Δεν είναι αρνητικό το να μιλάμε για τα κακά του θέματος. Ο άνθρωπος αυτός όμως δεν αφήνει το thread σε ωραία ατμόσφαιρα όσο συμμετέχει στη συζήτηση. Μάλιστα, έχω παρατηρήσει πως το κάνει και σε άλλα νήματα.
Θα ήταν καλό να σταματήσει να συμμετέχει, ή αν δεν θέλει, να μας πει ένας administrator/moderator τι γίνεται σε μία τέτοια περίπτωση.
Εμφάνιση 7.696-7.710 από 8330
-
10-07-21, 16:17 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7696
-
10-07-21, 17:19 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7697
-
10-07-21, 17:23 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7698
-
10-07-21, 17:37 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7699
Γράφει τεράστιους σιδηρόδρομους, προσπαθώντας να απαξιώσει την αντίθετη γνώμη. Δεν δέχεται τις απαντήσεις των άλλων κι αν το παρατηρήσεις, δεν απαντάει σε όσους του απαντούν με σωστά επιχειρήματα. Τον έχω παρατηρήσει να το κάνει και στο άρθρο με τον covid.
Λέγεται psychological projection και κατά τη γνώμη μου χαλάει την ατμόσφαιρα του νήματος. Επίσης, κάτι που χαλάει την ατμόσφαιρα και στην πραγματική ζωή είναι η ένθερμη υποστήριξη προπαγάνδων. (το κάνει και αυτό)
Πρόκειται δηλαδή για μια περίπτωση με κανένα σκοπό πέρα απ'το να βγει από πάνω, καθαρά ψυχολογικός. Έχω ξαναδεί τέτοιους στο ίντερνετ, αλλά από Έλληνες μόνο αυτήν την λευκή τίγρη.
-
10-07-21, 23:31 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7700
Νομίζω ότι αυτό που θέλεις εδώ λέγεται λογοκρισία, και υποβόσκει και ένας φασισμός θαλεγα ίσως; Μήπως απο αδυναμία βάσιμης και ανθεκτικής επιχειρηματολογίας, να τον βουλώσουμε τον μπαγλαμά που μας χαλάει την ωραία ατμόσφαιρα; Χμμμμ..... Ομορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος...
Και έναν άλλο έλληνα κάποια χρόνια παλαιότερα, έτσι ήταν και αυτός, έλεγε διάφορα, όχι αρεστά, και του δώσανε το κώνιο. Γιατί δεν τους άρεσαν ότι έλεγε.... Και αυτή η συμπεριφορά, όποιον δεν μας αρέσει να του το βουλώνουμε, εν ανάγκη και με κώνιο (ή άλλα μέσα), έχει βαριά ελληνική ιστορία. Ειναι και αυτό στο αίμα μας φαίνεται....Σε κάποιους, ονόματα δεν λέμε, δεν θίγουμε υπολήψεις.
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
11-07-21, 00:07 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7701
-
11-07-21, 01:13 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7702
Ας ξεκινήσω από το θέμα της προπαγάνδας. Καταρχάς η αρχική έννοια της προπαγάνδας είναι η διακίνηση πληροφοριών για να επηρεαστούν οι αποδέκτες. Πλέον έχει κυρίως ταυτιστεί με την διακίνηση ψευδών πληροφοριών. Το πρώτο λιγο-πολυ όλοι το κάνουμε και έχει να κάνει με την άποψη που έχουμε διαμορφωμένη. Το δεύτερο είτε γίνεται εκούσια είτε ακούσια. Στην πρώτη περίπτωση δεν έχει κανένα νόημα να κάνεις οποιοδήποτε διάλογο. Στην δεύτερη περίπτωση αν το αποδείξεις στον άλλον και το αποδεχτεί έχει καλώς, αν επιμείνει τότε πάλι δεν έχεις λόγο να ασχοληθείς. Συνήθως τα πράγματα είναι πιο σύνθετα, οι πληροφορίες αντικρουόμενες και οι ερμηνείες πολλές για να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα με βεβαιότητα. Εκεί λοιπόν παίζει μεγάλο και η λογική και εκεί ακριβώς φαίνεται και η ουδετερότητα κάποιου, όταν υπό την παρουσία καταιγιστικών αποδείξεων ή/και πιο στέρεου λογικού οικοδομηματος αναθεωρεί ή τουλάχιστον μετριάζει την θέση του. Στην παρούσα περίπτωση και ειδικά όσα έχουν να κάνουν σχετικά με το περιβαλλοντικό κομμάτι ο anon, κατά την άποψη μου, εχει δίκιο και επιχειρηματολογία σαν αυτή στο βίντεο είναι κάπως σαθρή. Αν έχεις άλλη άποψη θα ήθελα να την ακούσω.
Σχετικά με το θέμα της απαξίωσης της αντίθετης άποψης, σου δίνω ένα δίκιο για κάποιες εκφράσεις. Κρίνοντας από τα τελευταία μηνύματα δεν βλέπω κάτι εκ του προσωπικού, αν εξαιρέσεις μια κόντρα μετά την παρέμβαση του sonic όπου όμως κανένας από τους δύο δεν παραπονέθηκε, και το θεωρώ τραβηγμένο από τα μαλλιά να εγείρεις θέμα κανονισμού την στιγμή μάλιστα που στο φόρουμ γράφονται πολύ χειρότερα. Αν θεωρείς πως σε θίγει κάτι που γράφει μπορείς να του ζητήσεις να σταματήσει να το κάνει. Αν είναι καλοπροαίρετος και δεν το κάνει επίτηδες θά το σταματήσει ή τουλάχιστον θα αποσαφηνίσει την κατάσταση. Αν σε αγνοήσει τελείως ενώ εσύ είσαι σωστός απέναντι του, ε τον εαυτό του εκθέτει.
Από εκεί και πέρα δεν νομίζεις πως το να απορρίπτεις όλα τα επιχειρήματα κάποιου, που έχουν βάση και δεν έχουν αποδειχτεί ως ψεύδη, στην βαση της ποσότητας δεν είναι επίσης απαξίωση; Ή το να το γυρνάς στο προσωπικό και να επικαλείσαι ψυχολογικά προβλήματα;
Στην τελική αν κάποιος σε προσβάλλει αναφερόμενος σε εσένα προσωπικά μπορείς να τον κάνεις report.
Αν προσβάλεσαι από κάτι που γράφει μπορείς να του το αναφέρεις και αν επιμένει υπάρχει και ignore.
Το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις πειστικά επιχειρήματα. Αν εξηγούν καλύτερα την κατάσταση και ο άλλος αναθεωρήσει καλώς, αν αρχίσει τις επιθέσεις και τους παραλογισμούς πάλι καλώς γιατί ξέρεις πως δεν έχει αντίλογο.
Το να θέλεις όμως να δημιουργήσεις echo chamber δεν είναι καλό ούτε για όσους συμμετέχουν στην κουβέντα, ούτε για σένα τον ίδιο.
-
11-07-21, 02:23 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7703
- Περιοχή
- Airstrip One
- Downloads
- 4
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 16000/1900
- ISP
- Ο2
Ιστορικά η προπαγάνδα ήταν αυτό που λέμε σήμερα Δημόσιες Σχέσεις ή Διαφήμιση.
Απλά πήρε κακό όνομα μετά τον ΒΠΠ, και οι μαρκετιρς απλά μετονομάστηκαν. Οι σκοποί, λόγοι και στόχοι δεν διαφέρουν καθόλου ως ποιοτητα, ίδιο προϊόν, άλλος φιόγκος.
-
11-07-21, 02:28 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7704
-
11-07-21, 02:33 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7705
- Περιοχή
- Airstrip One
- Downloads
- 4
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 16000/1900
- ISP
- Ο2
-
11-07-21, 02:40 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7706
-
11-07-21, 10:21 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7707
Ακριβώς επειδή στο φόρουμ γράφονται χειρότερα δεν παραπονέθηκε κανείς. Εγώ όμως δεν συμμετέχω στο υπόλοιπο φόρουμ, έχω εξαφανιστεί από εκεί καιρό τώρα, μόνο αυτό το thread με ενδιαφέρει. Όταν βλέπω ένα ποστ που προσπαθεί να αποθαρρύνει για κάτι που θέλω να ενθαρρύνω από κάποιον που το κάνει εδώ και μια δεκαετία κοντά, δεν μπορώ να πω πως μ'αρέσει.
Γενικά όταν βλέπω κάποιον να επιβάλει την γνώμη του συνεχώς δεν μ'αρέσει, κι ας έχει πει πολλά σωστά.
Δεν είναι το θέμα με το περιβαλλοντικό ή η επιχειρηματολογία του. Δεν είμαι φασιστής, όπως του φαίνομαι, μιλάω ευρέως για τον τρόπο που γράφει. Αν πάρεις ένα ένα τα ποστ του anon σε αυτό το thread ξέρεις τι θα βρεις; Έναν άνθρωπο που δεν γουστάρει το Bitcoin και που το κατακρίνει κάθε φορά χωρίς κάποιον άμεσο λόγο. Έχω την αίσθηση πως θέλει να επιστρέψεις μετά από χρόνια και να πεις, ο άνον τα λεγε.
Τα πειστικά μου επιχειρήματα τα έχω γράψει και στο παρελθόν και είναι πράγματι η καλύτερη λύση, για να μην κυριαρχεί η μία γνώμη στο νήμα. Το ignore δεν μ'αρέσει. Όπως είπα, με ενοχλεί που αποθαρρύνει κόσμο, όχι τόσο εμένα προσωπικά. Το report είναι αυτό που κάνω τώρα απλά χωρίς να πατήσω το κουμπί.
Παραθέτω λοιπόν ποστς που είναι ψευδή και έχουν δημιουργηθεί απλά για να αποθαρρύνουν.
-
11-07-21, 12:00 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7708
Κάτσε ρε συ γιονκο, αν εσένα σε ενοχλεί που αποθαρρύνει κόσμο, αυτόν δεν θα τον ενοχλεί ότι εσύ ενθαρρύνεις; Τον βλέπεις να ζητάει λιγότερη ενθάρρυνση; Προσωπικά βλέπω ορισμένους που το έχουν ψάξει βαθιά και σίγουρα είναι invested και σίγουρα θα μιλάνε θετικά. Και βλέπω τον anon να το κρίνει στα σημεία αν θες λόγω επαγγέλματος. Και ξέρω άλλους σαν εμένα που απλά χωρίς να είναι βαθιά γνωστές βλεπουν ότι κάτι δεν κολλάει. Δεν θα πρέπει δηλαδή να αποθαρρύνω κόσμο γιατί για τον ενθαρρύνω πρέπει να έχω κάνει διδακτορικό ή να έχω την περιουσία μου μέσα;
Δεν θα επιστρέψω στην επιχειρηματολογία αλλά yonko το αντικείμενο έχει λεφτά από πίσω και μάλιστα χοντρό τζόγο και οποιοσδήποτε με λίγη εμπειρία βλέπει με καχυποψία την υπέρμετρη θετική ή αρνητική στάση. Αυτή είναι η πραγματικότητα όταν υπάρχουν λεφτά στην μέση. Έχεις δεν έχεις χρηματικό bias, δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι εκατέρωθεν υπάρχει καχυποψία.
-
11-07-21, 12:06 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7709
Αρα οπως εγραψα πριν, ο anon λεει πραγματα που δε θελει ο γιονκο να ακουει, του χαλαει τη πιατσα.
-
11-07-21, 12:20 Απάντηση: Cryptocurrencies και Blockchain #7710
Παραθέτω ψευδή γεγονότα για να καταφέρω το σκοπό μου; Ή αλλιώς, κάνω τα πάντα για να σας ενθαρύνω να χρησιμοποιήσετε Bitcoin; Δεν είμαι ίδια αναλογία με τον anon, έτσι πιστεύω δηλαδή.
Μα και για να τον αποθαρρύνεις θέλεις «διδακτορικό». Αυτό ισχύει στα πάντα, όποιος έχει περισσότερες γνώσεις σχηματίζει καλύτερη γνώμη πάνω στο θέμα.
Λίγο εκτός αυτό, αλλά και οτιδήποτε ακουμπάει την κοινωνία έχει δύο πλευρές, μια αρνητική και μια θετική. Το Bitcoin είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και οι συζητήσεις δεν προέρχονται άμεσα από το τι υπάρχουν λεφτά από πίσω.
Bookmarks