Συνεργείο του ότε κάνει εσωτερική συνδεσμολογία (Λ. Κηφισίας & Εργοτέλους).
Εμφάνιση 331-345 από 669
Θέμα: VDSL Μαρούσι
-
10-10-13, 09:47 Απάντηση: VDSL Μαρούσι #331
-
10-10-13, 20:42 Απάντηση: VDSL Μαρούσι #332
Φίλος μέσα απο τον ΟΤΕ μου είπε οτι σε περίπου 30-45 ημέρες θα ξεκινήσει το vdsl στο μαρούσι απο τα νέα καφάο.
-
10-10-13, 22:47 Re: VDSL Μαρούσι #333
η εμπορική διάθεση, χωρίς έγκριση από ΕΕΤΤ?
-
10-10-13, 23:32 Απάντηση: VDSL Μαρούσι #334
Να ρωτησω κατι.Γιατι οι καμπινες ειναι τοσο κοντα? Στη μεσσογειων (μαρουσι) ειναι 3 και εχουν αποσταση 300 μετρα χωρις να υπαρχουν παλιες καμπινες εκει που ειναι οι καινουργιες τωρα
-
10-10-13, 23:46 Απάντηση: Re: VDSL Μαρούσι #335
-
11-10-13, 00:11 Απάντηση: VDSL Μαρούσι #336
Παιδιά εμένα στην ήλιδα ούτε με έχουν πάρει τηλέφωνο ακόμα για διαθεσιμότητα(είπαν οτι θα με ενημερώσουν και σημείωσαν το κινητό μου), αλλά ούτε με εμφανίζει στη διαθεσίμοτητα του ote.gr για vdsl.. Να περιμένω επόμενη βδομάδα ή οι εκτιμήσεις σας για 2 εβδομάδες πάρα ήταν αισιόδοξες?
-
16-10-13, 16:27 Απάντηση: VDSL Μαρούσι #337
Καλησπέρα σε όλους,
Πήρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ, και μία τεχνικός μου έλυσε επιτέλους όλες τις απορίες. Με ενημέρωσε πως η υποδομή είναι πανέτοιμη, και πρέπει απλά να γίνει αλλαγή καρτών σε vdsl, και θα έχουμε πρόσβαση άμεσα. Το θέμα μου λέει είναι να βρώ άλλους 4-5 συνδρομητές από ΗΛΙΔΑ για να στείλω γραπτή επιστολή στον ΟΤΕ, οτι υπάρχει ενδιαφέρον, και θα γίνει η αναβάθμιση άμεσα. Οπότε θα κάνω ένα thread εδώ για να το δει κανένας πιο ψαγμένος ΗΛΙΔΑς, και θα συννενοηθώ με τη διαχείρηση των πολυκατοικιών. Ας ελπίσουμε να βρω ανταπόκριση.
-
21-10-13, 11:44 Απάντηση: VDSL Μαρούσι #338
Οπως ειχα αναφερει στην περιοχη των Αναργυρων ειχαν τοποθετηθει καινουργιες καμπινες αλλα βλεπω οτι εδω και 2 βδομαδες διπλα απο καθε καμπινα (ή απεναντι) υπαρχει ενα σκαμα που βγαινουν (σαν αναμονες) 2 σωληνες αν δε κανω λαθος , ενας πορτοκαλι και ενας μαυρος.
Γνωριζουμε τι ειναι αυτοι ? Ειναι πχ για να συνδεθουν με δικτυο κορμου ή για τη ΔΕΗ για παραδειγμα?
Απλα ρωταω γιατι ενω τα εργα γενικα σε αυτη τη περιοχη εχουν σταματησει εδω και 2 βδομαδες περιπου οπως ειπα αυτα παραμενουν απο τοτε ετσι και δεν εχει αλλαξει κατι...
Επισης περιμενα λογικα οτι τα εργα θα συνεχιστουν και θα "ανεβαινουν" προς το κεντρο αλλα δε βλεπω κατι, παραλο αυτα εκει υποθετω οτι ειναι αναλογα πως εχει χωριστει σε κομματια ο καθε δημος για να γινουν τα εργα...
Απλα δεν εχω πετυχει καπου εργα τελευταια και θελω να πιστευω πως δεν θα πεσουν οι ρυθμοι...
Επισης δε ξερω αν εχει αναφερθει αλλα περασα τις προαλλες και ειδα καινουργιες καμπινες σε παραλληλο της Μητροπολεως (αναμεσα ας πουμε απο την εκκλησια και την πλατεια αλλα στο υψος που βγανεις Κηφισιας)...
-
22-10-13, 00:24 Απάντηση: VDSL Μαρούσι #339
-
22-10-13, 01:45 Απάντηση: VDSL Μαρούσι #340
Αύριο λογικά θα έχεις email με τη διαχείριση. Το αίτημα για τις κάρτες στάλθηκε και θα το επιμεληθεί ο τεχνικός του συγκροτήματος, το θέμα είναι οτι αυτός μου είπε για μετά τις γιορτές έτοιμο το vdsl, ενώ οι τεχνικοί στο τηλέφωνο μου είχαν μιλήσει για ΑΜΕΣΗ εγκατάσταση των καρτών. Τέλος πάντων, η ανταπόκριση των ενοίκων ήταν μεγάλη οπότε δε νομίζω να μείνουν αδιάφοροι. Το μόνο σίγουρο είναι οτι αργά ή γρήγορα θα έχουμε vdsl.. γιατί πριν ούτε αυτό δε γνωρίζαμε!
-
25-10-13, 18:10 Απάντηση: VDSL Μαρούσι #341
Δεν είχαμε τελικά εξέλιξη...
Πάντως καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι γιατί ανέκαθεν άλλα έλεγαν οι τεχνικοί και άλλα το εμπορικό τμήμα..
Θυμάμαι ότι το 2007 που κατοίκησα εκεί διαθέσιμες ηταν μόνο συνδέσεις στα 2mbps ενώ ο εξοπλισμός έδινε άνετα 8.
Κατόρθωσα να βάλω 8αρα με βύσμα από τη διοίκηση Βουρλούμη..
Μετά κάναν 2 χρόνια να μας βάλουν 24αρες (κοινώς να βάλουν adsl2+ εξοπλισμό) παρότι δεν απαιτείτο άλλη εργασία και από το 2007 (όταν δηλ. έδιναν επίσημα μόνο 2) οι τεχνικοί έλεγαν ότι οι 24ρες μπαίνουν χαλαρά... και στην περίπτωση αυτή απαιτήθηκε χοντρό βύσμα από υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΤΕ κάτοικο της Δ γειτονιάς ....
Η επίσημη απάντηση που έιχε δώσει ο ΟΤΕ στην ΕΕΤΤ στην οποία προσφύγαμε ως Επιτροπή Κατοίκων και Διαχείριση πριν μήνες είναι ότι θα βάλουν vdsl μέχρι το τέλος του 2013....
- - - Updated - - -
Δεν είχαμε τελικά εξέλιξη...
Πάντως καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι γιατί ανέκαθεν άλλα έλεγαν οι τεχνικοί και άλλα το εμπορικό τμήμα..
Θυμάμαι ότι το 2007 που κατοίκησα εκεί διαθέσιμες ηταν μόνο συνδέσεις στα 2mbps ενώ ο εξοπλισμός έδινε άνετα 8.
Κατόρθωσα να βάλω 8αρα με βύσμα από τη διοίκηση Βουρλούμη..
Μετά κάναν 2 χρόνια να μας βάλουν 24αρες (κοινώς να βάλουν adsl2+ εξοπλισμό) παρότι δεν απαιτείτο άλλη εργασία και από το 2007 (όταν δηλ. έδιναν επίσημα μόνο 2) οι τεχνικοί έλεγαν ότι οι 24ρες μπαίνουν χαλαρά... και τστην περίπτωση αυτή απαιτείθηκε χοντρό βύσμα από υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΤΕ κάτοικο της Δ γειτονιάς ....
Η επίσημη γραπτή απάντηση που έιχε δώσει ο ΟΤΕ στην ΕΕΤΤ στην οποία προσφύγαμε ως Επιτροπή Κατοίκων και Διαχείριση πριν μερικούς μήνες είναι ότι θα βάλουν vdsl μέχρι το τέλος του 2013....
-
26-10-13, 03:35 Απάντηση: VDSL Μαρούσι #342
Επειδή εγώ "επιμελούμαι", ας πούμε, του συντονισμού και της ενημέρωσης(χωρίς να έχουμε καταφύγει σε τόσο δραστικά μέτρα ακόμα, όπως τότε), χθες το μεσημέρι ενημερώθηκα από τον υπεύθυνο εδώ ότι έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για πιο άμεση μάλιστα εγκατάσταση των καρτών, και συνεπώς της αναβάθμισης. Μακάρι να μη μας ταλαιπωρήσουν άλλο.
-
26-10-13, 15:49 Απάντηση: VDSL Μαρούσι #343
-
27-10-13, 04:48 Απάντηση: VDSL Μαρούσι #344
-
27-10-13, 10:02 Απάντηση: VDSL Μαρούσι #345
Παρόμοια Θέματα
-
Μέχρι τον Δεκέμβριο η έγκριση των τιμών του VDSL - Μετά από 6 μήνες η διάθεση υπηρεσιών VDSL από όλους τους παρόχους
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 98Τελευταίο Μήνυμα: 24-03-12, 20:05 -
TELLAS, ΜΑΡΟΥΣΙ
Από Nikos.B στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-09, 19:58 -
NETONE - A/K Μαρούσι
Από stergios_ath στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 24-10-07, 00:28 -
DSLAM Μαρούσι
Από bytelord στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-07, 10:23
Bookmarks