

Downloads
    44
    Uploads
    0
    Άρθρα
    30
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    EdgeRouter™ X
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chek2fire Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Anon είναι τρολλ.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sonic Εμφάνιση μηνυμάτων
    O Anon δεν είναι τρολλ, ο globalnoise είναι.
    Και εγώ είμαι τρολλ.

Μάλιστα

Όχι εντάξει, αυτά καλά είναι που λέγονται ωστε όσοι μας διαβάζουν να βγάζουν πιο γρήγορα συμπεράσματα, με λιγότερα what-ifs
    OK boomer

Περιοχή
    Airstrip One
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16000/1900
    ISP
    Ο2
    Δεν είσαι κακόβουλος όμως, απλά θέλεις να την μπαίνεις.
    Να ακούτε ύμνους, και το SNR radio!
    Ντοκιμαντέρ και άλλα που βοηθάνε την σκέψη ;)

Red Yonko Guest
    Τουλάχιστον εσύ μας θυμάσαι μια στο τόσο.

Σελ. 515 από 556 ΠρώτηΠρώτη ... 495505510513514515516517520525535 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία