Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 17
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΣ
    Εχω σύνδεση ISDN. 12/12 παραλαμβάνω τον εξοπλισμό απο τον ΟΤΕ.Ρουτερ ZTE ZXDSL 931VII και splitter speedtouch (προσοχή τωρα) OVER POTS(!)
    Κάνω την σύνδεση, έχω ιντερνετ αλλά όχι φωνή.Βαζω το παλιό splitter (over ISDN) έχω και τα δύο.Τηλεφωνώ στο 13888, μου λέει στην εξυπηρέτηση ενας νεαρός ότι το splitter είναι λαθος, αλλά μπορώ να κάνω και την δουλειά μου με το παλιό, αλλά αν θέλω να μου φύγει η ιδέα μπορώ να παω σε καταστημα οτε και να το αλλαξω (το λάθος καινουργιο).Την άλλη μέρα ανοιγοκλεινω το ρουτερ, σταματαει να συγχρονιζει (το παλιό που συμφωνα με τον ειδικό δεν ειχε διαφορά με το καινουργιο).Καλώ παλι μου λεει αλλος ειδικός ότι το over POTS είναι κοινό για ISDN & PSTN και πιθανά το πρόβλημα να ειναι στην πόρτα του splitter που βγάζει σε φωνή.Επισης μου λεει ότι πρέπει να χρησιμοποιώ το καινουργιο splitter και όχι το παλιό.Μου συστηνει και αυτός να παω σε μαγαζί του οτε να το αλλάξω (σαν POTS). Παω σε μαγαζι του ΟΤΕ, μου λενε εμεις δεν μπορούμε να το κάνουμε ξαναπαρτε στο 13888 να σας το αλλάξουν οι ίδιοι.Ξανακαλώ στο 13888 κρατανε το κινητό μου για να επικοινωνλησει καποιος μαζί μου. Δεν επικοινωνεί. Ξανακαλώ ξανακρτανε το κινητό μου, με καλουνε αυτη την φορά απο το εμπορικό τμημα του 13888, το στέλνουν το αίτημα στην αποθηκη, με παίρνει κάποια απο την αποθηκη και μου λέει ότι θα μου στείλει χτες (24/12/12) νεο splitter σωστό αυτη τη φορά (ακομα περιμενω). Τωρα κάνω την δουλεια μου με το παλιό splitter σε σχετικά χαμηλές ταχυτητες. Αν για κάποιο λογο το βγάλω ή κλείσω τον ρουτερ, μπορει να κάνει μια μερα για να ξανασυγχρονίσει, ενώ αν βάλω το καινουργιο θα συγχρονίσει αλλά δεν θα εχω φωνή. Εχει κανείς καμμια ιδέα για το όλο θέμα?

Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Υπομονή μέχρι να έρθει το νέο isdn splitter.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος emeliss : 26-12-12 στις 21:51.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    4999/48030 kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
    Router
    ZXHN H168N
    SNR / Attn
    7,8(dB) / 14,3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Eχω isdn και χρησιμοποιω το παλιο splitter που τυχαινει να ειναι ιδιο με αυτο που ειχε στο κουτι το ΖΤΕ 931vii.Συγχρονισα απο την πρωτη στιγμη full 2496/29999 και η τηλεοραση δουλευει αψογα, και εικονα και ηχο.Το
    splitter ειναι ενα speedtouch.

Περιοχή
    ::1
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Speedport Plus 2
    τα splitters και τα φιλτρα ειναι ιδια για adsl,vdsl

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100/100Mbps
    ISP
    INALAN
    Router
    HUAWEI HG8546M
    Το modem είναι ίδιο είτε έχεις ISDN είτε PSTN. Τα splitter κάνουν για ADSL και VDSL ΑΛΛΑ χρειάζεσαι το ανάλογο για ISDN ή PSTN.

*EDIT*
    Αν κατάλαβα καλά, όταν έβαλες πλέον το ISDN splitter, και έκανες restart το modem, αυτό δεν συγχρόνιζε.
    Δοκίμασε να βγάλεις από το splitter το Netmod και θα συγχονίσει. Μετά το ξαναβάζεις. Το ίδιο πρόβλημα είχαι και εγώ και τελικά άλλαξα σε PSTN αφού δεν μπορούσαν να βρούν γιατί το κάνει.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spulse : 28-12-12 στις 13:42.

Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    εγω παντως που ημουν ADSL via ISDN και ειχα ενα ZTE VX10 W300B με το splitter του

οταν εγινα VDSL via ISDN και μου εφεραν το ΖΤΕ ZXDSL 931VII με splitter για PSTN εβαλα το παλιο μου και αφου προσθεσα τα στοιχεια της συνδεσης συγχρονιζει κανονικα 50/5 και εχω και τηλεφωνια

το ρουτερ δουλευει τοσο και σε PSTN τοσο και σε ISDN το προβλημα ειναι στα splitter εμενα και το παλιο και το νεο ηταν ZTE και ετσι δεν υπηρχε θεμα με το ISDN Netmod.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    122880/122880
    ISP
    HCN
    Router
    Arrow Fibre
    καλησπερα! κι εγω το ιδιο προβλημα εχω... σε isdn γραμμη. ενω με το παλιο modem (adsl) δουλευουν ολα αψογα με το καινούργιο (vdsl) δεν εχω τηλεφωνο.....έιτε με το παλιο είτε με το καινουργιο splitter... το μοντεμ συγχρονιζει κανονικα στα 30. βαζω το καλωδιο του τηλεφωνου που παει στο netmod και τιποτα...νεκρο. αν βγάλω το καλωδιο που παει στο modem και αφησω μονο το netmod δουλευει κανονικα το τηλεφωνο. μιλουσα 2 ωρες με το 13888 αλλα δεν βρεθηκε λυση και το δηλωσαμε βλαβη. τα splitter δουλευουν και τα δυο κανονικα με το adsl. και τα δυο γραφουν vdsl2 απο κατω.

Zer0c00L Guest
    δεν λες ποια ειναι η μαρκα του VDSL ρουτερ σου

καθως το θεμα με το NETMOD συνηθως λυνεται αν το VDSL ρουτερ ειναι ZTE καθως το ZTE Splitter συνεργαζεται με το ISDN Netmod οπως θα διαβασες παραπανω η σε παρομοια θεματα σαν αυτο.

π.χ εδω

ISDN και VDSL. Πρόβλημα?

στο λεω καθως ειμαι χρηστης VDSL via ISDN και εχω το ISDN Netmod (ΟΤΕ) συνδεμενο με το ZTE Splitter (xDSL) γιατι αυτο που ειχε η συσκευασια του VDSL ZTE Router δυστυχως σε εμενα δεν ταιριαζε καθως ηταν μονο για PSTN.

και δουλευουν ολα τελεια.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 12-04-13 στις 19:39.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    122880/122880
    ISP
    HCN
    Router
    Arrow Fibre
    το μόντεμ που μου έστειλε ο ΟΤΕ είναι το Comtrend CT 6373. το splitter που ήταν μέσα στην συσκευασία είναι της speedtouch. δοκίμασα και με αυτό και με το προηγούμενο που είχα και τα δυο δουλεύουν κανονικά με isdn+adsl αλλά δεν δουλεύουν με isdn+vdsl.

Zer0c00L Guest
    αλλαγη σε ZTE πεταξε το Comtrend

- - - Updated - - -

αν διαβασεις το θεμα που σου αναφερα πιο πανω θα το διαπιστωσεις και μονος σου οτι το προβλημα σου λυνεται με το ZTE αντι του Comtrend

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    122880/122880
    ISP
    HCN
    Router
    Arrow Fibre
    σε ευχαριστω. ασε να με παρουν απο δευτερα τηλ. και θα το συζητησω μαζι τους.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30/2.5
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE 931
    Path Level
    Fastpath
    Ξυλωσε το splitter και βαλε το Modem κατευθειαν πανω στη πριζα του τοιχου, τσεκαρε γραμμες και σιγουρευεις οτι ειναι το splitter το προβλημα σου,

το splitter δεν χρειαζεται παρα μονο αν απο την ιδια τηλεφωνικη πριζα θες και το netmod,

αν ειναι οντως το splitter μετεφερε τo isdn η το modem σε καποιο αλλο χωρο του σπιτιου, οσα λιγοτερα τσικιμπρικια στη γραμμη τοσο καλυτερα, αλλιως αν το χρειαζεσαι modem και netmod μαζι,

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Αν ακόμη δεν έχεις βρει λύση... βάλε το comtrend & το netmode με απλό τηλεφωνικό ταφ, (το comtrend έχει εσωτερικά splitter εξού και το πρόβλημα), απλά σύνέδεσε πρώτα το router περίμενε να συγχρονίσει και μετά βάλε το netmode.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    122880/122880
    ISP
    HCN
    Router
    Arrow Fibre
    φίλε μου, έχω δοκιμάσει τα πάντα!! με splitter, χωρίς, με απλό ταφ, τίποτα. για να σας πω πως έχει το πράγμα.. με απλό ταφ, το τηλέφωνο δεν δουλεύει καθόλου(και με το comtrend και χωρίς). με το spliter ( έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά), ξεχωριστά δουλεύουν και τα 2. κοιτάξτε που βρίσκω το παράξενο. όταν τα συνδέω μαζί όπως ''πρέπει'' : συνδέω πρώτα το comtrend, συγχρονίζει κανονικά(στα 30) και μετά συνδέω το τηλέφωνο. στην αρχή δουλεύει κανονικά (για το τηλέφωνο μιλάμε πάντα) και μετά από κάποια δευτερόλεπτα κόβεται. την ώρα που ακούς ότι καλεί κανονικά ακούγεται από πίσω ένας ήχος "τρ τρ τρ" και μόλις σταματήσει αυτός τότε κόβεται....!
    δεν μπορούσα να τα γράψω αναλυτικοτερα... :P

Zer0c00L Guest
    ισως ειναι βλαβη

αλλα οπως σου αναφερα αν διαβασεις το αλλο "θεμα" θα δεις οτι φταιει το Comtrend και αν γινει αλλαγη με ZTE δεν θα εχεις προβλημα κανενα.

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. connex 24 προβλημα
    Από schris στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-11, 00:44
  2. Πρόβλημα με Connex
    Από stamos_13 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-10, 01:32
  3. Περίεργο πρόβλημα με Connex
    Από umfalas στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-08, 22:13
  4. Μηνύματα: 0