εγώ λέω να παμε να φάμε κανα καλαμάκι, ή γυρο πιτα απο όλα να στανιάρουμε!
Εμφάνιση 151-165 από 269
Θέμα: Μπουγάτσα με... καλαμάκι
-
07-06-04, 20:51 #151
-
07-06-04, 20:52 #152
Αρχικό μήνυμα από pelasgian
Εν έτη 1998 όταν πήγα για μεταπτυχιακό στο Μάντσεστερ, μόλις είχε μπει σε λειτουργία η Metroline... κοινώς... τραμ.
Για καλή μου τύχη πέτυχα κάτι γραββατομένους της Metroline να μιλάνε σε Γιαπωνέζους (εξίσου γραβατομένους) για την ονομασία. Και λέγανε τους λόγου που επιλέξανε τον (αδόκιμο) όρο metroline) ώστε ο λπληθυσμός που ήξερε το (ηλεκτρικό) τραμ να μην τα συγχέει.
Όπως έλεγα... "Άλλο τραμ... άλλο προαστιακός"; ΟΚ, τι θέλετε να μας δώσετε; Εμείς θα το χρησιμοποιήσουμε δεόντως!
-
07-06-04, 20:57 #153
Αρχικό μήνυμα από UGF_GreekMind
Το καλο με τη Θεσσαλονικη ειναι ακριβως οτι δεν εχει τον πληθυσμο της Αθηνας. Μπορει να μην της "αναλογουν" εργα αλλα τουλαχιστον δεν τα χρειαζεται ακομα. Γι'αυτο και φωναζουν οι Θεσσαλονικεις να δρομολογηθουν για να μη γινουν κατοπιν εορτης οπως στην Αθηνα, οπου πρωτα εγιναν αναγκη και μετα αρχισαν να σκεφτονται πως να τα φτιαξουν. Το ελληνικο που θα γινει παρκο θα ανεβασει την αναλογια πρασινου ανα κατοικο σε 4τμ απο 2,5 οταν ο ευρωπαικος μεσος ορος ειναι 15, οποτε χαρειτε το και μην καυχιεστε. Να με συγχωρεσετε αλλα δεν ξερω την αναλογια της Θεσσαλονικης (υποψιαζομαι οτι ειναι παραπανω!)
Τωρα για το πως σε κοιτανε οι Θεσσαλονικεις οταν λες οτι εισαι απο Αθηνα: μα τι διαολο ολοι οι κατοικουντες την Αθηνα ειναι απο παπου προς παπου βεροι Αθηναιοι? Χωρια δεν εχετε? Καταγωγη? Ρωτα εναν Θεσσαλονικιο απο που ειναι και θα σου πει: η μανα μου ειναι απο το Ανω Παρδαλοχωρι στα Γρεβενα κι ο πατερας μου απο το Κατω Κωλοκοτρωνιτσι της Καβαλας, αλλα μενουμε Θεσσαλονικη.΅
Wantilles εχω μια λεξη για'σενα: Αποκέντρωση
Κι ολα αυτα απο μια νησιωτισα
-
07-06-04, 21:02 #154
Αρχικό μήνυμα από WAntilles
Την ανταπόδωση την περιόρισα στα στενά οικονομικά όρια που ανέφερες.
ΥΓ. Βρε... Δωστε τον μας εσείς και θα τον λέμε Αθηναιόδρομο... Αλήθεια... Θα κατέβω με πανώ ΑΥΡΙΟ!!!
-
07-06-04, 21:02 #155
Το φαληρο της Θεσσαλονικης ειναι αυθεντικο τοπωνυμιο, το ειχα διαβασει σε καποιο τευχος του city. Το πανοραμα εχει παρει την ονομασια του απο την μορφολογια του καθως βλεπεις ολη τη Θεσσαλονικη.
Προσθηκη: Να ορίστε, με τις μπουγατσες και τα τριγωνα πανοραματος δεν πηρα χαμπαρι οτι εγινα και expert (τρομαρα μου!)
-
07-06-04, 21:06 #156
Αρχικό μήνυμα από maria
Αρχικό μήνυμα από maria
Αρχικό μήνυμα από maria
Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
07-06-04, 21:10 #157Συγνώμη, αλλά εγώ γεννήθηκα-μεγάλωσα Νέα Σμύρνη Αττικής. Τί είμαι λοιπόν; Κι ας είναι ο πατέρας μου από Πελοπόννησο κι η μάνα μου από Μακεδονία.
-
07-06-04, 21:13 #158
Τον γρηγορο δρομο τον ξερει ο Ugf οχι εγω (αν και ελπιζω να μου τον πει!)
Τί είμαι λοιπόν; Κι ας είναι ο πατέρας μου από Πελοπόννησο κι η μάνα μου από Μακεδονία.
Εισαι αυτο ακριβως: λιγο Πελλοπονησιος και λιγο Μακεδονιτης!
-
07-06-04, 21:15 #159
Αρχικό μήνυμα από maria
Αρχικό μήνυμα από maria
Αρχικό μήνυμα από maria
Λίγο "τσίγκλισμα" αρκεί.
Σ' αυτά είμαι άλλωστε Master.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
07-06-04, 21:16 #160
Αρχικό μήνυμα από maria
Το έργο κρίθηκε "μη ανταποδοτικό"... Και μπήκε στο ντουλάπι δίπλα στο φάκελο του μετρό.
Σε αντίθεση, για ένα άλλο "μη ανταποδοτικό" μετρό συζητάμε τις επεκτάσεις του.
Όσο για το τι φωνάζουμε... Δεν έχεις δίκιο. Επαναλαμβάνω ότι από το 1997 οι οδικές συνθήκες, όπως και οι συνθήκες στάθμευσης (στα δυο κέντρα των πόλεων) είναι χειρότερες στη Θεσσαλονίκη. Ναι, οι αποστάσεις είναι μικρότερες, αλλά αυτό, εμένα που πρέπει να κάνω 6 χιλιόμετρα και μου παίρνει ΜΙΑ ώρα (45~60 λεπτά) για μια τέτοια διαδρομή... Συγγνώμη Μαράκι μου, ΔΕ ΜΕ (μουΠΑΡΗΓΟΡΕΙ η μικρή απόσταση! Έλα μια εργάσιμη μέρα από το αεροδρόμιο στο κέντρο (και χωρίς ταριφοδυνατότητα ανάποδων μονοδρομήσεων), να το ξανασυζητήσουμε
Επίσης δε με παρηγορεί ότι (για όσους ξέρουν) υπάρχει το αξίωμα "οι δρόμοι φέρνουν κίνηση". Δλδ μπορεί η Αττική Οδός και τα λοιπά να βελτίωσαν την κατάσταση στην Αθήνα ΣΗΜΕΡΑ, αλλά τελικά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να συγκεντρώσουν και άλλη κίνηση (επιχειρηματική και τελικά επιβατική) από/προς το κέντρο της Αθήνας. Και μετά... όταν θα είναι 5.5 εκατ. ο πληθυσμός, πάλι θα εγκαλούνται τα υπόλοιπα 6 εκατομμύρια να πληρώσουν για το "Αττική 2" (βλπ. Terminator 2)
Και εν πάσει περιπτώσει ΔΕΝ πρόκειται να με πείσετε ότι ΕΓΩ είμαι κομπλεξικός όταν κυκλοφορώ στην Περιφερειακή με τα περισσότερα ατυχήματα και μέχρι προσφάτα τα υπερδιπλάσια φανάρια από τη 2η περιφερειακή (νομίζω του Birmingham) στην Ευρώπη, όταν στην Αθήνα γκρεμίζονται ανισόπεδοι για να χτιστούν νέοι, τριών επιπέδων.
-
07-06-04, 21:20 #161
Αρχικό μήνυμα από yiapap
Εκατομμύρια ανθρωποώρες καθημερινά.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
07-06-04, 21:21 #162πάλι θα εγκαλούνται τα υπόλοιπα 6 εκατομμύρια να πληρώσουν για το "Αττική 2" (βλπ. Terminator 2)
-
07-06-04, 21:27 #163
αυτο με την διαφορετικοτητα στην διαλεκτο μεταξυ Ανω-Κατω(ανω-κατω REcords..ασχετο!
) δεν εχει τελος.Στα νησια εριχνα πολυ γελιο οπου επικρατει στα φαγαδικα το συστημα των Αθηναιων(Καλαμακια βουτηγμενα στον φραπε και ενα Σουβλακι με μπιφτεκι :P ).Προσφατα ανεβαινα την Αριστοτελους(Θεσσαλονικη) και εβρεχε..Καθως περναω μια διαβαση βγενει ενα γυναικειο κεφαλι απο ενα αμάξι και μου λέει :"Μηπως μπορεις να φωναξεις τις 2 φίλες μου απο το ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ πιο πάνω...?" Την κοιταω γελαστος και αποκρίνομαι:" Απο Αθηνα εισαι?"
Άκου Σουβλατζιδικο!!Λες και ψηνουν αρνιά μέσα!.Ηηηηηημαρτον!!
χαριτολογωντας πάντα έτσι?Εχω κατεβει πολες φορες Αθηνα και εχω πολους φιλους κάτω..
-
07-06-04, 21:27 #164
Αρχικό μήνυμα από sdikr
Resistance is futile.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
07-06-04, 21:31 #165
ααα έχω ελπίδες ο pickard την γλύτωσε!!
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα στο Καλαμάκι?
Από VirusSnake στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 24-06-08, 16:48 -
Καθυστέρηση ενεργοποίησης - Καλαμάκι
Από Liakoni στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 19-03-08, 07:25 -
Καθυστερύσεις στο Καλαμάκι
Από giakoumel στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-08, 14:44 -
επιλογή παρόχου ΚΑΛΑΜΑΚΙ