Σελ. 514 από 556 ΠρώτηΠρώτη ... 494504509512513514515516519524534 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 7.696-7.710 από 8330
    Το avatar του μέλους Red Yonko
    Red Yonko Guest
    Δεν είναι αρνητικό το να μιλάμε για τα κακά του θέματος. Ο άνθρωπος αυτός όμως δεν αφήνει το thread σε ωραία ατμόσφαιρα όσο συμμετέχει στη συζήτηση. Μάλιστα, έχω παρατηρήσει πως το κάνει και σε άλλα νήματα.

Θα ήταν καλό να σταματήσει να συμμετέχει, ή αν δεν θέλει, να μας πει ένας administrator/moderator τι γίνεται σε μία τέτοια περίπτωση.

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    CosmOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Red Yonko Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι αρνητικό το να μιλάμε για τα κακά του θέματος. Ο άνθρωπος αυτός όμως δεν αφήνει το thread σε ωραία ατμόσφαιρα όσο συμμετέχει στη συζήτηση. Μάλιστα, έχω παρατηρήσει πως το κάνει και σε άλλα νήματα.

Θα ήταν καλό να σταματήσει να συμμετέχει, ή αν δεν θέλει, να μας πει ένας administrator/moderator τι γίνεται σε μία τέτοια περίπτωση.
    Πως ακριβώς χαλάει την ατμόσφαιρα;

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    HA35
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από famous-walker Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λεει αυτα που ο red δε θελει να ακουει

Red Yonko Guest
    Γράφει τεράστιους σιδηρόδρομους, προσπαθώντας να απαξιώσει την αντίθετη γνώμη. Δεν δέχεται τις απαντήσεις των άλλων κι αν το παρατηρήσεις, δεν απαντάει σε όσους του απαντούν με σωστά επιχειρήματα. Τον έχω παρατηρήσει να το κάνει και στο άρθρο με τον covid.

Λέγεται psychological projection και κατά τη γνώμη μου χαλάει την ατμόσφαιρα του νήματος. Επίσης, κάτι που χαλάει την ατμόσφαιρα και στην πραγματική ζωή είναι η ένθερμη υποστήριξη προπαγάνδων. (το κάνει και αυτό)

Πρόκειται δηλαδή για μια περίπτωση με κανένα σκοπό πέρα απ'το να βγει από πάνω, καθαρά ψυχολογικός. Έχω ξαναδεί τέτοιους στο ίντερνετ, αλλά από Έλληνες μόνο αυτήν την λευκή τίγρη.

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Γράφει τεράστιους σιδηρόδρομους, προσπαθώντας να απαξιώσει την αντίθετη γνώμη. Δεν δέχεται τις απαντήσεις των άλλων κι αν το παρατηρήσεις, δεν απαντάει σε όσους του απαντούν με σωστά επιχειρήματα. Τον έχω παρατηρήσει να το κάνει και στο άρθρο με τον covid.

Λέγεται psychological projection και κατά τη γνώμη μου χαλάει την ατμόσφαιρα του νήματος. Επίσης, κάτι που χαλάει την ατμόσφαιρα και στην πραγματική ζωή είναι η ένθερμη υποστήριξη προπαγάνδων. (το κάνει και αυτό)

Πρόκειται δηλαδή για μια περίπτωση με κανένα σκοπό πέρα απ'το να βγει από πάνω, καθαρά ψυχολογικός. Έχω ξαναδεί τέτοιους στο ίντερνετ, αλλά από Έλληνες μόνο αυτήν την λευκή τίγρη.
    Νομίζω ότι αυτό που θέλεις εδώ λέγεται λογοκρισία, και υποβόσκει και ένας φασισμός θαλεγα ίσως; Μήπως απο αδυναμία βάσιμης και ανθεκτικής επιχειρηματολογίας, να τον βουλώσουμε τον μπαγλαμά που μας χαλάει την ωραία ατμόσφαιρα; Χμμμμ..... Ομορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος...
    Και έναν άλλο έλληνα κάποια χρόνια παλαιότερα, έτσι ήταν και αυτός, έλεγε διάφορα, όχι αρεστά, και του δώσανε το κώνιο. Γιατί δεν τους άρεσαν ότι έλεγε.... Και αυτή η συμπεριφορά, όποιον δεν μας αρέσει να του το βουλώνουμε, εν ανάγκη και με κώνιο (ή άλλα μέσα), έχει βαριά ελληνική ιστορία. Ειναι και αυτό στο αίμα μας φαίνεται....Σε κάποιους, ονόματα δεν λέμε, δεν θίγουμε υπολήψεις.

Περιοχή
    Belfast, Northern Ireland
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/72
    ISP
    Sky
    Εγώ πάλι τον anon τον θεωρώ τη φωνή της λογικής σε ουκ ολίγες περιπτώσεις. Ας σταματήσουν οι προσωπικές επιθέσεις.

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    CosmOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    Path Level
    Fastpath

Ας ξεκινήσω από το θέμα της προπαγάνδας. Καταρχάς η αρχική έννοια της προπαγάνδας είναι η διακίνηση πληροφοριών για να επηρεαστούν οι αποδέκτες. Πλέον έχει κυρίως ταυτιστεί με την διακίνηση ψευδών πληροφοριών. Το πρώτο λιγο-πολυ όλοι το κάνουμε και έχει να κάνει με την άποψη που έχουμε διαμορφωμένη. Το δεύτερο είτε γίνεται εκούσια είτε ακούσια. Στην πρώτη περίπτωση δεν έχει κανένα νόημα να κάνεις οποιοδήποτε διάλογο. Στην δεύτερη περίπτωση αν το αποδείξεις στον άλλον και το αποδεχτεί έχει καλώς, αν επιμείνει τότε πάλι δεν έχεις λόγο να ασχοληθείς. Συνήθως τα πράγματα είναι πιο σύνθετα, οι πληροφορίες αντικρουόμενες και οι ερμηνείες πολλές για να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα με βεβαιότητα. Εκεί λοιπόν παίζει μεγάλο και η λογική και εκεί ακριβώς φαίνεται και η ουδετερότητα κάποιου, όταν υπό την παρουσία καταιγιστικών αποδείξεων ή/και πιο στέρεου λογικού οικοδομηματος αναθεωρεί ή τουλάχιστον μετριάζει την θέση του. Στην παρούσα περίπτωση και ειδικά όσα έχουν να κάνουν σχετικά με το περιβαλλοντικό κομμάτι ο anon, κατά την άποψη μου, εχει δίκιο και επιχειρηματολογία σαν αυτή στο βίντεο είναι κάπως σαθρή. Αν έχεις άλλη άποψη θα ήθελα να την ακούσω.

Σχετικά με το θέμα της απαξίωσης της αντίθετης άποψης, σου δίνω ένα δίκιο για κάποιες εκφράσεις. Κρίνοντας από τα τελευταία μηνύματα δεν βλέπω κάτι εκ του προσωπικού, αν εξαιρέσεις μια κόντρα μετά την παρέμβαση του sonic όπου όμως κανένας από τους δύο δεν παραπονέθηκε, και το θεωρώ τραβηγμένο από τα μαλλιά να εγείρεις θέμα κανονισμού την στιγμή μάλιστα που στο φόρουμ γράφονται πολύ χειρότερα. Αν θεωρείς πως σε θίγει κάτι που γράφει μπορείς να του ζητήσεις να σταματήσει να το κάνει. Αν είναι καλοπροαίρετος και δεν το κάνει επίτηδες θά το σταματήσει ή τουλάχιστον θα αποσαφηνίσει την κατάσταση. Αν σε αγνοήσει τελείως ενώ εσύ είσαι σωστός απέναντι του, ε τον εαυτό του εκθέτει.

Από εκεί και πέρα δεν νομίζεις πως το να απορρίπτεις όλα τα επιχειρήματα κάποιου, που έχουν βάση και δεν έχουν αποδειχτεί ως ψεύδη, στην βαση της ποσότητας δεν είναι επίσης απαξίωση; Ή το να το γυρνάς στο προσωπικό και να επικαλείσαι ψυχολογικά προβλήματα;

Στην τελική αν κάποιος σε προσβάλλει αναφερόμενος σε εσένα προσωπικά μπορείς να τον κάνεις report.
    Αν προσβάλεσαι από κάτι που γράφει μπορείς να του το αναφέρεις και αν επιμένει υπάρχει και ignore.
    Το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις πειστικά επιχειρήματα. Αν εξηγούν καλύτερα την κατάσταση και ο άλλος αναθεωρήσει καλώς, αν αρχίσει τις επιθέσεις και τους παραλογισμούς πάλι καλώς γιατί ξέρεις πως δεν έχει αντίλογο.
    Το να θέλεις όμως να δημιουργήσεις echo chamber δεν είναι καλό ούτε για όσους συμμετέχουν στην κουβέντα, ούτε για σένα τον ίδιο.

Περιοχή
    Airstrip One
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16000/1900
    ISP
    Ο2
    Ιστορικά η προπαγάνδα ήταν αυτό που λέμε σήμερα Δημόσιες Σχέσεις ή Διαφήμιση.

Απλά πήρε κακό όνομα μετά τον ΒΠΠ, και οι μαρκετιρς απλά μετονομάστηκαν. Οι σκοποί, λόγοι και στόχοι δεν διαφέρουν καθόλου ως ποιοτητα, ίδιο προϊόν, άλλος φιόγκος.
    Να ακούτε ύμνους, και το SNR radio!
    Ντοκιμαντέρ και άλλα που βοηθάνε την σκέψη ;)

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sonic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ιστορικά η προπαγάνδα ήταν αυτό που λέμε σήμερα Δημόσιες Σχέσεις ή Διαφήμιση.

Απλά πήρε κακό όνομα μετά τον ΒΠΠ, και οι μαρκετιρς απλά μετονομάστηκαν. Οι σκοποί, λόγοι και στόχοι δεν διαφέρουν καθόλου ως ποιοτητα, ίδιο προϊόν, άλλος φιόγκος.
    Πήρε και άλλες διαστάσεις πιστεύω. Λίγο όμως

Έκανε level up και πήρε προαγωγή

Περιοχή
    Airstrip One
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16000/1900
    ISP
    Ο2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chat1978 Εμφάνιση μηνυμάτων

Πήρε και άλλες διαστάσεις πιστεύω. Λίγο όμως

Έκανε level up και πήρε προαγωγή
    Τώρα είναι ακόμα πιο επιστημονικό μπορώ να σου πω, τότε ήταν σχεδόν αστείο με τα σημερινά δεδομένα, οι αρχές είναι οι ίδιες όμως.
    Να ακούτε ύμνους, και το SNR radio!
    Ντοκιμαντέρ και άλλα που βοηθάνε την σκέψη ;)

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sonic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα είναι ακόμα πιο επιστημονικό μπορώ να σου πω, τότε ήταν σχεδόν αστείο με τα σημερινά δεδομένα, οι αρχές είναι οι ίδιες όμως.
    Δεν διαφωνούμε. Ακριβώς επειδή έγινε επιστημονικό έκανε πολλαπλά level up και έπρεπε να αλλάξει και όνομα.

Red Yonko Guest
    Κρίνοντας από τα τελευταία μηνύματα δεν βλέπω κάτι εκ του προσωπικού, αν εξαιρέσεις μια κόντρα μετά την παρέμβαση του sonic όπου όμως κανένας από τους δύο δεν παραπονέθηκε, και το θεωρώ τραβηγμένο από τα μαλλιά να εγείρεις θέμα κανονισμού την στιγμή μάλιστα που στο φόρουμ γράφονται πολύ χειρότερα.
    Ακριβώς επειδή στο φόρουμ γράφονται χειρότερα δεν παραπονέθηκε κανείς. Εγώ όμως δεν συμμετέχω στο υπόλοιπο φόρουμ, έχω εξαφανιστεί από εκεί καιρό τώρα, μόνο αυτό το thread με ενδιαφέρει. Όταν βλέπω ένα ποστ που προσπαθεί να αποθαρρύνει για κάτι που θέλω να ενθαρρύνω από κάποιον που το κάνει εδώ και μια δεκαετία κοντά, δεν μπορώ να πω πως μ'αρέσει.

Γενικά όταν βλέπω κάποιον να επιβάλει την γνώμη του συνεχώς δεν μ'αρέσει, κι ας έχει πει πολλά σωστά.

Στην παρούσα περίπτωση και ειδικά όσα έχουν να κάνουν σχετικά με το περιβαλλοντικό κομμάτι ο anon, κατά την άποψη μου, εχει δίκιο και επιχειρηματολογία σαν αυτή στο βίντεο είναι κάπως σαθρή. Αν έχεις άλλη άποψη θα ήθελα να την ακούσω.
    Δεν είναι το θέμα με το περιβαλλοντικό ή η επιχειρηματολογία του. Δεν είμαι φασιστής, όπως του φαίνομαι, μιλάω ευρέως για τον τρόπο που γράφει. Αν πάρεις ένα ένα τα ποστ του anon σε αυτό το thread ξέρεις τι θα βρεις; Έναν άνθρωπο που δεν γουστάρει το Bitcoin και που το κατακρίνει κάθε φορά χωρίς κάποιον άμεσο λόγο. Έχω την αίσθηση πως θέλει να επιστρέψεις μετά από χρόνια και να πεις, ο άνον τα λεγε.

Στην τελική αν κάποιος σε προσβάλλει αναφερόμενος σε εσένα προσωπικά μπορείς να τον κάνεις report.
    Αν προσβάλεσαι από κάτι που γράφει μπορείς να του το αναφέρεις και αν επιμένει υπάρχει και ignore.
    Το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις πειστικά επιχειρήματα.
    Τα πειστικά μου επιχειρήματα τα έχω γράψει και στο παρελθόν και είναι πράγματι η καλύτερη λύση, για να μην κυριαρχεί η μία γνώμη στο νήμα. Το ignore δεν μ'αρέσει. Όπως είπα, με ενοχλεί που αποθαρρύνει κόσμο, όχι τόσο εμένα προσωπικά. Το report είναι αυτό που κάνω τώρα απλά χωρίς να πατήσω το κουμπί.

Από εκεί και πέρα δεν νομίζεις πως το να απορρίπτεις όλα τα επιχειρήματα κάποιου, που έχουν βάση και δεν έχουν αποδειχτεί ως ψεύδη, στην βαση της ποσότητας δεν είναι επίσης απαξίωση;
    Παραθέτω λοιπόν ποστς που είναι ψευδή και έχουν δημιουργηθεί απλά για να αποθαρρύνουν.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρα έρχεστε στα λόγια μου
    Το LN φτιάχτηκε ναι μεν για αγαθούς σκοπούς αλλά τελικά αυτούς που εξυπηρετεί, εννοώ ότι θα κερδίσουν χωρίς να υπήρχε τέτοια πρόθεση, θαναι τα exchanges. Αρα θα υπάρξει συγκεντρωση όλων των μπιτκονίων σε κάποια exchanges, τουλάχιστον όσων θέλουν να τα χρησιμοποιούν σε transactions και με την ευκολία/ταχύτητα/οικονομία του LN.
    Aρα, είτε δεν χρησιμοποιείς exchanges (aka banks in another name) άρα δεν κάνεις transactions (ή είναι πολύ δύσκολο και ακριβό και και και...) ή χρησιμοποιείς, άρα έβαλες έναν άλλον αγά στον κεφάλι σου.... Χμμμ.......
    Τι είπαμε ότι θέλαμε να πετύχουμε με το κρυπτο;

Μήπως είμαστε σε μια απο τα ίδια, αλλά με πολύ πολύ μεγαλύτερο unefficiency?
    Yπάρχει ψευτοανωνυμία. Αλλά για τις κρατικές μυστικές υπηρεσίες (κάποιες τριγραμματες) είναι παιχνιδάκι να σε ταυτοποιήσουν. Εχουν τα στοιχεία απο τους παρόχους, οπότε ταυτοποιούν τον λογαριασμό στο μπιτκοιν.
    Μα, θα τρέχω κάτι απο ΤΟΡ!!!
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία απο αυτό. Οποιος νομίζει ότι έχει ανωνυμία λόγω ΤΟΡ, καλά να πάθει ότι πάθει. Τα περισσότερα gateways τρέχουν κάτω απο τις "τριγράμματες" αφού τρέχουν κάτω απο αυτές, ελέγχουν και τι περνάει, και σε συνδιασμό μετα στοιχεία παρόχων, έχουν ότι χρειάζεται, ακόμα και εαν δεν έχουν όλο πλήρες το κομμάτι της επικοινωνίας (επειδή τμήματα περνάνε απο διαφορετικούς ΤΟΡ gateways).
    Mα θα τα κάνω σβούρα με ένα μίξερ μαζί με άλλα και άντε να βγάλουν άκρη. Χμμ... seriously? Μα δεν σου είπαμε ότι οτι και να κάνεις απο την στιγμή που μπαίνεις στο ιντερνετ, ξέρουν ποιός είσαι. Τέλος.
    Φυσικά χρήσιμο και καθόλου βλακεία, σαν τεχνολογία, αλλά απόλυτη βλακεία εαν θες να το χρησιμοποιήσεις σαν νόμισμα. Εικάζω ότι ούτε και ο Σατόσι είχε σκεφτεί όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα, γιατί η απόσταση απο τότε μέχρι σήμερα πολυ μεγάλη. Ποιός θα μπορούσε να πεί, έστω και πριν 5 χρόνια, ότι θα έφτανε σε κατανάλωση ενέργειας ανάλογη όπως η Αργεντινή (μια καθόλου μικρή χώρα), και θα διπλασιάζεται η κατανάλωση κάθε 2 χρόνια; Είναι πολύ εύκολο να υπολογίσεις πότε θα ξεπεράσει την συνολική παραγώμενη ηλεκτρική ενέργεια ΟΛΟΥ του πλανήτη.
    To σύνολο στον πλανήτη είναι 27,644,800 GWh/year
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...ity_production
    To bitcoin σήμερα είναι 90400 GWh
    Μπορεί να φαίνεται μικρό σε σχέση με την παγκόσμια κατανάλωση, αλλά σε 2 χρόνια, το 2022 θαναι 180.000 και το 2024 θαναι 360.000
    2026 ->720.00Gwh
    2028 -> 1.440.000 GWh
    2030 -> 2.880.000 Gwh
    Ηδη έχει πιάσει το 1/10 της παγκόσμιας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (καλά, τότε μπορεί να έχουμε περισσότερη, αλλά πιάνετε το νόημα).
    2032 -> 5.760.000 GWh
    2034 -> 11.520.000 GWh
    2036 -> 23.040.000 GWh
    Μιλάμε φάση όπου όλη η παραγώμενη ηλεκτρική ενέργεια (του σήμερα) θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε μπιτκόιν. Αλλά δεν χρειάζεται να φτάσουμε το 2036 για να καταλάβουμε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το όλο σκεπτικο του PoW. Hδη πολλοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, και σίγουρα μέσα στηνεπόμενη πενταετια οποιοδήποτε κράτος απο μόνο του, ακόμα και η Κίνα, δεν θα μπορεί να υποστηρίξει την απαιτούμενη ενέργεια. Είναι πολύ λίγα τα κράτη που έχουν διαθέσιμη φτηνή ενέργεια. Αν και νομίζω με τις συνεχώς αυξανόμενες τιμές του μπτικόιν δεν θαναι πλέον πρόβλημα το κόστος ενέργειας πλέον.

ΥΓ. Η Κίνα παράγει 7.500.000 GWh και σίγουρα μπορεί να περνά σχετικά απαρατήρητη η κατανάλωση 90.000 τον χρόνο σημερα, αλλά δεν θα περάσει καθόλου απαρατήρητη οταν ξεπεράσει τα 500.000 Gwh τον χρόνο, σημείο όχι πολύ μακριά, το πολύ σε 5 χρόνια.

YG2. Διόρθωση, δεν είναι 90.000 είναι 139.000 (δηλαδή είμαστε χειρότερα...)
    https://cbeci.org/
    Βάλτε όλες τις εκτιμήσεις έναν χρόνο νωρίτερα...
    To πρόβλημα δεν είναι η τεχνολογία, αλλά είναι κάτι έξω απο αυτό.
    Με την χρήση του lightning υπάρχουν οι εξής δυο περιορισμοί (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Πρέπει να υπάρχει ένας "τρίτος" όταν δεν υπάρχει άμεση διασύνδεση μεταξύ των συναλλασομένων, δηλαδή ένας τριτος ενδιάμεσος που "ξέρει" και τους δυο προκειμένου να τους φέρει σε επαφή και ότι οι συναλλαγές παραμένουν στον "αερα" και δεν μπαίνουν στο μπλοκτσέιν, όσο χρειάζεται, αρκεί και οι δυο συναλλασόμενοι να παραμένουν online. Οταν θα γίνει η καταγραφή στο μπλοκτσέιν, οι δυο συναλλασόμενοι μπορούν να σπάσουν το λινκ ή όταν σπάσει το λινκ μεταξύ τους (γιατί κάποιος βγήκε offline) θα περαστεί στο μπλοκτσέιν η συναλλαγή ή η ακύρωση αυτής.
    Τωρα πάμε στο πρακτικό του πράγματος. Αυτή η διαδικασία σαν διαδικασία, δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει απο τους απλούς συναλλασόμενους, εύκολα, και δεν έχει και νόημα. Δηλαδή Εαν ο Μήτσος και ο Τάκης ανοίξουν ένα κανάλι μεταξύ τους για συναλλαγές, δεν έχει νόημα για να κάνουν μόνο μια συναλλαγή και μετά να την περάσουν στο μπλοκτσέιν, αλλά μόνο εαν είναι πολλές οι συναλλαγές. Οι πολλές συναλλαγές, θα μετρήσουν στο μπλοκτσέιν, σαν μια συναλλαγή, ακόμα και εαν είναι χιλιάδες. Αυτό δεν γίνεται μεταξύ δυο απλών συναλλασομέων, μεταξύ του Μήτσου και του Τάκη. Αλλά εαν ο Μήτσος και ο Τάκης τα κάνουν μέσω ενός ανταλλακτηρίου, τότε το ανταλλακτήριο, ο ενδιάμεσος, θα παντρέψει όλες τις συναλλαγές του Μήτσου και του τάκη και δεν ξέρω πόσων άλλων μαζί, σε μια συναλλαγή στο μπλοκτσέιν.
    Πρακτικά δηλαδή αυτό είναι για να παίξει μέσω κάποιου ενδιάμεσου.

Και όλα καλά, αλλά δεν λέγαμε(τε) ότι όξω οι τράπεζες; Οπου τράπεζες βλέπε ενδιάμεσοι; Ξανά μανά τα ίδια; Και το lightning προβλέπει και προμήθεια, και λογικό, γιατί στο τέλος θα περάσει στο μπλοκτσέιν και θα φάει προμήθεια απο εκεί, οπότε πρέπει να πάρει. Προς το παρόν είναι τσάμπα, αλλά αυτό ειναι πολιτική απόφαση, για την διάδοση του πρωτοκόλλου. Τσάμπα είναι, ελάτε να πάρετε. Οταν μπούν τα γίδια στο μαντρί, θα αρχίσει τις χρεώσεις. Εντάξει, πιστεύω ότι θαναι σημαντικά μικρότερες, αλλά πάντα θα εξαρτάται απο την εκάστοτε "τράπεζα"

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Κάτσε ρε συ γιονκο, αν εσένα σε ενοχλεί που αποθαρρύνει κόσμο, αυτόν δεν θα τον ενοχλεί ότι εσύ ενθαρρύνεις; Τον βλέπεις να ζητάει λιγότερη ενθάρρυνση; Προσωπικά βλέπω ορισμένους που το έχουν ψάξει βαθιά και σίγουρα είναι invested και σίγουρα θα μιλάνε θετικά. Και βλέπω τον anon να το κρίνει στα σημεία αν θες λόγω επαγγέλματος. Και ξέρω άλλους σαν εμένα που απλά χωρίς να είναι βαθιά γνωστές βλεπουν ότι κάτι δεν κολλάει. Δεν θα πρέπει δηλαδή να αποθαρρύνω κόσμο γιατί για τον ενθαρρύνω πρέπει να έχω κάνει διδακτορικό ή να έχω την περιουσία μου μέσα;

Δεν θα επιστρέψω στην επιχειρηματολογία αλλά yonko το αντικείμενο έχει λεφτά από πίσω και μάλιστα χοντρό τζόγο και οποιοσδήποτε με λίγη εμπειρία βλέπει με καχυποψία την υπέρμετρη θετική ή αρνητική στάση. Αυτή είναι η πραγματικότητα όταν υπάρχουν λεφτά στην μέση. Έχεις δεν έχεις χρηματικό bias, δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι εκατέρωθεν υπάρχει καχυποψία.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    HA35
    Path Level
    Fastpath
    Αρα οπως εγραψα πριν, ο anon λεει πραγματα που δε θελει ο γιονκο να ακουει, του χαλαει τη πιατσα.

Red Yonko Guest
    Κάτσε ρε συ γιονκο, αν εσένα σε ενοχλεί που αποθαρρύνει κόσμο, αυτόν δεν θα τον ενοχλεί ότι εσύ ενθαρρύνεις; Τον βλέπεις να ζητάει λιγότερη ενθάρρυνση;
    Παραθέτω ψευδή γεγονότα για να καταφέρω το σκοπό μου; Ή αλλιώς, κάνω τα πάντα για να σας ενθαρύνω να χρησιμοποιήσετε Bitcoin; Δεν είμαι ίδια αναλογία με τον anon, έτσι πιστεύω δηλαδή.

Δεν θα πρέπει δηλαδή να αποθαρρύνω κόσμο γιατί για τον ενθαρρύνω πρέπει να έχω κάνει διδακτορικό ή να έχω την περιουσία μου μέσα;
    Μα και για να τον αποθαρρύνεις θέλεις «διδακτορικό». Αυτό ισχύει στα πάντα, όποιος έχει περισσότερες γνώσεις σχηματίζει καλύτερη γνώμη πάνω στο θέμα.

Δεν θα επιστρέψω στην επιχειρηματολογία αλλά yonko το αντικείμενο έχει λεφτά από πίσω και μάλιστα χοντρό τζόγο και οποιοσδήποτε με λίγη εμπειρία βλέπει με καχυποψία την υπέρμετρη θετική ή αρνητική στάση.
    Λίγο εκτός αυτό, αλλά και οτιδήποτε ακουμπάει την κοινωνία έχει δύο πλευρές, μια αρνητική και μια θετική. Το Bitcoin είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και οι συζητήσεις δεν προέρχονται άμεσα από το τι υπάρχουν λεφτά από πίσω.

Σελ. 514 από 556 ΠρώτηΠρώτη ... 494504509512513514515516519524534 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία