Παιδες ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα και ζητω τα φωτα σας!
Εχω ενα αποκωδικωποιητη και 2 τηλεορασεις στο σπιτι.
Υπαρχει τροπος να βλεπω Ολα τα καναλια της ΝΟΒΑ με εναν αποκωδικοποιτη?Δηλαδη να αλλαζω ασυρματα η με καποιο αλλο τροπο απο ολα τα δωματια?
Θα χρειαστω 2 LNB?
Οποιος ξερει ας βοηθησει....![]()
Εμφάνιση 1-15 από 28
Θέμα: NOVA Σε ολο το σπιτι!
-
07-06-04, 23:38 NOVA Σε ολο το σπιτι! #1
-
07-06-04, 23:43 #2
θα μπορείς να έχεις το ίδιο κανάλι και στις δύο τηλεοράσεις, αν θες διαφορετικό θές καινούργιο Nova
-
07-06-04, 23:46 #3
Ανάλογα τι θες να κάνεις.
Αν θες να βλέπεις διαφορετικά κανάλια της νόβα ταυτόχρονα... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ με μια καρτα και ενα αποκωδικοποιιτή
Αν θες το κανάλι που έχεις να το βλέπεις ταυτόχρονα σε όλο το σπίτι.. το ένα φτηνό video sender που κάνει το πολύ 30E αρκεί. Εχω ενα για την ΝΟΒΑ και ενα για το DVD.
Αν θες να μπορείς να αλλάζεις και κανάλια τότε η λύση είναι αρκετά ακριβότερη. Και είναι ο εξοπλισμος πάντα αν δυο συσκευες sender και reciever.
-
08-06-04, 00:10 #4
Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό?
Μπορώ με ένα δεύτερο αποκωδικοποιητή filmnet να βλέπω ταυτόχρονα filmnet και Supersport?
Σε διαφορετικές τηλεοράσεις εννοείται...
-
08-06-04, 00:12 #5Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό?
Μπορώ με ένα δεύτερο αποκωδικοποιητή filmnet να βλέπω ταυτόχρονα filmnet και Supersport?
Σε διαφορετικές τηλεοράσεις εννοείται...
-
08-06-04, 00:21 #6
μία λύση είναι η εξής:
Πάρε ένα splitter και βάλτο μετά από τον αποκωδικοποιητή στην έξοδο RF.
Το ένα καλώδιο θα πηγαίνει στη μία τηλεόραση και το άλλο σητν άλλη.
Ότι "παίζει" την εκάστοτε στιγμή το nova θα το "βλέπουν" και οι δύο τηλεοράσεις.
(στη μία -την πιο κοντινη στον αποκωδικοποιητή- μπορείς για καλύτερη ποιότητα να βάλεις scart).
Αν θέλεις να αλλάζεις και κανάλια του Nova χωρίς να έχει οπτική επαφή με τον αποκωδικοποιητή (π.χ. είσαι στο σαλόνι και ο αποκωδικοποιητής είναι στο δωμάτιο ή ανάποδα) υπάρχουν στο εμπόριο κάτι συσκευές που αναμεταδίδουν το σήμα του τηλεκοντρόλ. Δε γνωρίζω τιμή και δε γνωρίζω τεχνικά χαρακτηριστικά.
Πάντως μία βόλτα στο κοντινότερο μαγαζί με ηλεκτρονικά ή σε Ελληνικά σχετικά sites θα σε βοηθούσε.
φιλικά...¶ Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.
¶ "Όποια κοινωνία παραχωρεί ελευθερία για ασφάλεια, είναι ανάξια και για τις δύο και θα χάσει και τις δύο" B.F.
¶ LeT Me HeaR you MaKe DeCiSioNS WiTHouT youR TeLe-ViSioN.
-
08-06-04, 00:58 #7
Αρχικό μήνυμα από buffos
Ge0
-
08-06-04, 01:55 #8
Δύο λύσεις υπάρχουν και είναι αυτές που είπαν τα παιδιά.
Είτε με δεύτερο καλώδιο από αποκωδικοποιητή στην τηλεόραση, είτε με αυτές τις συσκευές που στέλνουν το σήμα.
Στη δεύτερη περίπτωση μπορεί να βλέπει και κάποιος τυχερός γείτονας.
No one flirts like a Malkavian
-
08-06-04, 14:34 #9
Αρχικό μήνυμα από georgi0
Αν η τιμή ειναι αρκετα πανω απο 30 Ευρώ τότε ειναι συστημα sender reciever. Με αυτό μπορείς και να αλλάζεις κανάλι απο εκεί που είσαι μόνο που περιορίζεται σε δυο μόνο τηλεοράσεις.
-
08-06-04, 14:47 #10
εγώ πλήρωσα ρε παδια 90 ευρια για να παρς ενα φοβερο και τρομερο send receive και remote control sending για 2 Τηλεοράσεις συστηματακι και αναθεμα αν δουλευει σε αποσταση 20 μετρα το ενα απο το αλλο σε ξεχωριστα δωμάτια.
ΔΟυλευει στα 2,4 Ghz και επισης υπαρχει και WIFI στο ίδιο σπιτι στα 2,4 Ghz φυσικα.
ΤΙ μάρκα να πάρω να λυτρωθώ πια ? και τι μοντελο εε..Ge0
-
08-06-04, 17:24 #11
Αυτό που πηρες είναι wireless sender reciever. Κανονικά θα έπρεπε να σου δουλεύει μια χαρά.
Αυτό που αναφέρω εγώ έχει UHF transmitter και στέλνει το σήμα στα UHF.
-
08-06-04, 21:16 #12εγώ πλήρωσα ρε παδια 90 ευρια για να παρς ενα φοβερο και τρομερο send receive και remote control sending για 2 Τηλεοράσεις συστηματακι και αναθεμα αν δουλευει σε αποσταση 20 μετρα το ενα απο το αλλο σε ξεχωριστα δωμάτια.
αλλίως ρίξε μια ματιά αν παρεμβάλεται τίποτα ηλεκτρικό ανάμεσα στις δύο κεραίες, καθώς να ρίξεις και μία ματιά στα channels άν έχουν
-
08-06-04, 23:16 #13
Κι αν δεις ότι δεν παρεμβάλλεται κάτι γκρέμισε τους τοίχους. Μπορεί να μην έχεις πολλά δωμάτια, θα έχεις πολλές τηλεοράσεις με Nova όμως !
No one flirts like a Malkavian
-
09-06-04, 14:22 #14
Αρχικό μήνυμα από Durdyn
φιλικά...¶ Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.
¶ "Όποια κοινωνία παραχωρεί ελευθερία για ασφάλεια, είναι ανάξια και για τις δύο και θα χάσει και τις δύο" B.F.
¶ LeT Me HeaR you MaKe DeCiSioNS WiTHouT youR TeLe-ViSioN.
-
09-06-04, 18:55 #15
Αρχικό μήνυμα από sdikr
Παρόμοια Θέματα
-
Ολο πορτα τρώω!
Από princess στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-08, 12:35 -
Τηλεφωνια σε ολο το σπιτι απο μια κεντρικη γραμμη
Από papdoux στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-03-08, 19:40 -
Διαμοιρασμός ISDN σε όλο το σπίτι
Από loukas03 στο φόρουμ Isdn - PstnΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 08-10-07, 14:34 -
Isdn σε όλο το σπίτι;
Από waterprofen στο φόρουμ Isdn - PstnΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 08-07-05, 16:40 -
Forthnet ολο κοβεται
Από [+=]Neo_Geo{Ech13} στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 45Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-05, 11:09
Bookmarks