Καλησπέρα, συγχωρέστε με αν πιθανόν οι παρακάτω ερωτήσεις και απαντήσεις έχουν καλυφθεί σε προηγούμενα threads, όμως διάβασα σχεδόν όλα τα προηγούμενα και άκρη ουδεμία.
Είμαι, δυστυχώς, άσχετος περί τα δικτυακά (ίσως και γενικώς) και χρειάζομαι κάποια βοήθεια (πάνω σε στοιχειώδη):
Έχω στήσει το D-Link DSL-G664T, είμαι με πάροχο Otenet (isdn) και έχω τις εξής απορίες:
1) PPPoE ή PPPoA;
Νομίζω δουλέει και με τα δύο, ποιο από τα δύο να προτιμήσω;
Εάν το PPPoA, με ποιο enapsulation; Το LLC ή το VC;
Το QoS είτε στο PPPoA είτε στο PPPoE το αλλάζω (από UBR που είναι);
2) Διάβασα σε αρκετά σημεία ότι καλύτερα είναι να απενεργοποιήσω το DHCP, και όντως το έκανα, ορίζοντας και τη σταθερή IP.
Ισχύει ότι συμβάλλει σε καλύτερη λειτουργία;
3) Διάβασα ότι «ενώ by default το Modulation type είναι στο MMODE, βάλε το στο GDMT».
Στο μεν MMODE, το ρούτερ δίνει Internet, όταν βάζω GDMT το internet πέφτει.
Ποια είναι η σωστή επιλογή; (εννοώ, οκ, βλέπω ποια μου δουλεύει αλλά τι σημαίνει και τι από εξαρτάται αυτό; )
4) Κρατώντας το firewall του ρούτερ σε λειτουργία και έχοντας μία μόνο Port ανοιχτή (για τόρρεντ) μπορώ πλέον να βγάλω το ZoneAlarm;
5) To ΝΑΤ να είναι ενεργοποιημένο;
Και...
6) Υπάρχει κάποιο δεδομένο σάιτ στο οποίο μπαίνουνε νέα firmware για το DSL-G664T και στο οποίο μπορούμε να ψάχνουμε;
7) Υπάρχουν άλλα tips για μεγαλύτερη απόδοση;
Πολλά ευχαριστώ.
dimna
ΥΓ. Εάν κάποιος επροτίθετο να φτιάξει έναν οδηγό για τις ρυθμίσεις, θα μπορούσα να του ετοιμάσω τα screen shots![]()
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
13-10-06, 00:02 Ρυθμίσεις D-Link DSL-G664T διά αρχάριους #1
-
07-01-07, 00:18 Απάντηση: Ρυθμίσεις D-Link DSL-G664T διά αρχάριους #2
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!
Εχω ενα D-Link G664T και εχω τρελαθει παιδια!Ειλικρινα σας μιλαω θελω να το σπασω! Καθε 5 με 10 λεπτα πεφτει το DSL! Ειλικρινα καθε 5 με 10 λεπτα! για torrent ουτε λογος! ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!!!!!!!!! Πειτε ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ τι πρεπει να κανω?! ειναι over ISDN και εχω Altec ος provider. Πειτε μου πως πρεπει να το ρυθμισω! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
Δεν ακουγομαι απλα απελπισμενος, ΕΙΜΑΙ!!!
ΥΓ. ΚΛΕΦΤΕΣ τα Multirama Λιβαδειας!!!! ΚΛΕΦΤΕΣ!
ΥΓ. V1.00B02T02.EU.20040817 firmware, για upgrade ουτε λογος, δεν γινεται με τιποτα!
-
07-01-07, 02:34 Απάντηση: Ρυθμίσεις D-Link DSL-G664T διά αρχάριους #3
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Το υστερόγραφο που κολλάει ?
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
Παρόμοια Θέματα
-
[D-Link] D-Link DSL-320T adsl modem ρυθμισεις
Από Sir_Builder στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 04-10-06, 17:58 -
[D-Link] ΑΓΟΡΑ D-link DSL-G664T
Από v1microwave στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 08-03-06, 01:42 -
[D-Link] D-Link DSL-G664T over PSTN
Από lazar στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 25-12-05, 17:55 -
[D-Link] ADSL D-Link DSL-G664T (ISDN) OK
Από qra στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 22-10-05, 20:17
Bookmarks