Σελ. 23 από 45 ΠρώτηΠρώτη ... 313182122232425283343 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 331-345 από 669
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ και HOL
    DSLAM
    ΟΤΕ - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
    Router
    Zyxel
    SNR / Attn
    9(dB) / 21(dB)
    Συνεργείο του ότε κάνει εσωτερική συνδεσμολογία (Λ. Κηφισίας & Εργοτέλους).

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    h300s
    SNR / Attn
    13.5(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Φίλος μέσα απο τον ΟΤΕ μου είπε οτι σε περίπου 30-45 ημέρες θα ξεκινήσει το vdsl στο μαρούσι απο τα νέα καφάο.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    η εμπορική διάθεση, χωρίς έγκριση από ΕΕΤΤ?

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    27500/1800
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Να ρωτησω κατι.Γιατι οι καμπινες ειναι τοσο κοντα? Στη μεσσογειων (μαρουσι) ειναι 3 και εχουν αποσταση 300 μετρα χωρις να υπαρχουν παλιες καμπινες εκει που ειναι οι καινουργιες τωρα

Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    η εμπορική διάθεση, χωρίς έγκριση από ΕΕΤΤ?
    Μπα...

Περιοχή
    Μαρούσι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    sagem fast 2400/2404
    Path Level
    Interleaved
    Παιδιά εμένα στην ήλιδα ούτε με έχουν πάρει τηλέφωνο ακόμα για διαθεσιμότητα(είπαν οτι θα με ενημερώσουν και σημείωσαν το κινητό μου), αλλά ούτε με εμφανίζει στη διαθεσίμοτητα του ote.gr για vdsl.. Να περιμένω επόμενη βδομάδα ή οι εκτιμήσεις σας για 2 εβδομάδες πάρα ήταν αισιόδοξες?

Περιοχή
    Μαρούσι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    sagem fast 2400/2404
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Necro{Demon} Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά εμένα στην ήλιδα ούτε με έχουν πάρει τηλέφωνο ακόμα για διαθεσιμότητα(είπαν οτι θα με ενημερώσουν και σημείωσαν το κινητό μου), αλλά ούτε με εμφανίζει στη διαθεσίμοτητα του ote.gr για vdsl.. Να περιμένω επόμενη βδομάδα ή οι εκτιμήσεις σας για 2 εβδομάδες πάρα ήταν αισιόδοξες?
    Καλησπέρα σε όλους,

Πήρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ, και μία τεχνικός μου έλυσε επιτέλους όλες τις απορίες. Με ενημέρωσε πως η υποδομή είναι πανέτοιμη, και πρέπει απλά να γίνει αλλαγή καρτών σε vdsl, και θα έχουμε πρόσβαση άμεσα. Το θέμα μου λέει είναι να βρώ άλλους 4-5 συνδρομητές από ΗΛΙΔΑ για να στείλω γραπτή επιστολή στον ΟΤΕ, οτι υπάρχει ενδιαφέρον, και θα γίνει η αναβάθμιση άμεσα. Οπότε θα κάνω ένα thread εδώ για να το δει κανένας πιο ψαγμένος ΗΛΙΔΑς, και θα συννενοηθώ με τη διαχείρηση των πολυκατοικιών. Ας ελπίσουμε να βρω ανταπόκριση.

Περιοχή
    Μαρούσι
    Downloads
    11
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Οπως ειχα αναφερει στην περιοχη των Αναργυρων ειχαν τοποθετηθει καινουργιες καμπινες αλλα βλεπω οτι εδω και 2 βδομαδες διπλα απο καθε καμπινα (ή απεναντι) υπαρχει ενα σκαμα που βγαινουν (σαν αναμονες) 2 σωληνες αν δε κανω λαθος , ενας πορτοκαλι και ενας μαυρος.

Γνωριζουμε τι ειναι αυτοι ? Ειναι πχ για να συνδεθουν με δικτυο κορμου ή για τη ΔΕΗ για παραδειγμα?
    Απλα ρωταω γιατι ενω τα εργα γενικα σε αυτη τη περιοχη εχουν σταματησει εδω και 2 βδομαδες περιπου οπως ειπα αυτα παραμενουν απο τοτε ετσι και δεν εχει αλλαξει κατι...

Επισης περιμενα λογικα οτι τα εργα θα συνεχιστουν και θα "ανεβαινουν" προς το κεντρο αλλα δε βλεπω κατι, παραλο αυτα εκει υποθετω οτι ειναι αναλογα πως εχει χωριστει σε κομματια ο καθε δημος για να γινουν τα εργα...
    Απλα δεν εχω πετυχει καπου εργα τελευταια και θελω να πιστευω πως δεν θα πεσουν οι ρυθμοι...

Επισης δε ξερω αν εχει αναφερθει αλλα περασα τις προαλλες και ειδα καινουργιες καμπινες σε παραλληλο της Μητροπολεως (αναμεσα ας πουμε απο την εκκλησια και την πλατεια αλλα στο υψος που βγανεις Κηφισιας)...
    http://www.adslgr.com/forum/signaturepics/sigpic48706_4.gif

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    9998/88668
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Path Level
    Interleaved
    Καλησπέρα σε όλους,

Πήρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ, και μία τεχνικός μου έλυσε επιτέλους όλες τις απορίες. Με ενημέρωσε πως η υποδομή είναι πανέτοιμη, και πρέπει απλά να γίνει αλλαγή καρτών σε vdsl, και θα έχουμε πρόσβαση άμεσα. Το θέμα μου λέει είναι να βρώ άλλους 4-5 συνδρομητές από ΗΛΙΔΑ για να στείλω γραπτή επιστολή στον ΟΤΕ, οτι υπάρχει ενδιαφέρον, και θα γίνει η αναβάθμιση άμεσα. Οπότε θα κάνω ένα thread εδώ για να το δει κανένας πιο ψαγμένος ΗΛΙΔΑς, και θα συννενοηθώ με τη διαχείρηση των πολυκατοικιών. Ας ελπίσουμε να βρω ανταπόκριση.
    H πλάκα είναι πάντως ότι τους είχαμε μέσω διαχείρισης στείλει πρόσφατα επιστολή που ζητάγαμε vdsl αφού έχουμε δική μας οπτική ινα και είμαστε και δεμένοι στον ΟΤΕ και ξαφνικά τώρα ενδιαφέρθηκαν...
    Εννοείται ότι ήμον ο πρώτος που απάντησε...
    Αναμένουμε με ενδιαφέρον!

Περιοχή
    Μαρούσι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    sagem fast 2400/2404
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stpapam Εμφάνιση μηνυμάτων
    H πλάκα είναι πάντως ότι τους είχαμε μέσω διαχείρισης στείλει πρόσφατα επιστολή που ζητάγαμε vdsl αφού έχουμε δική μας οπτική ινα και είμαστε και δεμένοι στον ΟΤΕ και ξαφνικά τώρα ενδιαφέρθηκαν...
    Εννοείται ότι ήμον ο πρώτος που απάντησε...
    Αναμένουμε με ενδιαφέρον!
    Αύριο λογικά θα έχεις email με τη διαχείριση. Το αίτημα για τις κάρτες στάλθηκε και θα το επιμεληθεί ο τεχνικός του συγκροτήματος, το θέμα είναι οτι αυτός μου είπε για μετά τις γιορτές έτοιμο το vdsl, ενώ οι τεχνικοί στο τηλέφωνο μου είχαν μιλήσει για ΑΜΕΣΗ εγκατάσταση των καρτών. Τέλος πάντων, η ανταπόκριση των ενοίκων ήταν μεγάλη οπότε δε νομίζω να μείνουν αδιάφοροι. Το μόνο σίγουρο είναι οτι αργά ή γρήγορα θα έχουμε vdsl.. γιατί πριν ούτε αυτό δε γνωρίζαμε!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    9998/88668
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Path Level
    Interleaved
    Αύριο λογικά θα έχεις email με τη διαχείριση. Το αίτημα για τις κάρτες στάλθηκε και θα το επιμεληθεί ο τεχνικός του συγκροτήματος, το θέμα είναι οτι αυτός μου είπε για μετά τις γιορτές έτοιμο το vdsl, ενώ οι τεχνικοί στο τηλέφωνο μου είχαν μιλήσει για ΑΜΕΣΗ εγκατάσταση των καρτών. Τέλος πάντων, η ανταπόκριση των ενοίκων ήταν μεγάλη οπότε δε νομίζω να μείνουν αδιάφοροι. Το μόνο σίγουρο είναι οτι αργά ή γρήγορα θα έχουμε vdsl.. γιατί πριν ούτε αυτό δε γνωρίζαμε!
    Δεν είχαμε τελικά εξέλιξη...
    Πάντως καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι γιατί ανέκαθεν άλλα έλεγαν οι τεχνικοί και άλλα το εμπορικό τμήμα..
    Θυμάμαι ότι το 2007 που κατοίκησα εκεί διαθέσιμες ηταν μόνο συνδέσεις στα 2mbps ενώ ο εξοπλισμός έδινε άνετα 8.
    Κατόρθωσα να βάλω 8αρα με βύσμα από τη διοίκηση Βουρλούμη..
    Μετά κάναν 2 χρόνια να μας βάλουν 24αρες (κοινώς να βάλουν adsl2+ εξοπλισμό) παρότι δεν απαιτείτο άλλη εργασία και από το 2007 (όταν δηλ. έδιναν επίσημα μόνο 2) οι τεχνικοί έλεγαν ότι οι 24ρες μπαίνουν χαλαρά... και στην περίπτωση αυτή απαιτήθηκε χοντρό βύσμα από υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΤΕ κάτοικο της Δ γειτονιάς ....

Η επίσημη απάντηση που έιχε δώσει ο ΟΤΕ στην ΕΕΤΤ στην οποία προσφύγαμε ως Επιτροπή Κατοίκων και Διαχείριση πριν μήνες είναι ότι θα βάλουν vdsl μέχρι το τέλος του 2013....

- - - Updated - - -

Δεν είχαμε τελικά εξέλιξη...
    Πάντως καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι γιατί ανέκαθεν άλλα έλεγαν οι τεχνικοί και άλλα το εμπορικό τμήμα..
    Θυμάμαι ότι το 2007 που κατοίκησα εκεί διαθέσιμες ηταν μόνο συνδέσεις στα 2mbps ενώ ο εξοπλισμός έδινε άνετα 8.
    Κατόρθωσα να βάλω 8αρα με βύσμα από τη διοίκηση Βουρλούμη..
    Μετά κάναν 2 χρόνια να μας βάλουν 24αρες (κοινώς να βάλουν adsl2+ εξοπλισμό) παρότι δεν απαιτείτο άλλη εργασία και από το 2007 (όταν δηλ. έδιναν επίσημα μόνο 2) οι τεχνικοί έλεγαν ότι οι 24ρες μπαίνουν χαλαρά... και τστην περίπτωση αυτή απαιτείθηκε χοντρό βύσμα από υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΤΕ κάτοικο της Δ γειτονιάς ....

Η επίσημη γραπτή απάντηση που έιχε δώσει ο ΟΤΕ στην ΕΕΤΤ στην οποία προσφύγαμε ως Επιτροπή Κατοίκων και Διαχείριση πριν μερικούς μήνες είναι ότι θα βάλουν vdsl μέχρι το τέλος του 2013....

Περιοχή
    Μαρούσι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    sagem fast 2400/2404
    Path Level
    Interleaved
    Επειδή εγώ "επιμελούμαι", ας πούμε, του συντονισμού και της ενημέρωσης(χωρίς να έχουμε καταφύγει σε τόσο δραστικά μέτρα ακόμα, όπως τότε), χθες το μεσημέρι ενημερώθηκα από τον υπεύθυνο εδώ ότι έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για πιο άμεση μάλιστα εγκατάσταση των καρτών, και συνεπώς της αναβάθμισης. Μακάρι να μη μας ταλαιπωρήσουν άλλο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    9998/88668
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Path Level
    Interleaved
    Επειδή εγώ "επιμελούμαι", ας πούμε, του συντονισμού και της ενημέρωσης(χωρίς να έχουμε καταφύγει σε τόσο δραστικά μέτρα ακόμα, όπως τότε), χθες το μεσημέρι ενημερώθηκα από τον υπεύθυνο εδώ ότι έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για πιο άμεση μάλιστα εγκατάσταση των καρτών, και συνεπώς της αναβάθμισης. Μακάρι να μη μας ταλαιπωρήσουν άλλο.
    Να είσαι καλα και ευχαριστούμε για την προσπάθεια. Μακάρι να βρεθεί λύση χωρίς βυσματα και λοιπά κλασσικά ελληνικά.
    Ειναι πάντως κρίμα ενώ υπάρχει εξαρχής οπτική ίνα να μην δεχόμαστε πρώτοι έστω και πιλοτικά νέες τεχνολογίες.....

Περιοχή
    Μαρούσι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    sagem fast 2400/2404
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stpapam Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να είσαι καλα και ευχαριστούμε για την προσπάθεια. Μακάρι να βρεθεί λύση χωρίς βυσματα και λοιπά κλασσικά ελληνικά.
    Ειναι πάντως κρίμα ενώ υπάρχει εξαρχής οπτική ίνα να μην δεχόμαστε πρώτοι έστω και πιλοτικά νέες τεχνολογίες.....

Πραγματικά... αλλά υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα. Μακάρι να μασταν όλοι καλά, και ας είχαμε κολλημένα 2 mbit!

Περιοχή
    Πέρα στους πέρα κάμπους
    Downloads
    62
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Πραγματικά... αλλά υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα. Μακάρι να μασταν όλοι καλά, και ας είχαμε κολλημένα 2 mbit!
    Να και μια λογική φωνή μέσα σε όλη τη γκρίνια...

Σελ. 23 από 45 ΠρώτηΠρώτη ... 313182122232425283343 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 98
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-03-12, 20:05
  2. TELLAS, ΜΑΡΟΥΣΙ
    Από Nikos.B στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-09, 19:58
  3. NETONE - A/K Μαρούσι
    Από stergios_ath στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-10-07, 00:28
  4. DSLAM Μαρούσι
    Από bytelord στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL